Μετάβαση σε περιεχόμενο

KPAP-ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΩΡΑ 0700 ΠΜ.ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 0830 ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ.ΒΓΗΚΑ, ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ .ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 1000 ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ 0845.ΕΤΡΕΧΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ.ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 1030.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΜΑΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ.Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΣΜΑ, ΜΕ ΞΥΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΡΟΜΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΒΑΖΩ ΤΑ Κ Λ Α Μ Α Τ Α.

ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΡΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΝΟΥΣ-ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ-ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΝΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ.ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ"ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ"ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ" ΣΠΡΩΞΕ, ΚΑΛΛΗ - ΜΗ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ"ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΡΩΞΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ.1320 μμ ΜΠΗΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ .1340 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΣΥΝΟΛΟ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ 3300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ! κοριτσακι μου.... να εισαι καλα κι εσυ και ο κουκλος σου...!!

Να ειστε παντα γεροι και να εχετε ο ενας τον αλλο...(και οι δυο μαζι τον "μπαμπα" σας να σας προσεχει....:) )

Πολυ γρηγορος τοκετος μου ακουστηκε....:dry: (εμ βεβαια.... αμα τρεχεις στα χιονια λιγες μερες πριν....:P :laugh: :laugh: :laugh:)

Οταν λες πως οταν σε εξετασε ο γιατρος απο κατω τα ειδες ολα.... τι εννοεις...???:unsure: Και κατι αλλο.... δεν αφηνουν να εχεις καποιον μαζι σου???:blink::S

Παντως ολα πηγαν καλα κι εχεις το οπλαρχηγοπουλο μας στο σπιτι...;)

Περιμενουμε φωτο....:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KPAP μπράβο κορίτσι μου και σε σένα! Πόσο χαίρομαι όταν μαθαίνω για εύκολους και γρήγορους τοκετούς! Τόσο η μανούλα όσο και το μωράκι δεν ταλαιπωρούνται καθόλου!

Να σου ζήσει! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΛΗ μου!!!Οσες ιστοριουλες γεννας και να ακουσω παντα ειναι λες και ειναι η πρωτη φορα!!!Πολυ συγκινητικο!!!Συγχαρητηρια για το παιδακι σου που το εφερες στον κοσμο!!Να σας ζησει!!Παντα γερο και ευτυχισμενο!!!Να στε καλα και να το χαιρεστε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

THOULI MOY ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.Η ΓΕΝΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ(ΝΟΜΙΖΩ) .ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ,ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ,ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ(ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΠΕΞΩ).ΤΟΥΛΑΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ

SCARLETAKI MOY ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΟΡΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ.ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΑ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια γλυκιά μου! Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι! Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί η ευχή σου να γεννήσουμε εύκολα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ φιλεναδα...Σαν να διαβαζα την δική μου την γέννα...(χωρίς όμως να μου έχουν σπάσει τα νερά...)...κ τελικά η επικληρίδιος σωτήρια...στο έλεγα....αχ κ εμενα έτσι...με την μια με πήγανε απέναντι με το κρεβάτι μαζι....χα χα....

φιλάκια στον μπεμπάκο...να σου ζήσει κ πάλι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...και αφου χαιρεταω ..βαζω τα κλαματα!!

αχ σαν να σε εβλεπα!!

Συγχαρητηρια !!να σου ζησει το βλασταρι σου!! ναναι γερο κ ευτυχισμενο!!!

πολλα φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι να σου ζησει ο μπεμπης...

Ετσι ετσι θελω αναγλυφες περιγραφες κοριτσια για να καταλαβαινουμε κι εμεις που γενναμε σε λιγο καιρο τι μας περιμενει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι καλάαα....

να σου ζήσει ο μπεμπούλης και να ναι πάντα τυχερός στη ζωή του και σεις να είσαστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι...

Αχ θα γεννήσω κι εγώ μου φαίνεται κι ας μην έχω μπεμπέ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΑΡ, κοπέλα μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ο μπεμπούλης σας!!! Πάντα γερός και τυχερός!!!

Η περιγραφή των πρώτων στιγμών στο ΜΗΤΕΡΑ μου θύμισε και τη δική μου γέννα! :)

Πραγματικά κι εγώ εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να γεννήσουν τόσο εύκολα όσο εσύ!!!

Καλό σαραντισμό και κάθε ευτυχία στην οικογένειά σας!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KPAP μου να σας ζήσει ο μπεμπούλης σας...Να είναι υγιής κι ευτυχισμένος κι εσείς δίπλα του να τον καμαρώνετε!Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και δεν ταλαιπωρήθηκες!

Μακάρι να γεννήσω κι εγώ τόσο εύκολα...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πώς ο μπέμπης μοιάζει στον μπαμπά του...Συνήθως τα αγοράκια είναι ίδια με τη μανούλα...:laugh: :laugh:

Φιλιά πολλά!

Καλή λοχεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...