Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ!


Recommended Posts

ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥ! :( ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΟΡΧΗ! ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ! ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΗ ΑΦΟΥ ΨΗΛΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ "ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΝΣΤΗΣΕ ΜΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ FUCIDINE- H! ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΕΘΙΣΤΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ! ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΣΥΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΕΣ! ΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ :(:huh::blink: ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ?:( " ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΟΙΦΕΣ DAKTODOR KAI DAKTARIN! NA ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Η DAKTODOR ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η FUCIDIN H! ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ 5Η ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ DACTADOR ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ THN DAKTARIN Ο ΠΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΜΑ! ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ DAKTODOR! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ....:woohoo: Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΑΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΥΚΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ! ΑΜΑΝ ΛΕΩ ΤΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ!:woohoo: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ:woohoo: ? ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΑΣ!!! ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΡΚΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΟΙΦΕΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! ΑΛΑΞΑΜΕ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!:) ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΑΜΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωργια μου μπορει να μην ειμαι μανουλα αλλα προσωπικες ιστοριες οπως η δικη σου ειναι απιστευτα χρησιμες και ενημερωτικες!!!Μπραβο σου που μοιραστικες μαζι μας αυτο που συνεβη Στον Νικολα σου!!Να ναι παντα καλα!!Τι τραβηξε κι ευτος που θα τον ενοχλουσαν αλλα τι να πει κι αυτο...αλλα και οι γιατροι!!!Ευτυχως που το εψαξες παραπανω...ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε σε περιπτωσεις που πραγματικα μας απασχολουν!Φιλακια και σ ευχαριστουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργια μου ελπιζω το παιδακι σου να ειναι παντα καλα και να μην του ξανασυμβει κατι παρομοιο... κι'εμενα ειχε κανει συγκαμα στις διπλες που κανουν τα μπουτακια του... πριν του βαλω την κρεμα αλλαγης τον αλοιφα με baby oil και περασε... και απο τοτε το κανω παντα και δεν εχει ξαναπαθει τιποτα... αλλα αυτοι οι γιατροι ειναι σκετη απογοητευση...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΑΝΕΣ (L....)ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ (P......)ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ!ΤΟ ΚΑΝΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ,(ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΡΕΜΕΣ,ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ,ΡΟΥΧΑ,ΚΤΛ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ!ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΛ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην αρχη νομιζα οτι μονο η μικρη μας μπορει να το εχει αυτο!

η ιστορια ξεκινα απο την δευτερη μερα της γεννησης της και αφου ημασταν ακομα στο μααιευτηριο.... κανει συγκαμα και φυσικα ξεκινησα κρεμα κενακομπ εντος του νοσοκομειου... οταν μπηκε στην μοναδα απο τις λαμπες το πωπουδακ της εκανε πληγες οι οποιες ματωναν(ειχε ολα τα αλλα ειχε κα αυτο)εμτος της μοναδας εβαζαν ενα ειδικο μελανι αλλα δεν ειδαμε αποτελεσμα ... βγαινοντα ς απο το νοσοκομειο καλεσαμε δερματολογο σπιτι και ω ναι ειχε αλλεργια στα P.... δοκιμασαμε και τα L.... αλλα παλι τα ιδια! τωρα χρησιμοποιουμε της ναννυς και δεν εχοιυμε κανενα προβλημα(εκτος απο μικρες κοκκινιλες μετα απ τα κακακι οι οποιες φευγουν με το πλυσιμο απο οταν αρχισα να χρησιμοποιω της ναννυς σταματησα να πολυχρησιμοποιω κρεμα συγκαματος (μεσα σε 11 μηνες εχω χαλασει μισο βαζακι το μεσαιο μεγεθος)αλλα τη αλλαζω πολυ συχνα και την πλενω με νερακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιωργια μου πάλι καλά που ήταν μόνο αυτό! Και πάλι καλά που αποφάσισες να την πας και στη δερματολόγο σου! Θα συνέχιζες να της φοράς τις ίδιες πάνες και κρέμες και θα ήταν δώρο άδωρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX GEORGIA MOU TO IDIO EIXA PATHEI KAI EGO..

APLA EPEIDH HXERA OTI H MIKRH MOU EIXE EUAISTHHSIA STO DERMATAKI THS(ALLIOS DEN YPHRXE PERIPTOSH NA TO KATALAVO KAI NA TO FANTASTO)STAMATHSA THS PANES KAI EBALA ALLES KAI OLA KALA..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΦΕΡΑΝ :unsure: ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ :P ! 1)ΟΧΙ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ! ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΚΑΙ 2) ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλησπέρα! έχω ένα θεματάκι με τον μικρούλη μου, είναι1,5 μηνός και θα ήθελα να μου πείτε από την εμπειρία σας.

όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο παρατήρησα στο ποπουδάκι του, στον σφυκτήρα, μία μικρή πληγούλα, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία θεωρώντας ότι δεν το ενοχλεί και θα περάσει (εξάλλου φαντάστηκα θα το είδαν στο μαιευτήριο).

Το μωρό μου κλαίει συχνά και ιδίως όταν κάνει τα κακά του, σφίγγεται πολύ και κλαίει, δεν είναι δυσκοίλιο, το θηλάζω και τα κακάκια του είναι κίτρινα και υγρά. Σημειώνω ότι το αλλάζω πολύ συχνά και το πλένω με νεράκι, δεν χρησιμοποιώ μωρομάντηλα.

Προχθές είδα λοιπόν στο ποπουδάκι ελαφρά κοκκινίλα με λίγα κόκκινα σπυράκια, τρελάθηκα, πήρα αμέσως το γιατρό και του είπα ότι έχει ερεθισμό από την πάνα. Μου συνέστησε μία αλοιφή την Helixderm, φυτική δεν περιέχει κορτιζόνη, την επόμενη ημέρα η κοκκινίλα και τα σπυράκια έσβησαν αλλά συνέχιζε να κλαίει μόλις του έφευγαν λίγα κακάκια. Τότε θυμήθηκα την πληγούλα και κοίταξα τον σφυκτήρα όπου είδα την ίδια πληγούλα να υπάρχει ακόμα. Πήρα ξανά το γιατρό και του το είπα, μου συνέστησε να συνεχίσω 2 ημέρες ακόμα με την αλοιφή και ότι ίσως είναι ραγάδα από δυσκοιλιότητα, πράγμα που δε νομίζω.

Μπορεί αυτό να έγινε από τη λάμπα στο μαιευτήριο (είχε ίκτερο), και τί μπορώ να κάνω, δεν ξέρω καν αν κλαίει από αυτό γιατί έχει και κολικούς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DEPPY77 εχω μια φιλη που ο γιος της ειναι τωρα 4 ετων .Το παιδακι αυτο ειχε προβλημα με δυσκιλιοτητα και εκει που δεν μπορουσε ξαφνικα του εφευγαν .Η μαμα ειχε τρελλαθει δεν μπορυσε να κανει καμια κινηση να παει πουθενα ο μικρος εκλαιγε .Πηγαν λοιπον στο Παιδων και αφου εκανα κωλονοσκοπηση στο μικρο ανακαλυψαν οτι ειχε εσωτερικες ραγαδες οι οποιες δεν αφηναν το μωρο να ενεργηθει.Του δημιουργηθηκε του παιδιου μεγαλη ζημια εκαναν παλλινδρομηση τα κακα και ευτυχως που η κοπελα το προλαβε .Ολο αυτο της ειπαν εγεινε απο καποιο μωρομαντηλο .Για αυτο οπου παμε μαζι με το μωρο και εναμπουκαλακι με λιγο νερο αν δεν υπαρχει στο χωρο .Εμενα ο μικρος ειχε λερωθει σε καφετερεια τον πηρα τον πηγα στις τουαλετες και τον επλυνα κανονικα .Επισης αλλη μια φορα ειχα παει λαικη και το καταλαβα οπως λοιπον περναγα απο ενασπιτι ηταν εξω μια κοπελα και της ειπα μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις λιγο νερο να πλυνω το μωρο που λερωθηκε.και η κοπελα με εβαλε μεσα στο σπιτι της .Απο το να συγκαει καλυτερα να ζητησω βοηθεια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Καλημερα κοριτσια, θα ηθελα να σας πω κι εγω τι επαθα περισι το καλοκαιρι με το νινακι μου. Γυρνοντας απο την απογευματινη μας βολτα οταν της εβγαλα το φορεματακι της ειδα τη κοιλιτσα της, το κολαρακι της και τη μεσουλα της γεματη πολυ πολυ μικρα σπυρακια κατακοκκινα σαν δροτσιλες. Τρελλαθηκα κοριτσια οταν το ειδα, πηρα αμεσως τηλεφωνο την παιδιατρο η οποια μου ειπε να αφησω τη μικρη για λιγο χωρις πανα και να της βαλω ταλκ το εκανα χωρις αποτελεσμα βεβαια. Σκεφτομουν μηπως της εδωσα να φαει κατι και την πειραξε, μηπως την πειραξε το λινο φορεματακι, μηπως της εδωσε κατι η γειτονισα που πηγαμε πριν παμε τη βολτα μας, μεχρι και την πανινη κουκλιτσα που ειχε αγκαλια πεταξα μηπως την ειχε πειραξει. Η αληθεια ειναι οτι αργησα να καταλαβω τι φταιει το καταλαβα μονο οταν ευτυχως καταλαθος πηρα αλλες πανες και λεω ευτυχως γιατι επι μια εβδομαδα ειχα το παιδι σε καραντινα που λενε. Δεν αφηνα κανεναν να την πλησιασει μηπως ειναι καμια παιδικη αρρωστια(μεχρι κι αυτο σκεφτηκα). Δε θα πω ποιες ηταν οι πανες αφου τωρα ειναι ολα ενταξει. Να ξερεται παντως πως το ακριβο δεν ειναι απαραιτητα και καλο. Εγω την επαθα και εμαθα. Φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...