Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Σκέφτηκα να γράψω σ'εσάς. Μόνο εσείς ίσως μπορέσετε να με βοηθήσετε. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποιο σχετικό μήνυμα. Αυτό σημαίνει οτι μάλλον μόνο σ'εμένα συμβαίνει. Θα μπω στο Θέμα λοιπόν. Είμαι στην 25η εβδομάδα εγκυμοσύνης περιμένω τη μπεμπούλα μου να έρθει. Με το σύντροφό μου είμαστε μαζί 2 χρόνια. Ο άντρας της ζωής μου. Τον γνώριζα σχεδόν 10 χρόνια πριν να κάνουμε σχέση. Μείναμε χρόνια μακριά όμως λόγω σπουδών και δουλειάς. Όταν ξαναγύρισα στην πόλη μου όμως ήταν θέμα χρόνου να κολλήσουμε! Θα νομίσετε οτι είμαι υπερβολική είναι καρμικό όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα οτι θα είμαστε μαζί κάποια στιγμή! Απο εκεί και μετά όλα έγιναν με ταχύτητα φωτός. Έμεινα έγκυος γιατί θέλαμε πολύ ένα μωράκι χωρίς να έχουμε κάνει γάμο. Τώρα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνουμε πολιτικό και μόλις γεννηθεί η μπεμπούλα Θα κάνουμε θρησκευτικό και βάφτιση μαζί - τουλάχιστον έτσι λέγαμε. Ας μπω στο θέμα όμως.

Εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να νιώθω τρομερή ανασφάλεια. Ζηλεύω πολύ. Έγιναν 2-3 καυγάδες και σήμερα δεν τον έχω δει απο το μεσημέρι. Έκανα σκηνή γιατί χθες που βγήκαμε έκαναν κλήσεις στο κινητό του με απόκριψη και αφού απαντούσε μετά απο λίγο το έκλειναν. Εγώ δεν ήθελα και πολύ να φουντώσω και κρατήθηκα μέχρι σήμερα που τον πέρασα απο ιερά εξέταση. Αποτέλεσμα: Χάλασα την εκδρομή που θα πηγαίναμε απο σήμερα, έκλαιγα όλη τη μέρα και άρχισα να συνειδητοποιώ οτι τον απομακρύνω απο κοντά μου.Κατάθλιψη, ενοχές για τη μπεμπούλα μου που φοβάμαι οτι νιώθει τη στενοχώρια μου, λύπη, απόγνωση είναι όλα αυτά που νιώθω. Γιατί? Τί μπορεί να μου συμβαίνει? Φοβάμαι οτι θα τον χάσω. Αν έχετε περάσει κάτι ανάλογο ή έχετε ακούσει κάτι σχετικό θα σας ήμουν ευγνόμων αν θ μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας.

Έλπιζω μόνο να περάσει. Να είναι μπόρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωρα στειλε ενα μηνυμα στον αντρα σου και πες τπυ οτι κλωτσαει η κορη του και τον ζηταει για να μαζευτει σπιτι του. κοιτα να εισαι ηρεμη. θα εχουν τρελαθει και λιγο οι ορμονες φανταζομαι......την επομενη φορα που θα εχεις νευρα σκεψου ο σημερινο και κρατησου. ή συζητηστε το. παντα υπαρχει τροπος. οκ κοριτσι? δεν ειναι αναγκη να φτανουμε τα πραγματα στα ακρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΩΡΑΚΙ μην στενοχωριεσαι,συμβαινουν αυτα στα ζευγαρια.Ηρεμησε και ξεκουρασου και οταν επιστρεψει συζητηστε ηρεμα αυτα που αισθανεσαι και θα βρειτε μαζι τον τροπο για να περνατε καλα και οι δυο.Με την αγαπη και την αλληλοκατανοηση λυνονται ολα τα προβληματα.:)

Να προσεχεις το νινακι που εχεισ στην κοιλιτσα σου πανω απ ολα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν μην σκέφτεσαι αρνητικά. Δεν πρόκειται να τον χάσεις. Πρέπει όμως να του ζητήσεις συγνώμη και να του εξηγήσεις ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι ορμόνες σου λόγω εγκυμοσύνης είναι σε έξαρση και ότι τίποτα από όλα αυτάδεν εννοούσες. Άλλωστε όποιο βιβλίο κι αν διαβάσει θα το επιβεβαιώσει. Άλλες έχουν νεύρα πολλά, άλλες είναι υπερευαίσθητες, άλλες υπερβολικές. Πες του ότι θα προσπαθήσεις να μην ξανασυμβεί αλλά ακόμα και αν ξαναγίνει να μην του δώσει σημασία γιατί θα είναι σαν να μιλάνε οι ορμόνες σου. Κάντον μια αγκαλιά και πες του πως του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και πως όλα αυτά θα σας φαίνοντε αστεία σε λίγο καιρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααχ Δωρακι μου στο λιγο της εγκυμοσυνης μου που κρατησε μονο 9 εβδομαδες άρχισα να ζηλευω τον άντρα μου γιατι μου δημιουργήθηκε μια ανασφάλεια λόγω της δουλειας του...Ειναι μουσικος και αν και δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα ξαφνικα άρχισα να ζηλευω μια συναδελφο του...Και αυτο για ένα μηνυμα καθαρα επαγγελματικο που έστειλε η κοπέλα στο κινητο του κι εγω το παρεξηγησα...Μαλωναμε ασταματητα...Αλλά το καλό στον αντρα μου είναι οτι με καταλαβαινε και ερχοταν και με αγκαλιαζε, με φιλουσε και με ηρεμουσε λέγοντας μου να σκεφτω το μωράκι μας που ειχα στη κοιλιτσα μου...Μην στεναχωριεσαι...Μιλησε του, πες του για τις ορμονες σου που τα έχουν παιξει και ολα θα πανε καλα!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα στο υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Δωράκι!

Κι εγώ με τον άντρα μου δεν είχαμε παντρευτεί πριν την εγκυμοσύνη. Εμείς γνωριζόμασταν 3 χρόνια και είχαμε σχέση ένα χρόνο μόνο... Επειδή ξέραμε ότι αργά ή γρήγορα θα κάναμε οικογένεια, είπαμε και τί έγινε; ήρθε λίγο νωρίτερα απ'ότι υπολογίζαμε. Βάλαμε μπρος και ξεκινήσαμε... Κάναμε τον πολιτικό με σκοπό, όπως λες κι εσύ, να κάνουμε θρησκευτικό και βάφτιση μαζί.

Τώραααα... ΕΓΩ που δε ζήλευα ΠΟΤΕ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΟΤΕ όμως, έχω λυσσάξει!!! Και μέχρι το περίπτερο να πάει για εφημερίδα μετράω το χρόνο. Που ο κακομοίρης πολύ σπάνια θα πάει για ένα καφεδάκι μόνο... Δεν του το δείχνω βέβαια και αυτό το κάνει χειρότερο γιατί βγαίνουν αλλού τα νεύρα μου και δεν καταλαβαίνει γιατί νευριάζω... Εχουμε κάνει 2-3 γερούς τσακωμούς το τελευταίο δίμηνο και επειδή δεν μπορώ τα μούτρα και το άσχημο κλίμα, του λέω ότι τον φωνάζει η κόρη του...

Θα είναι περαστικό αρκεί να το χειριστείς σωστά και να "προσπαθήσεις" να μην ξανασυμβει. Είναι δύσκολο, το καταλαβαίνω γιατί το περνάω (στο περίπου) αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε...

Φιλιά πολλά!

Καλημέρα σε όλες και καλά να περάσετε σήμερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωρακι μου καλημερα :-)....δεν θα πω κατι διαφορετικο απο τα κοριτσια!

Μονο που θα σε παρακαλουσα να συγκρατεις οσο μπορεις τις εξαψεις σου που τις κατανοω απολυτα...πιστευω αν ηταν κατι υποπτο θα ειχες καταλαβει ηδη κατι...νομιζω δλδ,αλλα και παλι νομιζω πως θα επρεπε να κανεις συζητηση με τους καυγαδες ολα παντα γινονται χειροτερα και οχι καλυτερα!Οπως ειπες κι εσυ οτι παντα πιστευες οτι θα εισαστε μαζι καποια στιγμη...:-)...

Εισαστε...προσπαθησε να βρεις τροπους να τα πηγαινετε καλυτερα και οχι χειροτερα...περιμενετε το νινακι σας!!

Οταν νιωθεις ανασφαλεια να του τον λες να τον ρωτας...πχ για τις αναπαντητες...να πηγαινετε μαζι βολτιτσα οταν νομιζεις πως κατι δεν παει καλα...

Μπορα θα ειναι αρκει να φερεις τον ηλιο :-)

Ηρεμησε και εξηγησε του....ελπιζω να τα βρηκατα και να ειναι ολα καλα!!!

Με το καλο να ερθει και το μπουμπουκακι σας στην ζωη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα, χα, χα.... Και που΄σαι ακόμα!!!

Έπρεπε να δεις εμένα, να έχω βάλει τα κλάματα στο αυτοκίνητο επειδή κάποιος με στραβοκοίταξε στη δουλειά. Παίρνω μία φίλη που έίχε γεννησει και τις το λέω και βάζει τα γέλια! Και να είμαι εγώ τώρα να καταλαβαίνω ότι είναι γελοίος ο λόγος που κλάιω, να συνεχίζει όμως να τρέχει το δάκρυ σαν τρελό στα μάγουλα με λυγμούς και ταυτόχρονα να γελάω... Η πιο γκροτεσκο σκηνή της εγκυμοσύνης μου!!!!

Οι ορμόνες σου παιδάκι μου τρελάθηκαν. Δεν πειράζει για την εκδρομή, θα κάνετε άλλη και με το παιδάκι σας, πήγαινε για κανα καφέ με μια φίλη σου, δες τις βιτρίνες, κάνε κόυρα ομαρφιάς.... Οτιδήποτε άλλο από το να τον σκέφτεσαι!!! Πέρνα καλά.

Και όταν τα ξαναπείτε, γιατί θα τα ξαναπείτε, εξήγησέ του ότι σε τρέλαναν οι ορμονες σου, πες του ότι δυστυχώς θα ξαναγίνει και να το αντιμετωπίζει με χιούμορ, και να σε χαιδεύει.. να σε χαιδεύει πολυ!!!

Αλλά την επόμενη φορά, πριν πεις οτιδήποτε πάρε καμια φίλη σου και ξέσπασε σε αυτήν, κατά προτίμηση κάποια που το’χε περάσει... Μεγάλη ανακάλυψη η φίλες...

Μια μέρα θα το σκέφτεσαι και θα γελάτε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον και περισσότερο γιατί τώρα νιώθω οτι κι άλλοι άνθρωποι με καταλαβαίνουν και είναι δίπλα μου. Ας είστε μακριά και άγνωστες. Με κάνατε να ηρεμήσω λίγο. Το μόνο που θέλω είναι να σταματήσω να κλαίω και να σκληρύνω λίγο. Είναι άδικο αυτό που κάνω στη μπεμπούλα μου. Τί σκατά μάνα θα γίνω? Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο να μην το αναρωτιεσαι βρε!!Τυχαινουν κι αυτα!!Απλα να προσεχεις λιγακι γιατι και το νινακι στενοχωριεται για την μαμα!!:-)

Βρες τροπους να ξεχνιεσαι...πηγαινε μια βολτα...μπες εδω να σε κανουμε εμεις να ξεχαστεις!:-)

Ευχομαι να τα βρηκατε και ολα να ειναι καλα!!!Συζητηση και παλι συζητηση...κοντρα στην κοντρα δεν βγαζει πουθενα....φιλακια!;-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δώρα μου ... ελπίζω τώρα που σου γράφω να είναι όλα μέλι γάλα.

Να ξέρεις ότι οι ορμόνες μας τα παίζουν ... και εγώ έχω γίνει πολύ ζηλιάρα και γκρινιάρα και κλαίω και εύκολα ... αλλά προσπαθώ να τα μαζεύω και να μην τσακώνομαι με τον άντρα μου.

Το βασικότερο είναι ο αυτοέλεγχος. Να σκέφτεσαι ότι το μωράκι σου νοιώθει τα πάντα και δεν είναι καλό αν αισθάνεται έτσι την μανούλα του.

Εγώ όταν με πιάνει κάτι από όλα αυτά .... σκέφτομαι την κορούλα μου και τσουπ αμέσως το μαζεύω.

Φιλιά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είμαστε καλά ακόμη. Δύσκολα είναι. Θα προσπαθήσω να πάω μια βόλτα. Να πάρω λίγο αέρα - αν μπορέσω να κάνω κάτι με τα μάτια μου γιατί είναι χάλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι μωρε Δωρακι??Δεν του εξηγησες?Αχ βρε κοπελα μου τι να πω θα περασει...απλα μιλησε του ομορφα προσπαθησε να τον πλησιασεις...τ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχου ... στεναχωρήθηκα τώρα ...

Δωρα μου θα είναι περαστικό ... απλά να μιλήσεις μαζί του

ήρεμα, γλυκά βάλε και λίγο νάζι ρε παιδί μου ... γυναίκα είσαι

μην κλαίς

δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε στο μωρό

εύχομαι αύριο να έχουμε καλύτερα νέα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωράκι μην στεναχωριέσαι! Το έχω περάσει κι εγώ δις. Είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης τέτοια που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για καλύτερες αντιδράσεις και στους δύο. Γλυκιά μου δεν είναι μόνο οι δικές σου οι ορμόνες που έχουν τρελλαθεί, αλλά και εκείνος μη νομίζεις ότι μπορεί να είναι όπως πριν την εγκυμοσύνη. Να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για τη σχέση σας. Αυτή η μαγεία για το θαύμα της ζωής, σας επηρρεάζει όσο τίποτα άλλο, καθώς ξαφνικά από ζευγάρι γίνεστε ΓΟΝΕΙΣ. Μη νομίζεις ότι οι άντρες ξέρουν να μας αντιμετωπίσουν. Φοβούνται ότι δεν μπορούν να μας σταθούν και ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλο αυτό το πρωτόγνωρο που συμβαίνει στη ζωή τους. Η γνώμη μου είναι να του μιλήσεις, να του ζητήσεις συγνώμη και στη συνέχεια να "βγάλετε" απο μέσα σας και οι δύο όλα όσα αισθάνεστε και όλες σας τις φοβίες και ανασφάλειες (μη νομίζεις ότι θα παραδεχτεί πως έχει φοβίες για το μέλλον). Όπως και να έχει πάντως εύχομαι μέχρι τώρα να τα έχετε βρει και προς θεού ηρέμησε, η μπεμπούλα δεν φταίει σε τίποτα, να ξέρεις αισθάνεται τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή σου σκέψη αντιλαμβάνεται...

Πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η περιοδος αυτη θα ειναι δυσκολη και για σενα αλλα και για τον αντρα σου.Αλλα τελικα εμεις ειμαστε ετσι λογω ορμονων!!!

Εγω ημουν παντα ζηλιαρα αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη εχω γινει ακομα πιο πολυ.Ετσι για να σας κανω να γελασετε θα σας πω κατι αστειο που επαθα (που οντως δειχνει οτι παραλογιζομαι...)

π.χ. τις προαλλες χαζευε STAR ειδησεις και μετα εδειξε την Πετρουλα με τα εσωρουχα να λεει τον καιρο...ξερετε με τον δικο της "ξεχωριστο" τροπο. Για την ακριβεια εκεινο το βραδυ φορουσε μονο κατι ρουχα σαν καμαριερα-μαγειρισσα...

Φανταστειτε λοιπον σκηνικο (εγω-Αννα) με μια λιμα στο χερι να λιμαρω τα νυχια μου και την κοιλαρα απλωμενη ....στον καναπε και ο αντρας μου (Λαζαρος) να εχει ανοιξει χαφτικα τελειως το στομα και να την χαζευει!

Καποια στιγμη αντιλαμβανομαι την ησυχια που επικρατει...και ρωταω...

- Λαζαρε τι καιρο θα εχει αυριο?...(ησυχια)

- Ε? , απανταει....

- Λεω τι καιρο θα εχει αυριο?

- Να σου πω την αληθεια δεν ακουγα...,αυτην χαζευω, μου λεει!

Εχω κολλησει!!! Περιττο να σου πω οτι αφηνιασα!!! Του κρατησα μουτρα εκεινο το βραδυ αλλα πραγματικα ειχε και γελιο και κλαμα!!!

ΝΑ ΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ!!!!

(μεταξυ μας εμενα η Πετρουλα δεν μ'αρεσει αλλα σε εναν αντρα τι να πεις????):P :P :P

Σοβαρα τωρα μην χαλιεσαι...Θελει συζητηση και να μην τα παιρνεις τοις μετρητοις...

Εγω ηθελα να σου δειξω την αστεια πλευρα της καταστασης αυτης!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωράκι μου όλες μα όλες έχουμε κάτι παρόμοιο με λιγότερη ή και περισσότερη ένταση να σου διηγηθούμε....

Στην πρώτη εγγυμόσύνη ήταν όλα πιο εύκολα γιατί είμασταν οι δυό μας οπότε λίγη ένταση μετά λίγο μούτρα, μετά λίγο νάζι και όλα καλά...

στη δεύτερη, ήταν και κοντά στην πρώτη.... άντε πάλι οι ορμόνες στο full, κοντέψαμε να διαλυθούμε... μετά όλα καλά και καλύτερα...

Στην τελευταία, αυτές τις 20 εβδομάδες....ο άντρας μου με

είχε μάθει πια... συνήθως τηλεφωνούσα όλο νεύρα του έλεγα κάτι μου έλεγε και κείνος καλά καλά και μετά μου έστελνε φιλάκια.

Μην ανησυχείς κορίτσι μου, λίγο ηρεμία θέλει. Όταν σου έρχονται οι αμφιβολίες ζήτα μια αγκαλιά και τότε όπως θα είσαι μέσα στην αγκαλιά του μίλησε του, πες του και θα σου απαντήσει.

Οι ανούσιες ανασφάλιες λόγω των ορμονών τα κάνουν όλα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera Dwraki mou...

Kali eleftheria na exeis agapi mou...

Kita oso gia tin anasfaleia,,,tin zilia kai ola ayta...

einai fusiologika gia emas pou eimaste egkuws,,,wmos tha prepei na miliseis tou antra sou,,,na tou eksigiseis orismena pragmata...

Kai xwris na mallwnetai re agapi mou...

Einai krima na mallwneis ton antra sou...

Min stenaxwriesai agapi mou...

Kai sas euxwme mia kaliteri sunexeia...

O theos mazi sas...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε κορίτσια αλήθεια ζηλεύατε?!? Εγω που κανονικά είμαι ζηλιαρα, στην εγκυμοσύνη μου δεν ήθελα ουτε να τον βλέπω. Μου εσπαγε τα νευρα και που ανεσαινε και ήθελα να του σπάσω τα μούτρα!!! Τώρα που το θυμάμαι τον λυπάμαι μωρε τον κακομοιρο... Μιλάμε ήμουν έτοιμη για εξορκισμό!!

Πάντως δεν είναι σωστό να σε στεναχωρεί ούτε να σε βάζει σε θέση να απολογείσαι στην κατάσταση σου! Τί εγωισμοί είναι αυτοί? Στην τελική βάλτον να διαβάσει κανα άρθρο να έρθει στα ίσα του! Εσυ μη χαλας τη ζαχαρένια σου! Φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζούνες καλησπέρα! Απο χθες το βράδυ είμαστε καλύτερα! Μιλήσαμε λίγο και τα ξαναβρήκαμε! Ήταν πολύ αμήχανα όταν τον ρώτησα αν τελικά έχουμε πρόβλημα. Ίσως τον ταρακούνησε λίγο αυτό. Σκέφτομαι όμως πόσα περνάμε και πιστεύω οτι όλες μας αξίζουμε τα καλύτερα. Δουλειά, σπίτι, άντρα που συμπεριφέρεται σαν μωρό, τα νεύρα μας κρόσια συνέχεια, έντονες συγκινήσεις-πολύ κλάμα και χαρά μαζί και ακόμη αντέχουμε! Τελικά η γυναίκα είναι γεννημένη για να τα αντέχει όλα! Η καλύτερη επιβράβευση όμως είναι οτι γινόμαστε μανούλες! Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bravo Dwraki mou!!!

Xairomai gia esas

kai symfwnw me tin Sissiw...

Dws'tou kana vivlio na diavasei,,,

stin katastasi sou as einai ligo pio "malakoulis"

mazi sou!

Efoson eisastan zeugari me isorropia

(prin tin egkymosyni)

as prospathisete pareoula, na diatirisete

tis kales sas sxeseis......

Alla min mou katapiezesai kai poly!!!

Eipame... oi ormones!!!

Kai sta lew egw pou . . . mexri stigmis --16 ebvomada kyisis--

den exw niwsei kamia "ormoni" na me tarazei...!

Ola mou einai to idio fysiologika(!)

me prin..........!!!!!!!!!

Ps: kai min tarazesai toooooso gia to mwraki...

Mia sto toso "epitrepei" to bebe stin manoula

na stenaxwrithei...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δόξα τον Θεό ... που τα βρίκατε.

Σε είχα στο μυαλό μου καλή μου και χάρηκα πάρα πολύ διαβάζοντας το μήνυμα σου.

Να είστε καλά όλοι σας και πάντα αγαπημένοι, σας το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου. Επίσης συμφωνώ με τα κορίτσια ... πάρε κανένα βιβλίο που μιλάει για την ψυχοσύνθεση σου αυτό τον καιρό και επισήμανέ του κάποια κομάτια για να μπορέσει σιγά σιγά να σε καταλάβει (όσο γίνεται γιατί μία παροιμία λέει σε ξένους "ποπούς" χίλιες ξυλιές)

Φιλιά πολλά ... και ότι χρειαστείς εμείς εδώ θα είμαστε !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με την Σισσιώ.. Τώρα, είναι ώρες που δεν θέλω να τον βλέπω.. Αφού του λέω.. Δεν πας να δεις την μαμά σου, δεν πας καμιά βόλτα να μ'αφήσεις στην ησυχία μου?? Αλλά υπάρχούν και φορές που θέλω να'μαι μαζί του συνέχεια!!

Δωράκι, απλά, όταν σε πιάνει η ανασφάλεια προσπάθησε να ηρεμείς και να ο συζητάς με ηρεμία. Κερδίζεις πιο πολλά. Εγώ επειδή έχω εκρήξεις θυμού έντονες, έχω χάσει πάρα πολλές φορές το δίκιο μου. Όποτε το έχω κάνει με ηρεμία τον έχω κολλήσει στον τοίχο και δεν έχει να μου πει τίποτα.. Κι ας έχω και λίγο άδικο μεταξύ μας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωράκι χάρηκα πολύ που τα βρήκατε. Εύχομαι από 'δω και πέρα να είναι τα πράγματα πιο ήρεμα και να συζητάτε περισσότερο. Πραγματικά βοηθάει πολύ αυτό. Άλλωστε το είπες και μόνη σου "...άντρες που συμπεριφέρονται σαν παιδιά...", δεν καταλαβαίνουν και πολλά καλή μου. Θέλουν αυτό που λέει ο λαός "μασημένη τροφή" να τους εξηγείς "Λό-λα να έ-να μή-λο" :lol: :lol: Φρόντισε λοιπόν τον εαυτό σου και την μπεμπούλα σας και όλα θα πάνε καλά. Θα τα ξαναπούμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Elli13 κοριτσιιιιιι μμμ τι καλααα!!!! Ήμουν σίγουρη ότι θ ήταν όλα καλά! Το σώμα σου θυμάται και ξέρει ακριβώς τι πρέπει ν κάνει!!!! Αχχχχ ακούσαμε την πρώτη καρδούλα !!!❤️❤️❤️ ποσό είσαι τώρα;;;  Εγώ η θ πάω τη Παρασκευή η από βδομάδα! Μ είπε ο γιατρός καλυτερα από βδομάδα γ ν ακούσουμε σίγουρα καρδούλα αλλά εμένα ο άντρας θ λείπει σε ταξίδι! Όποτε λέω ν πάω τη Παρασκευή κ αν δν ακούσουμε δν θ αγχωθώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ και θ ξαναπάω από βδομάδα που θ γυρίσει ο συζυγος! Πιστεύω πως όλα είναι καλά , έδωσε το σήμα του το μικρακι μ με τις ναυτίες π έχω!  @Naty @Θέτις Κ. @Girly είμαστε οι επόμενες ❤️❤️
    • Έλα ντε ; Και εγω αυτό αναρωτιέμαι ήπια 600ml ζαχαρονερό είναι δυνατόν να είναι τα ίδια όρια ;
    • Κορίτσια δεν θα παρω τηλ θα περιμένω και την άλλη φορα τα ίδια έγινε με τον θυρεοειδή και ειχα πανικοβληθεί δεν μου απάντησε ποτε στο μήνυμα μου άσε που ντράπηκα κιολας που του εστειλα μνμ στο κινητό του χωρις μου το δώσει ο ιδιος.. έτρεχα από μόνη μου σε ενδοκρινολόγο μεγάλη βδομαδα τελευταία στιγμή να βρω γιατρό να με δεχτεί  και αποτελέσματα ήταν να μην δώσει καν σημασία στην τιμή του θυρεοειδή  Δεν μου είπε ποτε να του στέλνω αποτελέσματα από εξετάσεις και απο την μια το καταλαβαίνω δεν είναι ιδιώτης να το εχω όποτε θέλω στο τηλέφωνο.. το ήξερα ότι θα γίνει αυτό από την στιγμή που πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο 🤷‍♀️
    • Όμως αυτά είναι τα όρια της καμπύλης των 75! Πώς γίνεται να είναι ίδια και για τα 100? Νομίζω κι εγώ να πάρεις να ρωτήσεις, εγώ τουλάχιστον θα ρώταγα και μη σε νοιάζει τι σου είπανε για επείγοντα! 
    • Έλα μπράβο κορίτσι μου όλα καλά πηγαίνουν με το μωρακι σου ήθελε λίγο το χρόνο του η καρδούλα ήταν νωρίς για αυτό 🥰 εγω είμαι με τον αντρα σου 100% τώρα να σου την αλήθεια έχει δίκιο επειδή πάνω κάτω ήμουν στην ίδια κατάσταση με εσενα θέλεις βοηθεια έστω να περάσεις ο πρώτο τρίμηνο σίγουρα θα πάρεις το παιδάκι σου αγκαλιά και εγω την επαιρνα και την παίρνω ακόμα που έχει πάει 12 κιλά αλλά στην αρχή τουλάχιστον προσπαθούσα να μην την παίρνω με το παραμικρό αγκαλιά συνήθως καθόμουν στον καναπε και μου την έδινε η μαμα μου όποτε με χρειαζόταν  Με το καλοοοοο 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...