Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΠΡΙΝ ΣΥΣΤΗΘΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ FORUM ΣΑΝ ΤΟ 'MAMMYLAND' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΕΙΜΑΙ 29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ.ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.Ο ΥΠΕΡΥΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ-ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΣΤΗΝ 22η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ <ΠΕΝΘΟΥΣ> ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ Η Β.ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΔΕΝ ΕΜΦΥΤΕΥΘΗΚΕ.ΞΑΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ΛΥΠΗ-ΑΓΧΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ:-ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ. -ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. -ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα μου μην απογοητευεσαι......ολα θα γινουν....θα δεις!!!!το καλο πραγμα αργει να ερθει!!!!!σου ευχομαι συντομα να κρατας ενα αγγελουδι στην αγκαλια σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην απογοητευεσαι κοριτσι δειξε θαρρος βαλε κ πεισμα κ θα τακαταφερεις...Εμεις εδω στο ευχομαστε ολοψυχα!!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κουράγιο κι υπομονή! Όλα καλά θα πάνε και σύντομα θα έχεις μια υγιή και καλή εγκυμοσύνη που θα φτάσει με επιτυχία στο τέλος της.. Μην απογοητεύεσαι.. Το ξέρω πως δεν είναι ότι καλύτερο, και κανένα από τα λόγια δεν απαλύνει έναν τέτοιο πόνο! ΑΛλά ξέρω περιπτώσεις που είχαν αποβολές κοπέλες από τον κύκλο μου, παρόλα αυτά όμως απέκτησαν παιδάκια υγιέστατα και τα καμαρώνουν κι άλλες βρίσκονται στην απόκτηση.. Δλδ είναι εγκυούλες και χωρίς κανένα πρόβλημα.. πια!!

Σου στέλνω πολύ θετικη ενέργεια.. να πάνε όλα τέλεια την 3η φορά..

Κι ότι χρειαστείς... μείς εδώ είμαστε!!

Πολλά φιλάκια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννελια καλοσώρισες στην παρέα μας ευχομαι να βρεις αρκετη συμπαρασταση απο εδω και να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε λύνοντας και κάθε απορία σου!!Αυτο που θελω να σου πω ειναι να έχεις πίστη μεσα σου και να μην απογοητευεσαι...οταν θελουμε κατι πάρα πολυ το επιτυγχάνουμε απ την δύναμη που αντλούμε απο μέσα μας!!Ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα να αποκτησετε ενα παιδακι που τοσο επιθυμειτε..υπομονή λοιπόν και πίστη!!

φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Annelia

η απογοητευση και το άγχος δεν πρόκειται να βοηθήσουν!!!

Μέσα από την καρδιά μου σου στέλνω τις καλύτερες ευχές για κάθε επιτυχία στο νέο σας στόχο!!

Καλώς ήρθες στο mammyland!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Annelia mou kalimera agapi mou...

Kai kalos mas vrikes...

Hrthes se mia omorfi paraioulla...

Agapi mou to kserw auto pou pernas einai duskolo,,,

Wmos exe dunami...

Min apogoiteuesai,,,

Mia mera tha sas erthei to mwraki...

Kai malista ekei pou den tha perimeneis...

Agapi mou sou euxwme ola ta kalitera...

Kai o theos mazi sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΕΛΙΑ,

Καλοσώρισες στο forum,θα ήθελα να σου πω να μην απογοητεύεσαι. Εγώ είμαι 37 ετών, παντρεύτηκα Χριστούγεννα του 2005 και μετά από 9 μήνες ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη, δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε μέχρι πέρυσι τον Οκτώβριο που τελικά κατάφερα να μείνω έγκυος με σπερματέγχυση κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής και μόλις είχα αλλάξει γυναικολόγο.Καταλαβαίνω τι είναι να προσπαθείς τόσο καιρό και κάθε μήνα, όταν βλέπεις περίοδο να βιώνεις την ίδια απογοήτευση. Όμως, χρειάζεται πείσμα και καθαρό μυαλό, μην απευθύνεσαι μόνο σε κέντρα εξωσωματικής, τα πράγματα εκεί είναι πολύ απρόσωπα, πήγαινε σε γυναικολόγους που ασχολούνται με την υπογονιμότητα -στην δική μου περίπτωση επί 4 χρόνια έκανα συνεχώς εξετάσεις και τελικά δεν βρίσκαμε καμμια αιτία, ο γιατρός το ονόμασε ανεξήγητη Υπογονιμότητα. Εγώ δεν δίστασα να αλλάξω γιατρό και μόλις πήγα σε αυτόν που έχω τώρα, μου ανέβασε τόσο πολύ το ηθικό και είχε τόσο θετική αύρα που άλλαξε όλη τη ψυχολογία μου. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του να του κάνεις 1 επίσκεψη. Σου εύχομαι Καλή Επιτυχία σε ότι και να αποφασίσεις και να μην το βάζεις κάτω γιατί "Όταν επιδιώξεις κάτι, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να γίνει όπως επιθυμείς" P.Coelho

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννέλια καλώς ήρθες στο mammy.

Όλοι μας βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και περνάμε από δοκιμασίες σε διάφορους τομείς και πολλες φορές φτάνουμε σε απόγνωση. Όμως ο Θεός μας δίνει δύναμη να τις αντιμετωπίσουμε και να συνεχίσουμε πιο δυνατοί. Μην σε πιάνει απογοήτευση γιατί κάπου πιο κάτω σε περιμένει το θαύμα. Να έχεις ισχυρή πίστη και η ζωή θα σου χαρίσει απλώχερα αυτά που επιθυμείς. Απλά πίστεψέ το.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANNELIA μου γεια σου και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Σιγουρα δεν εισαι μονη!!Εμεις εδω οτι χρειαστεις!Καταλαβαινω απολυτα αυτο που περνας καλη μου μα οπως εχω πει κι αλλες φορες μην απογοητευεσαι...να εισαι δυνατη και οσο κι αν η ζωη καμια φορα μας ταλαιπωρει και νιωθουμε να μας πηγαινει ολο και πιο κατω εσυ θα μαζευεις δυναμη να πηγαινεις ακομα πιο πανω!!!!Να εχεις θεληση και ολα θα γινουν!!Στο ευχομαι ολοψυχα κοπελα μου να ερθει η ευλογια συντομα στην ζωη σας και το θαυματακι στιν κοιλιτσα σου!Και μην ξεχνας...μην εγκαταλειπεις ποτε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...