Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


irovsl

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες!
Είμαι φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και εκπονώ την πτυχιακή μου εργασία με τίτλο "Ο ρόλος των κοντινών σχέσεων, του στρες και της ψυχικής δυσφορίας στην ποιότητα ζωής των υπογόνιμων γυναικών." Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε σε ένα ερωτηματολόγιο που έχω ετοιμάσει, το οποίο συνδέεται με το αντικείμενο της έρευνάς μου. Η έρευνα αποσκοπεί στην κατανόηση του πώς οι κοντινές σχέσεις, το στρες και η ψυχική δυσφορία επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των υπογόνιμων γυναικών. Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί θα απαιτήσει περίπου 10 λεπτά για να συμπληρωθεί. Όλες οι πληροφορίες που θα παρέχετε θα παραμείνουν απόλυτα εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας.
Η συμμετοχή σας θα συμβάλει σημαντικά στην έρευνά μου, και εκτιμώ ιδιαίτερα τον χρόνο που θα διαθέσετε για να συμμετάσχετε.  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας.
Με εκτίμηση,
Ηρώ Βασιλοπούλου
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiPBLan99r9KS12rQ9Ph9K_eHsTPcdT62XU6yod-b0hixUcQ/viewform?fbclid=IwAR0driZ-8Y_FGegDwxOvc6HfE0Cvj8XpqVRtqUe86Cja8OFnZwA2Q5JBIm8_aem_AVqoDsgICAMyGiHusgSsOmfARyP_hziBngbGeDv--4cRTSAqs2Gi10du4oi8-fpW5HA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...