Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΩΣΗ VS ΣΥΛΛΗΨΗΣ...????


Recommended Posts

Κοριτσακια....HELP!!!

Για αλλη μια φορα η "χλεμπονιαρα":P του ΜΑΜΜΥ περναει ιωση...:angry:

Ημουν με 39-40 πυρετο απο προχθες...και τωρα εχει πεσει στο 38,5 και "πεταω"....γι αυτο και μπηκα ΜΑΜΜΥ...:laugh: (Ειναι τρελες... Ειναι τρελες του mammyland οι κοπελιες...ΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ)

Απο σημερα το μεσημερι αρχισε το τρελοζουζουνο μου να μη νιωθει καλα.... γυαλιζαν τα ματακια του και του εβαλα θερμομετρο.... 37,6.... αρα οπου να ναι ερχεται και το δικο του "τσουναμι":(

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Η Δευτερα ειναι μια απο τις πρωτες "κρισιμες" μερες.... Αν το αγορακι μου ειναι μεχρι Κυριακη αρρωστουλικο (αν ειναι 3μερη ιωση οπως η δικη μου) αυτο σημαινει οτι θα αδυνατισει και σπερμα???:blink::unsure:

Γνωριζετε κατι γι αυτο???

Σημειωνω οτι εμενα η περιοδος μου κρατησε 2 μερες μονο λογω της ιωσης (το μονο καλο που ειδα απο αυτην...οτι μου εκοψε την περιοδο..)

Υπαρχει περιπτωση να εχει επιπτωσεις και στο καλο μου το "σπορακι"...???

Αν παει κι αυτος ο μηνας στραφι... θα φαω το καπελο μου...(βλ. Gastone....):laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Αρτζη μου υελικά αρρωστησες ε;;:( :( :( :( ολος ο κόσμος ετσι ειναι..καιγω σημερα σηκώθηκα χάλια..αφού νομιζα οτι γενναω..:unsure: :unsure:

δεν νομίζω να έχει καμία επίπτωση η ίωση στο σπέρμα αλλα ούτε και σε σένα..;) ;)

ευχομαι μεσα στην ατυχια(ίωση)να φανειτε τυχεροί και τον επόμενο μηνα να ακουσουμε τα ευχαριστα!!:) :)

φιλια!!περαστικούλιααααααααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι julianετο μου!!! Εσυ γιατι ξυπνησες χαλια??? Τι ειχες??? Εισαι καλυτερα τωρα???? Τωρα στο τελος-τελος να εισαι προσεχτικη φιλεναδιτσα....:) Περαστικουλια ευχομαι να ειναι.... ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

scarlet,

χωρίς να έχω ιατρικές γνώσεις δε νομίζω ότι η ίωση έχει τέτοιου είδους συνέπειες...

Κάνε με τον αντρούλη σου έρωτα κανονικά (με όσες δυνάμεις υπάρχουν λόγω ίωσης) και μη τη σκέφτεσαι καθόλου...Δεν είναι ικανή να χαλάσει τίποτα!! Κάλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ααααααααααααα........ Άντε ρε... πάλι;;;; Αμάν!!! :( :(

Από τότε που σε γνώρισα, έχετε αρρωστήσει 3-4 φορές τουλάχιστον!!! Για φάτε κανένα πορτοκαλάκι παραπάνω... καμιά βιταμινούλα... πολύ έχει πέσει η άμυνά σας και δεν είναι καλό!! Καμιά εξετασούλα αίματος μήπως;;

Δεν το'ξερα πως μια ίωση μπορεί να σου μειώσει την περίοδο... είναι σίγουρο αυτό;;.. Ρε μπας και τρέχει τίποτε άλλο;; Κι εκείνες οι ζαλάδες κι οι ανακατοσούρες που είχες.. ... .... τπ...

Τώρα όσον αφορά αυτό που ρωτάς.. τι να σου πω... δεν ξέρω... κάνε ζουζουνιές όπως λέει και η Γιώτα κι ό,τι κάτσει! Που ξέρεις καμιά φορά... ;):)

Περαστικά φιλενάδα!!!

Φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχα!!! Γι'αυτό μου εξαφανίστηκες χθες!

Πως τα κατάφερες πάλι βρε Miss Arrwsteia!!!

Τι φταίει και ο Κωνσταντίνος σου?

Όσο γι'αυτό που ρωτάς.. Δεν έχω σίγουρη απάντηση, αλλά μάλλον δεν τρέχει μία! Και στην τελική το σπέρμα του Κων/νου σου μια χαρά είναι, α, όλα κι όλα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Θα μου πεις εγώ που το ξέρω??? Ε..χμ.. ούτε και γι'αυτό δεν έχω απάντηση :P

Κάνε παιδί μου τα κόλπα σου εκεί, άσχετα αποτελέσματός και ξέρεις.. εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει!

Φιλιάααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να 'ξερες τι μου έφερες στο μυαλό!! Προσπάθησα φέτος με νύχια και με δόντια να μην αρρωστήσω γιατί λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω χάπια, αντιβιωτικά και τέτοια.. Και απέφευγα όποιος ήταν άρρωστος γύρω μου να έρθω σ'επαφή.. λες κι είχε τον τύφο ο χριστιανός!! Τέλος πάντων..

Το όμορφο πρωί λοιπόν της 3ης Μαρτίου ξυπνάω ζαβλακωμένη με λίγο βήχα και δέκατα! Λέω, οκ, δέκατα είναι θα περάσουν.. Χα χα.. Λίγο πιο μετά, τα ματάκια μου γυαλίζανε ( κι είχα και μετακόμιση...) και να σου το θερμόμετρο ν'ανεβαίνει στο 38 και κάτι.. Μόνο Depon μπορούσα να πάρω και με ταλαιπώρησε 2 εβδομάδες σχεδόν! Είχα βάλει και ανάλογο θέμα για συμβουλές από τα κορίτσια γιατί φοβήθηκα πιο πολύ για το μωρό παρά για μένα!! Άλλωστε λένε.. : Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.. Χαχαχα :) Αστειεύομαι φυσικά...

Λοιπόν, όσο για τις απορίες.. Μια ταλαιπωρία ο οργανισμός την περνάει με τις ιώσεις, αλλά δεν νομίζω πως θα επηρεάσει το σπέρμα, ή την ωορηξία σου! Εφόσον πέρασε το δύσκολο κομμάτι της ίωσης, προσπαθήστε... Μην αγχωθείς.. κι εύχομαι τα καλύτερα.. νέα να μας πεις μετά!! Να μην ξανάρθει η ακατανόμαστη για τους επόμενους 9 μήνες...

Καλή επιτυχία... και περαστικούλια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EGW PALI EXW DIABASEI OTI O YPSHLOS PYRETOS MPOREI NA EPHREASEI TO SPERMA GIATI TA KAHMENA TA SPERMATOZWARIA DEN ANTEXOYN SE YPSHLES THERMOKRASIES. MHPWS NA TOY EBAZES KAMIA SAKOYLA ME PAGAKIA KSEREIS POY...:silly: :silly: :silly: :silly: (ASTEIEYOMAI BEBAIA... MHN TO DKIMASEIS KAI STH FEREIS STO KEFALI :cheer: )

PERASTIKOYLIA KAI STOYS DYO!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

chrysoyla μου ελπιζω να ερθουν οι δυναμεις γιατι προς το παρον....ουτε να φαω δε μπορω.... με το ζορι εφαγα χθες μισο πιατο σουπα ολη μερα και αυτο γιατι το ματι της μανας μου ειχε γυαλισει...:blink: Παιδια ειλικρινα... ενιωσα οτι ή θα με χτυπησει αν δεν φαω..:P ή θα μου βαλει ορο...:unsure: Ετοιμη ηταν σας λεω...:laugh: Και να πεις οτι ειμαι απο τα "κακοφαγα" παιδακια....??? Καθε αλλο... Απλως τωρα δεν εχω καθολου ορεξη...

bourique μου θα κανω ο,τι μπορω.... κι αν το αγορακι μου ειναι εντελως OFF μεχρι και ναρκωτικα θα του δωσω για να τον ντοπαρω...:blink: :laugh: :laugh:

crazy.... Ω! ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΠΑΛΙ! και ΠΑΛΙ! και ΠΑΛΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Δεν αντεχω αλλο πια!!! Και να φτανταστεις απο τα σκασμενουλια που μου φερνουν "απλοχερα" τις ιωσεις στο σχολειο.... εγω ειμαι πολυ επιλεκτικη....:P :laugh: Παιρνω μονο οταν επιμενουν παρα πολυ και μου λενε "μα μη μας προσβαλλεις τωρα...:P " Αν τις επαιρνα ολες θα ημουν αρρωστη συνεχομενα απο τελη Νοεμβρη εως τελη Μαρτιου...:blink::S

Η πλακα ειναι οτι καθε φορα την "λεω" στη μανα μου: "εσυ φταις που με θηλασες μονο 2 εβδομαδες....ενω τους αλλους (τα αδελφια μου) τους μπουκωσες καλα καλα ενα 8μηνο και δεν παθαινουν τιποτα...."...:laugh: :laugh: Πεθαινω με το υφος της που παει καθε φορα να "τσιμπησει" και να νιωσει τυψεις.... μεχρι που με πιανουν τα γελια και χαλαρωνει κι αυτη....

Η αληθεια ειναι οτι φρουτα δεν τρωμε σχεδον καθολου...:blush::(

Οσον αφορα σ'αυτο που ειπες για την περιοδο... θυμασαι οτι και την αλλη φορα τα λεγαμε γι αυτο... δεν ξερω για αλλες κοπελες αλλα εμενα παντα την επηρεαζει με τον "χ"..."ψ".... τροπο....

Φυσικα και μου περασε απ το μυαλο αυτο που σκεφτηκες κι εσυ.... και φυσικα επειδη με ειχαν πιασει τα στερητικα μου....(που δεν ειχα κανει καθολου τεστ αυτο τον μηνα...:blink: :silly: ) υπεπεσα στον πειρασμο και πηρα ενα ΔΙΠΛΟ (αφου "κυλησα" σκεφτηκα....ας... κατρακυλησω...:P )

τεστακι και το ενα δεν εδειξε τιποτα.... κατι δεν λειτουργησε....(τα νευρα μου και η τσιφουτιαση μου χτυπησαν κοκκινα!!!) και το αλλο εδειξε αρνητικο....:angry::(

Σημερα παλι νιωθω ανακατωσουρες και ζαλαδες αλλα υποπτευομαι οτι με περιμενει στη γωνια το επομενο σταδιο.... διαρροια και εμετοι..:ohmy::S Ελπιζω να με προσπερασει....:dry:

Ifigeneia "αδελφουλα"....μου πολυ προβληματιστηκα.... με τις γνωσεις σου πανω στο..... σπερμα του.... δικου μου αντρα...:blink::P :laugh: :laugh: Για πες....για πες.... τι αλλο ξερεις που θα επρεπε να γνωριζω...????;) Εχουμε γινει εντελως πια μια οικογενεια εδω μεσα....:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

dallia .....:laugh: :laugh: :laugh: πολυ γελασα με την απαντηση σου...!!! Φανταζομαι ομως και ποσο δυσκολο θα πρεπει να ειναι να εισαι εγκυος και να αρρωστησεις...:unsure: ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!! Φτου φτου φτου!! Μακρια απο ολες....

Ευχαριστω και για τις ευχες....:)

snowgirl... λες να κανω το κολπακι σου???:laugh: :laugh: :laugh: Κι αν "μουδιασει" και δεν "λειτουργει" μετα....???:ohmy: :laugh:

Αστο.... θα τον πλακωσω στα αναβραζοντα και αν χρειαστει θα παω να παρω κι ενα κουτι viagra....:P :laugh: Ετσι κι αλλιως μ'αυτα δε λενε οτι "βαρανε προσοχη" ο,τι και να γινει....???:laugh: :laugh:

Δεν ξερω τι θα κανω.... αλλα τη λυση θα τη βρω....

Και κοριτσια.... θα αποκτησω ενα.....ΚΑΥΤΟ ΜΩΡΟ..!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Scarlet mou kalimera agapi mou...

Kai perastika stous 2 sas...

Vre mana mou den nwmizw i iwsi na epireazei...

Kante koritsi mou oses trelles mporeitai kai pou ksereis,,,

Mporei na piasei...

Ate sas euxwme trelles polles...

Kai suntoma na mas anakinwseis ta euxarista nea...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου. Θεωρώ πως είναι καθαρά ιατρικό θέμα και όχι θέμα εμπειριών, οπότε είναι κρίμα να σε πάρουμε στο λαιμό μας.

μια ερώτηση έστω και από τηλεφώνου θα σου λύσει όλους τους προβληματισμούς και το άγχος...

περαστικούλια και στους δυό σας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΙΩΣΗ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΤΖΗ ΜΟΥ,ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ΗΜΟΥΝ!!!!

ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΕΝΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

re kopelia..............katarxhn gia na perasei i iwsi afou eiste kai oi duo prepei na liwsete sto krebati kai stis agkalitses auto tha einai to depon sas..kai epeita tha erthei to patousaki:)(pou euxomai poli grigora!!!)twra gia tis epiptwseis pou les...i moni ypeythini pou mporei na paei kai aytos o minas strafii i moni epiptwsi ksanaepanalambanw den tha einai i iwsh alla to MAMMY......eeee ma toses wres edw!!!!xixixi

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...