Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ... ΠΟΤΕ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΟΓΩ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranger μου καλησπέρα από μένα!

Εμείς το πρώτο φρούτο που δοκιμάσαμε ήταν το πορτοκάλι, κατόπιν υπόδειξης του γιατρού μας, κι αυτό όταν ήμασταν μόλις 5,5 μηνών.

Έχω ακούσει ότι οι περισσότεροι το συνιστούν μετά από 8 ή και παραπάνω μήνες. Εμεις το δοκιμάσαμε, δε μας πείραξε καθόλου και μάλιστα μας αρέσει.. Το πίνουμε και σκέτο, με το μπουκάλι. Βέβαια αυξήσαμε σιγά σιγά την ποσότητα, όταν είδαμε ότι στο 1 ή 2 κουταλάκια ήταν ok, συνεχίσαμε με το χυμό από ένα ολόκληρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RANGER ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΕΛΙΚΑ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ Π.Χ ΜΟΝΟ ΜΗΛΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΧΛΑΔΙ Ή ΜΠΑΝΑΝΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΛΠ! ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ 3Ο ΦΡΟΥΤΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ranger!Εμεις το πορτοκαλι το ξεκινησαμε στον 8 μηνα γιατι ο γιος μου εχει πολυ ευαισθητη επιδερμιδα και ειχαμε κανει εξετασεις για τυχον αλλεργιες και ειχε φοβηθει η παιδιατρος να το δωσουμε νωριτερα.Μπορεις να το δοκιμασεις ενα ενα κουταλακι οπως ειπαν και τα κοριτσια για να δεις αν θα προκαλεσει αντιδραση.Οτι διαφορετικο βαζεις να το προσθετεις παντα ενα ενα για να καταλαβαινεις αν θα σας πειραξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις το ξεκινησαμε στον 7 μηνα και να φανταστεις οτι εχει και αλλεργια στο γαλα!!!!γιατι αν εχεις 1 αλλεργια φοβουνται και για αλλες...αλλα οκ ειμαστε!!!!απο 9 μηνων το πινουμε και σε χυμο(παντα φυσικο)με καλαμακι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμείς σε λίγο κλεινουμέ τον 6 μηνα και απο δευτερα αρχιζουμε τις φρουτόκρεμες..

εμένα μου είπε η παιδίατρος

πρωτα μηλο

μετα αχλαδι

μετα μπανανα

και τελος χυμό απο πορτοκάλι..

και εμείς έχουμε και αλλεργια και ατοπικη δερματιτιδα..απλα ειπε με παρακολούθηση και ανα 2 μέρες αλλαγη τα φρούτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ranger... κι'εμεις ετσι λιγο λιγο ξεκινησαμε τα φρουτα 6 μηνων και πορτοκαλι του εβαλα στον 7ο μηνα... τωρα τρωει 1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα και μισο πορτοκαλι στυμμενο στο καθε γευμα του... μου ειπε επισης η παιδιατρος οτι μπορω να του βαλω κι'αλλα φρουτα, π.χ. ροδακινο, βερικοκο, μανταρινι... οχι ακομα φραουλα... φιλακια...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω είναι υπερβολικό να αφήσεις το πορτοκάλι για τον 12ο μήνα! Τα μωράκια τρελαινονται γι' αυτό και ειδικά τωρα που ειναι η εποχή τους και είναι γλυκά και ζουμερά.Εμεις αρχίσαμε στον 6ο μήνα πρωτα αχλάδι μετά μήλο, μπανάνα και μετά πορτοκάλι ολα αυτά σε 2 βδομάδες! Δεν έχω ακούσει και κανένα αλεργικό στο πορτοκάλι τωρα που το σκέφτομαι. Αλλα αν φοβάσαι βαλτου λιγο στο χειλάκι και περίμενε, εάν είναι αλεργικό θα φανεί αμέσως!!!! καλή τύχη με το ταίσμα με κουτάλι!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις τις φρουτόκρεμες της ξεκινησαμε στον 5 μηνα περιπου πρωτα με αχλαδι μετα με μηλο μετα μπανανα και πορτοκαλι τα βαζαμε ανα 2 μερες περιπου και μαλιστα οταν ο μικρος ηταν τεσσεραμισι μηνων του ειχα δωσει στη πιπιλα του τη βουτηξεοι και του αρεσε δεν τον πειραξε.Το μονο που καθυστερησαμε ηταν η φραουλα αλλα δεν μας αρεσει.Επισης το καρπουζι οταν το τρωει εκεινη τη στιγμη και για 10 λεπετα θα ειναι λιγο κοκκινο το στοματακι του γυρω -γυρω ετσι το αποφευγουμε.Παντως ειναι υπερβολικο να περιμενεις εως να χρονησει .Τα παιδια ενος ετους τρωνε σχεδον τα παντα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΟΝ 12Ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...