Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ εγκυμοσύνης !!!!! Βοηθήστε με να καταλάβω!!!!


Recommended Posts

Κοριτσάκια γεια σας!!!!!

Θέλω τη βοήθεια σας στο εξής θέμα γιατί το προηγούμενο μήνα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και μάλιστα τέσσερα και άκρη δεν έβγαλα. Είχα καθυστέρηση μια βδομάδα και έκανα 4 τέσσερα από δύο για δύο ημέρες και μου έβγαιναν με μια πολύ αχνή ροζ γραμμή (3-4 ημέρες αφού είχα καθυστέρηση). Νόμιζα πως ήμουν έγκυος αλλά τελικά αδιαθέτησα. Σας έχει τύχει και εσας? Κανονικά δε θα έπρεπε το αρνητικό να είναι τελείως λευκό ? Περιμένω εμπειρίες σας για να ξέρω αν θα ξαναχρησιμοποιήσω ή όχι.

ΥΓ. Είμαι καινούργια σχετικά στη παρέα και καινούργια και στη προσπάθεια για εγκυμοσύνη οπότε δείξτε κατανόηση στις αποριούλες μου!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SEVELYN.ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΡΟΖ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ.ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΗ 2 ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδα μου,δωσε μας καποιο παραπανω στοιχειο.Παιρνεις καποια φαρμακα;ορμονες η κατι τετοιο,για να βοηθησεις την ωορηξια σου;Γιατι αυτο συμβαινει κυριωςσε αυτες τις περιπτωσεις.Ενα τεστ ως προς το θετικο δεν μπορει σχεδον ποτε να βγει αναληθες.Ενω ως προς το αρνητικο υπαρχουν πιθανοτητες.Αληθεια ποιο τεστ χρησιμοποιησες;Ειδες ημ/νια ληξης;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sevelyn μου, γλυκιά εάν δεν ήταν ληγμένα τα τεστ πιθανότερο είναι να είναι έγκυρα! Το οτι σου ήρθε περίοδος δε σημαίνει απόλυτα και οτι δεν είσαι εγκυος! Ξέρω πολλες κοπέλες που έχουν πάθει το ίδιο! Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι μία χοριακή για πιο σίγουρα! Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος και σε εννέα νήνες να κρατας το μωράκι σου αγκαλιά!

Υ.Γ.: Πάντως όταν η γραμμή είναι αχνή, είσαι έγκυος! Κι εμένα αχνή ήταν και σε ένα μήνα το πολύ θα γεννήσω την κορούλα μου! Φιλιά και με τις καλύτερες ευχές!!!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sevelyn kalimera!

Mou ehei tyhei se kathysterusi na vgainei ahni grammi kai se liges meres irthe periodos.

Opos kai alli fora ebgaine poly entoni roz gia polles meres kai sto telos apevalla.

To akiltero tha itan na pas gia horiaki kai yperiho.sou efhomai na eisai egyos!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην δευτερη εγκυμοσυνη μου εκανα 5 τεστ μεχρι να βεβαιωθω, μεγαλη βλακεια. Δεν ειχα και πολλες μερες καθυστερηση και τα 4 ηταν με αχνη γραμμουλα(predictor), ειχα μπερδευτει πολυ , ημουν ή δεν ημουν? Τελικα εκανα clearblue και φανηκε καθαροτατα το θετικο(συγνωμη για την διαφημιση). Η γνωμη μου ειναι να μη ξαναπαρεις τα τεστ του φαρμακειου, η εξεταση αιματος ειναι πιο εγκυρη και πιο ακριβεις. Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσια...ειμαι εντελως καινουργια στο φορουμ. έχω διαβασει πολλες φορες αυτα που γραφετε και μου αρεσαν.

Προσπαθώ και εγω να μείνω εγκυος περίπου 3 μήνες, αν και δεν έχω την απόλυτη συνεργασία του άνδρα μου :cheer:

θα μπορούσα να σας ρωτήσω κάτι? αυτό το μήνα έχω καθυστέρηση μίας εβδομάδας, που ποτε στο παρελθόν δεν είχα (ποτέ όμως, συνήθως ερχόταν πιο νωρίς ή ακριβώς στην ημέρα, είτε ήμουν πολύ αγχωμένη είτε όχι). έκανα τα δύο τεστ της συσκευασίας αλλά βγήκαν αρνητικά. μήπως πρέπει να ανησυχήσω???? σας ευχαριστω πολύ

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπαρχει και περιπτωση το τεστ να βγει αχνο θετικο αλλο ο οργανισμος μετα απο λιγες μερες να αποβαλει το γονιμοποιημενο ωαριο γιατι δεν προχωρησε σωστα η γονιμοποιηση, ωστε να ανπτυχθει, γιαυτο καλο ειναι να περιμενεις παραπανω μερες και να μην κανεις σχετικα νωρις τεστ. μπορει να σου συνεβει το ιδιο γιαυτο μετα αδιαθετησες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Σοφια!τα ιδια περασα κι εγω!με μια διαφορα ... μου ηρθε περιοδος για μια μερα μονο κ την επομενη ουτε δειγμα.ρωτησα μια φιλη γιατρο.. οχι ομως γυναικολογο.. κ μου ειπε τιθεται θεμα εγκυμοσυνης.μου συστησε να κανω ενα τεστ.. εκανα 2 τεστ που εδειξαν αρνητικα με διαφορα μεταξυ τους λιγες μερες.πηγα ξανα σε αυτη τη γιατρο κ της ειπα αρνητικα τεστ αλλα ποναω χαμηλα στην κοιλια.ειπε τα τεστ απο τοσο νωρις δεν δειχνουν.. του εμποριου δεν ειναι κ πολυ της ακριβειας.. ουτε χοριακη να βιαστω να κανω.. να περιμενω 15 μερες το λιγοτερο απο την υποτιθεμενη μερα της περιοδου κ μετα... ξανα ή χοριακη ή τεστ ή σε γυναικολογο να δει αν δεν ειναι εγκυμοσ τι αλλο θα μπορουσε να ειναι...με ενα υπερηχογραφημα τουλαχιστον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΕΣΤ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΣΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ),ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.ΠΟΝΟΥΣΕ ΟΜΩΣ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ,ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΧΝΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ πολύ!! θα περιμένω (δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο βέβαια) και την δευτέρα, αν δεν, θα πάω κατευθείαν για εξέταση αίματος....

πολύ καλή η παρέα και άμεσες απαντήσεις!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ και σε εσένα εύχομαι ότι επιθυμείς και αν είναι το ίδιο με εμένα να είμαστε σύντομα και παρεούλα, φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλήθεια ? Λες να πρέπει να κάνω καμμιά χοριακή ? Αλλά αδιαθέτησα κανονικά ??????????????????????? Προβληματίστηκα πάλι!!!! Και δεν θα είχα κανένα σύμπτωμα ?????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σοφακι κι ειναι μαρτυριο... γιατι δεν ξερω τι να σκεφτω ... μου περνανε απο το μυαλο ενα σωρο ιδεες... κ το πιο ''τραγικο''.. ειναι οτι πανω που παω να συνηθισω στην ιδεα οτι ο πελαργος σκεφτεται να μας αφησει το πακετακι του.. μηπως το τεστ δειξει αρνητικο αλλη μια φορα.. κι ειναι κριμα για ολες τις κοπελες που το περνανε αυτο..κι ενω βλεπεις αλλες παλι κοπελες που δεν θελουν ή δεν το χουν στο προγραμμα τους ερχεται το πακετακι με κουριερ... συμπερασμα:το χουμε στο μυαλο μας κ δεν γινετε κατι αμεσσα.. οι πιο χαλαροι τα καταφερνουν... αρα τι να πω ;να το βγαλουμε κι απο το μυαλο μας λιγο δυσκολο... αλλα πρεπει να προσπαθησουμε τουλαχιστον κι αυτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου sevelyn !ηθελα να σε ρωτησω μηπως γνωριζεις τα πρωτα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ποια ειναι;ας πουμε ενα αισθημα βαρους που νοιωθω αλλωτε στην κοιλια χαμηλα κι αλλωτε στο στομαχι,μολις φαω κατι.. σου λενε κατι;αν εχεις ακουσει απο αλλου εστω.. δεν εχω αλλου ειδους συμπτωματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλιστα και εγω αυτό σκέφτομαι...οτι θα χαρω και μετά θα μείνω με την χαρά!!!! αλλα έχεις δίκιο, δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε...αλλά πως θα γίνει αυτό??? έχεις καμία ιδέα??? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπαααα καμια ιδεα !!!!!!!!!! αν ειχα θα ημουν απο την αλλη πλευρα... εκεινη οπου με την πρωτη πιανουν ΄΄πελαργους΄΄ στον αερα.... απλα μπορω να πω κατι το οποιο ειναι λιγο βοηθητικο... πχ:αν ασχολουμασταν κ με αλλα πραγματα εκτος απο το θεμα της τεκνοποιησης;ας πουμε αν διναμε περισσοτερο εμφαση στη σχεση με το ετερον ημισυ κ κοιταγαμε πως να περναγαμε μαζι τους πιο χαλαρωτικες καταστασεις;γιατι μαζι με μας αγχωνονται κ εκεινοι κι ειναι δυσκολο να εχουμε τον ελεγχο.. γιατι εμεις λεμε συνεχεια για τους εαυτους μας ομως κι οι αντρες παιζουν σημαντικο ρολο στη φαση αυτη κι ειναι καλο κ φρονιμο να φτιαξουμε κ τη δικη τους διαθεση ωστε να μην μας σαμποταρουν αθελα τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έχεις απόλυτο δίκιο...τι μας φταίνε και αυτοί??δεν το περιμενα πάντως οτι θα έδινα τόση σημασία...θεωρούσα οτι όλα θα είναι εύκολα,,,και όμως αν δεν σου κάτσει με την πρώτη, είναι σχεδόν αδύνατο να μην σκέφτεσαι...ακόμα και να λες πως θα χαλαρωσω, το πίσω μέρος του κεφαλιού λειτουργεί ακατάπαυστα! τουλάχιστον ο άνδρας μου δεν έχει αγχωθεί ακόμα, είναι λίγο στον κόσμο του:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια... relax!! Να σας πω πω και εγώ την δικιά μου εμπειρία.. Τίποτα δεν είναι δύσκολο!! Εγώ, όταν ανακάλυψα ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες και έχοντας υπ'όψιν κάποια περιστατικά από άλλες κοπέλες.. είπα... παιδί θα παιδευτώ να πιάσω.. Όμως... Ξεκίνησα ελεύθερα με τον άντρα μου Σεπτέμβρη, όχι πολύ εντατικά και τον Νοέμβριο ήμουν ήδη έγκυος!! Δεν θέλει άγχος, ούτε στρες! Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να μην το σκέφτεσαι, αλλά προσπαθήστε να μην σας καταβάλλει αυτή η σκέψη!

Εγώ, όταν πλησιάζαν οι μέρες της περιόδου μου, έλεγα αν δεν είμαι τον άλλον μήνα! Δεν έκανα τεστ! Περίμενα μέχρι 40 μέρες και τύχαινε κι ερχόταν! Μέχρι που δεν ήρθε και έκανα το clear blue, και βγήκε καραμπινάτο θετικό την 40η μέρα! Ο κύκλος μου βέβαια εμένα είναι από 30 - 40 μέρες! Γι 'αυτό και περίμενα τόσο! Ερχόταν δηλαδή άλλωτε στις 33 μέρες, στις 35, στις 37 κ.ο.κ.! Ποτέ πάνω από 40!

Καλή επιτυχία, όχι άγχος και λιγάκι υπομονή όσον αφορά για το τεστ! Και καλύτερα να κάνετε β-χοριακή.. Είναι πιο αξιόπιστη!

Εύχομαι σε όσες θέλετε εδώ μέσα να μην έρθει η περιόδος τώρα και για τους επόμενους 9 μήνες.. Καλή επιτυχία...

dev217pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νταλια, με το καλό να έρθει το μωρό σου... σίγουρα δεν θέλει άγχος! απλά εδώ και 20 χρόνια που έχω περίοδο, δεν μου έχει συμβεί ξανά τέτοια καθυστέρηση... το τεστ που εκανα και βγήκε αρνητικό, το έκανα περισσότερο για να ξε-αγχωθώ και να μην σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι έγκυος

να σου πω την αλήθεια περισσότερο ανησυχώ μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...