Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να πως γέννησα κι εγώ...(MariaIoanna)


Recommended Posts

Βρήκα λίγο χρόνο, λέτε να καταφέρω να αποτελειώσω το ποστ???

Λοιπόν κοριτσάκια μου ήταν Παρασκευή σαν σήμερα τέτοια ώρα και είπα να πεταχτώ μέχρι το γιατρό μου να με δει γιατί αγωνιούσα:huh: ήθελα πολύ να γεννήσω και φοβόμουνα μη πάθει τίποτα το μωράκι μου όσο περνούσαν οι μέρες. Πάω λοιπόν τέτοια ώρα με κοιτάζει... το μωρό μια χαρά, το ντόπλερ πολύ καλό και με στέλνει δίπλα στην κλινική που θα γεννούσα για τον καρδιοτοκογράφο. Είχα πάει και την Τρίτη και πάλι τα ίδια συσπάσεις που εγώ δεν καταλάβαινα (αλλά οπως με είχε δει ο γιατρός ο τράχηλος σκληρός)κάποιες να δεκάλεπτο και έτσι οι μαίες μου είπαν πως μόλις νιώσω συσπάσεις και πονάκια ανα δεκάλεπτο να πάω αμέσως. Εγώ τις ρωτούσα αφού δεν τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις πως θα καταλάβω ότι έχω κάθε 10 λεπτά για να πάω???:huh::huh:

Τελικά γυρίσαμε σπίτι είχα πάρει και κάτι σουβλάκια να φάω και κάθομαι. όταν ξάπλωσα κατά τη 1 άρχισα να νιώθω κάτι ελαφρυα πονάκια που έρχοταν καθε 10 λεπτά!!! Χαρά εγώ να δείτε!! Έβαλα και τον άντρα μου να χρονομετράει μην κανω λαθος από τον ενθουσιασμό μου και μου είπε ότι όντως ήταν κάθε 10 λεπτά!!:woohoo: Κάνω ένα μπανάκι, παίρνω τα καλλυντικά μου, κάθομαι και σας γράφω στο mammyland και φευγουμεεεεε... Φτάνουμε στην κλινική, ξυπνάω τη μαία και μια νοσοκόμα:P τους λέω πως νιώθω και πάμε να με δει.. Ξεντύνομαι και μου λέει: "Μόλις έχεις πόνο πες μου να σε δω(κολπικά)" "Ok!" λέω και περιμένω... περιμένω.. περιμένω ΤΖΙΦΟΣ κορίτσια πόνος πουθενά!:ohmy:

Μα λέω είχα ανα δεκάλεπτο ... Πες κι εσύ Γιώργο γυρίζω στον άνδρα μου:blink: ...Ναι Ναι αλήθεια λέει... τους λέει κι αυτός... Αυτές να με κοιτάζουν αγουροξυπνημένες.. Τέτοια ντροπή εγώ...:blush: :blush:

Τελικά με κοιτάζει χωρίς πόνο και μου λεει είναι προπαρασκευαστικά δε γεννάς ο τράχηλος είναι σκληρός! Εκεί να με δείτε νεύρα:angry: :angry: :angry: Μου λένε κιόλας μη βιάζεσαι βρε και μην αγχώνεσαι θα γεννήσεις!:angry: Ωραία γυρίζω στον άντρα μου πάμε να φύγουμε του λέω! ΑΑ όχι η μαία δεν μπορώ να σε αφήσω να φύγεις έχω ευθύνη να έρθει ο γιατρός σου το πρωί στις 8:30 να σε δει και μετά (τότε ήταν 3 και..):ohmy::ohmy: Τρελάθηκα κορίτσια δεν ήθελα να κάτσω με τίποτα!!! Μας φέρνουν από ένα σεντόνι, πιάνουμε από ένα κρεβάτι και κοιμόμαστε με τον άντρα μου εκεί!! Στην αίθουσα ωδινών!!! Η μαία ανένδοτη στο να φύγω και να ξαναπάω!!! (συνεχίζεται...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή δεν κοιμόμαστε... Ο άντρας μου ψιλοκοιμήθηκε.. εγώ να κόβω στροφές μέσα στο μαιευτήριο από τα νεύρα μου, άκουγα μουσική κι έκανα βόλτες!!! Είχα κάποια μικρά πονάκια αλλά ακανόνιστα και μικρά:angry: :angry: :angry: Να μη πολυλογώ πάει 6 κ μισή έρχεται πάλι η μαία και μου λέει εγώ σχολάω δε σε κοιτάω θα σε δει ο γιατρός που θα έρθει στις 8 κ μισή και φεύγεις. Λέω επιτέλους!!! Κατα τις 7 έρχεται η πρωινή μαία (μια πάααρα πολύ κοπέλα που όμως δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά, θα καταλάβετε στην πορεία το γιατί) και μου λέει ξέρω την περιπτωση σου κάτσε να σε δω μέχρι να έρθει ο γιατρός. Λέω οκ. Με κοιτάζει και έκπληκτη μου λέει μα πως το κατέβασες το μωράκι τόσο γρήγορα!!Ηταν ψηλά και ο τράχηλος σκληρός!!! Τώρα κατέβηκε και ο τράχηλος τόσο μαλακός που μάλιστα θα έχουμε έναν πάρα παρα πολύ εύκολο τοκετό!:woohoo: Ετοιμάστε την γρήγορα! λέει στις νοσοκόμες! Ερε κορίτσια εγώ χαρά να δείτε!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :lol: :lol: :lol: Εγώ συνέχισα τις βόλτες μου οι πόνοι ήταν μικροί και έλεγα έχω δρόμο ακόμη...Στις 9 παρά ερχεται ο γιατρός μου με κοιτάζει μου σπάζει αμέσως τα νερα και μου λέει: Με 3 πόνους γεννάς!!Κάθομαι κάνω τρεις εξωθήσεις και το κεφάλι έξω!!! Πάω περπατώνταςπρος το χειρουργείο ψιλοκάθομαι στο μπουμ γιατί ένιωθα κανονικά το κεφαλάκι από κάτω μου και φοβόμουνα μη το σκάσω!:blink: Έρχεται λοιπόν ένας πόνος σπρώχνω και έτοιμη η μπέμπα μας!!! 9 κ μισή την κοιτούσα!!!Αυτό ήταν! Σε μισή ώρα είχα γεννήσει! Παραπάνω δε μπορώ να πω η διαδικασία αυτή τη φορά ήταν αστραπιαία!:P Όταν το σκέφτομαι είναι σαν τελικά να μην υπήρξε διαδικασία όλα έγινα πολύ πολύ γρήγορα!! Και η πρώτη γέννα μου ήταν 4 ώρες αλλά θυμάμαι κάποια πράγματα που έγιναν με τη σειρα! Στη δεύτερη θυμάμαι τον πανικό της μαίας και των νοσοκόμων να ετοιμάσουν το χειρουργειο!!! Α! και εκεί που κοιτούσα τη μπεμπούλα μου τον παιδιατρο μας αναμαλλιασμένο να προσπαθεί να βάλει την πράσινη μπλούζα για να αναλάβει τη μικρή:woohoo:

Επισκληρίδιο τελικά δεν πρόλαβα φυσικά να κάνω (εδώ δεν πρόλαβα στην πρώτη...) Από κείνη τη μέρα νιώθω να έχω πάρει τα πάνω μου από τη επόμενη κιόλας ώρα!! Δεν νιώθω και δεν ένιωσα τίποτα! Κάθε πρωί στην κλινική ξυπνούσα , βαφόμουνα και περίμενα κόσμο! Ακόμη και τώρα καμία κούραση με 2 μωράκια στο σπίτι! Τις καμαρώνω τις κουκλίτσες μου!!:lol: Το πιο σημαντικό ???? Εδώ και τρεις μέρες που γυρίσαμε στο σπίτι θηλάζω αποκλειστικά!!!! Ναι Ναι εγώ με τις εισέχουσες θηλές η μπέμπα έπιασε το στήθος μου!!!B)

Αγλαϊα Σε ευχαριστώ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑΙΟΑΝΝΑ!!!!!μια χαρα γεννησες!!!!ειδες,που ειχες αγχος,ολα τελεια γινανε!!!!Να τη χαιρεστε την μπουμπουκα σας!!!!!!Μακαρι ολες σαν εσενα να γεννησουν!!!Καλη λοχεια κοριτσι μου και συνεχισε να θηλαζεις!!!

Μπραβο σου!!!!Πολλα φιλακια σου στελνω:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pws ta kataferes toooso teleia???

Sygxaritiria!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katapliktiki perigrafi.......!

Den tha argisei to 3o mwraki ypothetw....

.......xixixi!!!!!!!!

Na sas zisei i beboula sas

na sas zisoun kai ta. 2 paidakia sas!!!!!

Mia eytyxismeni oikogeneia....!

Leptomereies apo mwro, thilasmo,

prosarmogi . . . . Ola na mas ta peis!!!!

Kai pali BRAVO!!!!!!!!!

Panta ygeia na exete!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω.. MariaIoanna περιγράφεις εσύ και είναι σαν να το ζω κι εγώ!

Τι καλά κοπέλα μου! Τι εύκολος και ζηλευτός τοκετός! Και τι ωραία περιγραφή!

Μπράβο σου κορίτσι μου! Και εύκολες γέννες και ήσυχα μωρούλια... Φτου φτου!!!

Άντε και στα δικά μας! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sigxaritiria maria ioanna...

apisteyti i istoria sou...

thimamai pou mou eleges sxetika ta idia k gia to proto sou toketou..mprabo sou eisai poli tixeri..k sto proto k sto 2 itan psila to moro sou..thimamai otan sou elega gia to diko mou oti itan psila k me eleges oti tha katebei esto k teleytaia stigmi..

kala saranta....perimenoume foto:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Μαριαιωαννα αυτη κι αν ηταν γεννα μ ενα πονο!!Να σου ζησει κοριτσι μου να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!Καλη λοχεια ...Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MariaIoanna συγχαρητήρια να σου ζήσει η μπουμπού!

Συγκλονιστική εμπειρία!

Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να έχουν το ίδιο

εύκολη γέννα.

Να' ναι πάντα γερό, καλότυχο κι ευτχισμένο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ! ΜΑΡΙΑΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΖΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ (ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ).ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!:P

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!

:cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου να σας ζήσει και η δεύτερη μπεμπούλα! Να είναι υγιής και καλότυχη! Πόσο σε ζηλεύω που είχες τόσο εύκολο τοκετό..Μπράβο κοπέλα μου..Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Καλά σαράντα και περιμένουμε φώτο της μικρούλας σας!

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω τι υπέροχος τοκετός!!! :woohoo:

Ευτυχώς που ήρθε η πρωινή μαία γιατί η άλλη μάλλον νύσταζε!!! :P

MariaIoanna μου να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ το νέο μέλος! Να είναι ΠΑΝΤΑ γερή και τυχερή στην ζωή της όπως και η αδελφούλα της η μεγάλη!!!

Εύχομαι πάντα να νιώθεις τόσο υπέροχα όσο τώρα και κάθε ευτυχία στην οικογένειά σας!!! :)

Καλό σαραντισμό!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσουν τα παιδακια σου Μαρία-ιωάννα..

πολυ ωραιος και ευκολος τοκετός πραγματικα..

και τα περιγράφεις και εσύ τέλεια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε λαρισα.................μπραβο μαρακι μπραβο...να σου ζησουν οι κουκλες σου!!!!!!!!!!!!!!να τισ χαιρεσαι και να τισ δεις οπως επιθυμεις....φιλια πολλα και να κανονισουμε να βρεθουμε αντε!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου να σου ζήσει τόσο το νέο μέλος της οικογέννειας όσο και το παλιότερο !!!

Ειλικρινά μία τέτοια γέννα δίνει μεγάλη ελπίδα σε εμάς που είναι και το πρώτο μας για το πως θα γεννήσουμε :P

Να είστε όλοι γεροί !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι να σου ζησει το μωρακι!!:woohoo: :woohoo:

Και η πρωτη η κουκλιτσα σου!!!

Να ειστε ολοι παντα γεροι και ευτυχισμενοι!!!

Επαθα πλακα με τον τροπο της γεννας!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια σπανιες αυτες οι περιπτωσεις αλλα γεννουν ελπιδες και στις υπολοιπες....;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...