Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αίμα και καφέ ενδείξεις


Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής :

Εγώ έχω κύκλο 33-34 ημέρων και σήμερα που είμαι στη 30η ημέρα χωρίς να το περιμένω είδα αίμα και μετά καφέ υγρά. Να μου πεις και που το περίεργο? Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι σπάνια έως ποτέ δεν έχω περίοδο νωρίτερα και επιπλέον εγώ έχω πολλούς πόνους τη πρώτη ημέρα της περιόδου με κανονικό αίμα και ποτέ δεν έχω καφέ υγρά. Ενώ τώρα δε πονάω καθόλου παρά μόνο κάποια τσιμπιματάκια δεξιά και αριστερά νιώθω. Λέτε να είναι εγκυμοσύνη?

Περιμένω τη γνώμη σας και τη θετική σκέψη σας να μην είναι αδιαθεσία αλλά εγκυμοσύνη!!!!

Φιλάκια πολλά :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θετική σκέψη... άπειρη από μένα για να μεγαλώνει ένα νινάκι στην κοιλίτσα σου!! Όσο για τις ενδείξεις, μην αγχώνεσαι! Περίμενε κατά την γνώμη μου να περάσει και η 34η μέρα κι αν δεις ότι δεν έχει έρθει η ακατανόμαστη πράγμα που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, κάνε μια εξέταση χοριακή την 35η ( που είναι και πιο αξιόπιστη από του φαρμακείου και κοστίζει το ίδιο ) και βλέπεις..

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα... σου στέλνω και εγώ πολύ θετική σκέψη και σου εύχομαι η περίοδος να ''εξαφανιστεί΄΄ για τους επόμενους 9 μήνες.........

Συμφωνώ με τη Ντάλια, κάνε μια χοριακή την 35η μέρα... και ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι να εισαι εγκυουλα!Κανε λιγη υπομονη ακομα οπως λενε τα κοριτσια και μετα κανεις την εξεταση!!!Αααα!Προσεχε μεχρι τοτε!Και ξαπλωνε οποτε εχεις χρονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, αλλά δυστυχώς οι ενδείξεις έγιναν αποδείξεις και σήμερα έχω κανονικότατα περίοδο, πράγμα που σημαίνει ξανά από την αρχή!!!! :( Δε πειράζει, ελπίζω τον επόμενο μήνα να έχουμε πιο ευχάριστα νέα για όλες μας!;)

Πολλά φιλάκια και καλό ΣΚ!!!!! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου! Τον επόμενο μήνα εύχομαι να μην έρθει κι ανταυτού να μεγαλώνει ένα σποράκι... :P:P

Το καλό είναι ότι δεν σου καθυστέρησε κι έτσι δεν έιχες τσάμπαπ να ελπίζεις! Σκέψου εμένα που κάθε φορά, πέρναγε η 30η μέρα κι έπρεπε να περιμένω μέχρι 10 μέρες για να φιξάρω αν είναι καθυστέρηση! Κι όλο έλεγα , αχχ να μαι, δεν ερχόταν, ήλπιζα και μια μέρα πριν λήξει το όριο, τσουπ... να την!!

Μην έχεις άγχος κι όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!! Εγώ τον μήνα που δεν το σκεφτόμουν, έμεινα έγκυος!! Αααα!! Και μην μετράς μέρες! Ξεκίνα αμέσως μετά την περίοδο ελεύθερα! Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να γίνει η σύλληψη! Ξέρω πολλές περιπτώσεις που έπιασαν αμέσως μετά την περίοδο! Και υποψιάζομαι πως έτσι έγινε και σε μένα! Εδώ είχα την ημέρα της ωορηξίας μου στα χέρια τον Σεπτέμβρη, έτυχε και το είδαμε σ'ένα τσεκ απ που έκανα και δεν γονιμοποιήθηκε!! Όποτε... Απόλαυσε κι αυτό τον μήνα τα χαδάκια με τον αντρούλη σου... και καλή καλή επιτυχία να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!! Πολύ θετική σκέψη από μένα και τον μπεμπάκο να πάνε όλα κατέυχήν!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ dallia μου,είσαι υπέροχος άνθρωπος με στήριξες πάρα πολύ και σίγουρα θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου! Να χαίρεσαι το μπεμπάκο σου και ότι ονειρεύεσαι πραγματικά να το πραγματοποιήσεις!

Και πάλι σε ευχαριστώ, θα τα ξαναπούμε σύντομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...