Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

Κορίτσια με ετσι ζεστη πως θα πλύνουμε, πως θα ετοιμάσουμε τα πράγματα και την τσαντα μαιευτηρίου; 

εγω με ετσι ζεστη δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Κορίτσια με ετσι ζεστη πως θα πλύνουμε, πως θα ετοιμάσουμε τα πράγματα και την τσαντα μαιευτηρίου; 

Αχ δύσκολο αλλά μια απόφαση είναι θα το κάνουμε με τη βοήθεια όποιου μπορεί!! Εγώ λέω αρχές Ιουλίου να κάνω τα πλυσίματα και σιδερώματα, εκεί κάπου στις 10 για να ναι και λίγο φρέσκα, εσείς τι λέτε;;; Ένα μήνα πριν θα τα πλύνετε; Γτ αν τα ετοιμάσω τώρα μετά δε θα ξανά θέλουν φρεσκάρισμα; Το καλό είναι ότι έχω συγκεντρώσει όλα τα πράγματα, κάποιες τελευταίες παραγγελίες θα έρθουν αυτή τη βδομάδα και μένει μόνο μετά να τα ετοιμάσω..

στις πριν 12 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Αχ δύσκολο αλλά μια απόφαση είναι θα το κάνουμε με τη βοήθεια όποιου μπορεί!! Εγώ λέω αρχές Ιουλίου να κάνω τα πλυσίματα και σιδερώματα, εκεί κάπου στις 10 για να ναι και λίγο φρέσκα, εσείς τι λέτε;;; Ένα μήνα πριν θα τα πλύνετε; Γτ αν τα ετοιμάσω τώρα μετά δε θα ξανά θέλουν φρεσκάρισμα; Το καλό είναι ότι έχω συγκεντρώσει όλα τα πράγματα, κάποιες τελευταίες παραγγελίες θα έρθουν αυτή τη βδομάδα και μένει μόνο μετά να τα ετοιμάσω..

Κι εγω περιμενω κάποιες παραγγελίες και θα μου μείνει να τα ετοιμάσω κι εγω! Κ εγω λέω τέλος του μήνα αυτού, αρχές του αλλου. Θα βγει κι η μαμα μ με άδεια και θα βοηθήσει στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα. 😝 

παράγγειλα κατι σακουλάκια απο SHEIN και σκέφτομαι μηπως βάλω εκεί τα ρούχα του μωρού μετα το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Διάβασα απο πολλές κοπέλες που το κάνουν. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Κι εγω περιμενω κάποιες παραγγελίες και θα μου μείνει να τα ετοιμάσω κι εγω! Κ εγω λέω τέλος του μήνα αυτού, αρχές του αλλου. Θα βγει κι η μαμα μ με άδεια και θα βοηθήσει στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα. 😝 

παράγγειλα κατι σακουλάκια απο SHEIN και σκέφτομαι μηπως βάλω εκεί τα ρούχα του μωρού μετα το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Διάβασα απο πολλές κοπέλες που το κάνουν. 

Ααα! Τι σακουλάκια; Παίρνω κι εγώ από shein..πώς να τα ψάξω; Τελικά εσείς τι θα κάνετε με το σκυλάκι; Εσείς δεν έχετε το κουτάβι; Θα βάλετε καγκελάκια στο υπνοδωμάτιο; Εγώ σκεφτόμουν αυτό και μήπως μετά κι ένα μεγάλο πάρκο για να καθόμαστε μέσα με το μωρό με τα παιχνίδια για να έχει το καθένα τον χώρο του..το σκυλάκι έχει δικό του σπιτάκι όπου μαζεύει εκεί όλα του τα παιχνίδια..

στις πριν 16 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ααα! Τι σακουλάκια; Παίρνω κι εγώ από shein..πώς να τα ψάξω; Τελικά εσείς τι θα κάνετε με το σκυλάκι; Εσείς δεν έχετε το κουτάβι; Θα βάλετε καγκελάκια στο υπνοδωμάτιο; Εγώ σκεφτόμουν αυτό και μήπως μετά κι ένα μεγάλο πάρκο για να καθόμαστε μέσα με το μωρό με τα παιχνίδια για να έχει το καθένα τον χώρο του..το σκυλάκι έχει δικό του σπιτάκι όπου μαζεύει εκεί όλα του τα παιχνίδια..

5pcs Travel Packing Cubes Pe Ziplock Bag For Clothes, Shoes, Cosmetics & Accessories, Waterproof & Portable, Ideal For Business Trip, Vacation & Home Storage, Convenient & Economical, Great Organizer & Gift

παράγγειλα αυτά και κατι Αλλα σακουλάκια Και τα περιμενω. Αν κοιτάξεις θα βρεις κι αλλα να δεις τι σε βολεύουν. 

ναι εγω εχω το λαμπραντορ π είναι 9 μηνών. Δεν ξερω ακομα προς το παρόν το εχω στο σπιτι. Μου κάνουν ολοι πόλεμο οτι μόλις γεννηθεί το μωρό πρεπει να βγει εξω. Εγω δεν θελω.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

5pcs Travel Packing Cubes Pe Ziplock Bag For Clothes, Shoes, Cosmetics & Accessories, Waterproof & Portable, Ideal For Business Trip, Vacation & Home Storage, Convenient & Economical, Great Organizer & Gift

παράγγειλα αυτά και κατι Αλλα σακουλάκια Και τα περιμενω. Αν κοιτάξεις θα βρεις κι αλλα να δεις τι σε βολεύουν. 

ναι εγω εχω το λαμπραντορ π είναι 9 μηνών. Δεν ξερω ακομα προς το παρόν το εχω στο σπιτι. Μου κάνουν ολοι πόλεμο οτι μόλις γεννηθεί το μωρό πρεπει να βγει εξω. Εγω δεν θελω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εγώ έχω πει βλέποντας και κάνοντας με το σκυλάκι!Εννοώ πως θα βολευτούμε στο σπίτι.. Δέχομαι κι εγώ πόλεμο για να το δώσουμε, κάθε μέρα από τη μητέρα και την πεθερά, αλλά δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω μαζί μου! Μην αγχώνεσαι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, θα δούμε πως θα το κάνουμε!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εγώ έχω πει βλέποντας και κάνοντας με το σκυλάκι!Εννοώ πως θα βολευτούμε στο σπίτι.. Δέχομαι κι εγώ πόλεμο για να το δώσουμε, κάθε μέρα από τη μητέρα και την πεθερά, αλλά δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω μαζί μου! Μην αγχώνεσαι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, θα δούμε πως θα το κάνουμε!

Παρακαλω κορίτσι μου! :) Κι εγω δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω! Προς το παρόν είναι οκ μέχρι την γέννηση του παιδιού! Μετα θα δουμε πως θα το κανουμε! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Παρακαλω κορίτσι μου! :) Κι εγω δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω! Προς το παρόν είναι οκ μέχρι την γέννηση του παιδιού! Μετα θα δουμε πως θα το κανουμε! 

❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρύσακι είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια μου εγώ το μόνο που έχω μαζέψει είναι τα έγγραφα!!! Τέλος του μήνα θα μαζέψω τα πράγματα. Η 2η μητέρα μου έχει ξεκινήσει ήδη να μαζέυει τα ψιλοπράγματα... σερβιέτες, μαντηλάκια, παντοφλές, νυχτικά, ρόμπες και πετσέτες... Τα δικά μου δηλαδή περισσοτέρο...

Κορίτσια μου εγώ ήδη έχω αρχίσει τα πλυντήρια 🍉🧿

Είμαι στην 31η εβδομάδα και σιγά σιγά φτιάχνω τα πράγματα για την βαλίτσα μας!!Επίσης από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε και το δωμάτιο 😁🧿 @nanouko @Katiana1987 @Χρύσακι εσείς κορίτσια μου πότε γεννάτε είπαμε??

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Κορίτσια μου εγώ ήδη έχω αρχίσει τα πλυντήρια 🍉🧿

Είμαι στην 31η εβδομάδα και σιγά σιγά φτιάχνω τα πράγματα για την βαλίτσα μας!!Επίσης από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε και το δωμάτιο 😁🧿 @nanouko @Katiana1987 @Χρύσακι εσείς κορίτσια μου πότε γεννάτε είπαμε??

Εγώ 23/8, η @Χρύσακι22/8 και @nanouko14/8

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ 23/8, η @Χρύσακι22/8 και @nanouko14/8

Χαχα καλά κάνετε τότε και καθυστερειτε να ξεκινήσετε...εγώ είμαι 3/8 και όπως καταλαβαίνεις αγχώνομαι καθώς είναι και το 1ο μας 🧿🧿 μήπως και βιαστεί να μας γνωρίσει 🥰🥰

@Benar ΠΗΤ 1/8 Κοριτσάκι 🩷

@Demy93 ΠΗΤ 3/8 Αγοράκι 🩵

@Fighter ΠΗΤ 6/8 Κοριτσάκι 🩷

@μαμά12345 ΠΗΤ 10/8 Αγοράκι 🩵

@Mommyel ΠΗΤ 12/8 Αγοράκι 🩵

@ΜΑΡΘΑΑ_61 ΠΗΤ 13/8 Αγοράκι 🩵

@nanouko ΠΗΤ 14/8 Αγοράκι 🩵

@Christine Pilates ΠΗΤ 20/8 Αγοράκι🩵

@Χρύσακι ΠΗΤ 22/8 Κοριτσάκι 🩷

@Katiana1987 ΠΗΤ 23/8 Κοριτσάκι 🩷

@Elk ΠΗΤ 23/8 Κοριτσάκι 🩷

@Barbiee ΠΗΤ 27/8 Αγοράκι 🩵

@katerinayia ΠΗΤ 28/8 Κοριτσάκι 🩷

@maroo8 ΠΗΤ 29/8 Αγοράκι 🩵

@Magda zi ΠΗΤ 31/8 Αγοράκι 🩵

@Christi.D. ΠΗΤ 31/8 Αγοράκι 🩵

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου εγώ το μόνο που έχω μαζέψει είναι τα έγγραφα!!! Τέλος του μήνα θα μαζέψω τα πράγματα. Η 2η μητέρα μου έχει ξεκινήσει ήδη να μαζέυει τα ψιλοπράγματα... σερβιέτες, μαντηλάκια, παντοφλές, νυχτικά, ρόμπες και πετσέτες... Τα δικά μου δηλαδή περισσοτέρο...

Μια χαρά! Κι εγώ αυτά θα ετοιμάσω πρώτα! Τη βαλίτσα του μαιευτηρίου δηλαδή για παν ενδεχόμενο! Χτυπάω ξύλο!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Χαχα καλά κάνετε τότε και καθυστερειτε να ξεκινήσετε...εγώ είμαι 3/8 και όπως καταλαβαίνεις αγχώνομαι καθώς είναι και το 1ο μας 🧿🧿 μήπως και βιαστεί να μας γνωρίσει 🥰🥰

Α είσαι λίγο νωρίτερα εσύ! Καλά κάνεις, όπως νιώθεις βασικά για να 'σαι ήρεμη!Εμείς θα φτιάξουμε πρώτα τη συρταριέρα και τελευταία την κούνια, στο δωμάτιό μας θα τα έχουμε γτ προς το παρόν δεν έχουμε έξτρα δωμάτιο, αργότερα στον χρόνο θα αλλάξουμε σπίτι και για να έχουμε και έξτρα δωμάτιο..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Κι εμένα το 1ο μου είναι... 

Κορίτσια μου, πήγα σήμερα και πήρα τα πρώτα πραγματάκια της μικρής!!! Έχω τρελαθεί!!!

@nanouko @Χρύσακι κορίτσια έχω κι εγώ σκυλάκι στο σπίτι μικρόσωμο κ με ρωτάνε όλοι τι θα το κάνω όταν έρθει το μωρό..Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω..Θα ρωτήσω κ παιδίατρο τι πρέπει να προσέχω κ όλα καλά θα είναι..

Κορίτσια και εγω έχω σκυλιά αλλά τα έχω στην αυλη 

οταν ήθελε να έρθει ο αδερφός μου που έφερε το λαμπραντορ επειδή εκείνη την έχουμε μέσα στο σπίτι είχα ρωτήσει την παιδιατρο μου είπε όταν κλείσει τους 3 μήνες το μωρο μπορεί να έρθει σε επαφή κανονικά μετά ζώα και ίσα ίσα κάνει καλό στα παιδεία η επαφή από θέμα αλλεργιών και αντισωμάτων ακόμα και στην ψυχολογία τους βοηθάει πολύ… θα μιλήσετε με τους παιδιάτρους σας αυτοί ξέρουν καλύτερα 

οι πρώτοι 3 μήνες είναι οι δύσκολοι που θέλει πολυ προσοχή με το μωρο γιατί μέχρι τους 3 μήνες οι παιδίατροι δεν μπορούν να δώσουν τίποτα στο μωρο χτυπά ξύλο ότι συμβεί πριν τους 3 μήνες απλά φεύγεις για παίδων..

μετά τους 3 μήνες τα πράγματα είναι πιο εύκολα 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Elk είπε:

Μίλησε με τον γιατρό σου για σίγουρα αφού τα έχεις από εχτές και δεν σε έχει περάσει λογικά δεν είναι κάτι ίσως να έχεις κουραστεί 

την συρταριερα μην την κανείς σήμερα κάτσε ξάπλωσε αφού όταν είσαι ξαπλωμένη δεν σε ενοχλεί κανε ενα μπανάκι βοηθάει,  κάτσε  χαλαρώσεις και άραξε σήμερα, λογικά ξεκούραση θέλεις κορίτσι μου 😊

Καλημέρααα... μίλησα με την γιατρό...μου ειπε να παρω ενα ντεπον..να πινω πολύ νερό...και να ξεκουραστώ...τα εκανα όλα αυτά χθες και σήμερα είμαι καλά... ίσως είναι κράμπες λεει...και αν συνεχίσει θα μου δώσει μαγνήσιο!

ευτυχώς σήμερα δεν έχω κάτι!

την συρταριέρα θα την αφήσω απο βδομάδα μάλλον 😂

θα παω να πάρω και τα πράγματα που χρειάζομαι γιατί ακόμα νομίζω τα μισά εχω πάρει...να παίρνω και πράγματα για εμένα γιατι συνέχεια για τον μπέμπη κοιτάω..να ετοιμάζω και τη βαλίτσα σιγά σιγά! και θα τα κάνω ολα μαζι εκει στο τέλος του μήνα... εκεί σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω να τα ετοιμάζω όλα!

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

Καλημέρααα... μίλησα με την γιατρό...μου ειπε να παρω ενα ντεπον..να πινω πολύ νερό...και να ξεκουραστώ...τα εκανα όλα αυτά χθες και σήμερα είμαι καλά... ίσως είναι κράμπες λεει...και αν συνεχίσει θα μου δώσει μαγνήσιο!

θα παω να πάρω και τα πράγματα που χρειάζομαι γιατί ακόμα νομίζω τα μισά εχω πάρει...να παίρνω και πράγματα για εμένα γιατι συνέχεια για τον μπέμπη κοιτάω..να ετοιμάζω και τη βαλίτσα σιγά σιγά! και θα τα κάνω ολα μαζι εκει στο τέλος του μήνα... εκεί σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω να τα ετοιμάζω όλα!

Άντε μια χαρά κορίτσι μου. Εγώ ξεκίνησα μαγνήσιο εδώ και 2 βδομάδες και ηρέμησαν τα πόδια μου. Οι περισσότερες τέλος του μήνα θα τα φτιάξουμε τα πράγματα. Μόνο τα Braxton Hicks συνεχίζονται. Ξεκουράσου και λίγο κορίτσι μου. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια και εγω έχω σκυλιά αλλά τα έχω στην αυλη 

οταν ήθελε να έρθει ο αδερφός μου που έφερε το λαμπραντορ επειδή εκείνη την έχουμε μέσα στο σπίτι είχα ρωτήσει την παιδιατρο μου είπε όταν κλείσει τους 3 μήνες το μωρο μπορεί να έρθει σε επαφή κανονικά μετά ζώα και ίσα ίσα κάνει καλό στα παιδεία η επαφή από θέμα αλλεργιών και αντισωμάτων ακόμα και στην ψυχολογία τους βοηθάει πολύ… θα μιλήσετε με τους παιδιάτρους σας αυτοί ξέρουν καλύτερα 

οι πρώτοι 3 μήνες είναι οι δύσκολοι που θέλει πολυ προσοχή με το μωρο γιατί μέχρι τους 3 μήνες οι παιδίατροι δεν μπορούν να δώσουν τίποτα στο μωρο χτυπά ξύλο ότι συμβεί πριν τους 3 μήνες απλά φεύγεις για παίδων..

μετά τους 3 μήνες τα πράγματα είναι πιο εύκολα 

Κι εγώ θα ρωτήσω την παιδίατρο για το γάτο αλλά σίγουρα δε θα τον αφήσω να πάει στην κούνια της μέχρι να μεγαλώσει λίγο η μπέμπα γιατί ζυγίζει και 4,5 - 5 κιλά... 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Barbiee είπε:

Άντε ωραία μπράβο πάει και αυτό δεν ήταν κάτι τελικά 

Όταν πάω θα του πω και εγω για μαγνήσιο γιατί με πιάνει κράμπα στα πόδια την νύχτα που και που 

Ναι άστην την συρταριερα δεν χρειάζεται να γίνει τώρα εκτός να μπορεί να την φτιάξει κάποιος άλλος 

και εγω δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα να σου πω την αλήθεια παρατημένα τα έχω θέλω σιγά σιγά να ξεδιαλέγω τα φορμάκια που είναι για την αρχή γιατί τα έχω λίγο μπερδεμένα με βάση την ηλικία 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κι εγώ θα ρωτήσω την παιδίατρο για το γάτο αλλά σίγουρα δε θα τον αφήσω να πάει στην κούνια της μέχρι να μεγαλώσει λίγο η μπέμπα γιατί ζυγίζει και 4,5 - 5 κιλά... 

μωρέ λίγο προσοχή στην αρχή θέλει μετά είναι οκ δεν θα έχει κανένα θέμα πιστεύω 

εγω προχτές πήρα 3 γατάκια τα έφερα σπίτι στην αυλη της αρέσουν πολύ της μικρής αλλά ακόμα φοβούνται, θελουν λίγο χρόνο να μάθουν το καινούργιο μερος.. αλλά η μικρη μου μόλις τα είδε χάρηκε πολύ μωρέ.. τα θέλουν πολύ τα ζώα αυτό βλέπω εγω κορίτσια από την δικιά  μου ..

στις πριν 16 ώρες, ο/η maroo8 είπε:

@nanouko @Χρύσακι κορίτσια έχω κι εγώ σκυλάκι στο σπίτι μικρόσωμο κ με ρωτάνε όλοι τι θα το κάνω όταν έρθει το μωρό..Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω..Θα ρωτήσω κ παιδίατρο τι πρέπει να προσέχω κ όλα καλά θα είναι..

Ναι, πες κι εμάς τι θα σου πει! Κορίτσια εγώ δεν έχω βρει παιδίατρο ακόμη! Εσείς βρήκατε κάποια και είπατε ότι περιμένετε μωρό και αν μπορεί να σας αναλάβει;

στις πριν 20 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Ναι, πες κι εμάς τι θα σου πει! Κορίτσια εγώ δεν έχω βρει παιδίατρο ακόμη! Εσείς βρήκατε κάποια και είπατε ότι περιμένετε μωρό και αν μπορεί να σας αναλάβει;

Δεν εχω καταλήξει ακόμα,αλλά έχω αρχίσει να κανω μια έρευνα σιγά σιγά..Θέλω να κάνω μια επίσκεψη πριν γεννήσω και να κανονίσουμε με το καλό  για τις πρώτες μέρες που πρέπει να έρθει ο γιατρός στο σπίτι να δει το μωρό (αν τα λέω καλά)..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...