Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ


Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!!! πάλι απορια εχω! συγνώμη αν φανεί κουτή... αλλα δεν ξέρω κ πολλά.... Λοιπόν αδιαθέτησα 9 μαρτίου δεδομένου αυτού κ ότι ο κύκλος μου ειναι 28 με 30 μέρες είχα επαφή ελεύθερη στις 19 του μήνα λογικά οι γόνιμες μου μέρες ξεκινάνε την Κυριακή 23 του μήνα.. σήμερα κατά το μεσημεράκι είχα κάποια ασυνήθιστα υγρά και λίγο πόνο χαμηλά στη κοιλιά.. αυτό τη σημαίνει ? ότι είμαι στις γόνιμες μέρες απο σήμερα η κάτι άλλο???:dry: η απλά είναι όλα συμμπτωματικά? ευχαριστώ πολυ!! φιλιά σε όλες σας :blush: :blush: :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tetulina μου, μπορεί να κάνεις ωορηξία και νωρίτερα από την Κυριακή, δεν είναι απόλυτο... Οι γιατροί λένε ότι η ωορηξία μας συμβαίνει 14 ημέρες πριν την επόμενη περίοδο... Αν όμως θες να πετύχεις τη γόνιμη μέρα, παρ΄όλο που εμένα με αγχώνει η συγκεκριμμένη διαδικασία, πάρε ένα τεστ ωορηξίας! Προλαβαίνεις άνετα να το κάνεις και αύριο! Καλή επιτυχία!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η αληθεια ειναι οτι πολλες γυναικες καταλαβαινουν τις γονιμες μερες τους απο τους πονους που νοιωθουν στις ωοθηκες τους κ την εκκριση υγρων κολπικων που εχουν τη μορφη σαν το ασπραδι του αυγου.ειναι καποιες ενδειξεις.. αν λοιπον τα ασυνιθιστα υγρα σου οπως λες δεν εχουν κακη οσμη ειναι διαφανα κ κολλωδες τοτε ναι εισαι στις γονιμες μερες σου!αν ομως παρατηρεις αλλη οψη των υγρων σου πχ.σε χρωμα κ κακη οσμη τοτε να κλεισεις ραντεβου με το γυναικολογο σου για διαπιστωση τυχον μικροβιακης ή μυκητησιακης μολυνσης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα γλυκια μου οι γονιμες μερες στην ουσια ειναι 5-6 μερες,γιατι αν κανεις ερωτα τοτε το σπερματοζωαριο ζει στον κολπο σου γυρω στις 48 ωρες,οποτε 2 μερες πριν απο τη γονιμη μπορεις να μεινεις εγκυος!!!!ξενικα λοιπον απο σημερα και κανε ενταντικες προσπαθειες για 5 με 6 μερουλες!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλίτσα μου δεν έχουν ούτε κακιά οσμή ούτε κάποια φαγούρα ούτε τσούξιμο απλά αρκετα υγρά που είναι διάφανα... κατα τη διάρκεια της μέρας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως μου είχε βρει ο γιατρός μου αυγουλάκι την 17η μέρα, αλλά ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός! Δεν έπιασε όμως αυτό.. Έπιασα μετά από 2 μήνες κι υποψιάζομαι ότι ήταν αμέσως μετά την περίοδο όπου ήρθα σε επαφή την 1η εβδομάδα που μου τέλειωσε.. Ποικιλεί από γυναίκα σε γυναίκα αυτό το πράγμα.. Απόλαυσε τις αγκαλίτσες με τον αντρούλη σου.. κι με το καλό θα έρθει και το νινάκι ...

Καλή επιτυχία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...