Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση και αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης


Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας. Δεν ξέρω αν μπορείτε να βοηθήσετε. Μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Πρίν από 2,5 εβδομάδες είχα θετικό τεστ ωορρηξίας οπότε έκανα την προσπάθειά μου. Απ’ ότι ξέρω η περίοδος έρχεται δύο εβδομάδες μετά την ωορρηξία. Αφού πέρασαν οι δύο εβδομάδες και δεν μου ήρθε περίοδος έκανα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε αρνητικό. Δύο μέρες μετά έκανα και πάλι τεστ εγκυμοσύνης και ήταν και πάλι αρνητικό. Με βάση το τεστ ωορρηξίας που έκανα έχω 3 μέρες καθυστέρηση. Στο μεταξύ δεν έχω και πολλά συμπτώματα περιόδου όπως άλλες φορές, μόνο κάτι πονάκια περιόδου είχα χθες αλλά όχι σήμερα. Ούτε συμπτώματα εγκυμοσύνης έχω. Τι στο καλό συμβαίνει; Μπορεί να είμαι έγκυος παρόλο που τα τεστ βγαίνουν αρνητικά; :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nicola μου υπαρχει και αυτη η περιπτωση...

Μονο η β΄χοριακη δεν κανει ποτε λαθος!!

Επαιρνες μηπως χαπια για προκληση ωορρηξιας??? Γιατι διαβασα προσφατα οτι μπορει να επηρεασουν τα αποτελεσματα ενος τεστ....

Οταν λες "συμφωνα με το τεστ ωορρηξιας εχω καθυστερηση" τι εννοεις???

Δεν ξερεις εσυ ποτε περιμενεις περιοδο?? Δεν εχεις σταθερο κυκλο???

Ελπιζω τα τεστ να διαψευστουν...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera nicola mou...

Gia pigenne na kaneis mia xoriaki agapi mou...

Gia na eisai 100% sigourotati...

Sou euxwme kala apotelesmata...

Tha perimenoume nea...

An den einai thetiko i xoriaki...

Gia pigenne ston giatro agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nicola μου γεια σου!Αρχικα θα σου εκανα τις ιδιες ακριβως ερωτησεις με την scarlet30...σε οτι εχει να κανει με τον κυκλο δλδ...τωρα τα τεστ δεν δειχνουν παντα το σωστο αποτελεσμα,οποτε μην απογοητευεσαι...η χοριακη θα δειξει σιγουρα!Οσο για τα συμπτωματα μην πολυ το ψαχνεις διαφερουν και καμια μας ξεγελανε....ασε που μπορει να ειναι τα ιδια με αυτα οταν περιμενεις περιοδο.....Αν πιστευεις οτι εχεις καθυστερηση πηγαινε....και ευχομαι ολοψυχα καλα αποτελεσματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι δεν έχω και πολύ σταθερό κύκλο. Κυμαίνεται από 30 ως 40 μέρες. Όμως τον τελευταίο καιρό είχε σταθεροποιηθεί στις 30-31 ημέρες. Αυτή τη φορά υπολόγισα πότε θα μου έρθει περίοδος με βάση το τεστ ωορρηξίας που σου δείχνει τις γόνιμες μέρες 24-36 ώρες πριν από την ωορρηξία. Υπολόγισα πότε θα ήταν η ωορρηξία και περίμενα να περάσουν δύο εβδομάδες για να έρθει η περίοδος. Όμως δεν ήλθε και ελπίζω να μην έρθει.

Νομίζω θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα και θα κάνω χοριακή. Είναι όμως 100% αξιόπιστη ή θα με τρελάνει και αυτή όπως τα τεστ που έκανα στο σπίτι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nicola σου ευχομαι να κανεις εξεταση β'χοριακης κ να σου δειξει αυτο που με τοση λαχταρα επιθυμεις.. γιατι ξερω πως ειναι!Σχεδον το ιδιο επαθα κι εγω προ ημερων.ειχα αδιαθετησει για μια μερα μονο,κ την επομενη τιποτα.πηγα σε μια γνωστη μου γιατρο(οχι γυναικολογο)κ της ειπα τι μου συνεβη.τεστ εκανα κ ηταν αρνητικα.μου στστησε να κανω την εξεταση β'χοριακη,γιατι λεει τα τεστ δεν ειναι τοσο ευαισθητα σε ολους τους οργανισμους.εκανα κ β'χωριακη αλλα τιποτα κι εκει.απογοητευτηκα εκεινη την ημερα.μετα μου περασε.τωρα ειμαι στη φαση που περιμενω να αδιαθετησω ξανα χωρις να βαζω ιδεες στο μυαλο μου κ να ψυχοπλακωνομαι.Σου ευχομαι σε σενα θετικα αποτελεσματα!!!περιμενουμε νεα σου!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια. Σήμερα δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα αφού είναι αργία, οπότε λέω να δω τι θα κάνω από αύριο. Θα είναι πολύ σπαστικό να μην είμαι και αυτή τη φορά, μετά από όλη αυτή την καθυστέρηση και τις ελπίδες. Τις άλλες φορές απογοητευόμουνα αλλά τουλάχιστον αυτό γινότανε πιο σύντομα. Προσπαθώ να είναι προσγειωμένη, αλλά ξέρετε πως είναι αυτά…Αμα σου καρφωθεί η ιδέα…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nicola μου καλησπέρα κι από μένα! Εγώ έχω πολυκυστικές ωοθήκες και μετά από μια θεραπεία που είχα κάνει με αντισυλληπτικά το 2002, και από τότε το σταθεροποιήσα κατά κάποιο τρόπο στις 30 με 40 μέρες!!

Λοιπόν, μια φορά μου βρήκε ο γυναικολόγος ένα αυγουλάκι που ετοιμαζόταν να σκάσει ή να γονιμοποιηθεί! Έκανα λοιπόν ελεύθερα αλλά στις 2 εβδομάδες μετά μου ήρθαν..

Μετά από 2 μήνες έπιασα και μάλλον έπιασα αμέσως μετά την περίοδο! Όποτε η μέρα ωορηξίας παίζεται.. Έκανα τεστ από το φαρμακείο, στις 40 μέρες ακριβώς από την τελευταία μου περίοδο και βγήκε θετικό αμέσως! Και μάλιστα πολύ έντονο!

Καλό είναι να μετράς από την τελευταία περίοδο κι όχι 2 εβδομάδες από την ωορηξία!

Καλή επιτυχία στα αποτελέσματα, εύχομαι ένα σποράκι να μεγαλώνει ήδη στην κοιλίτσα σου!! Κι ότι άλλη απορία έχεις.. εδώ είμαστε !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...