Μετάβαση σε περιεχόμενο

απαραδεκτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ(ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΓΙΑΤΡΟΙ'' ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ''ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑΝΙ?'' ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΚΥΡΙΟΙ''? ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΡΑΓΕ? ΟΧΙ!!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΑΥΤΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΣΩΘΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ TO ΠΑΕΙ ΣΤΟ MEMORIAL ΕΙΡΩΝΙΑ Ε?????????

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ, καλημερα ναι οντως ειδδα κ γω την εκπομπη στην αρχη αλλα δεν αντεξα να δω το συγκεκρμενο βίντεο.Ακουσα που λεγαν οτι ενω ο κοσμος ειχε μαζέψει τα χρηματα καποιοι υπεύθυνοι απ την τράπεζα δεν επετρεψαν την εκταμίευση κ το παιδάκι δεν μπόρεσε να πάει Αμερική..Οντως δεν υπάρχουν λόγια για αυτες τις καταστάσεις.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπούλη δεν την παρακολούθησα όλη την εκπομπή αλλά είδα την υπόθεση.

Τραγικό!!! Αυτή τη μάνα ποιος θα την παρηγορήσει?????

Ώρες - ώρες σκέφτομαι πως καταφέρνουμε και επιβιώνουμε σ΄αυτή τη χώρα!!!

Τελικά κατέληξα ότι πρέπει να είσαι τυχερός, να μη σου συμβεί κάτι σοβαρό και χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποια δημόσια υπηρεσία! Κανείς δεν ξέρει τίποτα και κανείς δεν είναι υπεύθυνος!!!!

Στη συγκεκριμένη υπόθεση αν κατάλαβα καλά, η άλλη οικογένεια κατάφερε να πάρει τα χρήματα χάρη στον μικρό Παναγιώτη Βασιλέλλη. Αν δεν είχε πάρει διαστάσεις η υπόθεση, πιθανόν και άλλη οικογένεια θα θρηνούσε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Άνοιξα την Κυριακή ίδιο θέμα με τίτλο "Δεύτερη φορά στο απόσπασμα ο μικρός Παναγιώτης". Ρίχτε μια ματιά... Κάθε φορά που βλέπω τη φωτογραφία του, πλαντάζω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άραγε ποιοι είναι αυτοί που καταδικάζουν μια παιδική ψυχή σε θάνατο?

δεν υπάρχουν λόγια...

Πολλοί "ξύπνιοι" είναι τριγύρω μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΜΕΤΑ ΘΥΜΩΣΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...:angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...