Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλές μπιμπερό με τρεις τρυπούλες από 4ων μηνών


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Ο λόγος που δημοσιεύω αυτό το μήνυμα είναι περισσότερο για ενημέρωση αφού μέχρι πριν λίγες ώρες ούτε κι εγώ γνώριζα κάτι τέτοιο.

Θα έλεγα πως αφορά κυρίως τις νέες μανούλες με μωράκια που κλείνουν σε λίγο τους 4 πρώτους μήνες της ζωής τους και που τα ταΐζουν με μπιμπερό αλλά κι όλες τις μέλλουσες μανούλες! Ενημερώθηκα λοιπόν κι εγώ από τη νύφη μου που είναι πολύ πιο έμπειρη μανούλα – και όχι από τον παιδίατρό μου όπως θα έπρεπε – πως από τεσσάρων μηνών και μετά θα πρέπει να αλλάζουμε στα μωράκια μας τις θηλές για το μπιμπερό με μία τρυπούλα και να τις αντικαθιστούμε με θηλές με τρεις τρυπούλες!!! Μάλιστα σχολιάζαμε το ότι αν ένα μωράκι εξακολουθεί να πίνει από θηλή με μία τρυπούλα και μετά τους 4 μήνες μπορεί σταδιακά να αρχίσει να πίνει λιγότερο γάλα ή να σταθεροποιήσει την ποσότητα, αντιλαμβανόμενο όσο μεγαλώνει ότι πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια και αυτό να το κουράζει!

Φαντάζομαι πως οι περισσότερες, ίσως και όλες το ξέρετε ήδη, απλώς σκέφτηκα πόσο σημαντικό ήταν το ότι με ενημέρωσε κι εμένα κάποιος και ότι θα είναι το ίδιο σημαντικό για κάποια κοπέλα που ίσως δεν το γνωρίζει!!! Βέβαια, θα δικαιολογήσω και λίγο τον παιδίατρό μου γιατί με τόσες ιώσεις που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό και τόσα πιτσιρικάκια που είναι άρρωστα, πού μυαλό να μου πει για τις θηλές!!!

Σας φιλώ!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 4 ΜΗΝΩΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΙΠΙΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΗ.... ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι'εγω δεν το ηξερα... το καταλαβα ομως απο μονη μου οταν ο μπεμπακος μου, εκει περιπου 4 μηνων, αρχισε να κουραζεται και καθε τρεις με τεσσερεις γουλιες μου γκρινιαζε... και τοτε τις αλλαξα κι'εγω...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια μου!

Κι εγώ που νόμιζα πως θα ήμουν από τις εξαιρέσεις που δεν είχα ενημερωθεί από τον παιδίατρό μου!

Τελικά, η νύφη μου είναι η εξαίρεση που ενημερώθηκε εγκαίρως :laugh:!

sweety, η μητέρα σου έχει τελικά ΠΑΡΑ πολύ δίκιο :cheer:!

Μια ερωτησούλα σε όλες σας μιας και το συζητάμε. Τώρα θα πάρω τις 4+ της chicco. Στους έξι μήνες είναι άλλες ή εξαρτάται από την εταιρία; Εγώ γενικά προτιμώ τα προϊόντα της chicco.

Το ρωτάω, μετά από αυτό που διάβασα στην απάντησή σου jovanna μου!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Karitsia mou geia sas...

Agapi 17 kala ekanes kai to egrapses gia tis nees manoulles...

Emena mou to eipe o paidiatros tou Kwnstantinou...

Einai poli kalos stin douleia tou...

Kai eimai euxaristimeni mazi tou...

Eutixws...

Koritsia gia ola na rwtate ton paidiatro...

Einai i douleia tous...

Kai oxi na plirwnontai mono...

Sas euxwme oles sas kali sunexeia me ta mikra sas...

kai na sas zisoun...

Filia..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΗ17 ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,5 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 3 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Η ΡΟΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο κει και περα κοριτσια ειναι και θεμα του μωρου... καποια μωρακια δεν χρειαζονται μεγαλυτερη τρυπουλα... καποια αλλα θελουν... βλεπωντας και κανωντας...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως λέει και η sweetmammy.. είναι θέμα μωρού.

Χρησιμοποιώ τα μπιμπερόν της avent και είχα υπόψη μου για τις θηλές με 1,2,3 και 4 τρυπούλες. Μόλις έκλεισε τον πρώτο μήνα της έβαλα με τις 2 τρυπούλες, όταν έκλεισε τον δεύτερο με τις 3 και τον τέταρτο, με τις 4 (που λέει ότι είναι για μωρά από 6 μηνών και πάνω). Τώρα που είναι 7 μηνών έχουμε 4 τρυπούλες ανοιγμένες κι άλλο.

Ευχαριστούμε αγάπη17! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia μου ΕΓΩ σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου όπως και τις υπόλοιπες κοπέλες! :)

Εύχομαι σε όλες ό,τι επιθυμείτε και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!

thouli μου κι εγώ σου εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστείς ΚΑΘΟΛΟΥ μπιμπερό! Είχαμε συναντήθεί και στο ποστ μου για το θηλασμό και ξέρεις πως αισθάνομαι γι'αυτό το θέμα! ;)

Τζοαννα μου πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα! Και συγχαρητήρια για τον παιδίατρό σου!!!

Είμαι πανευτυχής παρεπιπτόντως γιατί πριν λίγες ώρες τάισα τη μπέμπα μου με τις καινούριες θηλές και άκουσα ξανά, μετά από εβδομάδες, τους γνώριμους ήχους του ότι το απολαμβάνει!!! :lol: :lol: :lol:

Τελευταία δεν έτρωγε όπως πρώτα και γι'αυτό είχα θορυβηθεί και συζήτησα με τη νύφη μου! :unsure:

sweety, κοίταξα το κουτάκι κι έχουμε τις ίδιες, αριθμός 3 με τη μεγάλη ροή! Ρώτησα και τη φαρμακοποιό και μου είπε πως από δω και πέρα αυτές κάνουν μια χαρά!!!

sweetmammy, Ifigeneia μια τελευταία ερώτηση. Όταν ανοίγετε τις τρυπούλες περισσότερο πώς ακριβώς το κάνετε, με καυτηριασμένη καρφίτσα;

Φιλιά!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...