Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια ...τρομαξα...


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου ελπιζω να στε ολες καλα!!Λοιπν χτες πηγα στον δευτερο γιατρο που ελεγα να παρω αυτη τη δευτερη γνωμη..Ακουγοντας την πεθερα μου να μιλαει για τον γιατρο της με τοσο καλα λογια κ τοση εμπιστοσυνη κ συμπαθεια της ειπα να μου κλεισει ενα ραντεβου..που ναμην εσωνα...

Και πηγα...με τρελανε με εχει τρομαξει τοσο πολυ που φοβαμαι να κανω αγκαλιτσες με τον αντρα μου ελευθερα μην τυχον κ παθω το δευτερο σχεδονσιγουρο κατα την γνωμη του εξωμητριο!!!!

Με βονμβαρδισε με ερωτησεις λες κ μου εκανε ανακριση οι σφαλιαρες ελειπαν γιατι γιατι γιατι κ δεν επρεπε κ τι πραγματα ειναι αυτα λες κ εφταιγα εγω..κ να του εξηγω η κακομοιρα ολα οσα εχου συμβει στα γυναικολογικα μου κ αυτος τον χαβα του...Μετα γιατι παιρνω τα σερπαφαρ?του ειπα πως λογω της μιας σαλπιγγας που εχω για να κανω ωοθυλακεια κ απο τις δυο πλευρες ωστε να χω πιο πολλες πιθανοτητες συλληψης κ αυτος ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ?????Κ ΠΟΙΟς ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΜ ΓΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ???Να του εξηγω πωε γνωριζω πως κ ετσι εχω πιθανοτητες αλλα οτι με τη σγωγη περισσοτερες αυτος εκειειει ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ??

Αληθεια σας λεω κοριτσια αν δεν ητανη πεθερα μου που υπεραγαπω θα χα φυγει απο το πρωτο λεπτο ακομη κ ο αντρας μου που τον ξερει επαθε πλακα!!

Τελικα μας ειπε μονοδρομος μονο με εξωσωματικη γιατι κινδυνευω για δευτερο εξωμητριο επειδη ο οργανισμοε μου γενναει συμφησεις συνεχεια(ειχα καποιες συμφησεις στην σαλπιγγα που εχει μεινει οταν ειχα κανει την σαλπιγγογραφια κ μου χε πει κ ογιατρος μου αν σε τρεις τεσσερις μηνες δεν τα καταφερουμε με σερπαφαρ κ γκοναλ που πηρα παμε για εξωσωματικη)αλλα ο δικος μου ειναι ανθρωπος με τροπους κ ξερει κ να σου μιλησει ουτε καν οταν μου ανακοινωσε το εξωμητριο δεν με φοβισε για τετοια ηρεμια μιλαμε...

Αυτα....Τα πα κ ξαλαφρωσα δηλ εχω κ αλλα να πω αλλα πρεπει να φυγω γιατην δουλεια!!

Εχετε να μου προτεινετε κεντρο εξωσωματικης??εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Λυτω εμβρυογονια λεγεται το κεντρο εξωσωμστικηε του μαιευτηριου εχει παει καμια??

Σας ευχαριστω που με ακουσατε...

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα μου καλημέρα,

Εγώ έχω πάθει το εξής:δεν κάνω οωρηξία λόγω των πολυκιστικών οωθηκών που έχω.Η γυναικολόγος μου, μου είπε να πάρω τα serpafar για ένα μήνα.Τα πήρα και δεν έγινε τίποτα.Αυτή την θεραπεία μου την έδωσε για 5 μήνες συνολικά, με αποτέλεσμα οωρηξία να μην γίνεται και το ενδομήτριο να παχαίνει.Όταν σταμάτησα τα χάπια αδιαθέτησα για 6 μηνές συνέχεια με αποτέλεσμα, με τόσο αίμα που απέβαλα, να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Όταν πήρα έναν γιατρό στο "Αλεξάνδρα" τηλ. (να ναι καλά ο άνθρωπος) μου είπε το εξής:ότι τα serpafar τα δίνουμε για έναν το πολύ δύο μήνες και εάν δεν ενεργήσουν αυστηρά τα κόβουμαι και πάμε σε άλλη θεραπεία.Όσον αφορά τα κέντρα εξωσωματικής εγώ έχω να σου προτείνω 2 που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.

1. Πάντος Κων/νος "Γένεσις Αθηνών".

2. Νοσοκομείο "Μητέρα".

Εγώ επειδή σε λίγο καιρό θα κάνω εξωσωματική σε λιγότερο από ένα μήνα θα γίνει η οωληψία και την κάνω στον Κύριο Περδικάρη Αναστάσιο στην Πάτρα αυτός την κάνει στο "ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ" και όλο το γκρούπ που χρησιμοποιεί είναι του Πάντου.Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΧΟΣ?ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΚΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΡΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια φίλη μου πάει στον Πάντος Κων/νος "Γένεσις Αθηνών".

Της τον σύστησε ο γυναικολόγος της ως κορυφή στο είδος του και από έρευνα που έκανε έμαθε ακριβώς το ίδιο ... απλά εξοπλίσου με υπομονή και περίπου 3000€ και πήγαινε.

Με το καλό να πάρεις όποια απόφαση πιστεύεις εσύ καλύτερη και όλα θα πάνε καλά ... εμείς είμαστε εδώ για ότι θελήσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Katerinaki mou kalimera agapi mou...

Autos den legetai GIATROS...

Allakse ton agapi mou,,,

Gia pigenne se kapion allo...

Kai aman xreiastei na tous allaseis sunexws ews pou tha vreis kapion pou tha sou aresei...

O theos mazi sou...

Kai sou euxwme ta kalitera...

Filakia agapoulla mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω κοριτσια παρα πολυ για την συμπαρασταση,αυτος δεν ειναι ο γιατρος που με κοιταει τωρα 9 χρονια τον εχω,σε αυτον που πηγα χτες ηταν για να παρω μια δευτερη γνωμη βαση του ιστορικου μου αλλα πηρα μια τρομαραααα!!!!!Και φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τον γιατρο μου!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικη μου εγω εκανα την θεραπεια ως εξης Φλεβαρη πηρα σερπαφαρ κ εκανα κ ωοθυλακεια κ ωορρηξια Μαρτη εκανα ενεσεις γκοναλ 75 κ πρεγκνυλ και παλι εκανα 4 πολυ καλα ωοθυλακεια κ ωορρηξια αλλα δεν εκατσε.Αυτο το μηνα για να μην με επιβαρυνει μου εδωσε παλι σερπαφαρ κ αν δεν κ παλι τοτε θα παμε για εξωσωμτικη.Με ενημερωσε πως πανω απο τρεις μηνες δεν μπορουμε να κανουμε αυτη τη θεραπεια!!

Ο γιατρος μου ειναι στο Λυτω κ το κεντρο εξωσωματικης ειναι εμβρυογονια μου πε οτι ειναι πολυ καλο,τωρα θα δω σε ποιο θα παω δεν εχουμε αποφασισει ακομη!!

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες κ ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα και να μη χρειαστει να κανεις εξωσωματικη......εξαλλου εχεις πολλες πιθανοτητες να συλλαβεις ακομα και χωρις αγωγη....απλα θελει υπομονη......ευχομαι τα καλυτερα....φιλια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι, δεν κάνουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ανθρώπους! Μπορεί εγώ τον δικό μου να τον θεωρώ Θεό, αλλά πολύ μου έχουν πει ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι. Αν δεν σου έκανε το κλικ, να μην ξαναπάς! Κι αν είναι πάρε και μια 3η γνώμη από κάποιον άλλον γιατρό!

Και μην στενοχωριέσαι! Έχει προχωρήσει τόσο η επιστήμη που βρίσκετε λύση για όλα! Φιλάκια... Και να μην στενοχωριέσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι κουραγιο!!!!ξερω τι περνας ακριβως.σε δευτερο κυκλο με serpafar ειμαι και εγω.ευτυχως εχουμε η μια την αλλη και τα λεμε.να ξερετε οτι καθε βραδυ δεν κανω τον σταυρο μου μονο για εμενα οπως εκανα παλια αλλα για ολες σας!!!!φιλακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ο γιατρός πρέπει πάνω απ' όλα να είναι άνθρωπος. Να καταλαβαίνει ότι αυτά που εκείνος θεωρεί αυτονόητα, εμάς μας φαίνονται άγνωστα και τρομακτικά.

Ο δικός μου γιατρός είναι πολύ καλός και γλυκός με τις γυναίκες που εξετάζει. Δεν τρομάζει και όλα τα λέει πολύ ήρεμα. Εμένα με χάλασε που μου έδωσε τα χάπια για πρόκληση ωορρηξίας χωρίς εξετάσεις πρώτα. Έγώ μπορεί να έκανα ωορρυξία από μόνη μου. Γιατί έπρεπε να πάρω και χάπια? 'Η μπορεί να έχει πρόβλημα ο άντρας μου. Έτσι δεν είναι?

Εμένα μου έδωσε τα clomiphene και τα πήρα για δύο μήνες. Τον τρίτο μήνα πήρα serpafar γιατί δεν έβρισκα τα άλλα χάπια (είναι τα ίδια). Όλα καλά. Και ωοθυλάκια καλά και ενδομήτριο. Αλλά τίποτα δεν καταφέραμε.

Αχ, τα 'πα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...katerina..., exw diabasei sto gyn.gr oti akoma ki an exeis mia mono salpigga kai h worrhksia ginei apo thn antitheth wothikh, yparxei periptwsh h ygeihs salpigga na "arpaksei" to wario. Einai kati poly legetai "tropismos". Mhpws giayto soy eipe o deyteros giatros oti de xreiazontai ta serpafar? Gia to allo poy soy eipe gia to ekswmhtrio kai se fobise prwth fora to akoyw.......

Opws kai na 'xei omws, apo th stigmh poy exeis hdh meinei egkyos mia fora kai exeis mia kalh salpigga mallon einai thema xronoy na ksanameineis. Prospatheite poly kairo meta thn ...atyxia sas? Mhpws na prospatheisete kai ligo monoi sas xwris therapeies kai agxh? Katalabainw bebaia thn anypomonhsia sas....an thymasai ki egw gia ekswswmatikh paw...

Oti kai na kanete soy eyxomai kalh epityxia :)

Gia kentro ekswswmatikhs, exw ksanagrapsei se alla post gia to EYGONIA. Eixe paei o aderfos moy me th nyfh moy kai emeinan poly eyxaristhmenoi. Dydimoyles me thn prwth!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina έγραψε:

Εμένα με χάλασε που μου έδωσε τα χάπια για πρόκληση ωορρηξίας χωρίς εξετάσεις πρώτα. Έγώ μπορεί να έκανα ωορρυξία από μόνη μου. Γιατί έπρεπε να πάρω και χάπια? 'Η μπορεί να έχει πρόβλημα ο άντρας μου. Έτσι δεν είναι?

Milina exeis poly dikio! Kala soy edwse etsi xapia xwris eksetaseis?:blink::blink::blink:

Egw na soy pw thn alhtheia tha ton allaza...... De mporw na katalabw pws dinoyn etsi farmaka merikoi giatroi.....

Poso kairo prospatheite? Mhpws na ebriskes kapoion allo giatro kai na arxizes siga siga na kaneis merikes eksetaseis?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπάθειες έχουμε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο. Το Δεκέμβριο δεν πήρα άλλα χάπια γιατί προέκυψε ένα θέμα με το φρονιμήτη και 8α έπαιρνα φάρμακα.

Έχεις δίκιο για τις εξετάσεις. Με φόρτωσε με χάπια (που δεν είναι και τα πιο αθώα) χωρίς να εξεταστεί τουλάχιστον ο άνδρας μου. Κι εγώ η χαζή του είχα τέτοια εμπιστοσύνη που δεν το σκέφτηκα καθόλου. Το δεύτερο μήνα το σκέφτηκα.

Τι να πω? Σίγουρα είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω γιατρό, αλλά δεν ξέρω σε ποιον να πάω. Δεν μπορώ να αλλάζω συνεχώς γιατρό. Θα ήθελα έναν σοβαρό(καλό)γιατρό που να του έχω εμπιστοσύνη. Και επειδή είμαι πολύ αγχώδης, θα ήθελα να μη με τρομάζει. Είναι όμως τόσοι πολλοί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina moy, to kserw oti einai dyskolo na allazeis giatroys... eidika gynaikologoys... Emena omws oi giatroi poy dinoyn farmaka xwris logo me tromazoyn poly :unsure: Mhpws na rwtoyses kamia filh soy h syggenh soy? An den exeis kanenan ekei poy meneis mporeis na rwthseis tis kopeles edw na soy systhsoyn kapoion.

Gia na katalabw, ta xapia soy ta edwse apo thn arxh twn prospatheiwn? Den einai kai tosos polys kairos poy prospatheite pantws. An ki egw eimai ths apopshs kapoies eksetaseis na ginontai apo nwris. Opws gia paradeigma ormonikos elegxos sth gynaika kai sperodiagramma ston antra. Einai poly aples eksetasoyles kai soy feygei ki ena agxos. Bebaia oi giatroi synithws lene na kanoyme eksetaseis meta to xrono.

Elpizw na breis enan kalo giatro na se kathodhghsei swsta :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΙΛΙΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΩΟΡΗΞΙΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΤΙς ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΠΑΚΟΘΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Opws kai na 'xei omws, apo th stigmh poy exeis hdh meinei egkyos mia fora kai exeis mia kalh salpigga mallon einai thema xronoy na ksanameineis. Prospatheite poly kairo meta thn ...atyxia sas? Mhpws na prospatheisete kai ligo monoi sas xwris therapeies kai agxh? Katalabainw bebaia thn anypomonhsia sas....an thymasai ki egw gia ekswswmatikh paw...

Snow μου,καλησπερα τι κανεις?Η αλλη σαλπιγγα που εχει μεινει εχει καποιες συμφησεις παλι κ φοβομαστε για δευτερο εξωνητριο μια κ τρεις μηνες μετα την σαλπιγγογραφια δεν τα χουμε καταφερει γι αυτο κ ο λογος για την εξωσωματικη..Το εξωμητρι συνεβη περυσι το Πασχα τις προσπαθειες τις ξεκινησαμε απο τον Ιουλιο παλι,τωρα ειναι οτελευταιος κυκλος με θεραπεια μαλλον κ θα σταματησουμε για λιγο να ηρεμησουμε κ αν δεν απο Αυγουστο Σεπτεμβρη βλεπουμε για εξωσωματικη..

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ που "χώθηκα" στο θέμα που άνοιξε..

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ και σίγουρα έχετε δίκιο ότι πρέπει να αλλάξω γιατρό. Το δύσκολο είναι να βρω γιατρό τώρα και να είμαι σίγουρη ότι αυτά που λέει είναι σοβαρά. Μπορεί ο νέος γιατρός να μου ζητήσει κάποια εξέταση π.χ. Πως θα του έχω εμπιστοσύνη ότι έχει δίκιο?

Είμαι υπερβολική ε? Είμαι υπερβολική πείτε το δεν πειράζει.

Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα για τους γυναικολόγους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...katerina... έγραψε:

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!

Φιλια

Κατερινα

Katerinaki moy s'eyxaristw poly! Na deis twra poy tha xalarwsete...tha erthei kai to kalokairaki B) ...tha pate diakopoyles ;)...tha sas erthei to mwraki :)

Ki an oxi...e, tote tha to feroyme me to zori to Septembrh! :silly:

Polla filia :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina έγραψε:

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ που "χώθηκα" στο θέμα που άνοιξε..

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ και σίγουρα έχετε δίκιο ότι πρέπει να αλλάξω γιατρό. Το δύσκολο είναι να βρω γιατρό τώρα και να είμαι σίγουρη ότι αυτά που λέει είναι σοβαρά. Μπορεί ο νέος γιατρός να μου ζητήσει κάποια εξέταση π.χ. Πως θα του έχω εμπιστοσύνη ότι έχει δίκιο?

Είμαι υπερβολική ε? Είμαι υπερβολική πείτε το δεν πειράζει.

Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα για τους γυναικολόγους?

Katarxhn den eisai yperbolikh... To na breis enan kalo kai swsto giatro den einai eykolh ypothesh. Egw nomizw oti "tyflh" empistosynh den prepei na exoyme se kanenan. kalo einai na to psaxnoyme kai ligo parapera...na pairnoyme kai mia deyterh gnwmh an kati apo ayta poy mas eipe o giatros de mas peithei...na bazoyme kai ligo to myalo mas na doylepsei ;) . Eides poy esy apo monh soy katalabes oti den eprepe na soy dwsei therapeia o giatros xwris na exei kanei katholoy eksetaseis......An yparxei pragmatikos logos na kaneis mia eksetash h mia therapeia o giatros soy prepei na einai se thesh na soy ekshghsei to logo me oysiastika epixeirhmata kai na se peisei.

Ayta apo mena :) kai zhtw ki egw sygnwmh apo thn katerina mas poy ksefygame ligaki apo to thema :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια καλησπερα,

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ

Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΓΕΝΕΣΙΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ 5 ΛΕΠΤΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ 150 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ.... ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...