Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια χρειαζομαι την βοηθεια σας αμμεσα


Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΗ ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ

ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΕΙ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ 15,18,19,23,26.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????????????????????????????????????:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loyloyka κατ΄αρχήν ψυχραιμία. Οποιαδήποτε συμπτώματα προ καθυστέρησης δεν αξιολογούνται. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αναμενόμενη ημέρα περιόδου. Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απλά ηρέμησε γιατί το άγχος δε βοηθάει. Σου εύχομαι να έρχεται το μωράκι σου!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loyloyka22 μου γεια σου!!!Αρχικα ευχομαι ολοψυχα να σου χτυπησει σε λιγες μερες την πορτα ο πελαργος!!!!!Το πρηξιμο στο στηθος το εχεις παντα τοσο νωρις οπως και τα πονακια?σου εχουν ξανασυμβει;Παντως οι μερες που ηρθες σε επαφη ειναι καλες.....και εφοσον εχεις σταθερο κυκλο η γονιμη θα ειναι την 12η μαλλον....οπως και να χει ελπιζω να εγινε το θαυματακι!!!!Περιμενω κι εγω τοτε....με κυκλο τωρα τελευταια 26 ημερων και μου ηρθε στις 10!!!Αντε να δουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loyloyka22 κοριτσακι μου εγω δεν καταλαβα..... θες ενα μωρακι ή αγχωνεσαι με τον πιθανο ερχομο του??:dry:

Οπως και να χει ευχομαι να σου συμβαινει ο,τι ακριβως επιθυμεις....και κανε υπομονη μεχρι την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου....Θα δειξει...

Τα υπολοιπα..("σημαδια"...) δεν ειναι απολυτα σωστοι "δεικτες"....:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARISTINA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΠΟΝΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ SCARLET ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λουλουκα παντως οι μερες που ηρθες σε επαφη λενε οτι μπορει και να εχει ενα σποραλι στη κοιλιτσα σου. Μην αγχωνεσε και κοιτα τι θα κανεις :εφοσον περιμενεις περιοδο γυρω στις 4 απριλη αν δεις οτι δεν σου εχετε εως και της 10 απριλιου κανε μια χοριακη η ενα τεστ .Γιατι αγχωνεσε ; χαλαρωσε και κοιτα να μας ενημερωνεις .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι πραγματικά να έρ8ει το μωράκι που τόσο θέλεις και θα σου συστήσω ψυχραιμία. Σου μιλάει Η ΤΡΕΛΗ με τα συμπτώματα!!!

Τα έχω όλα!! Έχω όλα τα συμπτώματα κάθε μήνα. Δεν παίζομαι. Σου εύχομαι πραγματικά να είναι αληθινά και να είναι το μωράκι σου. Σου το λέω όμως γιατί το μυαλό μας κάνει πολλά.

Πάλι 8α σου ευχηθώ τα καλύτερα αλλά περίμενε να έχεις κα8υστέρηση. Μην αγχώνεσαι από τώρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina έγραψε:

Σου μιλάει Η ΤΡΕΛΗ με τα συμπτώματα!!!

Τα έχω όλα!! Έχω όλα τα συμπτώματα κάθε μήνα. Δεν παίζομαι.

milina...:laugh: :laugh: :laugh:

omws...pame mia kontra? Egw kathe mhna exw kai perisootera :silly: mias kai den htan swsta ton ena mhna...bazw kai kana dyo parapanw ton epomeno gia na exw pio polles pithaothtes :silly: :silly: :silly:

loyloyka, opws blepeis apo symptwmata...kala mia xara pame oles! Opote soy protinw na kaneis oti kanoyme kai oi ypoloipes! Na xamogelas :) na elpizeis ;) kai na kaneis ypomonh mexri th mera poy to test tha deiksei + :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ' αρχήν να χαλαρώσεις. Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μοιάζουν πολύ με αυτα της περιοδου. Εγώ θυμάμαι οτι είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου μου, αλλά όταν την περιμενα, αυτή με έστησε 9 μήνες.

Ψυχραιμία, γιατι το ψυχολογικό παίζει μεγάλο ρόλο.

Και υπομονή μέχρι την Κυριακή που θα κάνεις το τεστάκι. Εύχομαι η περιοδός σου να σε στήσει και σένα όσο χρειαστεί! ;):) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loulouka mou kalimera agapi mou...

Kai egw tha sumfwnisw me tis alles filenades mas...

Kane akomi ligi ypomoni,,,

Akoma liges meres minane...

Sou euxwme na eisai agapi mou...

Ta filia mou...

Kai o theos mazi sou...

Tha perimenoume ta nea sou...

{{{{Koritsia se oses prwspathoun sas euxwme ola ta KALITERA...}}}

Filakia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...