Μετάβαση σε περιεχόμενο

αν παθω κατι ποιος θα φροντισει το μωρο μου??????


Recommended Posts

μακαβριος ο τιτλος????

ρε κοριτσια προχθες αρρωστησα με γαστρεντεριτιδα βαρβατη...κθε λεπτο τουαλετα και 39 πυρετο.τεζα κρεβατι δηλαδη....

απο γιαγιαδες βοηθεια δεν υπαρχει(αλλη δε μπορει λογω δουλειας και αλλη αδιαφορει:angry: )

κρατησα με τα χιλια ζορια τον αντρα μου στο σπιτι για μια μερα και αυτος τα επαιξε με τον μικρο(ειμαστε και λιγο ζωηρουληδες)το μωρο ομως εγινε 10 φορες πιο νευρικο γιατι ο αντρας μου αντιδρουσε κι αυτος με νευρα...:dry: :dry: :dry:

κανεις για να τον ταισει ,να τον κοιμησει....συν της αλλης ηρθε γιατρος να με εξετασει και μου λεει οσο πιο μακρυα απο το μωρο για να μην κολλησει....ποιος θα τα εκανε ολα????εβαλα κι εγω μια μασκα και γαντια και ...

νιωθω χαλια ,πιο πολυ νευριασμενη ειμαι με τον αντρα μου που στα παιχνιδια για καμια ωρα ειναι πρωτος να κρατησει το γιο του αλλα στα δυσκολα αφηνουμε το μωρο να κλαιει και να τσιριζει(αααα μαλιστα μου ειπε και το θεικο οτι φταιω που τον εκανα κακομαθημενο και γι αυτο αντιδραει ετσι)

απλα ρε κοριτσια ειχα την αναγκη καπου να τα πω γιατι ειμαι να σκασω:( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι είναι οι μαμάδες καλή μου!!!

Για τα δύσκολα...

Η αλήθεια είναι οτι με τρόμαξε πολύ ο τίτλος σου, αλλά η γαστρεντερίτιδα δεν είναι κάτι το σοβαρό!

Απλώς νιώθεις χάλια, χωρίς καθόλου δύναμη για τίποτα!

& γω το έχω σκεφτεί αυτό!

Τι θα κάνω σε περίπτωση που αρρωστήσω (μένω στην Κύπρο και η μαμά μου Ελλάδα)...

Τη βρίσκεις τη δύναμη για το παιδί σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mariah μου σε νιώθω! και εμένα ο αντρούλης μου είναι καλός μπαμπάς μόνο για λίγη ώρα !δε φταίει βεβαια εκέινος μιας και εγώ μόνο ασχολούμαι με το μωρό..χωρις να τον αφηνω να με βοηθάει...αποτέλεσμα τωρα πια δε μπορεί να τον κρατησει μόνος του....ούτε μπορούσε ποτέ...

μη ταλαιπωρείς το μυαλουδάκι σου.....αν πάθεις κάτι τι θα γίνει...πάει πέρασε η ασθένεια όλα καλά ...προσπάθησε όσο μπορείς να τον χώνεις να κάνει πραγματα ...με το παιδί..και καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά είναι ευκολότερο ....

κι εμένα το λέει συνέχεια δε μπορώ να τον κρατησω γιατι έτσι τον έχεις μάθει...και η αλήθεια ειναι οτι τον εχω καλομάθει για αυτο δε απαντω στα κακοβουλα χιχιχιχι σχόλια του μπαμπά μας....απλά κάνω υπομονή ....

οι άντρες στη πλειοψηφία είναι λιγότερο ευαόσθητοι σε αυτά ...με τον καιρό βελτιώνονται όμως...(εμένα πια έχει φτάσει σε καλό επίπεδο)

φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariah μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω η πεθερα μου δεν μπορει να φροντισει ενα παιδι και η μαμα μου που ξερει δουλευει!! ειχα αρρωστησει 2 φορες με γριπη και ημουν με μασκα και γαντια κι εγω αστα να πανε ευτυχως που ο αντρας μου μπορει να τον ταισει να τον αλλαξει να τον κανακεψει μπορω να πω καλυτερα και απο εμενα αλλα και αυτος δουλευει.....οποτε τι κανουμε?????? μπορουμε δεν μπορουμε πρεπει να σταθουμε ορθιες εγω μονο μια στιγμη που με ειχε πιασει η μεση μου στις αρχες με το μωρο ειχα φωναξει την κουμπαρα μου και με βοηθαγε γιατι επερεπε να ειμαι ακινητη μου τον εφερνε στο κρεβατι να τον δω τον ταιζε μια χαρα τον καταφερε

ο θεος να μας εχει καλα γιατι κακα τα ψεματα τιποτα δεν αντικαθηστα την μανα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μια απο τα ιδια και εγω.....η πεθερα μου δεν μπορει να τα καταφερει με το μικρο[ετσι λεει]....η μαμα μου ειναι μακρια και δουλευει...ευτυχως εχω τον αντρουλη μου που με βοηθαει στα δυσκολα...οσο μπορει βεβαια...ειναι αυτο που λες και εσυ...επειδη δεν εχουν την ιδια υπομονη σαν εμας ,στα δυσκολα μας λενε οτι εμεις φταιμε γιατι τα καναμε κακομαθημενα...οποτε μαμαδες ας οπλιστουμε με υπομονη και ολα καλα θα πανε...φιλακια,μην αγχωνεσαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πίστεψε με άμα παρουσιαστεί η ανάγκη – κούφια η ώρα που το ακούει – καλά να είσαι – και ο μπαμπάς γρήγορα θα συμμαζευτεί και θα αναλάβει το μωρό.

Θυμάμαι όταν η μαμά μου είχε αποβολή διδύμων στον 5ο μήνα και εγώ και ο αδελφός μου ήμασταν μικρά εκεί που ο μπαμπάς μας έπαιζε καμιά ωρίτσα μαζί μας ή μας πήγαινε βόλτα μόνο, μάς ταΐζε – μαγείρευε- μας ετοίμαζε για το σχολείο κλπ.

Αλλά η Μάνα είναι Μάνα, ξέρω έναν κύριο, η γυναίκα του πέθανε πρόπερσυ – δυσκολεύετε πάρα πολύ και τα παιδιά είναι 10 & 6 ετών αλλά τι να κάνει το κατά δύναμιν.

Εσύ να είσαι καλά, να προσέχεις τον εαυτό σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exeis apolito dikio zouzouna mou .. nomizo pos oles mas to skeftomaste auto.alla min anisixeis kriboume poli dinami mesa mas gia ta zouzounia mas kai tha ta kataferoume oti kai naerthei..

oso gia ton antra sou.. den me eklpisei kai o dikos mou ta idia leei .... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριέσαι υπάρχει ακόμα χρόνος να κάνεις μια καλή συζητησούλα με τον άντρα σου. Στο κάτω κάτω και αυτός βοήθησε να έρθει το παιδί σας στον κόσμο!

Και στην τελική δε συμφωνώ καθόλου με αυτούς που νομίζουν οτι η δουλεια του πατέρα περιορίζεται στο να "κάνει" το παιδι και να το πηγαίνει βόλτες.

Ίσως να μιλάω εκ του ασφαλούς μια και ο δικός μας μπαμπάς έχει πολύ ενεργό ρόλο στην ανατροφή της κόρης μας. Από ημερών ακόμα, την τάιζε, την έκανε μπάνιο, την κοίμιζε, σηκωνόταν τα βράδια, την έπαιζε και γενικά κάνει με τεράστια επιτυχία, ό,τι ακριβώς κάνω και εγώ σαν μητέρα .

Βεβαίως ο ρόλος της μητέρας στο συναισθηματικό κομμάτι είναι ίσως αναντικατάστατος και το κενό που αφήνει η τυχόν απώλεια, να είναι μεγάλο αλλά αυτό δεν πρέπει να λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στο να αναλαμβάνει και ο πατέρας τις ευθύνες του στην ανατροφή των παιδιών του.

Τουλάχιστον αν πάθω κάτι και αφήσω το παιδάκι μου,ξέρω οτι ο πατέρας της θα της σταθεί άριστα, Ίσως και στους δύο ρόλους που θα χρειαστεί να παίξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτήν την ερώτηση την έκανα και εγώ στον άντρα μου και ξέρετε τι μου απάντησε;ΧΑΘΗΚΑΜΕ.Ηαλήθεια είναι ότι επειδή δε δουλευω έχω αναλάβει αποκλειστικα τη μπέμπα μας και το μόνο που ξέρει να κανει είναι να την παιζει και καμιά φορά να την αλλαζει,αλλά μονα τα τσισάκια.Προχτές κανόνισα ύστερα από πάρα πολύ καιρό να βγω μόνη μου με τις φίλες μου για φαγητό,και αφου τη θηλασα έφυγα.Οταν γύρισα ο άντρας μου είχε 38 πυρετό.Του λέω ειναι ιωση ή απο το αγχος που σε άφησα μόνο με τη μπέμπα 3 ώρες;Γέλαγε,τουλάχιστον έχει χιούμορ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ Mariah ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ..ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ!

ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟΕΜΑΘΕΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΣΙΓΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!

ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ βρε Mariah ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε,

εγω οταν ητανε 3 μηνων η μικρη επαθα μια σοβαρη κριση ιλιγγου.Δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου γιατι γυρναγε το σπιτι.Η γιατρος μου συνεστησε ξαπλα!! και ηρεμια!!.....αλλα που?????Με ενα μωρο 3 μηνων να γκρινιαζει και με ενα αντρα να προσπαθει(δεν εχω παραπονο) αλλα με την πρωτη δυσκολια να μην ξερει τι να κανει που να την βρω την ηρεμια!!!!

Το μονο που ευχομουνα ολο το βραδυ ητανε να γινω καλα για να μπορεσω να φροντισω την μικρη(ενας θεος ξερεις πως καταφερνα να την θηλαζω αφου δεν μπορουσα καν να σταθω στα ποδια μου).

Γι αυτο να προσευχομαστε στο Θεο να μας εχει καλα γιατι απο μας και μονο εξαρτωνται τα μκρα μας.

Οι μπαμπαδες ειναι πρωτοι στις χαρες,τα πανηγυρια και στο παιχνιδι,στα δυσκολα τα κανουνε λιγο...μανταρα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικα ρε Μαριω!

Ολοι ειναι ιδιοι...

Αντε βγαλε ακρη εσυ...

Και παλι μια χαρα εισαι...

Κανει και κατι!Φαντασου να μην εκανε και τιποτα!

Εχουμε πολλα παραδειγματα!

Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να αρκουμαστε στο λιγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax re mariah mou,,,

Se katalavw agapi mou...

Pisteuw pws oles to skeftwmaste auto...

Agapi mou emeis eimaste i DUNAMI se ola...

{{{AUTO NA KSEREIS}}}

Den uparxei kapios pio dunatos apo emas gia ta mwrakia mas...

Oso gia ton antra sou den kserw ti na pw...

Emena pantos voithaei se ola,,,

oti kanw egw kanei kai autos...

Pantos perastika sou agapi mou...

Kai mikako min pathoume oti dipote sovaro...

Sou euxwme ta kalitera,,,

me oli mou tin agapi...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε παιδια εχω μεινει καγκελο μ αυτα που διαβαζω ....Εγω θεωρουσα πως ο αντρας μου δε με βοηθαει καθολου αλλα τουλαχιστον τα βασικα τα ξερει!και μαλιστα καλλιτερα απο τη μανα του !!Εννοω οτι δε ξυπνα τη νυχτα δε σιδερωνει και δε σκουπιζει-σφουγγαριζει...αλλα εννοειται πως ξερει να αλλαζει και ταιζει το μωρο...μαγειρευει για τα μικροτερα,απλωνει τα ρουχα αν χρειαστει μαζευει τη κουζινα και αλλα τετοια!Εμεις παθαμε γαστρεντεριτιδα πριν 1 μηνα που ο μπεμπης ηταν 15 ημερων και δυο μου μεγαλα παιδια (απ το σχολειο)μετα ο αντρας μου και τους εστειλα ολους στη πεθερα μου οπου εμειναν 5 μερες(απομονωση!!)και μετα εγω!!Οπως λετε με μασκες και detol αλλα τη δευτερη μερα εφερα εκτακτως τη μαμα απο Αθηνα και απομονωθηκα κι εγω στο ιδιο σπιτι με το μωρο βεβαια!!Τελικα πηγαμε προληπτικα και στο παιδων αλλα το μωρο δε νοσησε!!Ειναι αληθεια πως ειναι δυσκολο να αναθεσεις σε αλλον τετοια ευθυνη αλλα ο πατερας ειναι γονιος και πρεπει να ξερει τουλαχιστον τα στοιχειωδη!!Ας τους δινουμε σταδιακα καποιες ευθυνες κι αστους να γκρινιαζουν...τα παντα μια συνηθεια ειναι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maraki μου περαστικα σου ευχομαι αγαπη μου!!!!Αμα μπορω να σε βοηθησω καπου στειλε μου μην.Δυστυχως σε μας τις μαμαδες πεφτουν ολα,οι μπαμπαδες συνηθως βγαζουν την ουρα τους απ εξω :P λιγες ειναι οι εξαιρεσεις που συμμετεχουν ενεργα στο μεγαλωμα των παιδιων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντος είμαι ήσυχη ότι αν χρειαστεί ο άντρας μου θα φροντίσει το παιδί μας τόσο καλά όσο και εγώ. 2 χρόνια τώρα το μόνο που δεν έχει κάνει είναι να το θηλάσει.Ειλεικρινά το "μόνο η μαμά μπορεί" δεν το πίστεψα ποτέ.Όλοι οι μπαμπάδες μπορουν να κάνουν πολλά αρκει να τους βάλουμε στο "παιχνίδι" και να τους αφήσουμε περιθώρια λάθους. Στο κάτω κάτω καμία απο μας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας πως αλλάζουν πάνα ή πόσα ml νερο χρειάζονται για τρείς μεζούρες γάλα.

Μήπως έχουμε και εμείς μερίδιο στην ανικανότητά τους;"Ασε θα το κάνω εγώ εσύ δεν ξέρεις"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες.υβοννη ,ρε συ πολυ με συγκινισες.

το προβλημα δεν ειναι ομως οτι ο αντρας μου δε βοηθαει,καθε αλλο μαλλον.(η αληθεια ειναι οτι δεν τον ταιζει βεβαια:huh: )

το παραπονο μου ειναι οτι δε μπορει να ηρεμισει το μωρο,να εχει υπομονη.μονο στη δικη μου αγκαλια αποκοιμιεται το βραδυ,μονο εγω ξυπναω και 10 φορες τη νυχτα χωρις να λεω τιποτα.

εχθες μ επιασε το παραπονο μου γιατι το αγορι μου ηταν τοσο νευρικο και ο μπαμπας του αντι να τον ηρεμησει ελεγε οτι ειναι κακομαθημενο και δε μπορει να κατσει ουτε ενα λεπτο μονο του ,στο μυαλο του εχει οτι θα ειχαμε μια κουκλα που θα καθοταν σ ενα μερος και εμεις θα βλεπαμε τηλ, θα ειμασταν στο pc οση ωρα θελαμε,και θα κοιμοταν οποτε εμεις λεγαμε....

τι να πω ,τελικα μαλλον φταιω κι εγω σε πολλα....αλλα σιγουρα ρε κοριτσια τον πονο και την φροντιδα της μανας δεν την προσφερει κανενας.αυτα!!!!!!! :dry: :dry: :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mariah, πρώτα απ'όλα περαστικά σου κοπέλα μου! Σαν την μάμα κανένας!! Πίστεψε με! Και εγώ όταν αρρώστησα, η μάνα μου έτρεχε με χίλια για μένα! Δεν λέω κι ο άντρας μου πρόσεχε αλλά τις περισσότερες ώρες τις πέρναγε στον υπολογιστή!! :S

Όπως και εσύ, όπως κι εμείς οι μελλοντικές μανούλες.. Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε! Ούτε αρρώστια θα μας σταματάει, ούτε τίποτα! Καλοί είναι οι μπαμπάδες αλλά μόνο για 1-2 ώρες!

Θυμάμαι όταν είχα αρρωστήσει μια φορά πιτσιρίκα, είχε αρρωστήσει κι η μαμά μου, κι ήταν πιο χάλια από μένα, αλλά παρόλα αυτά κοίταγε πρώτα πως πάω εγώ και μετά κοίταγε τον εαυτό της!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην περαστικα σου mariah!ενα προβλημα παρομοιο με το δικο σου σχετικα με τις γιαγιαδες θα το εχω κ εγω.Η μια ειναι μακρια η αλλη ασχολειται με αλλα πραγματα.. ειναι ενα θεμα κ με τσιτωνει οταν πριν κανεις ακομα παιδι σε πρηζουν και σου λενε "αντε καντε κι εσεις ενα παιδακι" λες και οταν θα κλαιει θα τρεχουν εκεινοι που το λενε... οσον αφορα τον αντρα σου μην στενοχωριεσε.Δεν το κανει απο αναισθησια αλλα επειδη θελει να βοηθησει κ δεν ξερει πως αντεδρασε ετσι.. ειπε μια κουβεντα πανω στο μπλοκαρισμα του.Μην χαλιεσαι καλη μου!Παρτον κι αυτον με το καλο και θα δεις θα το ξεπερασεις κι αυτο το θεματακι.. ο αντρας σου ειχε επαναπαυτει στα δικα σου σιγουρα χερακια, κ ξαφνικα τα ειδε μπαστουνια.μην τον μαλωνεις... ενα παιδακι ειναι κι εκεινος!!! εμεις οι γυναικες δεν εχουμε φοβο.ειμαστε σαν τις γατουλες.. 7ψυχες. να προσεχεις τον εαυτο σου και κανε το εξης:οταν δεν εισαι αρρωστη με πλαγιο τροπο προσπαθησε να "μαθεις" ή να περασεις καπως στον αντρα σου καποιες "γνωσεις" σου σχετικα με τη φροντιδα ενος μωρου.σιγα σιγα θα μαθει.τωρα θα ειχε και την δικη σου εννοια κ του μωρου ταυτοχρονα αλλα δεν ειχε τη γνωση. η ταπεινη μου γνωμη,καλη μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ψυχούλα μου περαστικά σου!Πραγματικά δύσκολες ώρες να εισαι άρρωστη και να μην έχεις βοήθεια...:ohmy:

Η μανούλα όμως πάντα βρίσκει τη δύναμη να σταθεί κοντά στο νινακι της...

Οσο για τον άντρα σου ζόρισέ τον λιγάκι παραπάνω για να μπει κι αυτός στο πνεύμα του μωρού γιατί και ο πατέρας πρέπει να ασχολείται με το μεγάλωμα του παιδιού...

Αααα δεν έχει...Οταν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδάκι, μαζι με τον αντρούλη μου θα μάθουμε τα περι μωρού για να μην δικαιολογείται οτι δεν ξέρεις ή δεν μπορεί...Γιατί εμεις οι μανούλες τα ξέραμε απο πριν;;;;;Στην πορεια τα μαθαίνεις όλα!!!

Αντε να τους ξυπνήσουμε λίγο κορίτσια!!!Πατήστε πόδι ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariah γρήγορα περαστικά σου εύχομαι! Να προσέχεις το αγοράκι σου! η γαστρεντερίτιδα στέλνει αδιάβαστο ενήλικα, πόσο μάλλον ένα μικρό παιδάκι!

Μη βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με ερωτήσεις σαν αυτή του θέματος!

Να παρακαλάς η Παναγίτσα να σας έχει καλά για να φροντίζετε ακόμα καλύτερα τον μπόμπιρά σας...

Λύσεις υπάρχουν για όλα και για τα πάντα.. (πως το έθεσα έτσι.. :S )

Με λίγη καλή διάθεση και θέληση!

Περαστικά και πάλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικά σου! Όταν είμαστε άρρωστες κάνουμε μαύρες σκέψεις. Όταν είμαστε κουρασμένες επίσης. Όταν είμαστε αγχωμένες και πάλι. Και κυρίως όταν μας βαραίνει η τεράστια ευθύνη ενός νέου ανθρώπου τότε φυσικό είναι να σκεφτόμαστε και τέτοια πράγματα, περισσότερο πιστεύω από ενδιαφέρον για την τύχη του, για το μέλλον του μωρού. Εσύ είσαι σε φάση που έχεις όλους τους παραπάνω παράγοντες. <Και εγώ έχω κάνει τέτοιες σκέψεις και νομίζω όλες μας...

Στη ζωή όμως δεν υπάρχουν βεβαιότητες.

Κάποια πράγματα είναι πάνω από εμάς. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Φρόντισε όμως τον ευατό σου τώρα και επέβαλλε στον μπαμπά να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του, τώρα που είσαι αδιάθετη. Γρήγορα θα είσαι καλά και αυτές οι μαύρες σκέψεις θα φύγουν ...Χαμογέλα!!!

Υ.Γ. Ιφιγένεια κάθε μέρα ομορφαίνει η σουηδέζα σου;:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου αυτη ειναι η γυναικα ενα ατομο για παρα πολλους ρόλο.Κάλη συζυγος φοβερη νοικοκυρα τρυφερη μητερα και γιατι οχι και επαγελματιας στη δουλεια της .Η γυναικα ειναι παντα ορθια ακομα και οταν οι συνθηκες σεν της το επιτρεπουν , εμεις βλεπεις δεν εχουμε δικαιωμα ουτε να αρρωστησουμε .

Εχουν μαθει οι μαμαδες (δηλαδη παλι γυναικες )να ειναι μονο τα αφεντικα καινα μην προσφερουν βοηθεια καμια και εμεις το ανεχομαστε και δεν παταμε απο την αρχη ποδι λεμε οι ανοητες θα τον αλλαξω .Κια ξαφνιακ ερχονται κατι τετοιες στιγμες και καταλαβαινεις ποσο εξω εχεις πεσει και νιωθεις τοσο χαλια και ανρωτιεσε μα καλ δεν εχω δικαιωμα ουτε να αρρωστησω;

Το εχω περασει και μαλιστα ημουν καινουρια εδω στην περιοχη ειχα το Σταυρο μικρο με 39,7 και εγω με 39 ειχαμε και οι δυο γαστρεντεριτιδες και ο αντρας μου ηταν στο χωριο να βοηθησει τους γονεις να μαζεψουν τις ελιες .Η μουν μονη και δνε μπορουσα να βοηθησω το παιδι μου καποια στιγμη με ειδε απο το τζαμι μια γειτονισσα που κραταγγα το μωρο αγκαλια και αυτο εκλαιγε και ηρθε καιμε βοηθησε μια ξενη γυναικα και ο αντρας μου θεωρησε οτι δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα επρεπε να παει .Οταν γυρισε απο το χωριο επεσε και αυτος στο κρεβατοι με πυρετο πολυ πιο χαμηλο και ελεγε οτι δεν μπορει λοιπον θα εφταιγα εγω να μην του εδεινα κανενα αντιπυρτεικο ; Κακα τα ψεματα κοριτσια εμεις πρεπει να τπ σταματησουμε αυτο να τους βαλουμε στο κλιπακι οτι δεν φτανει μονο να αποκαλουνται πατερες επειδη για λιγα δευτερολεπτα κουνηθηκαν πρεπι και να το αποδειξουν εεμεις 9 μηνες τα κραταμε στη κοιλια μας και το λιγοτερο που μπορουν αν κανουν ειναι να μας υπολογιζουν οχι να μας φερονται σαν να ειμαστε αναωσι,α ειδη .Τελειονωντας ακου ανακοινωσε στονα νατρα σου οτιμξερεις κατι εγωειμαι χαλια πεφτω στο κρεβατι δεν ξερω τη θα κανεις παρε αδεια αλλα πρεπει να κρατησεις το παιδι ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΓΩ σε ξεζούμισε ο μικρούλης? Άργησες σήμερα!! χεχε..

Η μικρή Σουηδέζα δεν ξέρω αν ομορφαίνει και πάει, σίγουρα ζωηρεύει και πάει ... :side: !

Ευχαριστούμε :)

Α! Στο θέμα "ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" έβαλα μία φωτο αφιέρωση στην scarlet-παζλ την οποία ονόμασε... Το Μαράκι-σοκολατάκι.. έχει πολλή πλάκα! :silly:

mariah πάλι έκανα κατάχρηση του θέματός σου, πως θα την κόψω αυτή την κακιά συνήθεια? :dry:

Αλλά το Μαράκι είναι σαν τη μπύρα μύθος.. Υπάρχει πάντου!:woohoo:

Καληνύχτα σε όλες σας! Όνειρα γλυκά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...