Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιευτήριο ΓΕΝΕΣΗΣ


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Χτές πήγαμε για επίσκεψη και ξενάγηση στο ΓΕΝΕΣΗΣ. Έχω διαβάσει και ακούσει από φίλες πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη κλινική, και κακά και καλά- τα περισσότερα καλά.

Η Πρώτη άποψη όμως που σχημάτισα δεν ήταν και η καλύτερη. Για να πω την αλήθεια, φεύγοντας με ‘έπιασε κατάθλιψη.

Καταρχάς μία μέρα πριν τους πήραμε τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού και να ξεναγηθούμε στους χώρους και να ενημερωθούμε για τις τιμές. Μας είπανε απλά να περάσουμε από κει μέχρι τις 13:30. Ενώ περιμέναμε να μας υποδεχτεί κάποιος, με το οποίον θα ενημερωνόμασταν αναλυτικά για τις παροχές του κάθε δωματίου, για τις παροχές του νοσοκομείο γενικά για την πολιτική χρεώσεων – τι ακριβός περιλαμβάνουν κλπ, τις έξτρα χρεώσεις κλπ, μας παραπέμψανε στον χώρο υποδοχής επιτόκων όπου ένας – ευγενέστατος κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω και πολύ συνεργάσιμος νεαρός- μας είπε τις τιμές για κάθε κατηγορία δωματίου, Προσοχή μας τις είπε για να τις γράψουμε εμείς σε ένα χαρτάκι Ούτε ανάλυση, ούτε κάποια προσωπική συζήτηση τίποτα. Μετά φώναξε μία νοσοκόμα για μας δείξει τα δωμάτια, μας ρώτησαν τι δωμάτια θέλαμε να δούμε και μας τα έδειξε απέξω.

Ουσιαστικά δεν πήρα καμία απολύτως απάντηση από αυτές που θα ήθελα. Σε μία στιγμή αισθάνθηκα κάτι σαν «φτωχός συγγενής»

Μήπως γέννησε καμία στο ΓΕΝΕΣΗΣ πρόσφατα να μου λύσει τις απορίες εμειρικά;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα... αν αναφερεσαι στο γεννεσης της θεσσαλονικης εχω να σου πω οτι η γυναικολογος μου που το συζητησαμε θεωρει οτι το διαβαλκανικο ειναι πιο ολοκληρωμενο σαν νοσοκομειο σε περιπτωση που κατι χρειαστει - κουφια η ωρα -

Εχω προσωπικη αποψη για το διαβαλκανικο και το συστηνω, τουλαχιστον απο ξενοδοχειακης αποψης. Για το γεννεσης δε μπορω να σου πω τιποτα αλλα παρα μονο οτι ανηκει στο γκρουπ της euromedica.

Αν τωρα αναφερεσε στην κλινικη της αθηνας...:silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για της Θεσσαλονίκης αναφέρομαι. Τα λεφτά είναι ίδια πάνω κάτω με το διαβαλκανικό αλλά έχω άσχημη εμπειρία με την μαμά μου από το συγκεκριμένο νοσοκομείο και το αποφεύγω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia ego gennisa ekei prin ena mina..

emeina poli eyxaristimeni..itan kathara,,sto mono pou de m arese itan oti sto thema thilasmou enimerosi mapa..

dil ligo prosopiko gia olokliroorofo

an genniseis me to kalo ekei rota oso pio polla ginete..

episis oti xapia xrisimopoiiseis ta xreonesai extra,,,

opote i ta pairneis ap to spiti sou...i kaneis ayto pou ekana,,ta plironeis poy ta plironeis zita ta ipoloipa ap to kouti..

ego anoiksa panadol,ipoheta voltaren k lonarid..

k osa de xrisimopoiisa ap to kouti ta zitisa na mou ta dosoun..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Κ εγώ στο γένεσις θα γεννήσω. Δεν ξέρω με εμάς είχε έρθει μια μαία κ μας πήγε σε όλα τα δωμάτια, μας ενημέρωσε αρκετά αναλυτικά για τις παροχές, τις χρεώσεις, για το τι πρέπει να φέρω μαζί κλπ κλπ. Βέβαια τη ρωτούσα κ πολλά πράγματα. Μήπως όταν είχατε πάει είχαν επισκεπτήριο κ για αυτό δε σας έβαλαν στα δωμάτια;

Για το γένεσις έχω ακούσει ότι οι μαίες που είναι μαζί σου κατά τη διάρκεια του τοκετού είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ, πως σες βοηθάνε όσο τίποτα. Αλλά πως όταν πας στον όροφο όταν γεννήσεις κ μετά πρέπει να τις κυνηγάς για να έρθουν να σου δείξουν τα του θηλασμού.Λίγο προσωπικό όπως λέει και η thouli. Και ότι πάρεις από εκεί το πληρώνεις. Τα πάντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsi kalipsera. Emena o giatros mou einai stin geniki kliniki k sto genesis...tha epilexo tin geniki. H alithia einai pos k ego den exo akousei ta kalitera gia to genesis k sigkekrimena eixe mia fili mou kapoia peripeteia prosfata k den to riskaro. Tha dialexo tin geniki giati exei entatiki monada 1on k deuteron den iparxei mono mia eidikotita opos to genesis, exei olous tous iatrous (axreiastoi na nai). Sigoura kamia kliniki den mporei na sou prosferei tin asfaleia tou genikou nosokomeiou, alla toulaxiston mioneis tis pithanotites na xreiastei na metafertheis!!!! Auta apo mena:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia γεια σου!:) Εγω θα σου πω τη γνωμη μου,πιστευω πως πρεπει να επιλεγουμε τον γιατρο μας πρωτιστα,και αναλογως με ποια κλινικη συνεργαζεται εκει θα παμε να γεννησουμε.Απ οτι ακουω απο μαμαδες που εχουν γεννησει στο Γεννεσις,εχουνε μεινει πολυ ευχαριστημενες και απο τους γιατρους και απο το περιβαλλον της κλινικης!!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω εκει θα γεννησω.εχω ακουσει και εγω πολυ καλα λογια αλλα και μια κοπελα μου ειπε απλα οτι τα κοριτσια που σε προσεχουν στο δωματιο ειναι λιγο κατσουφιασμενα.αλλα αν ζητας οτιδηποτε το κανουν.

οσο για τα φαρμακα που θα χρειαστεις τα πληρωνεις επιπλεον.ποτε γεννας?εγω σε 2 εβδομαδες η 6 η 7 απριλιου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia με το καλό κορίτσι μου!

Συμπατριώτισσα και γνωστή μου (ανιψιά του νονού μου) είναι μαία στο ΓΕΝΕΣΙΣ.

Όσες γεννήσατε εκεί θα την έχετε γνωρίσει φαντάζομαι..

Έχω ακούσει καλά λόγια γενικά.

3 φίλες μου γέννησαν εκεί, με καισαρική και οι 3. Μου έκανε εντύπωση που ξαναπήγανε μετά από 10 μέρες για να τους κόψουν τα ράματα..:unsure:

Εμένα δε μου τα έκοψε ο γιατρός μου (δε γέννησα στο ΓΕΝΕΣΙΣ), τα τράβηξε τη μέρα που θα έβγαινα από το μαιευτήριο.

Άσχετο βέβαια, απλά είπα να το αναφέρω γιατί και οι 3 είναι από Κατερίνη και χρειάστηκε να ξαναπάνε μετά από λίγες μέρες. Ταλαιπωρία.

Για τα δωμάτια έχω ακούσει καλά, ότι είναι καθαρά, το φαγητό καλό, τηρείται κατά γράμμα το επισκεπτήριο, δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε όπως σε άλλα μαιευτήρια..

Οπουδήποτε και να γεννήσεις όμως η συνταγή για να περάσεις ευχάριστα είναι να ζητάς, να διεκδικείς, να απαιτείς και να ζητάς ενημέρωση (π.χ. για το θηλασμό).

Με το καλό!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα μου Γεννάω τέλη Μαΐου , αλλά ο γιατρός μας είπε ότι ο μικρούλης μας μπορεί να μας έρθει νωρίτερα γιατί αναπτύσσεται πολύ καλά.. Εσύ με το καλό και με έναν πόνο .

Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε Κυριακή μεσημέρι κοντά στη ώρα που τελείωνε το επισκεπτήριο. Περίμενα περισσότερο επαγγελματισμό στην λεγόμενη «προεκλογική περίοδο» Περίμενα να μας δώσουν αναλυτικό τιμοκατάλογο, να μας δείξουν την αίθουσα τοκετού κλπ. Τα δωμάτια τα είδαμε αλλά μας εξήγησαν μόνο για την θεα – σιγά μη με ενδιαφέρει αν θα βλέπω τον περιφερειακό η το δάσος. Από γνωστές μου έμαθα ότι στα μονόκλινα μπορείς να έχεις το μωράκι σου αλλά από την δεύτερη μέρα κλπ. Εχώ δουλέψει σε τμήμα πωλήσεων και θυμάμαι ότι στην πληροφόρηση του πελάτη δουλεύαμε πάρα πολύ – εγώ ετοίμαζα όλες τις φόρμες και το υλικό εξατομικευμένο για κάθε πελάτη, ανάλογα με το τι ήθελε.. Δεν ξέρω πολύ απογοητεύτηκα . Θα ήθελα να με πληροφορήσουν για περισσότερα πράγματα εκ των προτέρων. Ούτε εγώ ούτε ο καλός μου θα έχουμε το μυαλό να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εκείνη την ώρα

Το μόνο καλό είναι ο γιατρός μου τον οποίον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και το ότι η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή (φτου φτου) σε αυτόν οφείλετε κατά ένα μεγάλο μέρος .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω γεννησα στο γενεσις τον δεκεμβριο.

ολα ητανε μια χαρα!

απο την παραλαβη μου μεχρι το εξιτηριο δεν ειχα κανενα προβλημα.

οι μαιες κατα την γεννα τρομερα εξυπηρετικες, ερχοντουσαν συνεχεια να με ελεγχουνε, να μου κανουνε παρεα παντα με το χαμογελο...

ο γιατρος μου τελειος και γενικοτερα ολο το περιβαλλον της γεννας πολυ χαρουμενο αλλα και με αψογο επαγγελματισμο..

τα δωματια ητανε πεντακαθαρα και ακομα και οι κοπελες που καθαριζαν ητανε με το χαμογελο καθε πρωι στις 7 που καθαριζαν...

οι μαιες στα δωματια και οι νοσοκομες ερχοντουσαν για να τσεκαρουν εαν θηλαζει το μωρο,να το βαλουν στο στηθος, και πολλες φορες για ψιλου πηδημα γιατι εγω φοβομουνα ακομα και να το πιασω!:blink:

το φαγητο επισης αρκετα καλο.

τα μωρακια μοσχοβολουσανε και γενικα οτι ζητουσα το ειχα...και οτι βοηθεια ζητησα την ειχα..

ειχα επιπεδες θηλες στην αρχη με βοηθησαν με ψευτοθηλες, και την προτελευταια μερα που κατεβηκε το γαλα μου το φερνανε και το θηλαζα και την νυχτα..(τωρα βασικα πρεπει κατι να τα ταιζουν γιατι σπιτι θηλαζα συνεχεια ενω εκει καθε 3ωρες) με ανακουφιζανε με κομπρεσες κτλ.

το ωραριο του επισκεπτηριου αυστηρο, και δεν επιτρεπανε πολλα ατομα σε καθε δωματιο.

εγω εμεινα πολλυ ευχαριστημενη, οτι θελεις να το ζητας να μην ντρεπεσαι και να εισαι σιγουρη πως θα μεινεις πολλυ ευχαριστημενη.

αυτο με τα χαπια που λεει η θουλη καντο εγω δε το ηξερα και δεν τα ζητησα.

το μονο που δεν μου αρεσε δεν αφορα δικια μου εμπειρια...

φιλη μου που απεβαλλε ητανε σε οροφο με κοπελες που γεννησαν..και εβλεπε τα μωρακια να πηγαινοερχοντα και εκανε την τραγωδια 100φορες χειροτερη!!!:( :( :(

κανονικα θα επρεπε να εχουνε ξεχωριστο οροφο για τετοιες περιπτωσεις.

να φανταστεις εφυγε την 2η μερα γιατι δεν αντεχε και ητανε σπιτι με παρακολουθηση γιατρου..(ειχε κανει καισαρικη)

αλλα εμεις να σκεφτοαμστε τα ευχαριστα

:) γενικα εμεινα πολλυ ευχαριστημενη...ελπιζω το ιδιο και εσυ.:)

καλη γεννα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia έγραψε:

Εφουλα μου Γεννάω τέλη Μαΐου , αλλά ο γιατρός μας είπε ότι ο μικρούλης μας μπορεί να μας έρθει νωρίτερα γιατί αναπτύσσεται πολύ καλά.. Εσύ με το καλό και με έναν πόνο .

Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε Κυριακή μεσημέρι κοντά στη ώρα που τελείωνε το επισκεπτήριο. Περίμενα περισσότερο επαγγελματισμό στην λεγόμενη «προεκλογική περίοδο» Περίμενα να μας δώσουν αναλυτικό τιμοκατάλογο, να μας δείξουν την αίθουσα τοκετού κλπ. Τα δωμάτια τα είδαμε αλλά μας εξήγησαν μόνο για την θεα – σιγά μη με ενδιαφέρει αν θα βλέπω τον περιφερειακό η το δάσος. Από γνωστές μου έμαθα ότι στα μονόκλινα μπορείς να έχεις το μωράκι σου αλλά από την δεύτερη μέρα κλπ. Εχώ δουλέψει σε τμήμα πωλήσεων και θυμάμαι ότι στην πληροφόρηση του πελάτη δουλεύαμε πάρα πολύ – εγώ ετοίμαζα όλες τις φόρμες και το υλικό εξατομικευμένο για κάθε πελάτη, ανάλογα με το τι ήθελε.. Δεν ξέρω πολύ απογοητεύτηκα . Θα ήθελα να με πληροφορήσουν για περισσότερα πράγματα εκ των προτέρων. Ούτε εγώ ούτε ο καλός μου θα έχουμε το μυαλό να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εκείνη την ώρα

Το μόνο καλό είναι ο γιατρός μου τον οποίον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και το ότι η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή (φτου φτου) σε αυτόν οφείλετε κατά ένα μεγάλο μέρος .

Το κυριοτερο ειναι αυτο που εγραψες στο τελος,η εμπιστοσυνη στον γιατρο σου!!!

Για τα αλλα που αναφερεις,κακως μεν,αλλα δεν εφαρμοζονται σε καμμια κλινικη,να κανουνε δηλ project εξατομικευμενο για την καθε επιτοκη....!!!!Πιστευω πως αν εκανες τις ερωτησεις που ηθελες σιγουρα θα επαιρνες απαντησεις,γι αυτο καλυτερα να τις γραφουμε εκ των προτερων για να μη θολωνουμε τη συγκεκριμενη στιγμη!Ευχομαι με το καλο το αγγελουδι σου και να πανε ολα καλα!!!!:) φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Telika gennisa tin Paraskevi sto genesis k emeina poli euxaristimeni. Epeidi eixa paei me tromerous ponous sinexomenous, ipefera, me piran AMESOS (oute 3 lepta den perimena na me paroun stin aithousa toketou). Oi maies o anaisthisiologos itan oloi eksipiretikotatoi, para poli eugenikoi k me voithisan poli osi ora ponousa. Ta domatia pentakathara, to fagito arketa kalo, oi maies ston orofo einai poli kales. Erxontan taktika, elegxan ta rammata, patousan tin koilia gia na elegksoun tin palindromisi tis mitras, otan mas efernan ta mora pernousan na doun k na voithisoun me to thilasmo. Otan xreiazomoun kati k tis fonaza erxontan amesos. Emeina poli ikanopoiimeni genikotera, k eidika apo tin frontida, k to poso eksipiretikoi itan oloi tous.

Ola kala na pane me to moraki sou!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις πληροφορίες. Ανησυχούσα πάρα πολύ για τέτοια θέματα . Έχουν γεννήσει πολλές φίλες μου εκεί, οι περισσότερες ήταν πολύ ευχαριστημένες. Γι’ αυτό το επέλεξα και εγώ. Δεν είμαι και άνθρωπος που αρέσκεται σε καυγάδες. Η μάνα νου μόνο θα τσίριζε αν ήταν εκεί:laugh: – ευτυχώς δεν θα είναι την ημέρα της γέννας, θα έρθει μετά. Άντε να δούμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...