Μετάβαση σε περιεχόμενο

M2B


MDMT19

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρόνια. Με τον σύντροφο μου προσπαθούμε για μωράκι από τον Ιούλιο αλλά λόγο ΣΠΩ δεν έχουμε καταφέρει ακόμα. Τους τελευταίους μήνες αδιαθετώ με την βοήθεια του Duphaston περίπου 35-40η μέρα κύκλου. Τελευταία περίοδο είχα 27/12 και τελείωσα πρωτοχρονιά. Ήρθαμε σε επαφή 03/01 (7η μέρα κύκλου) και σήμερα παρατήρησα κάποια καφέ υγρά. (Εχω εδώ και 3 μέρες που ξεκινήσα τα τεστ ωορρηξίας αλλά βγαίνουν αρνητικά, όποτε δεν είναι αιμορραγία ωορρηξίας.) Υπαρχει περίπτωση να εκανα ωορρηξία 9-10η μέρα και να είναι αιμορραγία εμφύτευσης; Τι λέτε; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Λιγο απιθανο μου φαινεται με τοσο μεγάλο κυκλο να εκανες ωορηξια τοσο νωρις. Ποτε δεν ξερεις όμως. Ίσως τα καφε ειναι απο καποια ορμονικη τυχαια διαταραχη. Αν συνεχισουν μιλα με το γιατρο σου. Αν επιθυμείς να γίνεις μανούλα καλο ειναι να έχεις συχνες επαφες σε ολοκληρο τον κυκλο, αν μπορείς μερα παρα μερα. Εύχομαι οτι καλύτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...