Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στο ΙΚΑ...με την κοιλιά στο στόμα


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα είχα άλλη μια "εξαιρετική" εμπειρία στο ΙΚΑ.. Η ιστορία ξεκινάει πριν ακριβώς ένα μήνα, που πήγα κατόπιν ραντεβού στα ιατρεία του ΙΚΑ Χολαργού για να πάρω την περιβόητη "βεβαίωση κυοφορίας". Είχα ραντεβού στις 8.30 το πρωί οπότε πάω και στήνομαι από τις 8 για να είμαι και σίγουρη ότι θα είμαι στην ώρα μου και θα εξυπηρετηθώ πρώτη. Για να μην τα πολυλογώ, ο γυναικολόγος άφαντος. Σκάει μύτη κατά τις 9 παρα 20 με ένα κάρο σακούλες και τσαντάκια, άνετος, μπαίνει στο ιατρείο και κλείνει πίσω του την πόρτα. Μην ξέροντας από ιατρεία του ΙΚΑ (τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι), πάω και χτυπάω ευγενικά την πόρτα για να ακουστεί ενοχλημένος ο γιατρός "θα σας φωνάξω". Κατα τις παρα δέκα με φωνάζει, μπαίνω, του λέω τι θέλω, κοιτάζει το Β επιπέδου και μου λεει ότι δεν γίνεται να μου δώσει τη βεβαίωση γιατί είμαι στον 7ο ενώ θα έπρεπε να είμαι στον 8ο μήνα. Του εξηγώ και πάλι ευγενικά ότι ούτε από το λογιστήριο της εταιρίας που εργάζομαι (άλλα 700 άτομα δουλεύουν μαζί μου και καμιά δεν αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα) αλλά και ούτε το άτομο που μου έκλεισε το ραντεβού μαζί του δεν μου ανέφερε τέτοιο όρο για την χορήγηση της βεβαίωσης. Αυτός στον κόσμο του, και με ύφος "δεν με αφορά", μου είπε να ξανακλείσω ραντεβού αρχές Μαρτίου. Αφού λοιπόν κρατήθηκα με νύχια και με δόντια μην τον χέσω, φεύγω και κλείνω ραντεβού για 9 Μαρτίου (μιας και δέχονται μόνο Δευτέρες και η πρώτη Δευτέρα του Μαρτίου ήταν αργία). Πάω λοιπόν σήμερα στις 8.30, με βλέπει μια γιατρός, της λέω ότι περιμένω τον γυναικολόγο και μου λέει ότι μάλλον λάθος έκανα και οτι ο κος Μικέλης (έτσι τον λένε) δεν δέχεται πια στο Χολαργό. Πάω στην προϊσταμένη η οποία επιβεβαιώνει ότι έχουν ακυρωθεί όλα τα ραντεβού του εν λόγω "κυρίου" και με στέλνουν στα ιατρεία της Αγ. Παρασκευής, όπου εκεί -λέει- υπάρχει περίπτωση να με εξυπηρετήσουν. Για να μην τα πολυλογώ, πάω στην Αγ. Παρασκευή και με τα πολλά με δέχεται ο γιατρός εκεί και μου δίνει το περιβόητο χαρτί. Δίπλα του όμως καθόταν ο "γιατρός" με τον οποίο είχα το ραντεβού στο ΙΚΑ Χολαργού,ο οποίος είχε και το θράσσος να με αμφισβητήσει όταν είπα πως κανείς δεν με ενημέρωσε για την ακύρωση του ραντεβού μου στο Χολαργό. Λες και είχα όρεξη να περιφέρομαι με την κοιλιά στο στόμα από το πρωί στην πηγμένη Μεσογείων από τον Χολαργό στην Αγία Παρασκευή. Με υφάκι όλο ειρωνία μου την είπε κι όλας, μπροστά στον άλλο γιατρό ο οποίος σημπλήρωνε την βεβαίωσή μου εκείνη τη στιγμή! Εννοείται πως έχω ήδη γράψει αναφορά στο συνήγορο του πολίτη αναφέροντας και το σημερινό περιστατικό αλλά και το γεγονός ότι δεν μου έδωσε την βεβαίωση ενώ πουθενά δεν αναφέρεται ο όρος να έχουμε μπει στον 8ο μήνα κύησης. Πολλοί "κύριοι" τήν έχουν δει κάπως και δεν σέβονται ούτε το γεγονός οτι κουβαλάμε μια δεύτερη ζωή μέσα μας.. Ο μπέμπης μου έκανε σβούρες όλο το πρωί..:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MamaToBe Αχ κοπελα μου ποοοοοοοοοοοοοοοοσο σε καταλαβαινωωωωω!!!Πριν μπω στο βιβλιαριο δημοσιου του αντρα μου ημουν στο ΙΚΑ ε λοιπον απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου που με πηγαινε η μαμα μου στον γιατρο μια ζωη τσακωνοτανε και τους εκανε μπαχαλο!!!ολη την ωρα στον διοικητη του Ικα πηγαιναμε χα χα χα ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....

Ωσπου βεβαια μεγαλωσα και πλακωνομουν κι εγω!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!Στην κοσμαρα τους δεν εχουν ιχνος σεβασμου προς τους ασθενεις!!!κλεινεις ραντεβου στις 1 και ερχονται στι 2 μιση....και πολλα αλλα σαν το δικο σου περιστατικο!

Αστα ποσο σε καταλαβαινω....ευτυχως εφυγα απο το Ικα και ησυχασαααααααααααααααααα....

Μακαρι να μην υπηρχαν ολοι αυτοι που τα καταφερνουν και με το παραπανω να μας χαλανε την μερα και την διαθεσηηηηη!!!!!!!!!

Με το καλο κοπελα μου!!!Και Να σαι καλα!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Welcome to the club των ταλαιπωρημένων από το ΙΚΑ. Αν και πιστεύω ότι ο γυναικολόγος του ΙΚΑ Εύοσμου είναι ο χειρότερος . Έχεις ραντεβού στις 07:50 γιατί δουλεύεις και πρέπει να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά και έρχεται κατά τις 09:00.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά που πήγα να πάρω το παραπεμπτικό για τον υπέρηχο Β Επιπέδου για να μου επιστραφούν τα λεφτά -140 Ευρώ δεν τα βρίσκεις στον δρόμο και δεν ήθελε να μου το δώσει, γιατί λέει δεν έχει διαπιστώσει αυτό της εγκυμοσύνη. Για να μην πολυλογώ του είπα ότι με έστειλε η προϊσταμένη από πάνω κλπ και αφού κατάλαβε ότι δεν είχα σκοπό να ξεκουμπιστώ χωρίς το χαρτί μου το έδωσε μα κάτι ξινισμένα μούτρα…λες και τα ζήτησα από την τσέπη του και δεν είναι από τις εισφορές που μου παρακρατούν για ΙΚΑ κάθε μήνα.

Σχεδόν ένα βασικό μισθό παρακράτηση. Αν τα έδινα σε μία ιδιωτική ασφαλιστική , θα είχα λουξ σουίτα στο ΓΕΝΕΣΗΣ και τρεις νοσοκόμες να μου κάνουν αέρα .

Δεν μπορούν να καταλάβουν οι κύριοι γιατροί του ΙΚΑ οτι πληρώνονται από την δική μας τσέπη και θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia ααααααααααααα χα αχ χα χα τι πλακα που εχεις!!!Εχεις δικιο θα σου κανανε και αερα!!!Συμφωνω απολυτα μαζι σου...

Και ειναι απιστευτο και αυτο που λες που ξεχασα να το αναφερω....κανουν λες και τα δινουν απο την τσεπη του!!!!!!ΕΛΕΟΣ!Αμ η κρατησεις που λες που τις πανε???

Ειναι αστα να πανε!!!Αμ τους ελεγχει και κανενας δεν τους ελεγχει!!!!Ειναι στο ΙΚΑ εχουν και το Ιατρειο εξω και αργουν στο ΙΚΑ ,εμ βεβαια στο εξωτερικο Ιατρειο τους τα σκας κατευθειαν και τους αρεσει καλυτερα!!!Αστα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ! ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑ! ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ! ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ! ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΙ? (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΟΙ!) "ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙΣ! ΦΤΙΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ, ΚΑΤΣΕ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ!!!!" ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ "##$^%&" ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ^*&&(&* ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ..... :angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να να κάτι τέτοια ακούω Γιωργία μου και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, και τα παίρνει κι ο μπέμπης.. Εμείς να ξυπνάμε από τα χαράματα να πάμε να τελειώνουμε για να μην αργήσουμε στη δουλειά μας κι αυτοί οι απαράδεκτοι να τρώνε την τυρόπιτα με κλειστή την πόρτα! Περιττό να σας πω ότι δουλεύω εδώ και 7 χρόνια, και δεν έχω πάρει ούτε μία μέρα άδεια ασθενείας.. Προτιμώ 1000 φορές να τη χρεώνομαι σαν κανονική άδεια παρά να πηγαίνω και να περιμένω μήπως και δεηθεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί μου.Δεν έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εκείνοι είναι υπάλληλοι μας και όχι εμείς δικοί τους.. Εμείς τους πληρώνουμε για να κάθονται και να ξύνονται όλη μέρα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο με το ικα... τα διαβασα και εφριξα... ευτυχως οσο ημουν εγκυος πηγαινε ο αντρας μου να γραφει τα φαρμακα και τα γλυτωσα αυτα αλλα εχω ακουσει κι'αλλα τοσα... καποιος πρεπει επιτελους να τους βαλει στη θεση τους... κοριτσια να μιλατε... μην τους αφηνετε... πρεπει επιτελους να φτιαξει αυτη η κατασταση... δεν ειναι δυνατον να εχεις ραντεβου στις 7 και να σου ερχεται στις 9... ποιος ειναι τελος παντων...;απαραδεκτο...:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Γιωργια τι ειπες τωρα....οχι οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι το κανουν επιτηδες αλλα να το κανουν για να μην κακομαθαινουν εμας??????Τους ταλαιπωρημενους τους ηλικιωμενους!!!!ωχ τιποτα δεν μου βγαινει να πω μονο μια πικρα στην καρδια μου....λυπαμαι που καποιοι λεγονται συναθρωποι μου....και αυτοι ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!!!Της υπεροχης ζωης που μας χαρισε ο Θεος!!!

Φτου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ, ΟΜΩΣ, ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕΓΑΛΗ..

ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ..ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΓΚΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ, Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ..ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ=ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΑ..ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ..

Ο ΚΑΡΙΟΛΟΓΟΣ, ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!

ΟΣΠΟΥ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΜΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ (ΕΝΑΣ65αρης), ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ walkman ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΗ.

ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ, Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΜΠΙΠ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο ΙΚΑ της Ν.Φιλαδέλφειας η γυναικολόγος είναι εντελώς στρίγγλα! Εγώ είχα πάει στην αρχή και μου έβαλε τις φωνές γιατί λέει δεν είχα την αυχενική διαφάνεια ακόμα (Η δική μου γιατρός μου είχε πει να την κάνω την επόμενη εβδομάδα.) Μετά βέβαια με την αποκόλληση, που χρειαζόμουν άδειες αναρρωτικές συνέχεια πήγε η μητέρα μου στο ΊΚΑ Μεταμόρφοσής και η γιατρός εκεί είναι μια χαρά άνθρωπος. Στο Ίκα της στρίγλλας είχε πάει μια φίλη που είχε και αυτή αποκόλληση και ήταν στο κρεβάτι, δηλαδή είχε στήλει τον άντρα της και η γιατρός του έλεγε φέρτην να την εξετάσω ή φέρε μου υπέρηχο απο δημόσιο νοσοκομείο, όχι απο το Ιασώ. Τι να της πεις τώρα; Αν δηλαδή πάθαινε κάτι η κοπέλα θα αναλάμβανε εκείνη την ευθύνη; Επίσης η συγκεκριμένη κυρία έλεγε στις κοπέλες που έκαναν καμπύλη ζαχάρου, τι περιμένετε εδώ μες στα πόδια μας; εδώ δεν είναι ιδιωτικό ιατρείο!!! Την ξεμαλλιάζεις ή όχι;:angry:

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MAMA TO BE ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ Σ΄ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ,ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝΕ.ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΩΣΩ!!:angry: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΕΝΗΣ.ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου φαινεται ολοι οι γυναικολογοι τοι ικα που παρακολουθουν τις εγκυους ειναι ψυχοπαθεις.........

Ειχα στειλει τον ανδρα μου να μου γραψει κατι φαρμακα και κοντεψε να τον τρελανει μαζι με την μαια.

Δεν του εγραφε τα φαρμακα γιατι ειχα μετακομισει απο αγ.βαρβαρα σε αιγαλεω και μου ελεγε οτι δεν ανηκω εκει και να παω σε αλλο ικα για να γραψω και αν ηθελα να πηγαινω εκει να του παω συμβολαιο σπιτιου οτι μενω στην περιοχη του ...............

Ψυχοπαθης ο γιατρος .............

το δημοσιο ειναι της υπομονης.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμπειρία δεν έχω από ΙΚΑ αλλά ρε κορίτσια τι είναι αυτά που διαβάζουν τα τσαχπινομπιρμπιλωτά ματάκια μου??? :blink: :blink: :blink: :blink:

Ρε δεν πάμε καθόλου καλά!!! Δε σέβονται τίποτα επιτέλους οι "λειτουργοί" του Ασκληπιού???:unsure: Όταν δίνουν όρκο μου φαίνεται πιάνουν τον κ _ λο τους... (σόρι κιόλας) για να τον αθετούν ελεύθερα!

Ε ρε ένα βρωμόστομα κι ένα βρωμόχερο ξύλο που χρειάζονται!!!! :angry:

Και από έγκυο μάλιστα! Που ως γνωστόν με τις ορμόνες να χορεύουν πεντοζάλι μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη!!!:angry: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αστα να πάνε. Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ για να εισπράξω την δαπάνη του Β Επιπέδου. Μου δώσανε 8,28 γιατί αυτή λέει είναι η κρατική διατίμηση.

Για τα υπόλοιπα πρέπει να κάνεις ένσταση – την οποία κάνεις επιτόπου και περιμένεις άλλο έναν μήνα για να περάσεις από επιτροπή και να σου τα δώσουν.

Αν αποταμιεύαμε τα λεφτά που πληρώσαμε τόσα χρόνια ο καλός μου και εγώ στο ΙΚΑ θα είχαμε αγοράσει άλλο ένα διαμέρισμα

Έλεος δηλαδή τι πληρώνω τους γιατρούς που συμπεριφέρνονται με αγένεια, τους τρεις ορόφους που ανέβηκα σήμερα, το φακελάκι- αφορολόγητο- που θα μου ζητήσεις ο εφημερεύων γιατρός του δημοσίου νοσοκομείο – που σιγά μην πάω. Θα πάω να τα δώσω στον γιατρό μου και στο ΓΕΝΕΣΗΣ με απόδειξη για όλα και θα πάρω το 80% από την ασφάλεια ζωής ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΚΑ .

Mamatobe οι σακούλες και τα τσαντάκια που κουβαλάνε είναι από τις πελάτισσες του ιατρείου τους. Είναι η λεγόμενη ανταπόδοση για τα μαύρα που τους ακουμπάνε οι ταλαίπωρες μαμάδες για να μην ξεροσταλιάζουν στο ΙΚΑ και να έχουν μία ποιο ανθρώπινη αντιμέτωπη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργία μου την καταλαβαίνω την κοπελιά. Υπάρχουν γιατροί, πολύ καλοί οι οποίοι γίνονται γιατροί γιατί θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο . Έχω συναντήσει πραγματικά αξιόλογους σε δημόσια νοσοκομεία και – ω ναι στο ΙΚΑ -. Κρίμα που τα ονόματα τους δεν ακούγονται πολύ και οι άνθρωποι αυτή σπάνια έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Θέλω δε να επισημάνω ότι ο πρωινός γυναικολόγος του ΙΚΑ Εύοσμου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Δε μου έγραφε τις βιταμίνες που μου έγραψε ο γιατρός μου – (LEGOFER) γιατί αυτός γράφει TARDIFERON μέχρι που σφάχτηκε μαζί του ο άντρας μου. Για το παραπεμπτικό του Β επιπέδου σας το είπα και φυσικά το αποκορύφωμα με τα σημερινά 8,28 της επιστροφής δαπάνης. Δηλαδή η επιτροπή τι θα διαπιστώσει, αν χρειαζόμουν ή όχι τον υπέρηχο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia μπορουμε ολες να καταλαβουμε για ποιον λογο δεν εγραφε τις βιταμινες που σου εδωσε ο γιατρος σου, αλλα ηθελε ντε και καλα να προωθησει τις δικες του...:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia έγραψε:

Γεωργία μου την καταλαβαίνω την κοπελιά. Υπάρχουν γιατροί, πολύ καλοί οι οποίοι γίνονται γιατροί γιατί θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο . Έχω συναντήσει πραγματικά αξιόλογους σε δημόσια νοσοκομεία και – ω ναι στο ΙΚΑ -. Κρίμα που τα ονόματα τους δεν ακούγονται πολύ και οι άνθρωποι αυτή σπάνια έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Θέλω δε να επισημάνω ότι ο πρωινός γυναικολόγος του ΙΚΑ Εύοσμου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Δε μου έγραφε τις βιταμίνες που μου έγραψε ο γιατρός μου – (LEGOFER) γιατί αυτός γράφει TARDIFERON μέχρι που σφάχτηκε μαζί του ο άντρας μου. Για το παραπεμπτικό του Β επιπέδου σας το είπα και φυσικά το αποκορύφωμα με τα σημερινά 8,28 της επιστροφής δαπάνης. Δηλαδή η επιτροπή τι θα διαπιστώσει, αν χρειαζόμουν ή όχι τον υπέρηχο

Cesilia εκπλήσσομαι με αυτό που γράφεις για τον Γυναικολόγο του ΙΚΑ Ευόσμου. Εγώ ήθελα να μου γράψει τα GYNOTARFIFERON και αυτός μπυ έγραφε τα LEFOFER. Είναι απίστευτος ο άνθρωπος. Όταν ανέβηκα να κάνω παράπωνα στην Δ/νση και τον πήραν τηλέφωνα μου είπε ότι αυτό που έκανα δεν ήταν καθόλου σωστό και φυσικά από κεί και πέρα δεν μου έγραφε τίποτα ούτε εξετάσεις ούτε βιταμίνες. Κάθε φορά που πήγαινα είχαμε σώου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα GYNOTARDIFERON και το σκέτο TARDIFERON δεν με πιάνανε . Είχα από φυσικού μου χαμηλό σίδερο και αιματοκρίτη και στον τρίτο μήνα άρχισε να κατεβαίνει πάρα πολύ. Γι’ αυτό τα άλλαξε σε LEGOFER και λίγο το ανεβάσαμε. Όπως και αλλάξαμε ασβέστιο δύο φορές γιατί δεν έκαναν δουλειά αυτά που έπαιρνα. Απλά είναι ακριβό φάρμακο και πρέπει να πίνω δύο μπουκαλάκια την ημέρα . Τώρα πια για φάρμακα στέλνω την μαμά μου , τον αγρίεψε μια φορά και τώρα την έχει στα ωπα ωπα. Σκέφτομαι τη νούμερα θα μου κάνει όταν θα έρθει η ώρα να μου δώσει το χαρτί της ΠΗΤ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

natasoula έγραψε:

Cesilia έγραψε:

Cesilia εκπλήσσομαι με αυτό που γράφεις για τον Γυναικολόγο του ΙΚΑ Ευόσμου. Εγώ ήθελα να μου γράψει τα GYNOTARFIFERON και αυτός μπυ έγραφε τα LEFOFER. Είναι απίστευτος ο άνθρωπος. Όταν ανέβηκα να κάνω παράπωνα στην Δ/νση και τον πήραν τηλέφωνα μου είπε ότι αυτό που έκανα δεν ήταν καθόλου σωστό και φυσικά από κεί και πέρα δεν μου έγραφε τίποτα ούτε εξετάσεις ούτε βιταμίνες. Κάθε φορά που πήγαινα είχαμε σώου.[/quote:2iw8g4pa]

Κι εγω κοριτσια ακουσα για τον γιατρο του ΙΚΑ ΕΥΟΣΜΟΥ οτι πεταει χαρταετο!

Σε 2 φιλες μου που ειναι εγκυες δεν τις εδινε τις εξετασεις...Ηταν εριστικοτατος και αγενεστατος.

Ο Θεος και η ψυχη τους με αυτους τους ανθρωπους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για εμένα, μπορεί και τσάμπα να το σκέφτεσαι.. μετά από τρίμηνη καταστολή των ενδογενών ορμονών δεν ξέρεις αν θα είναι καλές οι ενδογενείς ορμόνες στην πρώτη εμμηνόρροια για να προχωρήσετε σε διέγερση.. μίλα με το γιατρό σου κάνε τις εξετάσεις σου δείτε πως θα είναι ο κύκλος σου και το αποφασίζετε τότε με το γιατρό σου..! Εγώ τουλάχιστον και σύμφωνα με αυτά που έχουν αναφέρει κορίτσια στο παρελθόν με ενδομητριωση, αν έπαιρνα το οκ από το γιατρό μου να προχωρήσουμε θα το έκανα τώρα που θεωρητικά η ενδομητριωση είναι σε ύφεση και οι πιθανότητες καλύτερες..
    • It is one of the well-known complications following in vitro fertilization (IVF) with embryo transfer (ET). The incidence of ectopic pregnancy is estimated to be 2.1–8.6% of clinical pregnancy after IVF-ET, which is 4 times higher than natural conceptions. No significant difference could be demonstrated on the incidence of EP in fresh IVF cycles vs. frozen/thawed cycles in a large cohort of patients. Donor egg recipients were found to have a significantly lower incidence of ectopic pregnancy compared with standard IVF patients. Πηγή: Pubmed  Ισχύει.. του εναντίον δηλαδή, η εξωσωματική αυξάνει τις πιθανότητες..
    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...