Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...


Recommended Posts

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ..ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗΣ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ...;)

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΘΗΚΕ Η ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ,,ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΗΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΚΑΝΑΜΕ 3 ΟΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΕΣ...ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ...ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗΣ..

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΛΗ..ΚΡΑΤΑΕΙ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..Η ΝΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ,ΠΟΝΟΥΣΕ ΛΙΓΟ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΗΡΕ 1 ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ,,ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣ ΜΟΝΟΣ..ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ..ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..

ΤΩΡΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ..ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ..Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ..

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ...ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 1000 ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ...ΤΡΕΞΤΕ...

ΥΓ΄ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΛΕΣ ΦΗΜΕΣ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινα μου εκανες παρα πολυ καλα και εγραψες,η κιρσοκηλη ειναι παρα πολυ συχνη,και θα λυσεις πολλες αποριες σε κοριτσια που οι αντρες τους εχουν αυτο το προβλημα!τα περισσοτερα ζευγαρια μολις τακτοποιηθει αυτο,τεκνοποιουν πολυ γρηγορα!!!!Σας ευχομαι θετικο αποτελεσμα συντομα καλη μου!!!!!Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω το ιδιο εχω ακουσει...

Δεν ειμαι κατα της εξωσωματικης φυσικα

αλλα καλο πιστευω οτι ειναι....πριν φτασεις εκει

να εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια...

Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα εκτος απο αντι-οικονομικη

λυση... ειναι και πιο ψυχοφθορα....:unsure:

Ο γιατρος μου τις προαλλες μου ελεγε οτι πολλα

ζευγαρια...χωρις ιδιαιτερο προβλημα καταφευγουν

στη λυση της εξωσωματικης....απο..ανυπομονησια..:blink:

Μαρινα πολυ καλα εκανες και κατεθεσες την εμπειρια σου!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σε όλους!! Μαρίνα ωραίο το θέμα σου!

Δεν έχω ιδέα τι είναι και γενικά το ακούω συχνά ... Υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα για την κυρσοκήλη και τι προκαλεί?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.:P .

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΝΟΣ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ..ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΒΑΡΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ...:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδες μου γλυκιες καλημερα.Ορθως ανοιξατε αυτο το θεμα γιατι οντως το προβλημα αυτο το αντιμετωπιζει το 50% των ζευγαριων με προβλημα γονιμοποιησης.Ανηκω κ εγω στην κατηγορια αυτη,δηλ.ο αντρας μου γ΄'αυτο θα παραθεσω κ εγω τις γνωσεις μου επι του θεματος οι οποιες ειναι αρκετες κ βασιμες.

Καταρχην ναι,ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχουν συπτωματα.Καποιο "τραβηγμα" στους ορχεις μπορει να υπαρχει κατα την εκσπερματωση,αλλα ειναι τοσο μηδαμινο που κανενας αντρας δεν θα δωσει σημασια.Η κυρσοκυλη μπορει να δημιουργηθει κατα τη διαρκεια της ζωης του αντρα (απο βαρη κ.τ.λ),ομως συνηθως ειναι εκ γεννετης.Δηλαδη οι αντρες που το εχουν γεννιουνται ετσι.

Η επεμβαση ειναι πολυ απλη,οπως εχει περιγραφει ηδη,να μην τα ξαναλεω.Εκτος της ναρκωσης δεν υπαρχει κατι αλλο που να επιβαρυνει τον αντρα μετα στο να γυρισει στην καθημερινοτητα του.

Οσον αφορα αυτα που ακουγονται για την ποιοτητα του σπερματος μετα την επεμβαση,το οτι δηλ.μπορει να χειροτερεψει ειναι εντελως αβασιμο.Σε καμια περιπτωση δεν συμβαινει αυτο.Το πολυ,πολυ να μεινει το ιδιο.

Ομως για να γινει η επεμβαση κ να φερει τα θεμιτα κ θετικα αποτελεσματα υπαρχουν καποιες προυποθεσεις κ μια απο αυτες ειναι η ηλικια του αντρα.Τι θελω να πω με αυτο;Ενας αντρας 25-35 ετων ειναι σχεδον σιγουρο πως μετα την επεμβαση μπορει να εχει επιτυχια εως και 95% ισως κ παραπανω.Για καποιον ομως που εχει περασει τα 40,τα ποσοστα επιτυχιας ειναι πολυ μικροτερα.Δηλ.οσο νεοτερος τοσο το καλυτερο.

Αυτο το γνωριζω πολυ καλα,γιατι ο αντρας μου ανηκει στην γενια των σαρανταρηδων κ εξαντλησαμε ολα τα περιθωρια κ ολες τις γνωμες μεχρι να καταληξουμε.Η ταλαιπωρια ειπαμε ειναι μηδαμινη.ομως οπως κ να το κανουμε δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο.Απο τη στιγμη που κ να γινει δεν προκειτε να φερει καλυτερα αποτελασματα για ποιο λογο να γινει;Εφοσον δεν παιζει ρολο κ γενικοτερα στην υγεια του,δηλ.κ να μην γινει η επεμβαση δεν προκειτε ποτε να επιβαρυνθει η υγεια ενος αντρα απο την κυρσοκηλη.

Το κυριοτερο θεμα για εμενα ειναι ο ψυχολογικος παραγοντας.Ειναι πολυ λεπτο ζητημα.Ο ανδρισμος ενος αντρα θιγεται απιστευτα οταν ανακαλυφθει κατι τετοιο η οποιοδηποτε προβλημα που του στερει το να γινει πατερας.Οι περισσοτεροι το παιρνουν σαν ανικανοτητα,σαν αχρηστια.Εκει εμεις πρεπει να παιξουμε μεγαλο ρολο.Πανω απο ολα ειναι η ψυχικη υγεια η οποια ειναι σε απολυτη συναρτηση με την υγεια του σωματος.

Ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες κοριτσια.Παιζουν πολλα πραγματα ρολο κ οταν ενα ζευγαρι φτανει στο να εχει να αντιμετωπισει κατι τοσο στεναχωρο ειναι πολλοι οι παραγοντες που θα συντρεξουν ωστε να ερθει το πολυποθητο αποτελεσμα.Αν μια γυναικα ανακαλυψει πως δεν μπορει ευκολα να κανει παιδι,αντιδρα διαφορετικα,γεμιζει δυναμη κ ελπιδα κ παλευει με ολες τις δυναμεις,για τους αντρες τα πραγματα ειναι διαφορετικα...Τελικα το αδυναμο φυλο δεν νομιζω οτι ειμαστε εμεις...

Τελως παντων,ευχομαι πραγματικα μεσα απ'την καρδια μου σε ολες εμας που παλευουμε καθημερινα κ προσπαθουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδι,με πολλες αντιξοοτητες,τελικα ολες να δικαιωθουμε κ να νικησουμε!!!Κουραγιο,επιμονη κ υπομονη...καλη μας τυχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσα78 έγραψε:

ζούμπι, χρήσιμες και οι δικές σου πληροφορίες!! εύχομαι ότι καλύτερο!!!

Να εισαι καλα γλυκεια μου κ εσυ οτι επιθυμεις...στην αγκαλια σου να το βρεις...!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΨΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 23/12/08

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΠΤ:(Img κοντευω να σκασωΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ?

??

?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ....mmn...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ? ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ?

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΤΕ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ ΠΑΝΩ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...

ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera marinaki 27 . o antras mou einai 31

kai egw 24+. i kinitikotita sto neo spermatodiagrama

epese alla beltiothike i reystoipoisis

dil eixe kinitikotita sto prwto spermatodiagrama

1ora

21% metria

16% zoiri

kai sto deytero

17% metria

17% zoiri

sto giatro simera tha pame

alla eimai poli xalia kai den thelw na tou deixnv

pisteyeis oti mporei na einai noris?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) tzoanna... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..ελπιζω και εγω να βοηθησει το θεμα αυτο..να εισαι καλα γλυκια μου

;) mmn, να μην ανχωνεσαι..πραγματι η κινητικοτητα επεσε,και απο οτι ξερω ειναι απο τουσ σημαντικουσ παραγοντες γονιμοτητας...ομως μην ταραζεσαι ειναι αρχη ακομα..ετσι νομιζω...πιστευω το αλλο τριμηνο θα ναι ανεβασμενα ολα..μου λες οτι σημερα θα πατε στο γιατρο..περιμενω μηνυμα με το τι σας ειπε...στειλε ειτε εδω στο φορουμ ειτε στειλε μου pm οτι θες..θα περιμενω...

φιλια χχχχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MAS EIPE OTI BELTIOTHIKE I REYSTOPOISSI KAI KATI ALLA

ALLA EIXE KANEI LATHOS TOY EIXE PEI NA PAREI TA EVIOL A ENV EPREPE NA PAREI TA EVIOL E

MIPOS EKEI OFEILETAI TO OTI EPESE LIGO

MAS EIPE NA PAREI THARAPEIA GIA 3 MINES TORA!!!

DEN KSERW TI NA PISTEPSO PLEON

POLLA FILIAAAA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALA ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ...ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ...ΟΚ?

ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ....ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ. ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ 15/09 ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ, ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

ΑΑΑΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΛΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ. ΑΦΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ...ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ..ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΥΡΣΟΚΥΛΗ...

ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ...ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΜΩΣ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ,ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ ΕΡΩΤΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΥΡΣΟΚΥΛΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MARDIO Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ 23/12/08

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜ ΤΟ PROTO EIXE

ΓΛΟΙΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ 3

PH 7.9

ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ 1 ΩΡΑ

ΚΙΝΗΤΟΤΗΤΑ 1 ΩΡΑ 21% ΜΕΤΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ 16% ΖΩΗΡΗ

ΣΥΓΚΟΛΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΔΕΙΞΕ

ΓΛΟΙΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ 0

PH 8.0

ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Κ.Φ =30min

ΚΙΝΗΤΟΤΗΤΑ 1 ΩΡΑ 17% ΜΕΤΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ 17% ΖΩΗΡΗ

esena pws eisai?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου, πώς διαγνώνεται η κυρσολήκη??? Με απλό σπερματοδιάγραμμα ή κάποια άλλη εξέταση?? Γιατί σπερματοδιάγραμμα έχουμε κάνει και δεν μας είπαν κάτι τέτοιο. Δεν μας είπαν βέβαια και από πού προέρχεται η χαμηλή περιεκτικότητα σε σπέρμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΕΣ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ...:kiss:

:cheer: ΚΑΛΗ ΜΟΥ JUNO, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ..ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΗ TRIPPLEX ΛΕΓΕΤΕ ΥΠΕΡΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ...ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

:cheer: MARDIO Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ..ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ 3 ΟΥΡΟΛΟΓΟΥΣ...

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΠΕΡΜ.Ε/ML 12.600.000

ΚΙΝΗΤΑ ΣΠΕΡΜ. 32%

ΑΚΙΝΗΤΑ 68%

PH 7,6

ΡΕΥΣΤΟ/ΣΗ 10 ΛΕΠΤΑ

ΟΓΚΟΣ 4 ML

ΦΥΣΙΟΛ.ΜΟΡΦ 36%

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΠΕΡΜ. Ε/ML 42.000.000

ΚΙΝΗΤΑ ΣΠΕΡΜ. 41%

ΑΚΙΝΗΤΑ 59%

PH 8

ΡΕΥΣΤΟ/ΣΗ 10 ΛΕΠΤΑ

ΟΓΚΟΣ 4 ΜL

ΦΥΣΙΟΛ.ΜΟΡΦ 45%

ΑΚΟΜΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ...Η ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφόσον το σπέρμα βγει ''προβληματικό'' πρεπει να πατε σε ουρολόγο... αυτος θα το δει και θα κανει υπέρυχο οσχέου ... εκει θα φανει αν υπάρχει κιρσοκήλη και σε τι βαθμο (μέτρα - μικρή - μεγαλη παλλινδρόμηση).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marinik27, ekanes poly kala poy anoikses ayto to post :)

Ayto poy tha ithela na pw einai oto an to spermodiagramma den einai kalo prepei na phgainoyme kateytheian se oyrologo, eidikeymeno se themata anaparagwghs, na eksetasei to thema ligo perissotero! To lew giati dystyxws polloi giatroi stelnoyn aytes tis periptwseis katheytheian se ekswswmatikh, enw mporei na einai kati toso aplo oso mia kirsokhlh kai me mia aplh sxetka epembash na diorthwthei to sperma kai na erthei to mwraki fysiologika :)

mmn, to 17% me to 21% den exoyn megalh diafora, opote den einai oti xeiroterepse h katastash.... mallon emeine idia.... omws isws einai kai ligo nwris, kante ligaki akomh ypomonh... Pantws, dystyxws, den einai 100% sigoyro oti beltiwnetai to sperma meta thn epembash... Toylaxiston omws kserete oti eksantlhsate kathe pithanothta...

Kalh tyxh se oles mas!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...