Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;


Recommended Posts

Κοριτσάρες μου καλησπέρα.

Έχω μια ερώτηση να θέσω και όποια μπορεί και γνωρίζει απαντάει. Είναι σημάδι εγκυμοσύνης η υψηλή θερμοκρασία ή τα δέκατα περίπου στο 37 ή αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό :dry: ; Ρωτάω γιατί, έχω καιρό να αδιαθετήσω (τελευταία περίοδος 25/02), αλλά έχω και το σύνδρομο των πολυκυστικών και ο κύκλος μου κυμαίνεται από 30 έως 60 ημέρες. Τελευταία είχε σταθεροποιηθεί στις 30 μέρες αλλά μάλλον έχασε πάλι τον δρόμο του. Επίσης έχω ένα ανεξήγητο φούσκωμα στην κοιλιά, πόνους σαν την περίοδο, κάποιες φορές λίγα διαφανή υγρά αλλά θερμοκρασία στο 36,6 ή 36,7. Τίποτα άλλο. Δεν νομίζω να πρόκειται για εγκυμοσύνη αλλά καλό είναι να πληροφορούμαστε γενικότερα...:lol:

Σας φιλώ....:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα DINA,λοιπον θα σου απαντησω σε αυτο που ρωτας,κοιτα...τα δεκατα ναι,ειναι συπτωμα εγκυμοσυνης.Δηλ.ειναι φυσιολογικο απο την αρχη της εγκυμοσυνης κ μεχρι τη γεννα η θερμοκρασι να ειναι απο 37 εως κ 37,5.Αλλα αυτο δεν ισχυει για ολες τις γυναικες.Αυτο που περιγραφειςμου κανει περισσοτερο για ωορηξια.Τα πονακια,τα υγρα,το φουσκωματακι κ η λιγο ανεβασμενη θερμοκρασια ειναι συπτωματα ωορηξιας,οχι πως δεν ειναι κ εγκυμοσυνης...ξερεις πως ειναι αυτα δεν βγαζεις ποτε ακρη.Παντως εγω πιστευω πως κανεις ωορηξια αυτες τις μερες,αν προσπαθεις για μωρακι τωρα ειναι οι μερες που πρεπει να προσπαθησεις εντατικα.Ελπιζω να βοηθησα πολλα φιλια κ ευχομαι το καλυτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζούμπι μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και όντως από την προηγούμενη περίοδο εώς σήμερα και ανά μέρα, κάνω αγκαλίτσες με τον αντρούλη μου, μηπως καταφέρω να αποκτήσω ένα σποράκι και εγώ στην κοιλίτσα μου. Απλώς είχα την περιέργεια και ας πούμε την ελπίδα για κάτι άλλο. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση για τις επόμενες δέκα μέρες ίσως να το ψάξω. Επίσης ξέχασα να αναφέρω την αυξημένη όρεξη για φαγητό και κάποιες αναγούλες. Αλλά όντως, όλα τα συμπτώματα της εγκυμόσυνης μοιάζουν με εκείνα της περιόδου. Τελοσπάντων αρκετά σας κούρασα...θα περιμένω..:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera Dina. K ego ap'oti exo akousei anevazeis thermokasia somatos otan eisai egkios, den gnorizo an diaferei se kathe organismo k i alithia einai pos den exo metrisi pote tin dikia mou. Eixa astato kiklo (oxi polikistikes) k mporo na katalavo tin anisixia sou. Ego tha sou proteina klasika na kaneis ena test egkimosinis, k an den sou erthei tis epomenes meres na miliseis me ton giatro sou. Exeis sxedon 2 bdomades kathisterisi....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dina, καλησπέρα κι από μένα. Το 2002, πήγα σε γυναικολόγο γιατί είχα 2 μήνες να αδιαθετήσω. Εκεί είδαμε ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες και καταφέραμε με αντισυλληπτικά για 1 χρόνο να σταθεροποίσουμε κατά κάποιο τρόπο τον κύκλο στις 30 με 40 μέρες! Εκ τότε, πάντα μέχρι 39 μέρες και μετά ερχόταν! Μια φορά ήρθε στις 20 μέρες περίπου, αλλά μάλλον θεώρησα ότι άλλαξε ο κύκλος! Μετά συνέχισε κανονικά! Στις 30-40 μέρες πάλι.

Έμεινα έγκυος σε 3 μήνες προσπάθειας, χωρίς κόπο! Και προσπάθησα να μην έχω άγχος. Ενώ λόγω πολυκυστικών πίστευα ότι θα παιδευόμουν, αλλά τελικά έκανα λάθος!

Απ'όσο ξέρω, η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν έχουμε ωορηξία και πιθανόν να 'ναι και σύμπτωμα! Αλλά θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς τον γιατρό σου! Είναι ο μόνος που θα κάνει πιο σωστή διάγνωση!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dina mou kalispera...

Nai agapi mou stin egkumwsini,,,

Anevainei i thermokrasia mas...

Wmos i kathe gunaika diaferei...

Kane vre agapi mou ena testaki...

Na se sigourotati...

Ta filia mou...

Kai sou euxwme ta kalitera...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και να πω ότι, στο παρελθόν έχω κάνει θεραπεία με αντισυλληπτικά για να στρώσει ο κύκλος μου, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι, μετά από μία εγκυμοσύνη αυτός θα σταθεροποιηθεί. Αυτό που πιστεύω είναι ότι τελευταία ήμουν λίγο αγχωμένη λόγω δουλειάς και όχι για να μείνω έγκυος (προσπαθώ να μην το σκέφτομαι), και γι' αυτό τον λόγο έχω αργήσει να αδιαθετήσω. Όπως είπα θα περιμένω λίγες μέρες και θα επικοινωνήσω με τον γιατρό μου, γιατί είχα συζητήσει μαζί του και μου είχε προτείνει να ξεκινήσουμε παιρετέρω εξετάσεις για να τσεκάρουμε την γονιμότητα μας (σαλπιγγογραφία,σπερμοδιάγραμμα).

Θα δούμε....:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία κοπέλα Μου! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια! Και να μην έχεις κάνενα πρόβλημα.. Κι ότι χρειαστείς .. εδώ είμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...