Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ????


Recommended Posts

Καλημέρα κουκλίτσες! Αλήθεια, πιστεύετε στα όνειρα?

Απόψε είδα στον ύπνο μου ένα ονειράκι που πάρα-πάρα πολύ με χαροποίησε και το λαμβάνω ως... προμήνυμα! Ήμουν, λέει, στο σπίτι του αγαπημένου μου θείου, με φουσκωμένη κοιλίτσα, στις μέρες μου, και με πιάσανε οι πόνοι και με πήγανε στο Μαιευτήριο να γεννήσω! Ανοίγω τα μάτια μου μέσα στον ύπνο μου και η επόμενη εικόνα που βλέπω μπροστά μου είναι το μπεμπάκι μου στην αγκαλιά μου! Λέτε??? Λέτε να είναι ο τυχερός μου μήνας ο Απρίλιος και να μάθω πως κυοφορώ?

Και μάλιστα, δε θεωρώ καθόλου τυχαίο, το ότι και καλά με πιάσανε οι πόνοι, στο σπίτι του αγαπημένου μου θείου, που οι κόρες του, οι ξαδελφούλες μου οι πολυαγαπημένες, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, όταν με το καλό γίνω μανούλα, να μου βαφτίσουνε το μωράκι! Λέτε???

Λέτε τα συμπτώματα που έχω τόσες μέρες να μου δείξουν ένα μωρουλίνι? Μακάρι Παναγιά μου!!! Μακάρι!!! Κάθε μέρα προσεύχομαι στη Χάρη της, όταν ανάβω το καντηλάκι, να μου χαρίσει ένα μωράκι, ν' αποτρελάνω τον αντρούλη μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακάρι κοπέλα μου το όνειρο σου να εκπληρωθεί!!!!και να αποκτήσεις σύντομα ένα μωράκι που φαίνεται πόσο πολύ το θες....η Παναγιά μαζί σου!!!!

όσο για τα όνειρα δεν ξέρω αν βγαίνουν αλλά εγώ είδα εχθές για πρώτη φορά στη ζωή μου οτι κέρδισα το joker...βρε λές;;;;;;;χαχαχαχαχαχα

φιλάκια πολά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι μακαρι ολα αυτα να ειναι σημαδια που να σου δειχνουν οτι στην κοιλιτσα σου μεγαλωνει ενα θαυματακι,σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ολα θετικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ki emena to oneiro sou nomizei pws de4ixnei pros tin pio xarmosunh eidhsh ths zwhs sou!!! Thn iparksi mias psixoulas pou esi me ton antrouli sou dhmiourghsate! Sto eyxomai apo kardias...

Kai gia na mhn anoigw neo post, eida ki egw proxthes ena oneiro alla de kserw ti einai... htan leei h mama mou egguos, molis to eixe mathei(upotithetai oti htan neoteri apo oti einai twra) kai meta apo kapoies meres apevalle! Kai eixame psilostenaxwrhthei, alla oxi klammata kai tetoia.. pio poli eixame to aisthima ths apogoiteyshs..

Ouf.. ti lete na einai? exw koitaksei olous tous diadiktyakous oneirokrites alla de mpooresa na vrw tipota sxetiko... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Σε γενικές γραμμές πάντως, aggelina78, όταν βλέπεις στενοχώρια στο όνειρο σου νομίζω είναι καλό σημάδι! Μην πτοείσαι καθόλου! Μακάρι όλες μας να αποκτήσουμε μωράκια γρήγορα!!!!!!!!!!!! Κι ελπίζω φυσικά να μην συμβαίνει το ίδιο (όσον αφορά στα όνειρα εννοώ) και τούμπαλιν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου φιλη!!!Ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα!!!Αλλα αν εισαι εσυ θα ειμαι κι εγω ετσι δεν ειναι??χα χα χα!!!Προχθες ειδα οτι γεννησα διδυμα και εκλαιγα απο χαρα!!!και επισης ειδα οτι τα θηλαζα και ειχα πολυ γαλα!!!Μακαρι να βγαινουν αληθινα τα ονειρα!!!Αλλα οπως και να εχει μας το ευχομαι!!

Αντζελινα μου δεν ξερω πολλα για τα ονειρα αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις το ιδιο ισχυει και για εμας....οτι ειναι να γινει θα γινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια εγω πιστεύω και δεν πιστεύω στα όνειρα οταν ειναι καλα θελω να πιστευω οταν δεν ειναι δεν τα θέλω !!! αυτο που ξέρω εγω είναι ότι μόνο ο θεουλης ξέρει πότε θα μας το χαρίσει!!!!

αν βλέπετε κακα ονειρα κάντε το σταυρο σας κ πειτε όλα καλα θα πάνε μην σας χαλάει την ψυχολογια!!

πάντως το ονειρο σου pipitsa καλο μου φάνηκε!!! κ τωρα που λεμε για ονειρα εγω είδα ότι το μπαλκόνι μου ήταν γεμάτο με πανεμορφα ανθισμενα λουλουδια! δεν ξέρω τι σημαίνει ελπιζω να είναι καλο

φιλια κ καλημερα σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω πως είναι καλό.... tetoulina μου, όχι ότι ασχολούμαι ιδιαίτερα με όνειρα κι ονειροκρίτες, περισσότερο όμως το τί έχω ακούσει κατά καιρούς, από γνωστούς και φίλους! Η αλήθεια είναι όμως ότι (συνήθως) τα πιστεύω τα όνειρα, ασχέτως αν σημαίνουν κάτι καλό ή όχι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Πιπιτσαζουζουνα... εγω πιστευω στα ονειρα γιατι τον τελευταιο καιρο μου βγαινουν... ειχα δει στον υπνο μου οτι ημουν εγκυος και εκανα το τεστ και οντως ημουν... ουτε εγω δεν το πιστευα οτι το ειδα στον υπνο μου το μωρακι μου... μετα ειχα δει οτι θα γεννουσα στις 11 ιουνιου και με πιασανε οι πονοι ξημερωματα στις 12... καλο σημαδι αυτο που ειδες... σου ευχομαι να βγει αληθινο...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου μακαρι να βγει!!!!!!!!και εγω τα πιστευω πολυ τα ονειρα!εγω παλι που ειχα δει ΟΡΑΜΑ το μωρο μας?ηταν κοριτσια τοοοοοοσοοοοοοοο αληθινο!ημασταν αγκαλια με τον αντρα μου και σε μια φαση κοιταω προς την κορνιζα μας που ειμαστε εμεις οι 2!και ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ???μια κορνιζα του ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ!!!!ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΞΥΠΝΙΑ!!Αφου ανοιξα εκλεισα τα ματια μου τα ξανανοιξα και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑ!!!!!!!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ!!!ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ!ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???????:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ....

Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΙΑΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ!!!!

ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ! ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ? ΤΟΤΕ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΙΑ Η ΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ!

Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ! ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ 4 ΜΗΝΩΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,

Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΚΗΘΡΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!

ΡΩΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ

(ΕΜΕΝΑ ΧΙ ΧΙ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!

Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ!

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!

Η ΓΙΑΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

ΠΩΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ! ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RUBELA μου ανατρίχιασα κι έβαλα τα κλάμματα και μόνο που διάβασα την εκπληκτική ιστορία σου! Μιλάμε όμως για φοβερά όνειρα! Το υποσυνείδητο που λέμε... πάντως περιμένω να περάσουνε οι μέρες πώς και πώς γιατί... τρώγομαι με τα ρούχα μου... από την αγωνία μου! Δε μπορεί όμως το ένστικτο μου να βγει λάθος... η ψυχή μου το ξέρει... Πολλά-πολλά φιλιά κι ότι επιθυμείς κοριτσάκι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzouliana μου δεν ξέρω καθόλου τί μπορεί να σημαίνει αυτό σου το όραμα, πάντως όλα αυτά (όνειρα, οράματα, κτλ.) έχουνε να κάνουνε με το υποσυνείδητό μας και το τί πραγματικά λαχταράει η ψυχούλα μας! Φιλιά αγάπη μου και να ΄σαι καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι γλυκούλι

μακάρι στο εύχομαι να βγει πραγματικότητα! να πάνε όλα καλά και ο Απρίλιος να ναι τυχερός μήνας για σένα(όπως και για μένα) χιχιχι

Όσο για τα όνειρα... εξαρτάται, αν και τα όνειρα είναι αυτά που θέλουμε πολύ ν αποκτήσουμε και τα χουμε στο μυαλουδάκι μας...

σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα ζουζούνα μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ΄ευχαριστώ πολύ EleNitSa μου κι εσύ ότι επιθυμείς καλή μου! Και για σένα και για όλες μας να΄ναι τυχερός αυτός ο μήνας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήδη βρίσκομαι στην 26η μέρα RUBELA μου κι αισθάνομαι, εδώ και περίπου 2 εβδομάδες, απίστευτα συμπτώματα και μία πολύ περίεργη διαίσθηση, ένα ένστικτο που δεν έχω ξανανίωσει ποτέ μου! Θα περιμένω ως τις 8 του μηνός (δλδ περίπου εβδομάδα) για χοριακή.

Πάντως, ενοχλήσεις περιόδου είχα μέχρι στιγμής ελάχιστες... και το παίρνω ως καλό!!!

Άσε που έχω αρχίσει να χαϊδεύω περίεργα... την κοιλιά μου! Λες???

Μακάρι να φέρω τύχη και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια εδώ μέσα που προσπαθούνε! Πάντως, το φλουρί της πίτας... σε μένα έπεσε και νιώθω πως είναι η τυχερή μου χρονιά!

Άντε... δεν πήγε ακόμη 8 του μηνός???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλες λίγο πολύ πιστευουμε στα όνειρα.. ας το παραδεχτουμε!!

Νομίζω βέβαια ότι είναι και αρκετά θέμα υποσυνειδήτου.. δηλαδή ονειρευόμαστε αυτά που θέλουμε..

Πάντως προσωπικά κάθε φορά που θα ονειρευτώ χιόνι θα μου συμβεί πάντα κατι καλό ενώ αν δω στον ύπνο μου μια συγκεκριμένη συνλαδελφο όλα πάνε χάλια..

Δεν είναι τυχαίο ότι τα όνειρα πριν από την επιστήμη προέκυψαν από τη λαϊκή σοφία..

Pipitsa είμαι σίγουρη ότι όλα θα έιναι όπως τα περιμένεις..εμπιστευσου τη διαίσθησή σου..

Εξάλλου τα πονάκια περιόδου δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης..

Εγω μέχρι και 2 ωρες πριν κάνω το τεστ είχα ξαπλώσει και περίμενα να αδιαθετήσω γιατί πονούσα υπερβολικά

Φιλιά περιμένουμε νέα σου!!!

Rubela , Elenitsa και σε εσάς καλόν Απρίλη εύχομαι!!!και σε όλες που περιμένετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια πριν 2 μερες ειδα στον υπνο μου πως ημουνα στην τουαλετα και εκανα το τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε μια γραμμουλα ναι μεν αχνη αλλα θετικη!!!δεν ξερω τι να πιστεψω,γιατι ηταν κ η μερα που μας ειπε η ELENITSA τα ευχαριστα και μπορει να ειμαι επηρεασμενη απο αυτο!!!μακαρι ολες μας να εχουμε ενα σπορακι συντομα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κι εμένα το πρωινό δεν είναι καθόλου το αγαπημένο μου;, απλά είπαμε να το δοκιμάσουμε σ εκείνους τους κύκλους, γιατί κιόλας έπεφταν βολικά οι μέρες σκ ή όταν δουλεύαμε απ' το σπίτι. Φυσικά είναι και θέμα τύχης ότι είχαμε συλλήψεις και στους δύο κύκλους. Καλά σίγουρα κι η πρόκληση έπαιξε το ρόλο της στον κύκλο του Απριλίου, απλά το συνειδητοποίησα σήμερα κι είπα να το αναφέρω.  Όσον αφορά για το μωράκι που χάθηκε, σε καταλαβαίνω απόλυτα 😞 έτσι κι εγώ τον περασμένο Οκτώβριο την ημέρα της ΠΗΤ, νομίζω μου βγήκε όλος ο πόνος κάπως μαζεμένος... Δε ξέρω αν το νιώθετε, εμείς πάντως με το σύντροφό μου κάπως "το γιορτάσαμε", όχι βέβαια με την έννοια της χαρούμενης γιορτής, απλά μαγείρεψαμε σπίτι και ήπιαμε στη μνήμη του μωρου μας γιατί δε θέλαμε κάπως να ξεχαστεί αυτή η ψυχούλα σα να μην υπήρξε ποτέ. Να σου πω την αλήθεια, εγώ ίσως το χρειαζομουν αυτό περισσότερο απ' ότι ο σύντροφός μου, και μπορώ να πω ότι με βοήθησε να βάλω ένα κλείσιμο σ εκείνο το κεφάλαιο. Από τότε κάπως πήρα τα πάνω μου και ήμουν πιο χαλαρή με τις προσπάθειες, με την έννοια ότι όταν έβλεπα αρνητικό δεν απογοητευομουν όσο πριν τον Οκτώβρη. Νομίζω ότι πιο πρίν ήμουν σε άρνηση διότι στο μυαλό μου είχα ότι θα έπρεπε "να ήμουν έγκυος" κι ίσως αυτό να μη με άφηνε να ευχαριστηθω και τη διαδικασία.
    • Λίγο έμεινε μέχρι να μάθεις κορίτσι μου... Μπράβο σας που είστε καλά και οι 2!!!
    • Υπομονή και επιμονή και θα έρθει το θετικό, θα φουσκώσει η κοιλίτα! Πάντως κι εμένα το πρωινό, το χειρότερό μου. Άσε που υπάρχει και χρονική πίεση και αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.
    • Σ'ευχαριστώ για την αναλυτική σου απάντηση!!! Δεν το περίμενα πως στη 4η εγκυμοσύνη μου θα ειχα τόσο άγχος. Σε ολες ειχα ειναι η αλήθεια, απλά επειδή στις προηγούμενες ειχα πολυ έντονα συμπτώματα (μετα τις 5μιση προς 6 βδομάδες βέβαια) ίσως αυτο με ανακούφιζε οτι όλα πάνε καλα.  Απλα με θυμάμαι στις αλλες που ειχα τόσο έντονα το αίσθημα πως θα αδιαθετησω , παρ'ολο που ηξερα ότι ειμαι έγκυος , που πηγαινα κάθε λιγο στο μπάνιο να τσεκαρω αν έχω αίμα. Τώρα τίποτα. Και απο συμπτώματα , αυτα τα λιγα που εχω, μια έρχονται μια φεύγουν. Το μεσημέρι για παράδειγμα ειχα λιγο το στομάχι κάπως... Μετά έφυγε. Τωρα πηγα τα παιδια στις κουνιες και μονο λιγη ζαλη ένιωθα που και που. Αλλα ειμαι μολις 5+1 Πφφφφ οπότε μακαρι να ερθουν οι αναγουλες μπας και ηρεμήσω γιατι έχω αρχίσει να μην με αντέχω χαχαχα
    • Καλό μήνα κορίτσια!!! Εύχομαι πολλά θετικά τεστακια!!!!     εγω σήμερα είχα β επιπέδου όλα καλά ευτυχως πάει κ αυτό!!!  Εχουμε  Κ κάτι φωτός π εκεί που νόμιζα ήταν κορίτσι αρχισα να πιστεύω είναι αγόρι, είναι ίδιο ο γιος μου 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...