Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ


Recommended Posts

ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΤΡΟΜΕΡΑ! ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 27-03-09 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!:( :( :( :( :( :( :( :( :(

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ Η ΡΟΥΜΠΗ!!! Α ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ! ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΛΟΙ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΩΝΑΖΑ:( :( :( :( :( :( :( :( ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩ:kiss: :kiss: :kiss: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΚΟΡΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!! ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ:kiss: :kiss: !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΑΛΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ! ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑΚΟ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Rubela μου να σαι γερη κ να τον θυμασαι παντα!!

Εχω κ γω σκυλακι κ ξερω πως ειναι!κ γω τον θεωρω παιδακι μου κ ολοι τον αγαπαμε κ του φερομαστε σα ναναι το μωρο της οικογενειας!!

Αφου τωρα που θα εχουμε κ παλι μωρακι στην οικογενεια σκεφτομαστε πως θα το παρει ..κ πως θα αντιδρασει ο χαζουλης μας..

Δεν θελω ..ουτε καν περναει απ το μυαλο μου οτι μπορει καποια στιγμη να τον χασω..:( αλλα δυστυχως η ζωη ειναι ετσι...Κανεις δεν ζει για παντα ..ουτε εμεις ουτε τα ζωακια μας!

Να τον θυμασαι ζωντανο κ χαρουμενο!Φυσικα ο Γκορμπακι σου δεν αναπληρωνεται..Σου ευχομαι ομως...Να κανεις ενα μωρακι κ να του παρεις ενα σκυλακι..στο ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΜΟΥ. ΠΕΘΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ 14, ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 17 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΕΣΕ. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ. Ο ΜΠΟΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΓΕΡΑΚΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ"ΠΑΙΔΙ". ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rupela καλησπέρα!

Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου...:( :(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχουμε και εμείς. Το έχουμε σαν μικρό παιδί μια και στην οικογένεια ήταν και είναι το νεότερο μέλος. Μόνο που σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα φύγει, στενοχωριέμαι..... τον έχουμε ήδη 15 χρόνια!

Πως να αποχωριστείς ένα μέλος της οικογένειας????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RUBELLA mou poso stenaxwrithika gia to skulaki sou...

Se katalavainw para polu...Exw ena skulaki 10 xronwn k exei epilipsia:(

o giatros mas exei pei oti an exei mia dunati krisi mporei na pathei k

anakopi:(

den thelw oute na to skeftomai oti mporei na sumvei...

Na eisai kala na to thumasai k min distaseis na pareis allo...Den tha

anaplirwsei to keno tou alla tha gemisei tin kardia sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΕΡΙΚΟ ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒEAGLE ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 2 ΕΤΩΝ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ Η ΓΡΙΑ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΦΩΛΕΣ. Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΖΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΛΛΙΩΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Rubela... σε καταλαβαινω γιατι και το δικο μας το σκυλακι πεθανε πριν ενα μηνα.... ειχαμε μεγαλη στενοχωρια... ηταν 14 ετων και ειχε τα τελευταια 2 χρονια προβληματα υγειας... το καημενο... ταλαιπωρηθηκε λιγακι και ηταν κριμα... οσες φορες την σκεφτομαι δακρυζω... ολα ειναι μεσα στη ζωη... ξερω πως ειναι δυσκολο να το ξεπερασεις... σου ευχομαι κουραγιο...:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GORBI ΜΟΥ! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;)

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ!:( :(

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΛΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΑΤΟΥΛΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΣΠΕΡ:)

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο GORBI! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΜΑΓΙΚΑ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...:( :(

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ! ΕΖΗΣΕ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΝΑΤΟΣ:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rubella αν ενας ανθρωπος αγαπαει τα ζωα τοτε ειναι καλος ανθρωπος!Τα ζωα δεν εχουν κακιες δεν πειραζουν κανεναν μονο συντροφια προσφερουν στον ανθρωπο.Κρατησε ολες αυτες τις καλες στιγμες στομυαλο σου σαν μια εικονα ανεξιτηλη σκεψου οτι εκανε το κυκλο της ζωης του και εφυγε για το ταξιδι στο σπιτι των αγγελων χαρουμενος και ευτυχισμενος .Θυμαμαι οταν δουλευα με τη κουμπαρα μου εοχε ενα σκυλακι απο μικρο παιδι ακη τον ελεγε ηταν ασχημουλικο μικρο με γουρλωτα ματια προς τα εξω .Ο ακης λοιπον ειχε μια ιδιαιτεροτητα ηταν γκευ .Εμεις γελαγαμε η κουμπαρα μου το λατρευε αυτο το σκυλι το ταιζε στοσ τομα το ειχε μαζι της ....

Καποια στιγμη αρρωστησε και παιδευοταν μετα απο κανενα χρονο ο ακης μας αφησε η κουμπαρα μου ηταν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση δεν μπορουσε να φαει να κοιμηθει αρρωστησε ...Εκλαιγε αυτο κρατησε για μηνες μαας ειχε κανει όλους στην παρεα να τρελλαθουμε δεν ξεραμε πως να φερθουμε .Καποια στιγμη που ελειπε πηρα ολα τα πραγματα του ακη της και τα στολισα στο μικρο καμαρακι ειχε και πολλες φωτογραφιες απο μικρο κουταβακι εως το τελος τις στολισα και οταν ηρθε ξεσπασε σε κλαματα τον ειχε για παντα διπλα της και κανενας δεν θα μπορουσε να της τον παρει ξανα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πόσο λυπάμαι! Έχω σκυλίτσα και σε καταλαβαίνω! Είναι πράγματι μεγάλη απώλεια!

ΥΣ.τελικώς το σκυλάκι μου παραζήλεψε την μπέμπα! Χώθηκε κάτω από την κούνια της και δεν το κουνούσε! Της δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή αλλά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RUBELLA μου....:( :( :( Λυπαμαι πολυ!!! Εχω 2 σκυλακια 5 και 3 χρ και δεν αντεχω με την σκεψη και μονο οτι καποια στιγμη θα πρεπει να "φυγουν".....

Gastroula μου.....τι εννοεις οταν λες οτι ηθελε να αυτοκτονησει και δεν αντεχε αλλο....???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rubela mou πόσο σε νοιώθω και πόσο λυπάμαι .......

Έχω μεγαλώσει με σκυλιά, στο πατρικό μου έχουμε 3, ταίζω και φροντίζω τα αδέσποτα, έχω κι εγώ το Ρηγάκο μου, το μωρό μου.

Μαζί κοιμόμαστε, μαζί διακοπές, μαζί παντού .....

Τον λατρεύουμε.... τον βρήκαμε να περιπλανιέται στο δρόμο πριν 2 χρόνια

και φυσικά τον μαζέψαμε, βρήκαμε τον ιδιοκτήτη όπου δεν τον ήθελε πια γιατί είχε αγοράσει ΑΛΛΟ και φυσικά αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε.

Δύο φορές πήγα να τον χάσω από πιτμπολ και ντόμπερμαν και πήγα να τρελλαθώ!!!! Είναι το αντράκι μας ...

Αυτά που τα σκυλιά μπορούν να σου προσφέρουν είναι ανεκτίμητα.

Σε αγαπούν με ανιδιοτέλεια, χωρίς να ζητάνε τίποτα για αντάλλαγμα απλά να είναι δίπλα σου. Και το δικό σου σκυλάκι θα'ναι πάντα δίπλα σου και μέσα σου. Ότι και να πούμε ο πόνος θα αργήσει να φύγει και μία μελαγχολία θα αφήσει στη θέση του..... έχω χάσει και ξέρω. Όμως το παρήγορο είναι ότι έζησε μέχρι τα βαθιά του γεράματα και έζησε καλά ανάμεσα σε ανθρώπους που το αγαπάγανε και γι αυτό έφυγε ευτυχισμένο!

Έτσι και συ να το θυμάσαι χαρούμενο..... και να του χαμογελάς τρυφερά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι παρα πολύ Rubella μου... απ τα χέρια μου από τότε που ήμουν παιδάκι μέχρι σήμερα, έχουν περάσει πολλά σκυλάκια και γνωρίζω το συναίσθημα της απώλειας...

σου εύχομαι να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη και να γελάς πάντα με τις αναμνήσεις...

τη τελευταία μου σκυλίτσα,ήταν δώρο από μια φίλη μου... επειδή έμενα σε διαμέρισμα, άρχισαν οι διαμαρτυρίες για τη μικρή μου και έτσι αναγκαστικά τη πήρε η μαμά μου στο πατρικό μου που έχουμε και μια λυκοσκυλίνα.

Δεν έζησε πολύ, γιατί ήταν πολύ ζωηρή κι ατίθαση, δε πειθαρχούσε και δεν άκουγε παρά εμένα, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν κοντά για να τη καθησυχάζω.....

μια μέρα τους έφυγε και τη χτύπησε αυτοκίνητο. Σε μένα είπαν ότι απλά έφυγε και την έχασαν γιατί πραγματικά έτρεχε σα σφεντόνα.

Μετά από μέρες μου είπαν την αλήθεια ότι την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο.

Κοιτάζω τις φωτογραφίες της και γελάω με τα βιντεάκια της...

Να μη τον ξεχάσεις ποτέ σου ευχομαι.... http://www.glitter-graphics.com

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρούμπη μου... :( :(

Τώρα το είδα... αχ κοριτσάκι μου, πολύ στεναχωρήθηκα για το σκυλάκι σου... :(

Ελπίζω κάπου παρακάτω (και σύντομα) να'χεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις ξανά.. Ξέρεις εσύ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!! ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ! ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ)....ΕΙΜΑΣΤΑΝ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ :( :( :(

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΥ!!!! ....ΡΟΥΜΠΗ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ GORBI....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρουμπη μου....κι εγω λυπαμαι....τι να πρωτοπεις για τα υπεροχα αυτα ζωακια που μονο χαρα προσφερουν στην ζωη μας!!!Δεν εχω να προσθεσω τιποτα τα ειπανε πολυ ομορφα τα κοριτσια.Το σημαντικο ειναι οτι η ζωουλα του ηταν ευχαριστη και απλα ηρθε η ωρα του....πιστεψε με εφυγε πανευτυχης που σας ειχε!!!Μπραβο σας!!!Σε φιλω να εισαι καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουμπι μου πραγματικα οταν εχεις ενα σκυλακι και το χανεις ειναι σαν να χανεις ενα δικο σου ανθρωπο......πραγματικα λυπαμαι πολυ:( :( :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RUBELA M

glikia m lipame pragmatika

filenada

to xero einai megali apolia gia sena

exis ena keno stin kardoula s

min anisixis to skilaki s tha se vlepi apo eki psila

kai tha voithisi na erthi to moraki s prota

san sporaki stin koilitsa s kai meta apo 9 mines stin agkalitsa s

tha eimia konta s oti kai an xreiastin

filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ (ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ). ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΖΩΑΚΙ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ Κ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ GORBI ΜΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΟΥ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ)!!!

ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ!!!

!!ΝΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπη μου κουκλος!!!!!!!δεν θα τον ξεχασεις ποτε,αλλα πιστεψε με δεν θα εισαι ετσι μετα απο λιγο καιρο....κανε υπομονη,θα συνελθεις!Κι εγω ημουνα πολυ χαλια....τι να σου λεω....δεν περιγραφεται,αλλα μου γλυκαναν τον πονο που ενοιωθα τα κουταβια που πηρε ο γυιος μου!!!Εσυ νομιζω εχεις ακομα ενα σκυλακι αν θυμαμαι καλα,δωσε την προσοχη σου τωρα σ αυτο και θα απαλυνει η καρδια σου!φιλακια καλη μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΜΠΙ ΜΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 14 ΧΡΟΝΩΝ!! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...