Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά γειά σας και χαρά σας! Εδώ και λίγο καιρό έχω μία συγκεκριμένη αποριούλα που λιγάκι "με τρώει" που λέμε κι ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Ενώ περίμενα περίοδο στις αρχές Φλεβάρη, στις 31 Ιανουαρίου, είδα 2 σταγονίτσες αίμα. Δεν είχα καθόλου πονάκια περιόδουκι έτσι δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση. Τελικά, η περίοδος μου ήρθε κανονικά στις 8 του Φλεβάρη, δλδ. 8 μέρες μετά. Στην αρχή, είχα σκεφθεί πως μπορεί να ήτανε ωορρηξία. Αφού υπολόγισα όμως τις μέρες, είδα πως δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ψάχνοντας σε διάφορες ιστοσελίδες στο Internet που αφορούν σε γυναικολογικά, έμαθα "έκπληκτη" πως είναι δυνατόν να υπάρξει εγκυμοσύνη (μεταξύ ωορρηξίας κι επομένης περιόδου) που μπορεί να "φύγει" από μόνη της από τον οργανισμό μας, χωρίς πολύ αίμα ή πόνο. Δεν είναι δλδ. αποβολή. Συμβαίνει, λέει, πάρα πολύ συχνά και σε πολλές γυναίκες και μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές τις εγκυμοσύνες δεν μας δίνουν καν σημάδια! Σε αυτήν την περίπτωση, η περίοδος έρχεται κανονικά. Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο? Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σίγουρη πως ήμουν έγκυος κι αναρωτιέμαι... ήμουν και το έχασα? Εάν ήταν αποβολή, δε θα είχα φοβερούς πόνους και πολύ αίμα?

Κάτι άλλο τώρα...μία φίλη μου, λαμβάνει το ΠΑΠ-ΤΕΣΤ της ταχυδρομικώς στο σπίτι. Εγώ είχα μάθει τα αποτελέσματά του τηλεφωνικώς. Δεν ήξερα πως μπορώ να το πάρω ταχυδρομικώς. Συμβαίνει αυτό? Να το ζητήσω δλδ. από την γυναικολόγο μου?

Κάτι τελευταίο (sorry, σας έχω πρήξει!!!) Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να έχω περίοδο? Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, η περίοδος μου ήτανε λιγάκι πιο μικρή αυτή τη φορά και δεν είχα και τους πολύ έντονους πόνους! Κι ενώ, προ της περιόδου, πίστευα πως χάριν κάποιων συμπτωμάτων, όπως ανακατωσούρες, ζαλάδες, συχνοουρία, κλτ. θεωρούσα βέβαιον πως έχω νινάκι, αδιαθέτησα την 26η μέρα, αλλά από προχθές βράδυ, έχω πάλι ανακατωσούρες και ξινίλες κι έχω αρχίσει να ανησυχώ! Λέτε να είναι κάτι άλλο? Μήπως είναι στο μυαλό μου όλα? Όχι τίποτε άλλο... κοντεύω να τρελάνω και τον αντρούλη μου! Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα με το στομάχι μου? Πάντως, σκεφτόμουν αν τα συμπτώματα αυτά συνεχιστούν να περιμένω ως την επόμενη περίοδο, δλδ. γύρω στις 27-28 του μηνός.

Εσείς τι λέτε κοριτσάκια? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την πολυλογία μου! Φιλιά σε όλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loipon

Gia to proto pou rotas diavase sto post tis Maniamounias pou grafei gia tis viohimikes egymosynes

Gia to test pap den gnorizo maalon exartatai apo to ergastirio.

Kai trito stin egymosuni yparhei periptosi na eheis aima alla ohi varia roi san tis periodou erhetai kai feygei.

Pigaine kalitera gia yperiho!!!

Makari!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για το πρωτο δεν εχω ιδεα

για το δευτερο τωρα το ακουω πρωτη φορα με το pap test

αλλα οσο για το τριτο ηταν μια γνωστη στο χωριο του αντρα μου που γεννησε πριν 5 μηνες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχε περιοδο και ετσι δεν πηγε σε γυναικολογο παρα μονο οταν γεννησε!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολως περιεργως χτές ή σήμερα σε κάποιο πρωιναδικο (δε θυμαμαι σε ποιο - εκανα zapping) ειχε ακριβως αυτο το θεμα που ρωτας!!!

ναι γίνεται να υπάρχει "αποβολη" του κυήματος τον πρώτο καιρό απο τον ιδιο τον οργανισμο χωρις να υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα.

οσο για το ταχυδρομειο... δε νομίζω να είναι δυσκολο να πεις στη γραμματεα του γιατρού σου να στα ταχυδρομήσει.

και για το 3ο έχω ακούσει για γυναίκες που είχαν κανονικά περίοδο και ήταν και σε ενδιαφέρουσα. μια εξέταση αίματος θα σου διευκρινήσει σε τι κατάσταση είσαι , όπως επίσης και μια βόλτα στο γιατρό σου μετά για να το συζυτήσετε πιο διεξοδικά :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην ερωτηση σου για περιοδο και εγκυμοσυνη ταυτοχρονα εχω να καταθεσω προσωπικη εμπειρια

Αστατος κυκλος παντα και (καποιες αιμοραγιες στην εγκυμοσυνη που νομιζα πως ειναι περιοδος) με εκαναν να καταλαβω την εγκυμοσυνη μου στον 4ο μηνα!

Κανε μια χοριακη και μην επαναπαυεσαι αν πιστευεις πως κατι τρεχει

Εγω αγνοουσα καποιες ενοχλησεις και τις απεδιδα σε κρυωματα κουραση εφτασε το μωρο μου στον 4ο και δεν γνωριζα την υπαρξη του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για την πρωτη σου ερωτηση το εχω ξανακουσει αυτο. Επισης σημερα καποια κοπελα ειχε θεμα για τη βιοχημικη εγκυμοσυνη.

Για το τεστ παπ εγω μενω εξωτερικο η γιατρος μου με ενημερωνει για τα αποτελεσματα παντα τηλεφωνικος!

Οσο για το τριτο ερωτημα σου η μαμα μου οταν ηταν εγκυος σε μενα ειχε περιοδο μεχρι το τριτο μηνα της εγκυμοσυνης της!! Κανε μια χοριακη δεν εχεις να χασεις τιποτα.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ 1 ΜΗΝΑ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΣΗΚΩΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ.ΠΡΟΣΕΧΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και απο μένα. Η απάντηση στο πρώτο σου ερώτημα είναι ναι, μάλιστα πέρυσι το Σεπτέμβρη συνέβη και σε μένα το ίδιο πράγμα. Ανάμεσα σε δυο περιόδους με αποσταση 13 μέρες αναμεσα τους είχε υπάρξει βιοχημική εγκυμοσύνη ( γίνεται μεν σύλληψη αλλά δεν προχωράει καλά και αποβάλλεται έγκαιρα απο τον οργανισμό, χαρακτηριστικό της η χαμηλή β χοριακη ή χοριακή που δεν ανεβαίνει ικανοποιητικα δηλαδη τουλάχιστον κατά 60% καθε 2-3 μερες) και μετά φυσικα η δέυτερη περίοδος ( που μαλλον ηταν και η αποβολή) είχε περισσότερο αίμα και πόνο. Αυτο ομως μπορεί να διαφερει απο γυναίκα σε γυναικα γιατί αν δεν πονας γενικοτερα στην περίοδο μπορεί και να μην το καταλάβεις. Τα κορίτσια έχουν δίκιο και θα συμφωνήσω, κάνε κατευθειαν μια β χοριακη σε ενα μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ξερεις σε δυο μερες. Ευχομαι να έχεις σποράκι και να πανε ολα καλα !!

Οσο αφορά το δεύτερο σου ερώτημα, ο παλιος μου γιατρός, μου το έστελνε και εμενα ταχυδρομικως στο σπιτι, επειδη το ιατρείο ήταν μακρια και επρεπε να φαω μια μερα για να παω...γινεται δηλαδη αλλά και τηλεφωνικώς να σου πει τα αποτελέσματα, το ίδιο είναι.

τωρα περίοδος και εγκυμοσύνη μαζι δεν ξερω...δεν μου εχει τυχει προσωπικα αλλα'εχω ακουσει οτι δεν ειναι και απιθανο...αιμα βεβαια στην εγκυμοσυνη, απ οπου και οπως και αν προέρχεται, ειναι σύμπτωμα που πρεπει να αναφερθει στο γυναικολόγο σου..μπορει να μην ειναι τιποτα, μπορει ομως και να ναι κατι σοβαρο ! δεν παίζουμε μ αυτα !

φιλιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο εμενα. Συμφωνω και εγω οτι μαλλον θα πρεπει να κανεις μια χοριακη για να σου λυσει τις αμφιβολιες. Αλλωστε απο οτι ξερω η χοριακη δειχνει απο την πρωτη μερα καθυστερησης. Το γεγονος ειναι οτι, οτι ειναι θα φανει, υπομονη λοιπον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως ακριβώς επειδή η περίοδος μου αυτή τη φορά δεν ήτανε σαν τις άλλες... είμαι ακόμη ψιλιασμένη... (ή φαντασμένη... θα δείξει!!!) θα περιμένω πάντως ως τη Δευτέρα κι αν είναι πάω για χοριακή πρωϊ-πρωϊ (για να έχω καθαρίσει και τελείως) και να δω αν ωστόσο συνεχίζονται οι ανακατωσούρες και οι ξυνίλες! Θα σας κρατήσω ενήμερες. Απλώς είμαι λιγάκι επιφυλακτική (ούτε στον άντρα μου δεν το έχω πει να σκεφτείτε) ακριβώς επειδή... αδιαθέτησα κανονικά, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση! Πολλά φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως να μην άφηνες τόσες μέρες να περάσουν; Αν είναι εγκυμοσύνη κι έχεις αίμα, καλό είναι να το ξέρεις για να μιλήσεις με το γιατρό σου και να σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Μακάρι να'χεις νινάκι! :) Εύχομαι όλα να πάνε καλά.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...