Μετάβαση σε περιεχόμενο

μια ερωτηση για τον απογαλακτισμο,,,


Recommended Posts

Κοριτσια καληπερα!!Εχει τυχει σε καμμια σας να εχει λιγο γαλα και να μη παρει χαπια για να το κοψει?Ρωταω γιατι πηγα στο γιατρο μου εχθες μετα το σαραντισμο και ενω περιμενα να μου δωσει κατι για να κοπει το γαλα τελειως μιας και θηλαζα με θηλαστρο (στην αρχη 60ml και τελευταια 30ml τη μερα ) οποτε πρακτικα εδινα ξενο γαλα...μου ειπε αφου εξετασε το στηθος οτι μονο αν με πονεσει να το βγαλω το γαλα και ετσι να αραιωσω τη συχνοτητα ωστε να κοπει μονο του..τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ιδιο ειπανε και σε εμενα..και να σου πω καλυτερα..

βασικα εγω εδινα στην αρχη μπουκαλΙ με δικο μου και θηλαζα (πηγα στην δουλεια).

επειτα σταδιακα τα γευματα με μπουκαλι γινανε δυστηχως περισσοτερα γιατι ηθελε πιο καλα το μπουκαλι καποιες στιγμες και εγω εβγαζα με θηλαστρο. μετα ηθελε μονο μπουκαλι και τον θηλαζα βραδυ στον υπνο του...

οποτε στην ουσια εγινε σταδιακα ο απογαλακτισμος.οποτε γιατι να παρω χαπια να κοπει?πλεον εχει λιγοστεψει δραμματικα. με το θηλαστρο πλεον δεν εβγαζα(10μλ με το ζορι) οποτε τωρα εχει εδω και 3μερες βγαζω μια φορα με το χερι καλου κακου.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!

Η ΧΡΗΣΗ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝΕΣ):(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειχα λιγον γαλα γιατι πληγωθηκαν οι θηλες μου (ηταν επιπεδη η μια και εισεχουσα η αλλη!!)κι ετσι εβγαζα μονο 1 φορα τη μερα με θηλαστρο αλλα μετα κολησα μια ιωση απο τα μικρα μου και μου ειπε η παιδιατρος να μη του δωσω κι αρχισε να λιγοστευει οποτε φτασαμε στα 20 με 30 ml!!A δε το ηξερα οτι μπρω να το βγαζω και με το χερι!!Θα το κανω γιατι με το θηλαστρο πλεον ταλαιπωριεμαι για μερικες σταγονες...Ευχαριστω ..φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mια χαρα τα λεει η veni,ετσι ειναι!Μομ δεν χρειαζεται να παρεις φαρμακα,ο γιατρος σωστα ειπε,ακολουθησε αυτες τις οδηγιες,αφαιρωντας θηλασμους σταδιακα και θα ελλατωθει το γαλα σου ωσπου θα σταματησει εντελως.Γιατι θελεις να απογαλακτισεις τοσο νωρις ομως Μομ μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...