Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΜΩΡΟΥ-ΥΡΑΝΤΗΡΕΣ-ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ???????


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΑΥΤΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ?ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ ΝΥΚ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ?ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΟΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΤΗΚΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΗΣ CHICCO. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΗΡΩΤΗΡΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕΣΑ. ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΩ ΝUK.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω θερμομετρο σου προτεινω το κλασσικο αυτο που βαζουμε και εμεις..

στην αρχη ειχα παρει ενα ηλεκτρονικο καλη και γνωστη μαρκα και ημουνα σιγουρη..τελικα εδειχνε λαθος..

ο φαρμακοποιος μας που με γνωριζει και τον εμπιστευομαι μου προτεινε και αυτος το κλασσικο..

υγραντηρα η παιδιατρος μου μου ειπε να μην παρω..

για τα μπιμπερο δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εχω μονο chicco..

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντρουλα μου γεια σου δοξα το θεο το εμποριο απο τετοια προιοντα εχει πολλα και ειναι λογικο να μπερδευτεις οπως και εγω στις αρχες τωρα τι να σου πω η καντινου με καλυψε πληρως!!! εγω χρησημοποιησα τα nyk γιατι δεν μπορουσε να πιασει την θυλη της chicco,θερμομετρο ειχα παρει του μετωπου μ@λακια ηταν και πηρα ηλεκτρονικο με ευκαμπτο ακρο που παει και στο αυτι και στον ποπο.αποστηρωτη πηρα εναν φτηνο που αποστειρωνει ολα τα ειδη μπιμπερο αλλα επειδη οσο και να τον επλενα μυριζε κατεληξα να τα αποστηρωνω παραδοσιακα στην κατσαρολα με μια φετα λεμονι σε διχτακι για να απορροφαει τα αλατα του νερου οσο για υγραντηρα τελικα δεν πηρα δεν μου χρειαστηκε για να εχω υγρασια στο δωματιο του μωρου κατω απο κρεβατι του εχω ενα κατσαρολακι με νερο και το τζαμι στο παραθυρο μια χαραμαδα ανοιχτο φυσικοι και απλοι τροποι ελπιζω να σε βοηθησα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...