Μετάβαση σε περιεχόμενο

SIMS HUNNER TEST


Recommended Posts

Γεια σας κ παλι,ξεχασα να σας πω στο gyn.gr σε συνομιλια με γυναικολογους μου συστησαν αυτη την εξεταση δειχνει μετα απο 8-20 ωρες μετα την επαφη αν υπαρχουν σπερματοζωαρια και σε τι κινητηκοτητα στην τραχυλικη βλεννη.Την εχει κανει καμια σας και που??

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Μαρακι μου γινεται 8-20 ωρες μετα την επαφη κοντα στην ωορηξια πρεπει το ωοθυλακεια να ναι πανω απο 16χιλ κ ενδομητριο πανω απο 8χιλ κ δειχει αν στην τραχυλικη βλεννη υπαρχουν σπερμ κ σε τι κινητικοτητα!!

Θα την κανω σε αυτον τον κυκλο μου την προτεινε ο γιατρος στο gyn.

Αλλα δεν ξερω που γινετε ουτε ποσο κοστιζει,αποτι εχω καταλαβει δεν την λενε πολλοι γιατροι θα το πω στον δικο μου την Δευτερα που θα παω!!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα καλησπέρα,

Μου το σύστησε και εμένα το SIMS HUNNER TEST ένας εκ των γιατρών του site που ανέφερες, ήθελα να την κάνω, βρήκα εργαστήριο που τη διενεργεί, στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, ο δικός μου γιατρός διαφωνούσε τότε. Στο μεταξύ άλλαξα γιατρό, και σε λίγο καιρό σκοπεύω να πάω να την κάνω στο εργαστήριο που βρήκα. Εσύ που μένεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου εγω μενω Αθηνα Αρτεμιδα εχω βρει ενα κεντρο εξωσωματικης που κανει αυτην την εξεταση αλλα θα ρωτησω κ σε βιοιατρικη κλπ λογικα πρεπει να γινεται κ σε διαγνωστικο κεντρο σαν την βιοιατρικη euromedica.

Δεν το χω συζητησει με τον γιατρο μου ακομη να δω τι θα μου πει,εχω ραντεβου την Πεμπτη για ελεγχο ωορρηξιας μετα απο σερπαφαρ!!

Για να την συστηνουν ομως κ ναι κ καθετοι αν εχεις παρατηρησει κατι θα ξερουν..

Ευχομαι να την κανεις κ να ναι ολα καλα!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια καλημέρα την έχω κάνει εγώ , δεν είναι τίποτα, σου ορίζει ο γιατρός τη μέρα του κύκλου, πριν την ωορρηξία, έρχεσαι σε επαφή με τον άντρα σου το βράδυ , ΔΕΝ πλένεσαι (αυτό για μένα ήταν το δύσκολο) κ το πρωί πας για την εξέταση. Παίρνει δείγμα από το κόλπο ο γιατρός και το εξετάζει όπου σε μια οθόνη βλέπεις και τα σπερματοζωάρια του αντρούλη σου , άλλα να τρέχουν άλλα να κάνουν πως τρέχουν:) ,εν ολίγης όσο πιο δραστήρια τόσο πιο καλά. Είμαι από Πάτρα σε κέντρο υποβοηθούμενης την έκανα. Α... κόστος 50 Ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

Ότι άλλο θέλετε μου λέτε

Φιλιά, τι τραβάμε.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμεις την καναμε και μαλιστα απο εκει αρχισαμε να ψιλιαζομαστε οτι κατι δεν παει καλα με το σπερμα του αντρα μου και το ψαξαμε περαιτερω.

Εμεις την καναμε 4 ωρες μετα την επαφη, σε ασχετη ημερα, και ο λογος ηταν για να δουν τη συσταση της τραχηλικης βλεννης αν ειναι τοξικη και σκοτωνει τα σπερματοζωαρια. Ετσι ανακαλυψαμε οτι ενω ολα ηταν φυσιολογικά με τη συνθεση της βλέννης εντουτοις ειχαμε υπερβολικα μικρο αριθμό σπερματοζωαριων μετα απο μολις 4 ωρες.

Οντως στοιχιζει γυρω στα 50 ευρω και την εκανα σε ανδρολογικο ινστιτουτο στην αθηνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...