Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μελλουσες μαμαδες!!..κ οχι μονο!


Recommended Posts

βρε αναστασια μου..αυτα τα αρθρα μιλανε γενικα.........Καθε μαμα κ καθε μωρακι εχει τα δικα του χαρακτηριστικα κ τους δικους του ρυθμους αναπτυξης.......Το βαρος ,ενω γεννηθηκε ο γιος μου 2400 ..δεν με απασχολησε ποτε...τον 1ο μηνα πηρε 1.700!! ειναι καταγερος αν κ δεν γεννηθηκε στο μηνα του..κ εχει γινει ολοκληρο παλικαρι!

διαβαζε αλλα μην υιοθετεις αυτα που διαβαζεις!!!Εισαι νεα, δυνατη κ γερη..ολες σου οι εξετασεις ειναι τελειες..κ δεν θελω να ακουω να λες...μπουρδες!!:P

χαχχαχαχα ιφιγενεια κ γω ετσι ενιωσα..........ειναι κι η μουσικη εκτος απ τις ορμονες μας που μας παρασυρουν.......αφεσου..ειναι τοσο γλυκο!!

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εφακι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοω κι εγω....Πως προτιμω να ακουω τη δικη σας γνωμη(και ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ της γιατρου μου) παρα να διαβασω ολες τις "γενικουρες που γραφουν βιβλια και νετ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειπα κα γω !!σε ακουσα λιγο..ψιλοτρομαγμενη....:P

ιφιγενεια μου οχι δεν υπαρχουν τετοιες μετρησεις τουλαχιστον απ οτι ξερω!

αυτο φαινεται σε μια γυναικα με το ματι...λεγαν οι παλιες..κοιτα λεκανη..ειδικη για παιδια..αλλα εγω δεν το πιστευω...

ναι εχει καποια φαρδια λεκανη ..αλλα αν δεν γινει διαστολη? αν ειναι αναποδα το ζουζουνι?

ειναι πολλα τα θεματακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κουκλίτσες! Τί κάνετε? Αν κρίνω από μένα,τρελαμένες κι εσείς με την οποιαδήποτε καινούργια κίνηση του μπέμπη ή της μπέμπας σας,ε?:woohoo: :silly: :woohoo:

Πήξαμε στους γάμους και στις βαφτίσεις αυτές τις μέρες! Τα ποδαράκια μου τα 'χουν παίξει,αλλά ευτυχώς δεν πρήστηκαν ακόμα αν και οι ζέστες άρχισαν. Όσοι με είδαν λοιπόν μου είπαν ότι απ'την πρωτομαγιά η κοιλιά μου έκανε τεράστια διαφορά!Έγινε τεράστια!

Και ειδικά μετά το άρθρο σου βρε Ιφιγένειά μου, αγχώθηκα ακόμα περισσότερο! Τώρα έκλεισα τους 5 μήνες και το μωράκι μου είναι σίγουρα τουλάχιστον 580γρ.Είπαμε, β'επιπέδου αύριο (αν δεν το ακυρώσουμε πάλι).Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, χάρηκα που κι η Αναστασία σχολίασε τα παραπάνω "δεδομένα". Και στον 9ο μήνα ή στη γέννηση δεν μπορεί δλδ το μωρό να ζυγίζει πάνω από 3,6-3,7κ? Τα άλλα για το αν ακούει ή βλέπει το νινί μ'άρεσαν όμως πολύ!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Unique μου ολες τεραστιες γινομαστε σιγα σιγα...

αντι για αυγουστιατικες μανουλες θα αλλαξουμε σε αυγουστιατικες φαλαινιτσες!!

μην αγχωσεσαι με τιποτε!!Παρε φαι κ χαζεψε τα βιντεακια που εβαλα κανα δυο σελιδες πριν!!

καλημεραααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως το γιουνικακι!!!!! Τι κανεις κοπελιτσα μου????Εχω μερες να σ'ακουσω!!!!

Εχει δικιο για τα αρθρα....Τσαμπα μας μπερδευουν!Μονο αυτα για το ποτε ανοιγει ματακια,ποτε ακουει,ποτε καταλαβαινει το φως κλπ μ'αρεσουν κ μενα!Ολες ειμαστε διαφορετικες κ μοναδικες!Το ιδιο και τα παιδακια μας!

Καλη διασκεδαση στη β επιπεδου!!!Αντε να πατε επιτελους!!!!

αυτο με τα ποδαρακια σου ειναι καλο!Εμενα δεν μου μπαινουν πλεον οι μπαλαρινες!!!Καποιες ωρες τα ποδια μου ειναι σαν τσουρεκακια φουσκωτα!Ευτυχως εχω παρει πολλες σαγιοναρες-σανδαλακια φετος!!!Κατακαημενε αντρουληηηηη!!χεχεχεχεχε

Ερωτηση: Οι ρωγες ειναι αλλες μερες σκουροχρωμες κ αλλες ανοιγουν(σε χρωμα)???Απο τι προκαλειται αυτη η σκουρα αποχρωση?Απο καποια ορμονη???Ρωταω την προσωπικη σας αποψη κοπελιες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ-ΦΑΛΑΙΝΟΤΣΕΣ!!!ΑΧ ΠΟΛΥ ΓΕΛΣΑ ΧΑΠΙ ΜΑΜ ΜΟΥ!!!!!ΑΦΗΣΤΕ ΚΙΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΨ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!!!ΜΑΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΗΜΟΥΝΑ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ 450ΓΡ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ 2056 ΓΡ.ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΗΛ 3800 ΜΕ 3900 ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3300 ΜΕ 3500 ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 10 ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ 7 ΓΕΝΝΗΣΕ 3300 ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΝΝΕΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΙ ΑΛΛΟ Α ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 6 ΜΕ 7ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ .ΤΗ ΤΥΧΕΡΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΚΟΥΡΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΧΙΧΙΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΘΕΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΑΝ ΤΟΜΗ ΧΙΧΙΧΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια μου το στηθος το αλλαζει η προγεστερονη..κ η θηλη σκουραινει απ οτι ξερω απ τη φυση...για να την βρισκει το μωρακι! αυτο ξερω εγω...η σκουρα περιοχη γενικα παραγει το γαλατακι!Νομιζω οτι σε ολες τις γυναικες σκουραινουν!!

ζουζουνιτσα ηρθες? το πατρικο μου ειναι ..μετα τη γεφυρα..!κ το μικρο μου σπιτακι ..δυο δρομακια παραλληλα απο την περαιβου!!!!:)

ελπιζω να περασες καλα!!!!

καλη επιτυχια στην β επιπεδου κι απο μενα Unique μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΤΕΕΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΡΘΑ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΔΟ;;; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ!!!ΗΡΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΖΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κιντερακο μου καλημερα!!!! χαιρομαι που σου αρεσαν τα βιντεακια!!

κι εγω δεν κοπιμηθηκα καλα το βραδυ!! αλλα ευτυχως θα φαμε εξω!!ευχαριστω για το τηλεφωνο!!

φιλακια σε ολες!!! καλο κυριακομεσημερο απογευμα

αναστασια το γιο μου τον ειχα ταξει κ εχει κ το ονομα της Παναγιας!Εγινε δυσκολα βλεπεις....

ζουζουνιτσα.......το νοικιαζω τωρα....Θ.βασιλειαδη!!

γεια σαςςςςςςςςςςςςς

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζουνιτσα μου καλημερααα!!

Κιντερακι που βολτα καλε????Δε μας βλεπεις?χαχαχαχαχαχχαχααχχα

Βολτα το απογευμα!Τωρα μαμμυ!!!Καλημερα!!!

Αποριας συνεχεια.....

οι ρωγιτσες μου ανοιξαν χρωματικα.... Το εχω ξαναπαθει στη διαρκεια της εγκυμοσυνης...Αλλα δεν το θεωρησα αξιοσημειωτο :unsure: !Θα μου προτεινατε να ενημερωσω τη γιατρο?Δλδ να την παρω να την ρωτησω ή να περιμενω να της το αναφερω 2 Ιουνιου που εχω επισκεψη?

Ειναι η τελευταια απορια για σημερα!!!Το υποσχομαι! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οκ κοριτσακια!Να'στε καλα!

Εφη........... Τον πατερα του αντρα μου ξερεις πως τον λενε?????Εεεεε μαντεψε! Παναγιωτη!!! ;)

Αντε να χαθεις!χαχαχαχαχαχαχαχχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφουλα μου εγω εμενα βασιλειαδη με τσελιου τωρα μενω πανταζιδου και το πατρικο μου ειναι στρατηγη!!!!κοιτα να δεισ ποσο κοντα ειμασταν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου, καλημέρα!!! Είχα καιρό να μπω στο site λόγω δουλειάς και με πολύ μεγάλη χαρά βλέπω ότι οι σελίδες του συγκεκριμένου θέματος έπιασαν τις 87!!! Λίγο δύσκολο να τις διαβάσω όλες, βέβαια. Ήθελα να σας πω ότι ψώνισα για τον μπέμπη μου. Του πήρα τα ρουχαλάκια του, τα μπιμπερό του, τις πιπιλίτσες του... Έχω, βέβαια, ακόμα πράγματα όμως τα βασικά αγοράστηκαν... Διάλεξα και επιπλάκια και καρότσι, βρήκαμε και το χρώμα για το δωματιάκι του... Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά είναι για το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... Νομίζω ότι είναι κάποιου άλλου, κάποιας ξαδέλφης, ίσως... Ζω ένα όνειρο... Αχ, πότε θα έρθει... Σας φιλώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα ζουζουνομαμάδες!! Τι κάνετε;; Εγώ έχω καλύτερη ψυχολογία.. προσπαθώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι θα φάω τόσες ώρες στο μικροβιολογικό την Πέμπτη... Την ημέρα της γιορτής μου!! :( Τουλάχιστον θα με κεράσουνε γλυκάκι!! 100 mg γλυκόζη!! :laugh:

Αναστασία μου δεν έχεις καθόλου άδικο!! Ειδικά στον θηλασμό απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά!! Ευελπιστώ όταν δω το μωράκι να μην θέλω τσιγάρο! Και τώρα, μην φανώ φουγάρο.. δεν καπνίζω σε καθημερινή βάση! Ένα στο τόσο! Αλλά κι αυτό με μισή καρδιά!! Είδωμεν..

elenit καλώς μας ήρθες πάλι! Ωραία μας τα περιγράφεις...

Εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω να ψωνίσω γι το μπεμπάκο μου! Θα πάω όμως! Που θα πάει... Μου έδωσε νύφη μου κούνια για το μωρό, αυτή που είχε στις ανιψιές μου, αλλά την έχουν ξεσκίσει τα μικρά! Πηδάγανε πάνω, έχει σπάσει το κάγκελο και το έχουν στερεώσει με βίδες... είναι ελέινο!! Και την αλλαξιέρα δεν την έδωσε! Την έχει κρατήσει γιατί ακόμα τις αλλάζει εκεί!! Αλλά βρε παιδιά.. από την καλή της καρδιάς μου την δώσανε αλλά για το παιδί μου το θεωρώ σαβούρα! Πολυμεταχειρισμένη! Θέλω να πάω να του ψωνίσω κούνια σετ με αλλαξιέρα και ντουλάπα! Όπως και τα ρούχα! Μας έδωσαν κάτι φίλοι κάτι μ@λακίες ρούχα.. πολύ κακόγουστα!! Κράτησα μερικά αλλά δεν νομίζω να του τα βάλω! ΆΘλια! Είναι κακό που για το παιδί μου θέλω να πάρω τα δικά μου;; Να του ψωνίσω το δικό μου γούστο! Και στην τελική να του βάλω καινούρια ρουχαλάκια κι όχι φορεμένα από άλλο παιδάκι. Τι είναι , ο φτωχός συγγενής;; Εντάξει, είμαστε μισθωτοί, αλλά του κερατά! Ένα ρούχο μπορώ να το πάρω! Έλεος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.

ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ...ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ..ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ...ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ..ΜΠΛΙΑΧ...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ???ΧΑΧΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΧΙΚΟ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΔΙΚΑ ΤΗΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΩ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ?

DALLIA KAI NEMI ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΕΚΛΑΟΓΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΥΣΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΛΗΨΙΕΣ.ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΙΔΙΚΑ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κιντερουλι!!!!:P Μην ανησυχεις καθολου,ειναι φυσιολογικο,προετοιμαζεται το σωμα σου για το μωρο,σε λιγο μπορει να εχεις και στην κοιλια σου φαγουρα,δεν ειναι τιποτα,μην φοβασαι!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...