Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΧΕΝΙΚΗ-ΦΥΛΟ?


Recommended Posts

Απορια!! χθες πηγαμε για αυχενικη στον dr (12 εβδ+3 μερες) και αντι να παρει 8εση το μωρακι πλαγιαστα οπως βολευει.. τσουπ ειναι ξαπλα ανασκελα και κατι φαινεται αναμεσα στα ποδια!! αγορακι λεει ο dr (που ειναι και φιλος μου) καλα απο τοσο νωρις φαινεται το φυλο?? επαθα πλακα δεν το περιμενα...

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ¨¨ κατα ποσο ειναι στανταρ αυτο? Σας ετυχε να φαινοταν αγορακι στην αυχενικη και να ηταν κοριτσακι??

η αληθεια ειναι οτι ειδικα η γυναικα μου νομιζε (και ηθελε λιγο παραπανω κοριτσακι)

απορια νο2 κανας αλλος αντρας παρχει εδω μεσα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχαχα καλως τον!! Μερικες φορες ...ναι τα αγορακια ξεχωριζουν απο τοσο νωρις!αν ειδικα ο γιατρος κ το μηχανημα του ειναι καλα...αν η θεση βοηθαει..τοτε μπορει ναναι σιγουρο!

οσο για το μπερδεμα..μερικες φορες λενε κοριτσακι κ γινεται λαθος..λαθος μπορει να γινει αν ο γιατρος μπερδεψει το λωρο με...πουλακι...μονο τοτε..απλα ο λωρος χρωματιζεται με κοκκινο-μπλε γιατι υπαρχει ροη αιματος ενω το πουλακι..δεν χρωματιζεται!!

Και γιατι ναναι πλαγιαστα παρακαλω? τα μωρακια σε αυτη την ηλικια εχουν πολυ χωρο κ γυρνανε οπως τα βολευει!!

να σας ζησει ο γιοκας!!κ το δευτερο μια κορη για την γυναικα σου!!!

καλως ορισες...πατερα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ante me to kalo o giokas sas... K ego xriastike na kano ena iperixo stin Euromedica prin ena mina (imoun loipon 14 ebdomadon peripou) k mou eipane to filo. Agoraki k emena...vevaia o giatros mou epimenei na to doume stin B epipedou pou tha kanoume gia na eimaste pio sigouri, tote tha eimai peripou 20 ebdomadon. Ap'oti exo akousei k ego opos leei k i Happy mom ta agorakia fenonte pio grigora giati exoun kati na xehorizei:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Gera morakia na nai k oti theloun as einai...:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ!!!!!:) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!!:) ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΙ ΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ ;) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! 3,5 ΜΗΝΩΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΑΝB)Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΟΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΤΟ 2 ΚΟΡΙΤΣΙ;)B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

εμάς όταν κάναμε την αυχενική , στις 11+5, η υπερηχογραφιστρια, ανέφερε ότι " μάλοον αγοράκι" είναι αλλά ο γιατρός μου δεν την πολυάφησε να συνεχίσει... ο άντρας μου θεωρεί ότι ήταν πολύ νωρίς για να φανεί--- επειδή θέλει απεγνωσμένα κόρη---

σιγουρα θα δούμε στις 25/4 που θα κάνουμε τον επόμενο υπέρηχο!!!

(αν και ενστικτωδώς νομίζω ότι έχω αγοράκι)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου HAPPYDADDY!

Δεν ξερω αν εχει αλλους μπαμπαδες εδω... και αν ναι, που κρυβονται...!

Εμεις στην πρωτη εγκυμοσυνη μαθαμε το φυλλο της μικρης στον 4ο μηνα μετα την αυχενικη διαφανεια ενω τωρα που περιμενουμε τον γιο το μαθαμε (με επιφυλαξη αρχικα) στην αυχενικη διαφανεια, το επιβαιβεωσαμε απλα στον Β-Επιπεδου. Εχω ακουσει παντως και περιπτωση (γνωστο μου ζευγαρι) που ενω ηταν σιγουροι ολοι για αγορι και τα ειχαν παρει ολα μπλε τους βγηκε κοριτσαρος!!!! Σπανιες περιπτωσεις αλλα ποτε δεν ξερεις! (μονο με αμνιοπαρακεντηση (μακρια απο μας) εισαι σιγουρος 100% για το φυλλο!)

Γερο να ειναι και οτι να ναι οπως σου ξαναειπαν και με το καλο να το υποδεχτητε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το φύλο του μωρού αρχίζει να ξεχωρίζει στη 12 βδομάδα...

Αν το μωρό έχει καλή θέση και ο γιατρός πολύ καλό μηχάνημα, μπορεί να φανεί!!!

Μάλλον ήσασταν από τους τυχερούς!

Εμείς δεν μπορέσαμε να το δούμε στην αυχενική:(

&μας μας είπανε για περισσότερες πιθανότητες οτι είναι κοριτσάκι αλλά είμαι σίγουρη οτι είναι αγόράκι :laugh:

Να είναι γερό το μωράκι σας και να το χαίρεστε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες perry! Και να έχετε μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη! Εμένα μου είπαν στην αυχενική ότι κατά 95% είναι αγοράκι! Μάλλον ξεχωρίζει επειδή φαίνεται κάτι να κρέμεται!!!:blush: :laugh: :P

Στην αρχή και εγώ ήθελα κοριτσάκι, λόγω ότι στην οικογένεια μου μετά από μένα βγήκαν μόνο κορίτσια και τα ΄χω συνηθίσει.. Μου αρέσει που κάνουν νάζια, σκέρτσα.. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι το αντράκι μου θα κάνει την διαφορά!! Και απ'ότι μου είπαν και τα αγοράκια έχουν την χάρη τους! Τώρα βέβαια.. δεν αλλάζω γνώμη! Κούνιεται κι όλη την ώρα εκεί μέσα και έχω τρελαθεί! Θα γίνω ποκύ χαζομαμά μου φαίνεται!! :)

Με το καλό και σε έσας... και μ'έναν πόνο! Κι ότι απορία έχεις.. μας λες! Καλή σας συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω θα σας πω μονο την εμπειρια του κουμπαρου μου(και της κουμπαρας φυσικα)!!! Εχουν λοιπον εναν κατα τ'αλλα πολυυυυυ καλο γιατρο και φιλο τους...Ουρες κανουν οι πελατισσες...Αυτο που λεμε επιστημονας αλλα κ ανθρωπος με πολλα χρονια πειρας....

Στ 1ο παιδακι του λεει του κουμπαρου "φιλε μου ερχεται ο γιος!" (οχι μια αλλα πολλες φορες)Χαρα ο κουμπαρος που θα ερθει ο διαδοχος,τηλεφωνα,φωνες,συγχαρητηρια!!!!Απ'ολα! Γεννιεται τελικα η βαφτηστικια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο 2ο του λεει "Ξερω πως εκανα λαθος στο 1ο αλλα βαζω το χερι μου στη φωτια,αυτο ειναι αγορι!ΣΤανταρ πραγματα,ερχεται ο γιος!" Καταλαβαινετε,μοιραζε πουρα,αγκαλιες κλπ...

Γεννηθηκε λοιπον.... η αδερφη της βαφτηστικιας μου!!!!!!!!!!!!!

Μενει ξανα εγκυος η κουμπαρα στο τριτο.Λεει ο γιατρος "Φιλαρακι μου επιτελους αυτο...." "Αντε μπιιιιιπ ρε μπιιιιιιιπ!!!!!!"Απανταει ο κουμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το αποτελεσμα?????? 3 κορακλες ο κουμπαρος!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχααχ :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τις ευχες.. και την θετικη ενεργεια... ηδη το πηρα αποφαση οτι ειναι αγορακι.. τωρα αυτο που μενει ειναι να το συνηθισει και η γυναικα μου.. (ειμαστε πολλα χρονια μαζι και ξερω καλα οτι απο παλια ειχε προτιμιση) Ξερω οτι αυτο ειναι χαζομαρα και ειδικα οταν τριγυρω βλεπουμε οτι πολλοι πεδευονται για να κανουν παιδι... αλλα τι να πεις.. Επειδη δεν ζοριστικαμε πολυ (με την 2η φορα) για αυτο και η κακομαθημενη αντιληψη... :dry:

παντως θα εχει πλακα να μας τα γυρισει στο 5μηνο ο μπεμπης-α.... :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες κι ευχομαι να εχετε μια γεννα μ ενα πονο!!Με το καλο να υποδεχθειτε το αγορακι σας!!Εμας μας ειχε τυχει στο δευτερο παιδακι να μας πουν πως ειναι κοριτσακι αλλα τελικα στο β επιπεου φανηκε πως ηταν γιος!!Στο τριτο μας εκανα ληψη τροφοβλαστης (κατι σαν αμνιοπαρακεντηση) κι ετσι το αποτελεσμα ηταν σιγουρο!!Ετσι εχουμε τρια αγορακια!!

Παντως αν ειδε πως ειναι αγορακι ειναι πιο απιθανο να κανει λαθος ...δηλαδη να ειδε τον ομφαλιο λωρο για "πουλακι"Υπομονη στο β επιπεδου θα ειναι πιο σιγουρο!

Οσο για μπαμπαδες εδω ..εγω προσωπικα δεν εχω δει!! ΦΙΛΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΓΟΡΙ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οτι φυλο και να εχει το μωρο η γυναικα σου θα το αποδεκτει σιγα σιγα και ειδικοτερα απο την στιγμηξ που θα ειναι σιγουρο το αγορακι στην β επιπεδου αυχενικη μπορει να ξυδιασει λιγο αλλα μετα θα το χαρει

Ενα παραδειγμα μιας γνωστης μου απο την αρχη της εγκυμοσυνης της ολη της ελεγαν για κοριτσακι και θα σου κανει ναζια σκερτσα και τετοια και ειχε τρελαθει απο την χαρα της τελικα στο β επιπεδου ειδαν οτι ειναι αγορακι με το που το μαθαινει παθαινει σοκ αρχισε και εκλαιγε απογοητευμενη

μετα απο καμοια βδομαδα το χωνεψε πληρως

εχει παρει ολα τα πραγματα του μωρου μπλε εχει ντυθει στα μπλε και το μονο που απομενει να κανει ειναι να πατησει μια μπλε βαφη στο μαλλι και να γραψει σε ολα της τα ρουχα περιμενω αγορακι η μαμα σου ερχομαι ο γιος σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PERRY ΕΜΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΤΑ 90% ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ.ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΔΑΜΕ 100% ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalos mas vrikes perry...

Euxwme stin gukaika sou mia teleia egkumwsini...

Kai oso gia auto pou rwtas nai fenetai an eiste tuxeroi...

Pantos esus fanikate tuxeroi...

Agoratso tha kanetai perry...

Me to kalo...

Wmos sigourotata 100% tha sas pei ston 5 mina diladi 20 me 22 eudomadwn stin e epipedou...

Sa euxwme ola ta kalitera...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ok .. μπορει να φαινεται χαζο.. και σιγουρα ειναι... αλλα νομιζω οτι εχει αλλαξει η συμπεριφορα της απ τη στιγμη που εμαθε το φυλο --πραγματικα εκνευριστικο :angry: για μενα και αδιανοητο-- αλλα ελα ντε τι να κανεις? ....:unsure:

προς το παρον κανω υπομονη λιγες μερες να το χωνεψει... αλλα αν δεν αλλαξει θα τα παρω.....

υ.γ. ευχαριστω για τις ευχες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Perry, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τρελαθει με το παιδί η γυναίκα σου! Ότι και να'ναι! Εγώ στράβωσα λιγάκι όταν έμαθα ότι είναι γιος, και μου είπε ο άντρας μου: " Στενοχωρέθηκες??" Αλλά μετά συνειδητοποιήσα ότι αν το καταλαβαίνει το μωρό δεν θέλω να νομίζει ότι δεν το θέλω! Κι έτσι συμβιβάστηκα άμεσα με την σκέψη και χάρηκα! Εϊχα μια μικρή ελπίδα μπας και μου τ'αλλάξουν, αλλά και σήμερα στην β-επιπέδου μας το ξαναείπαν! Σε πληροφορώ όμως.. πως δεν το αλλάζω με 100 κοριτσάκια τώρα πια! Το ίδιο και η νύφη μου όπου ήθελε απεγνωσμένα αγόρια ,έκανε 2 τσούπρες κι αν της πεις έλα να σου δώσω ένα αγόρι να μου δώσεις μια κόρη σου, έτοιμη να σε φάει είναι!! :laugh: :laugh:

Μόλις λοιπόν αρχίσει και το αισθάνεται και κυρίως μόλις το γεννήσει και το πιάσει στην αγκαλιά της.. Θα ξετρελαθεί!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...