Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ..ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ..ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟΥΣ,ΠΟΝΟΥΣ ΚΛΠ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΧΙ?ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΗΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ??ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALKOST ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΑΝ ΕΧΩ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia soy Alkost,

ki emena h giatros moy eixe pei oti einai poly spanio na exeis kleistes salpigges an den exeis kanei pote kapoio xeiroyrgeio h na exeis perasei kapoia salpiggitida. Omws exw mia filh poy telika eixe kleistes salpigges xwris tipota apo ta dyo, kai oi giatroi ths eipan oti mporei na tyxei na peraseis salpiggitida xwris na exeis tromera symptwmata. Ligos pyretos, liga ponakia kai mporei na nomizeis oti einai apla ena krywma.

Egw tha elega, an exete hdh kanei alles eksetaseis - spermodiagramma, ormonikes - kai einai kales, ki an exei perasei panw apo xronos poy prospatheite na thn kaneis.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σαλπιγγογραφια δεν κανουμε χωρις να μας παραπεμψει ο γιατρος μας.Αυτος θα κρινει αν και ποτε χρειαζεται να γινει αυτη η εξεταση.Στην υπογονιμοτητα ξεκινανε παντα απο τον ανδρα πρωτα με συγκεκριμενες εξετασεις.Αν ολα ειναι φυσιολογικα στον αντρα,τοτε ξεκινουν τις εξετασεις στη γυναικα,και αυτες τις καθοριζει ο γιατρος που την παρακολουθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα,εγω θα σου ελεγα να την κανεις δεν ειναι τιποτα κ ο πονος ειναι σαν το τεστ παπ αντε λιγο περισσοτερο.κοστιζει 100 - 150ευρω.κ αν δεν εχεις γεννησει κ προσπαθεις ναγινεις μανουλα καλο θα σου κανει κακο οχι,μπορεις να προλαβεις ατυχιες σε εγκυμοσυνη οπως εξωμητριο που το περασα εγω..δεν ειναι απαραιτητο βεβαια αυτο μην το βαλεις στο μυαλο σου οτι αν δεν την κανεις θα σου συμβει..ελπιζω να βοηθησα..αν θες μπορω να σου συστησω εκει που πηγα εγω ειναι πολυ καλος κ δεν πονεσα καθολου..πες μου!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...