Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για όλες εμάς που προσπαθούμε καιρό


Recommended Posts

Με αφορμή το μήνυμα της φίλης Vion13 «προσπαθώ να μην απογοητεύομαι», θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου, καθώς ανήκω στην κατηγορία κοριτσιών που προσπαθούν εδώ και καιρό….

Ζωτώ την κατανόησή σας για την έκταση του Post.:cheer:

Ασφαλώς συμφωνώ στο ότι κάθε κοπέλα που επιθυμεί να γίνει μανούλα, καλό είναι να πηγαίνει στο γιατρό της όταν παρέλθει ένα διάστημα άκαρπων προσπαθειών και να κάνει όσες εξετάσεις υποδείξει εκείνος… Η καθεμιά μας νομίζω γνωρίζει περιπτώσεις γυναικών (ή αντρών) που είχαν κάποιο πρόβλημα, το διόρθωσαν και κατάφεραν να τεκνοποιήσουν….

Ωστόσο, όπως παρατηρούμε να συμβαίνει ορισμένες φορές, παρόλο που οι εξετάσεις είναι καθαρές, υπάρχει αυτή η «ανεξήγητη υπογονιμότητα»….

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να καταθέσω την άποψή μου επάνω σε αυτό, μέσα από την προσωπική μου εμπειρία : Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών με το σύζυγο, τελικά φέτος, μετά από πολλές εξετάσεις, διαπιστώσαμε πρόβλημα ενδομητρίωσης στην ωοθήκη μου…. Προχώρησα σε λαπαροσκόπηση, και (όπως ίσως θυμούνται κάποιες κοπέλες από το forum), είμαι σε τεχνητή «εμμηνόπαυση» εδώ και 3 μήνες, καθώς κάνω θεραπεία με ενέσεις Arvekap….

Το διάστημα αυτό με βοήθησε να χαλαρώσω και να σκεφτώ διαφορετικά το θέμα της πολυπόθητης μητρότητας…

Κορίτσια συγχωρέστε με για τον τρόπο που θα εκφραστώ, ίσως με χαρακτηρίσετε σκληρή ή ανάποδη ή ό,τι άλλο…..

Κορίτσια μου, ειδικά εσείς που περιμένετε τα μωράκια σας, συγχωρέστε με που μιλάω έτσι, αναφέρομαι σε εξαιρέσεις… Όλα να σας πάνε κατ΄ευχήν, μέσα από την καρδιά μου.

Όταν κάτι καθυστερεί, σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος, που τον διαπιστώνουμε όταν περάσει ο καιρός και τότε λέμε «α, γι΄αυτό έγινε τότε έτσι…» Συμφωνείτε?

Ύστερα, δείτε γύρω σας… πόσα ζευγάρια αποκτούν παιδιά και στο μεταξύ ξεκινούν τα μεταξύ τους προβλήματα και τελικά χωρίζουν, δεν είναι δυσάρεστο? Και μη μου πείτε τώρα, τουλάχιστο εκείνες που χώρισαν τουλάχιστο έχουν παιδί, διότι είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και γνωρίζω πως είναι να μεγαλώνεις έτσι…

Το άλλο? Τις προάλλες γνωστή μου έφερε στον κόσμο μωράκι και προτού σαραντίσει το έβαλαν σε νοσοκομείο για επέμβαση, δεν θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες, το ζευγάρι πέρασε τρελλή στεναχώρια, τώρα το μωρό είναι καλά…Δόξα το Θεό!

Προς Θεού, μακάρι όλα τα ζευγάρια του κόσμου να είναι ευλογημένα και αγαπημένα και να δημιουργούν σωστές οικογένειες, όλα τα μωρά του κόσμου να γεννιούντε γερά, όλες οι μανούλες να έχουν υπέροχες εγκυμοσύνες, μα γνωρίζουμε όλες ότι υπάρχουν και οι εξερέσεις, δυστυχώς….

Ίσως λοιπόν εμείς που προσπαθούμε καιρό, να μην έχουμε τη δυνατότητα να σηκώσουμε το βάρος μιας παρόμοιας στεναχώριας, εξάλλου ο θεός μας στέλνει βάρος ανάλογα με αυτό που μπορεί ο καθένας μας να σηκώσει στις πλάτες του…

Όταν ακούω για μωράκια που χάνονται πριν γεννηθούν ή έχουν προβλήματα υγείας, λέω από μέσα μου : Θεέ μου, σε καμιά μάνα να μην το στείλεις αυτό. Ελέησέ με και σ΄ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει για μένα, δόξα συ ο Θεός.

Κορίτσια, ας χαρούμε τη ζωή μας, να έχουμε υγεία, να είμαστε αγαπημένες με τους συζύγους μας, να χαιρόμαστε μαζί, και όταν το μωρό έρθει με το καλό, έστω και μετά από καιρό, να είμαστε ώριμες και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με σοφία και υπομονή!:cheer: :cheer: :cheer:

Χίλια συγνώμη για τη μακροσκελές μήνυμα…

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια ενα μπραβο θελω να σου πω!Μ'αρεσει πολυ η οπτικη γωνια που βλεπεις τα πραγματα.

Θελω να ευχηθω σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν για μωρακι να τα καταφερουν συντομα!Ξερω πως πολλες εχουν ακουσει αυτη την ευχη απειρες φορες απο τους γυρω τους.Μην παψουν ποτε ομως να την πιστευουν.

Να ειστε ολες καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με μια λεξη συμφωνω σε ολα!!!!

Και να προσθεσω ,οπως μιας κι εσυ καλη μου Αναστασια αντιμετωπιζεις πρβ με την περιοδο...να τονισω τι σημαντικο που ειναι σε οσες κοπελες προσπαθουν ,να εχουν σταθερο κυκλο και να μην εχουν και αυτο το παραπανω αγχος της περιοδου αν θα ερθει ποτε θα ερθει...και σε συναρτηση...ωορηξια εχω δεν εχω?

Οποτε να λεμε και μη χειροτερα και οτι ειναι με πιστη αγαπη θεληση και ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ολα αντιμετωπιζονται....για ολους εχει ο ΘΕΟΣ....

Ας απολαυσουμε την αγαπη και την αγκαλια του αντρα μας και αυτο θα ζηλεψει που θα παει χα χα χα και θα ρθει στην ζωη μας!!!Να στε ολες καλα και μακρια απο την ανυπομονησια!!!!Η ζωη θελει υπομονηηηηηηη γιατι εχει τα καλα της αλλα εχει και τα κακα της οποτε πρεπει να εχουμε δυναμη να τα αντιμετωπισουμε και ολα θα ρθουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο Anastasia33 , θεωρω οτι εχεις πολυ σωστη γνωμη και σε χαιρομαι για ολα αυτα που γραφεις.

Ετσι ειναι...

Αυτο που θα ηθελα εγω να παραθεσω ειναι κατι που εμαθα σημερα για μια γνωστη μου.

Μετα απο 4-5 χρονια προσπαθειων εμεινε εγκυος φυσιολογικα και κυοφορει 3διμα!

Μετα απο τετοια νεα ειλικρινα νομιζω οτι η μητροτητα ειναι απλα θεμα χρονου και οχι αγχος και εξετασεις και κοντρα εξετασεις.

Ο Θεος εχει για ολους αγαπη και θα δωσει...

Αγαπη και ολα θα ειναι καλα.

Η ζωη εχει τοοοσες πολλες χαρες και ομορφιες.

Καθε εμποδιο σε καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διαβασα με πολυ προσοχη κ ενδιαφερον ολα αυτα που εγραψες,anastasia κ εχω να σου πω οτι συμφωνω μαζι σου απολυτα.Εγω εχω ενα παιδι το οποιο ηρθε στη ζωη μετα απο μια απερισκεψια(αυτο που λεμε ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη).Οπως ηταν φυσικο αφου παντρευτηκα χωρις καν να ειμαι εστω ερωτευμενη,χωρις να θελω πραγματικα αυτον τον ανθρωπο και το εκανα μονο κ μονο επειδη υπηρχε η εγκυμοσυνη,χωρισα.Ευτηχως που η ζωη σταθηκε μεχρι σε ενα σημειο γενναιοδωρη μαζι μου κ μετα απο λιγα χρονια κ αφου ειχα περασει τα πανδεινα,μου εστειλε εναν φοβερο ανθρωπο με τον οποιο ειμαι τωρα μαζι κ πραγματικα αγαπαει το παιδι μου σαν δικο του.Για αυτο καταλαβαινω ολα αυτα που λες.Περασα πολυ δυσκολα απο ολες τις αποψεις.Το λαθος που κανουμε ολοι κ ολες ειναι το οτι θελουμε να φερουμαι παιδια στον κοσμο για να καλυψουμε δικες μας ανασφαλειες.Ειναι λιγοι εκεινοι που ξερουν καλα για ποιο λογο το κανουν και καταφερνουν να μεγαλωσουν σωστα παιδια.Το να κανεις ενα παιδι δεν θα πρεπει σε καμια περιπτωση να γινετε ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.Οταν ειναι να ερθει θα ερθει...οτιδηποτε κ αν ειναι αυτο.Και εγω τωρα βρισκομαι σε δυσκολη φαση.Εγω μπορω να κανω παιδια,ο αντρας μου ομως οχι.Καποιο προβλημα εντοπιστηκε υστερα απο εξετασεις κ αφου ειχε περασει ενας χρονος ακαρπων προσπαθειων.Ειμαι στη φαση της σπερματεγχυσης κ ελπιζουμε πως θα τα καταφερουμε.Ολα στη ζωη θελουν υπομονη θετικη σκεψη κ επιμονη,οσο ανταχει ο καθενας μας κ οσο μπορει.....:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΥ ΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΗΤΟ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με όλα όσα διάβασα!

Φυσικά και τα παιδιά είναι ευλογία,

φυσικά το να φέρεις μία καινούργια ζωή στον κόσμο είναι θεϊκό,

αλλά όλα αυτά πρέπει να τα γνωρίζεις.....

Το παιδί δεν είναι παραγγελία!!!!! Τώρα το αποφάσισα, τώρα το θέλω!!!

Για όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας, υπάρχει λόγος....

είτε αν έρθουν γρήγορα είτε αν έρθουν αργά....

Το θέμα είναι να είμαστε σε θέση να το εκτιμήσουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aναστασία μπραβο για την αποψή σου και μπράβο που είχες το θάρρος να την πεις!!

Για οτιδήποτε γίνεται υπάρχει λόγος και για οτιδήποτε δε γίνεται υπάρχει επίσης κάποιος λόγος. Όλη μας η ζωή είναι γεμάτη δοκιμασίες τις οποίες και δεν επιλέγουμε και καλούμαστε να τις αντιμετωπίσουμε. Όταν βρισκόμαστε μπροστά σε μία τέτοια δοκιμασία ποτέ δεν πρέπει να λέμε "γιατί σε μένα?" αλλά "Δως μου δύναμη". Όχι μόνο να μην χάνουμε την πίστη μας αλλά αυτή να γίνεται πιό ισχυρή.

Και μετά θα Μας χαρίσει απλώχερα ευλογία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia mou mpravw agapi mou...

Ola ta eipes mia xara...

Xarika pou diavasa etsi wraio munimataki...

Eilikrika thelw na euxithw se oles oses prospathoun,,,

Kala apotelesmata na exetai...

Suntoma mwrakia stin kilia sas...

To kalo pragma argei na erthei,,,kai mas erxetai ekei pou den to perimenoume panta...Na to kseretai auto koritsia mou...

Tin agapi mou kai ta filia mou se oles...

O theos mazi sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αnastasia μπραβο σου κ απο εμενα ειμαι κ εγω μια απο τις πολλες κοπελες κοπελες που αργησανε να κανουν μωρο, μια κ μετα απο 9 χρονια γαμου ειμαι τωρα στον 6 μηνα της πρωτης μου εγκυμοσηνης, σε καποιο σημειο γραφεις.......

Ίσως λοιπόν εμείς που προσπαθούμε καιρό, να μην έχουμε τη δυνατότητα να σηκώσουμε το βάρος μιας παρόμοιας στεναχώριας, εξάλλου ο θεός μας στέλνει βάρος ανάλογα με αυτό που μπορεί ο καθένας μας να σηκώσει στις πλάτες του…

Όταν ακούω για μωράκια που χάνονται πριν γεννηθούν ή έχουν προβλήματα υγείας, λέω από μέσα μου : Θεέ μου, σε καμιά μάνα να μην το στείλεις αυτό. Ελέησέ με και σ΄ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει για μένα, δόξα συ ο Θεός.

κ εγω ετσι ελεγα στον ευατο μου κ επερνα κουραγιο ισως ο θεος να θελει να μας προστατεψει απο κατι πιο βαρυ,πιο σημαντικο, οποτε δεν πειραζει θα σηκωσουμε μαζι το σταυρο της ατεκνιας.

το πιο δυσκολο για μενα ηταν οτι παρ'ολο που δεν ειχαμε τιποτε απλα πολυ ανχος, ειχαμε κ τον καθενα να μας λεει τη γνωμη του κ να μας προτεινει λυσεις κ γιατρους,γι'αυτο κ καταλαβενω ολα τα κοριτσια που προσπαθουν.θελω επισης να πω πως ειμαστε κ σε λιστα για υιοθεσια κ ειμαστε σε αναμονη μια κ δεν θελαμε ν'αφησουμε να περασει ο χρονος ετσι. κοριτσια ευχαριστω που διαβαζετε το μηνυμα μου κ συγνωμη αν ειναι λιγο μεγαλο.σας ευχαριστω ολες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια και εγω ειμαι της ιδιας αποψης!!!!!ολα για καποιο λογο γινονται και οτι ο θεος μας δινει οτι μπορει ο καθενας να αντεξει!!!!!θα ερθει το μωρακι στην καταλληλη στιγμη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου το μηνυμα σου ηταν πραγματικα πολυ καλο γιατι χτυπησε στις καρδιες ολων των κοριτσιων που ημαστε εδω..πιστευω τελικα οτι η ψυχολογια που εχει η καθεμια μας εδω ειναι και θεμα καμια φορα καποιων συγκυριων που μπορει να μας επηρεασουν ....για παραδειγμα εγω εχω μια πολυ καλη φιλη η οποια ειναι με καποιον 7 μηνες..εκεινος μενει πολυ μακρια....η φιλη μου η τρελη ειναι φουλ ερωτευμενη μαζι του!στους 7 αυτους μηνες εχουν συνενατηθει μονο 10 φορες(λογω αποστασης,δουλειων κτλ...)..σε αυτες τις 10 φορες που εχουν βρεθει εκαναν ερωτα τις 8 φορες(τις υπολοιπες ειχε περιοδο). απο τις 8 φορες, μονο τη μια εχουν κανει ελευθερα!!!και αυτο γιατι ειχαν βγει ενα βραδυ εξω,γυρισαν αργα γιατι ηταν στα μπουζουκια και μηλισε και λιγο το κρασακι και πανω στον ποθο...του στυλ σε θελω και με θελεις ελευθερα να σε νοιωσω..κτλ...

ειχαν πει μεταξυ τους σε ασχετη φαση οτι θελουν να κανουν μια δοκιμη να μετακομοισει η φιλη μου στην πολη εκεινου,να δοκιμασουν την συμβιωση γιατι θελουν καποια στιγμη μετα τη δοκιμη να το σοβαρεψουν.

ερχεται η φιλη μου ενα μηνα και κατι μερες μετα απο εκεινη την εξοδο στα μπουζουκια και μου λεει εχω καθυστερηση..παμε στην κολιτη μας που ειναι μικροβιολογος ,κανει χωριακη και οντως ειναι εγκυος!!! τωρα ειναι στον τριτο μηνα!!και παντρευεται με πολιτικο,μετακομοισε στην πολη του αντρα της και εχει ετοιμαστει κιολας το σπιτι που θα μεινουν.δουλεια εχει ετοιμη απο εκεινον(εχει μαγαζια με ρουχα)..

τελεια ιστορια ετσι???? συζητησα μαζι της ενα βραδυ και τηςλεω,δεν γινεται!!!!!!κανω προσπαθειες ενα χρονο!!!!!με τον αντρουλη μου ημαστε δοκιμασμενοι,μενουμε μαζι 2 χρονια,και σε 2 χρονια παντρευομαι.πως γινεται εκεινη με μια φορα να αλλαξει ολη της η ζωη???? φυσικα τη λατρευω και εχω γινει πιο προστατευτικη απο τη μανα της!!! απλα πιστευω ειναι ευλογη η απορια μου........τοτε ειχα πεσει σε καταθλιψη..ελεγα γιατι να μην γινει αυτο και σε μενα???ετσι...τοσο ευκολα......? και ποναει βρε κοριτσια αυτο.... η φιλη μου λεει οτι ειναι μονο θεμα τυχης! πως να μην με επηρεασει ολο αυτο??δεν ειναι μια απλη φιλη...ειναι η τρελη μου!!!(ετσι τη λεω).. μακαρι να εχουμε ολες την τυχη της,τι να πω πια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μολις διαβασα το μηνυμα σου Ο Θεος εγω απο οτι εχω καταλαβει στελνει σε ολους δοκιμασιες σε αλλους μικοτερες και σε αλλους μεγαλυτερες..Αναλογα με το τι μπορει να αντεξει ο καθενας Γνωριζει παντως τι μπορει να αντεξει ο καθενας .Θα αναφερθω στον δικο μου πονο.ΠΡΙΝ απο 4 χρονια μου εστειλε εναν αγγελο και μετα απο 4 χρονια μου τον πηρε...Πριν απο 11 μηνες εχασα την τετραχρονη κορη μου η οποια γεννηθηκε φυσιολογικα και οταν ηταν 19 μηνων εμφανισε καποιο σπανιο νοσημα το οποιο δεν μπορουσε να διαγνωστει στην εγκυμοσυνη...ΑΝΤΕΞΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΩ..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oliax73 έγραψε:

Αναστασια μολις διαβασα το μηνυμα σου Ο Θεος εγω απο οτι εχω καταλαβει στελνει σε ολους δοκιμασιες σε αλλους μικοτερες και σε αλλους μεγαλυτερες..Αναλογα με το τι μπορει να αντεξει ο καθενας Γνωριζει παντως τι μπορει να αντεξει ο καθενας .Θα αναφερθω στον δικο μου πονο.ΠΡΙΝ απο 4 χρονια μου εστειλε εναν αγγελο και μετα απο 4 χρονια μου τον πηρε...Πριν απο 11 μηνες εχασα την τετραχρονη κορη μου η οποια γεννηθηκε φυσιολογικα και οταν ηταν 19 μηνων εμφανισε καποιο σπανιο νοσημα το οποιο δεν μπορουσε να διαγνωστει στην εγκυμοσυνη...ΑΝΤΕΞΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΩ..........
:( :( :( λυπαμαι πολυ κοπελα μου!!!!!!!ξερω δε μπορω να καταλαβω το πονο σου ομως σε νιωθω!!!!:dry:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ μονο που με παρηγορει ειναι οτι η κορη μου ειναι ενας αγγελος στον ουρανο και οτι ποτε δεν θα ξαναπονεσει.. ευχαριστω για την συμπαρασταση....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολιαχ73 τωρα τι να πω......μου εριξες ενα γερο χαστουκι αυτη τη στιγμη....που εχω γινει ψυχωτικη με το να μεινω εγκυος και δεν σκεφτηκα ουτε ενα λεπτο την πιθανοτητα να πονεσω τοσο..ουτε μια φορα δεν εχω κανει τον σταυρο μου και να παρακαλεσω να ειμαι απο τις τυχερες..

ασε με σε παρακαλω με τον Θεο...τι ηξερε δηλαδη??????οτι θα αντεξεις αυτο που εγινε??και δεν ηξερε οτι θα πονεσεις για την ψυχουλα αυτη??????

μερικες φορες δοξαζω τον θεο και μερικες φορες σαν αυτη νευριαζω πολυ μαζι του...τι δοκιμασιες και μ...ιες!!!!!συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα αυτο δεν ειναι δοκιμασια,ειναι αδικια!!!!!!!!! αδικια απο τον Θεο ή απο οποιον αλλον φταιει για ολο αυτο...δηλαδη τι??αν εγω κανω ενα γερο παιδι τι ειμαι??καλυτερος ανθρωπος απο σενα//????? η μηπως πιο αδυναμη,μιας που θα εκρινε ο θεος οτι δεν θα το αντεχα αυτο?????? δηλαδη το αγγελακι τι του εκανε του Θεου?? δεν ξερω,θυμωσα?τι να πω...θυμωσα πολυ ομως....καμια μας δεν αξιζει να το παθει αυτο...ειτε αντεχει ειτε οχι. ετσι να πουμε στον θεο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Oliax73 τι να πω? Σοκαρίστηκα με αυτά που διάβασα!

Σε κανέναν δεν αξίζει να του συμβεί αυτό που σου συνέβη!!!!

Λυπάμαι πολύ... πρέπει να είσαι πολύ δυνατή κοπέλα!

Το κοριτσάκι σου θα σε βλέπει από ψηλά και θα είναι πολύ περήφανο για σένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oliax73 μου λυπαμαι κι εγω παρα πολυ!!Οτι και να πω θα ειναι τοσο λιγο!!Ναι καλη μου ειναι αγγελουδι στην καλυτερη αγκαλια του κοσμου της Παναγιτσας!!!

Ο Θεος μας δινει αγγελουδια και πραγματα αλλα και μπορει να μας τα παρει....ποτε για κακο....ολα στην ζωη ειναι δυστηχως....το γιατι ειναι μια λεξη φυσιολογικη αλλα ποιος μου λεει οτι κι εγω δεν μπορει να παθω κατι που επαθε και καποιος αλλος....οπως ειπα ολα ειναι στην ζωη σε καποιους συμβαινουν καποια και σε αλλους καποια αλλα....φαινονται απλα αυτα που λεω αλλα δεν ειναι...αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα γι αυτο....

Απο μενα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την δυναμη και το θαρρος που εδειξες!!!Ο Θεος θα ειναι παντα κοντα σου μην ανησυχεις!!!Ευχομαι μονο χαρες απο δω και περα στην ζωη σου γλυκια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mikroulaxristos ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...Κ ΕΓΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ Κ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ oliax73 ....ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ? Κ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ.... ΤΟ ΛΕΩ Κ ΒΟΥΡΚΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ Κ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ! ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Κ ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ??? Κ ΓΙΑΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.....:( OLIAX73 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΩ... ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ... ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sweety μου εννοειται οτι εχει δικιο και η αναστασια,ειναι πως το βλεπεις το θεμα..εγω ειμαι πολυ παρορμητικος ανθρωπος(ολοι μου το λενε) και αντιδρω περιεργα και εντονα....με πιανει αυτο το ''γιατι?????''

με τη σειρα μου να ζητησω και εγω συγνωμη απο την ολια γιατι ουτε εγω την ξερω,απλα μολις διαβασα το μηνυμα της ενιωσα την αναγκη να μηλισω γιαυτο..

να σου πω κατι ομως????και εγω γιαυτην την αδικια μιλαω!!! και εγω τα ανηψακια μου σκεφτομαι και δεν μπορω με πιανει τρελα...προσφατα χασαμε απο ατυχημα τον ξαδερφο του αντρα μου και εχουμε ενα τρελοκομειο 1μισι χρονων και μια μανα που ψαχνουν και οι δυο τον ''μπαμπα''...ο μπεμπης καθε μερα μας δειχνει την φωτο του μπαμπα του και τον φωναζει και παει στη πορτα. απο την αλλη,αφηνει μονο τον χρηστο να του κανει παιχνιδια,γιατι εμοιαζαν πολυ...(παρα πολυ ομως...). και εχουμε και τη γυναικα του που καθε μερα στο νεκροταφειο μου λεει ''ρε συ αποκλειεται το θηριο μου να ειναι εδω..''. νομιζα οτι ηταν το χειροτερο γεγονος της ζωης μου..κι ομως σημερα ενιωσα οτι ο χαμος του μωρου ηταν χειροτερο ρε γμτ... δεν ξερω γιατι,αλλα τα μωρα δεν πρεπει να φευγουν!απαγορευεται ,πως να το πω?>???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες σας..SUETY δεν σε παρεξηγω .Κανεις δεν ξερει τι θα συναντησει στην ζωη του δυστυχως.Παντρευτηκα εναν υπεροχο ανθρωπο,εμεινα εγκυος πολυ νωρις μεσα σε 3 μηνες,ειχα μια πολυ ευκολη εγκυμοσυνη και γεννησα την κορημου μεσα σε μιση ωρα.Δεν καταλαβα ουτε γεννα ουτε τιποτα.Αναριωτομουν και ελεγα τοσο ευκολα ολα στη ζωη?Η κορη μου ηταν ενας αγγελος Σαν μωρο ηταν πολυ ησυχη .ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ .ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΧΑΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου ευχομαι μεσα απο τη ψυχη να δωσει ενα μωρακι ο θεουλης....και απλα να ειναι γερο και δυνατο!!!!ειναι πραγματικα η μεγαλυτερη χαρα που υπαρχει στο κοσμο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολιαχ73 σου ευχομαι μεσααπο την ψυχη μου να σου στειλει ο Θεος ενα μωρακι γρηγορα και να νοιωσεις την ευτυχια που σου αξιζει...συγγνωμη αν ημουν παρορμιτικη,απλα δεν θελω να γινονται αυτα.σε κανεναν και ποτε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oliax ακομα και οι κοπελες που εχουν γινει μανουλες δεν μπορουν να σε καταλαβουν.εχω ζησει απο κοντα μια παρομοια περιπτωση πολυ καλης μου φιλης.την απεραντη αυτη δυναμη που εχετε και δεν ξερετε ουτε εσεις που την βρισκετε σας την δινει ο θεος.το φανταζομε αν και δεν το εχω ζησει εγω ποσο τραγικο ειναι.εχω μια κορη και δεν θελω ουτε να το σκεφτω για δευτερη φορα.ενοειτε οτι ενα αλλο παιδακι ισως σου αναπληρωσει καποιο κενο.λεω ισως γιατι ποτε δεν θα ξεχασεις το κοριτσακι σου.δεν ξερω αν πιστευεις οτι ο θεος που σε καμμια περιπτωση δεν ειναι αδικος και δεν το εχει παρει αυτος θα του ξαναδωσει καποια στιγμη ζωη!! ναι θα του δωσει....μεσα απο το αλλο σου παιδι μεσα απο την ψυχη σου μεσα απο την καρδια σου...μην απελπιζεσε συντομα θα ερθει.θα ζησεις ξανα τις μοναδικες στιγμες μιας καινουργιας ζωης θα αποκτησεις ξανα σημαντικο νοημα στην καθημερινοτητα σου και θα βρεις λιγο κουραγιο να αφησεις παραδιπλα τα παλια. σου ευχομε μεσα απο την καρδια μου οτι επυθυμεις να γινει.ευχομε γρηγορα να απαλυνεις τον πονο σου με τον τροπο που θες.ευχομε ο θεος να ακουσει τις προσευχες σου και να σου δωσει πραγματικα αυτο που λεμε ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...