Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για την ψυχολογία της IVF


Recommended Posts

Αγαπητές φίλες, στην προσπάθεια μου να συνεισφέρω μέσα από την έρευνα του διδακτορικού μου στην ψυχική υγεία των γυναικών που πραγματοποιούν θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης, θα ήθελα να προσκαλέσω όσες από εσάς το επιθυμούν να συμμετάσχουν ανώνυμα στην ποιοτική μου έρευνα σχετικά με τις ψυχολογικές δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες μέσω των μεθόδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Με ενδιαφέρουν όλες οι γυναίκες που έχουν προσπαθήσει ή προσπαθούν αλλά ακόμη περισσότερο οι γυναίκες που έχουν κάνει περισσότερες από μία-δύο προσπάθειες. Απαντώντας στο ερωτηματολόγιο ελεύθερης ανάπτυξης που θα βρείτε στο παρακάτω link, συνεισφέρετε σε μία έρευνα της οποίας ο απώτερος στόχος είναι να βγάλει κάποια συμπεράσματα για να βοηθηθούν ψυχολογικά μακροπρόθεσμα περισσότερες γυναίκες που δυσκολεύονται στον δρόμο τους για τη μητρότητα. Διαβάστε τις ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε να απαντάτε και ξεκινήστε μόνο αν νιώθετε άνετα με αυτές. Στην περίπτωση που σας ανακινηθούν έντονα συναισθήματα απαντώντας στο ερωτηματολόγιο σας παρακαλώ να διακόψετε την συμπλήρωση του. Σας ευχαριστώ πολύ!

https://forms.gle/JbFxy93PDEnHgdd96

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή τις φίλες που μέχρι στιγμής έχουν αφιερώσει τον χρόνο για να απαντήσουν. Παρακαλώ πολύ όσες θέλουν και μπορούν να διαθέσουν λίγα λεπτά να το κάνουν. Επίσης μπορείτε να γράψετε όσες γραμμές θέλετε στην κάθε απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Αν μπορείτε κάντε like για να το δουν και άλλες κοπέλες ή κοινοποιήστε το!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...