Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Πώς είστε; Εγώ είμαι 6η μέρα καθυστέρησης με αρνητικό δυστυχώς τεστ. Βέβαια τις τελευταίες 2 μέρες έχω έντονα υγρά (σαν ασπράδια αυγού), νιώθω ότι είμαι μόνιμα κατουρημενη. Είναι φυσιολογικό αυτό;;; Σκέφτομαι μήπως γίνει ωορρηξία αλλά είναι πολύ πολύ αργά. Έχω φτάσει την 41η μέρα του κύκλου (χωρίς θετικό τεστ ωορρηξίας, μετά τα παράτησα). Έχει συμβεί σε καμία;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@kokkinoskoufitsa με το καλοοοο 🩷 καλή επιτυχία!!!!!

Κι εγώ χοντρούλα είμαι και σε καταλαβαίνω...τώρα γύρισα από διακοπές και άρχισα διατροφή πάλι....91 κιλά είμαι εγώ...

Πολλά..πριν τα παιδιά ήμουν 63!!!!!!

Κορίτσια σας νιώθω φουλ. Εγώ πέρσι τέτοια εποχή έφτασα το ταβάνι των 83 κιλών (δεν είχα πάει ποτέ μου τοσο). Ρύθμισα φέτος και το θυρεοειδή και είμαι 1 χρόνο σε διατροφή (τον Αύγουστο την έσπασα, θα μαζευτω σιγά σιγά). Έχασα 13 κιλά! Έχω βέβαια να χάσω αλλά 10 για να φτάσω σε ένα υγιές βάρος για μένα. Με πολύ κόπο λόγω ΣΠΩ έχασα αυτό το βάρος. Πολύ προσπάθεια και πείνα. Βέβαια αξίζει η διατροφή, νιώθω ότι μου ρυθμίζει τα ορμονικά. Όταν κάνω ατσαλειες για κάνα μήνα, νιώθω χάλια.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Κορίτσια σας νιώθω φουλ. Εγώ πέρσι τέτοια εποχή έφτασα το ταβάνι των 83 κιλών (δεν είχα πάει ποτέ μου τοσο). Ρύθμισα φέτος και το θυρεοειδή και είμαι 1 χρόνο σε διατροφή (τον Αύγουστο την έσπασα, θα μαζευτω σιγά σιγά). Έχασα 13 κιλά! Έχω βέβαια να χάσω αλλά 10 για να φτάσω σε ένα υγιές βάρος για μένα. Με πολύ κόπο λόγω ΣΠΩ έχασα αυτό το βάρος. Πολύ προσπάθεια και πείνα. Βέβαια αξίζει η διατροφή, νιώθω ότι μου ρυθμίζει τα ορμονικά. Όταν κάνω ατσαλειες για κάνα μήνα, νιώθω χάλια.

Μπράβο κοπέλα μου!!!μακάρι να τα καταφέρω και εγώ!!!!!θέλω πειθαρχία και θέληση 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Κορίτσι μου εμείς με ΣΠΩ πρέπει δυστυχώς να προσέχουμε διπλά τι τρώμε και πόσο! Το βάρος επηρεάζει πάρα πολύ τις ορμόνες.. παλιά στα 20 μου ήμουν 47 κιλά και είχα περίοδο κάθε 35-40 μέρες το πολύ. Όταν άρχισα να βάζω κιλά μέχρι και πρόσφατα δηλαδή άρχισε να γίνεται ο χαμός με την περίοδο! Και ειδικά αν το βάρος το βάζεις στην περιοχή της κοιλιάς είναι ακόμα χειρότερο. Και εγώ εκεί βάζω κιλά στην κοιλιά όχι στους γλουτούς! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!!!μακάρι να τα καταφέρω και εγώ!!!!!θέλω πειθαρχία και θέληση 

Θα τα καταφέρεις. Θέλει πολύ πείσμα. Μια απόφαση είναι όλα!!! Η διαιτολόγος μου τι άκουγε. 🙃🙃😛 Εχανα πολύ αργά. Δυσκολεύτηκα πολύ. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου εμείς με ΣΠΩ πρέπει δυστυχώς να προσέχουμε διπλά τι τρώμε και πόσο! Το βάρος επηρεάζει πάρα πολύ τις ορμόνες.. παλιά στα 20 μου ήμουν 47 κιλά και είχα περίοδο κάθε 35-40 μέρες το πολύ. Όταν άρχισα να βάζω κιλά μέχρι και πρόσφατα δηλαδή άρχισε να γίνεται ο χαμός με την περίοδο! Και ειδικά αν το βάρος το βάζεις στην περιοχή της κοιλιάς είναι ακόμα χειρότερο. Και εγώ εκεί βάζω κιλά στην κοιλιά όχι στους γλουτούς! 

Αφού έπαθα το έμαθα. Στα 30 μου έμαθα πως να τρώω. Σε σχέση με παλιότερα πρέπει να στερούμε αρκετά για να μν ξεφεύγω. Εγώ περνώ βάρος παντού 😂😂😂 κοιλιά, γλουτούς, μπρατσακια!! Όπου θες. Κι αυτό μου κόστισε να χάσω την περίοδο κι τώρα να μν μπορώ να τη ρύθμισω. Μεγάλωσε παρά πολύ ο κύκλος, 45+ ημέρες. Έκανα να δω περίοδο και 3-4 μήνες. Για αυτό έχω πεισμωσει να χάσω αλλά 10 κιλά, μπας κ το επαναφέρω σε 30 μέρες. Παίρνω γκλουκοφαζ και ινοφερτ (δεν βλέπω διαφορά, δεν μ βοηθάει) αν και το παν είναι η διατροφή, χαμηλών λιπαρών, περιορισμό σε γαλακτοκομικά, λιπαρα κρεατα και υδατάνθρακες, φουλ πρωτεινης και ολική άλεση (που τα μισώ!). Και μια ζωή απλά πρέπει να κάνεις διατροφή για να είσαι καλά και Μ την υγεία σου.

Πόσο σας νιώθω βρε κορίτσια!!! Ομοιοπαθούσα... Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει σε ισορροπία το σώμα με τις ΣΠΩ. Πλέον όμως είναι πολύ πιο δύσκολο (λόγω ηλικίας) να φύγουν τα κιλά. Φεύγουν όμως. Από το μυαλό ξεκινά όλο το πράγμα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Δυστυχώς αυτη είναι μια απορία που την έχουμε αρκετές εδώ και είναι σπαστικό όταν πας σε κάποιον ειδικό και σου λέει "ανεξήγητη υπογονιμότητα" . Τι θα πει αυτό ρε γαμωτο!!!! Γι'αυτό πληρώνουμε ένα σωρό εξετάσεις για να μου πεις ανεξήγητη υπογονιμότητα?? 

Εγώ δε πιστεύω στην ανεξήγητη! Υπάρχουν πολλες εξετάσεις τις οποίες πολλοί γιατροί δε τις κάνουν γιατί ισως να  μην είναι η ειδικοτητα τους; Δε ξέρω αλλα έτυχε να διαβάσουμε εδώ αρκετά πράγματα που δε περνάει από το μυαλό σου γιατί να μην μένεις  εγκυος. Δεν λεω ότι εχεις κάτι ή έχουν κάτι τα κορίτσια απλά εγώ δε πιστεύω στο ανεξήγητο 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ δε πιστεύω στην ανεξήγητη! Υπάρχουν πολλες εξετάσεις τις οποίες πολλοί γιατροί δε τις κάνουν γιατί ισως να  μην είναι η ειδικοτητα τους; Δε ξέρω αλλα έτυχε να διαβάσουμε εδώ αρκετά πράγματα που δε περνάει από το μυαλό σου γιατί να μην μένεις  εγκυος. Δεν λεω ότι εχεις κάτι ή έχουν κάτι τα κορίτσια απλά εγώ δε πιστεύω στο ανεξήγητο 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Αυτοί το λένε ανεξήγητη υπογονιμότητα γιατί δεν μπορούν να πουν ΔΕΝ ΞΕΡΩ  πρέπει να πας σε κάποιον άλλον ειδικό!  Αυτό είναι που με εκνευρίζει σε γιατρούς! Μια γυναικολόγος εμένα δεν μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο για τις ορμονικές εξετάσεις! Τα κορίτσια μου το είπαν εδώ!! 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η tooth.fairy είπε:

Αφού έπαθα το έμαθα. Στα 30 μου έμαθα πως να τρώω. Σε σχέση με παλιότερα πρέπει να στερούμε αρκετά για να μν ξεφεύγω. Εγώ περνώ βάρος παντού 😂😂😂 κοιλιά, γλουτούς, μπρατσακια!! Όπου θες. Κι αυτό μου κόστισε να χάσω την περίοδο κι τώρα να μν μπορώ να τη ρύθμισω. Μεγάλωσε παρά πολύ ο κύκλος, 45+ ημέρες. Έκανα να δω περίοδο και 3-4 μήνες. Για αυτό έχω πεισμωσει να χάσω αλλά 10 κιλά, μπας κ το επαναφέρω σε 30 μέρες. Παίρνω γκλουκοφαζ και ινοφερτ (δεν βλέπω διαφορά, δεν μ βοηθάει) αν και το παν είναι η διατροφή, χαμηλών λιπαρών, περιορισμό σε γαλακτοκομικά, λιπαρα κρεατα και υδατάνθρακες, φουλ πρωτεινης και ολική άλεση (που τα μισώ!). Και μια ζωή απλά πρέπει να κάνεις διατροφή για να είσαι καλά και Μ την υγεία σου.

Εγώ έφτασα 65 κιλά! Και είπα τέλος! Έκοψα τα γλυκά τα άλευρα και έβαλα πολύ φρούτο και σαλάτα στην διατροφή μου! Τρώω μόνο 2 παγωτά την εβδομάδα γιατί είναι καλοκαίρι και δεν μπορώ να αντισταθώ! Και πέρα από τα κιλά που έφυγαν και νιώθω πολύ καλύτερα είναι και η ενέργεια που έχω! Ο οργανισμός μου αντέχει περισσότερο νιώθω ευεξία και γενικά νιώθω τον οργανισμό μου να λειτουργεί πολύ καλύτερα!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Αυτοί το λένε ανεξήγητη υπογονιμότητα γιατί δεν μπορούν να πουν ΔΕΝ ΞΕΡΩ  πρέπει να πας σε κάποιον άλλον ειδικό!  Αυτό είναι που με εκνευρίζει σε γιατρούς! Μια γυναικολόγος εμένα δεν μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο για τις ορμονικές εξετάσεις! Τα κορίτσια μου το είπαν εδώ!! 

Πολλοι γυναικολογοι δεν γνωριζουν πως να καθοδηγησουν μια γυναικα που ειναι σε προσπαθεια για μωρο. Ακολουθουν καποια πρωτοκολλα. Μερικοι δεν γνωριζουν απο εξετασεις (ουτε να ερμηνευσουν πχ ορμονολογικες). Το διαπιστωσα αλλαζοντας 2 γυναικολογους. Δεν μου εκαναν, κατι μου ελεγε μεσα μου να το ψαξω ΕΓΩ πιο πολυ. Αυτο που μαθαινουν ειναι για την κυηση και τον τοκετο. Συμφωνω με αυτο που λεει η @annitakianna.

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Ορμονικές εξετάσεις έκανες μετά την αποβολή? Από όσο θυμάμαι είχες ζητήσει από τον γιατρό σου να κάνεις 

Ναι είχα κάνει κ μου όλα καλά είναι. Κ να μην μην με νοιάζει για την περίοδο που είναι λίγη... Θα δείξει...

στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια! Τέτοια θέλω να ακούω 😊 Άντε με το καλό να ξεκινήσετε τις ετοιμασίες γρήγορα γιατί σε λίγο θα κουράζεσαι ακόμα πιο γρήγορα 😅 Θυμάμαι εγώ τον 8ο κοιμόμουν φουλ. 

Πολύ καλά τα πάμε 😊 Έχουμε λίγο κολικούς αλλά το αντιμετωπίζουμε. Θηλάζω και αποκλειστικά και είναι πολύ βολικό, γιατί δεν έχεις προετοιμασίες μπιμπερο και τέτοια. Τελικά μετά τις 40 μέρες βλέπεις μεγάλη διαφορά. Γίνονται όλα πιο εύκολα 😊

Ναι η υπνηλία του πρώτου τριμήνου ξαναχτύπησε!! Αλλά αφού βγήκα σε άδεια κυοφορίας δεν με απασχολεί. Θα τα κάνω όλα σιγά σιγά χωρίς άγχος και πίεση. 

Ναι, αυτό διαβάζω και εγώ παντού, ότι μετά τις 40 μέρες γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα! Καλό κουράγιο με τους κολικούς, φαντάζομαι θα είναι δύσκολο να βλέπεις το μικρουλι να υποφέρει... Πολλά φιλάκια στα πατουσινια ❣️❣️

στις πριν 7 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όταν θα δεις εκείνες τις δύο μαγικές γραμμουλες ξανά....θα ξεχάσεις τα πάντα....οπότε συνέχισε...μην σταματάς να ελπίζεις και να προσεύχεσαι....θα έρθει το μωράκι σας🙏

Να μην απογοήτευσε θα γίνει τη κατάλληλη στιγμή . Απολαύστε τις στιγμές με τον αντρουλη σου και όλα θα γίνουν. Σε καταλαβαίνω απόλυτα ❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Δυστυχως το θέμα γονιμότητα οπως κ αλλά θέματα υγειας πρέπει να εξετάζονται σφαιρικά σε συνεργασία γιατρών ο κάθε ενας στο κομμάτι του, αλλά εδώ το βλέπουν ατομικά κ οχι ομαδικά

στις πριν 3 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Ναι είχα κάνει κ μου όλα καλά είναι. Κ να μην μην με νοιάζει για την περίοδο που είναι λίγη... Θα δείξει...

Αυτό τον μήνα πώς είναι η περίοδός σου κορίτσι μου; Κάνεις παράλληλα μπάνιο στη θάλασσα;

στις πριν 9 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

καλέ ναι αλλά όταν είσαι 150 κιλά και θες να μείνεις και έγκυος από πάνω, μάλλον βιάζεσαι κάπως... ξέρω ότι όσα και να χάσω, πάλι υψηλού κινδύνου θα είμαι, αλλά άλλο τα 145 που ήμουν, άλλο τα 120 που είμαι, και άλλο αν έφτανα ένα στρογγυλούλι 100... Πιο πολύ με αγχώνει το ότι θα είμαι πολύ χοντρή έγκυος, παρά το πόσο γρήγορα θα τα καταφέρω. Πιστεύω ότι κάθε φορά που θα έρχεται περίοδος απο δω και πέρα θα στεναχωριέμαι που δεν έμεινα εγκυος αλλά κατά βάθος θα παίρνω μια ανάσα ανακούφισης που θα έχω άλλο 1 μήνα να χάσω κατιτίς... Αν και οι γιατροί μου  μου έχουν πει ότι το βάρος μου δεν είναι σώνει και καλά αποτρεπτικός παράγοντας εγκυμοσύνης και είμαι πολύ υγιής, εγώ φοβάμαι....

Οι γιατροί λένε πάντα πως βοηθά πολύ το να χάνουμε το 10% του βάρους μας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις, και να μείνεις εγκυουλα και να χάσεις. 😁

στις πριν 12 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Αυτό τον μήνα πώς είναι η περίοδός σου κορίτσι μου; Κάνεις παράλληλα μπάνιο στη θάλασσα;

Τον προηγούμενο μήνα δεν έκανα μπάνια κ είχα κύκλο 34 μέρες αν θυμάμαι καλά κ δεν είχα κ επαφές... Η αλήθεια ούτε τώρα έχω κάνει... Αλλά ειχα λογικά 17 του μήνα ωορηξια. Οπότε δεν νομίζω να έχω επηρεαστεί από θάλασσα... Εκτός αν από τη ζέστη γενικά που έχει μπορεί να μου άργησε... Σήμερα περιμένω είναι 15η μέρα αλλά μου σταμάτησαν οι πόνοι κ έχω μόνο πρησμένο στήθος κ ζεσταίνομαι πολύ λες κ έχω δέκατα.. μετρήθηκαν κ έχω 36,9 ενώ χθες είχα 37,1.Μπορεί αύριο να μου έρθει... Ουφ να σκάσω είμαι 

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Έχω έναν προβληματισμό και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Αυτό το μήνα μου ήρθε σήμερα η περίοδος στην 22η μέρα του κύκλου μου. 

Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει, πάντα έχω κύκλο 25-29 ημέρες. 

Τι σημαίνει αυτό; Έκανα ωορρηξία στην 10η ημέρα εφόσον πάει στη μέση; Είναι πολύ νωρίς, μέχρι και την 8η ημέρα είχα ακόμα ροζ από τα τελευταία της περιόδου μου. Μήπως δεν έκανα ωορρηξία;

Δεν έχω ιδέα, είναι ο πρώτος μήνας που έχω σταματήσει τα τεστ γιατί βαρέθηκα. 

Προφανώς είναι από το καλοκαίρι μία αστάθεια του κύκλου, αλλά όταν συμβαίνει αυτό τι γίνεται με την ωορρηξία;

Επίσης είναι ο 3ος μήνας που παίρνω τις βιταμίνες Inofert, μήπως από εκεί να έγινε τίποτα; 🤷‍♀️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Τι σημαίνει αυτό; Έκανα ωορρηξία στην 10η ημέρα εφόσον πάει στη μέση; Είναι πολύ νωρίς, μέχρι και την 8η ημέρα είχα ακόμα ροζ από τα τελευταία της περιόδου μου. Μήπως δεν έκανα ωορρηξία;

Προφανώς είναι από το καλοκαίρι μία αστάθεια του κύκλου, αλλά όταν συμβαίνει αυτό τι γίνεται με την ωορρηξία;

Επίσης είναι ο 3ος μήνας που παίρνω τις βιταμίνες Inofert, μήπως από εκεί να έγινε τίποτα; 🤷‍♀️

Καλημέρα κορίτσι μου έκανα και εγώ τον Ιούνιο έναν κύκλο 25 ημερών με ωορρηξία στην 11 μέρα του κύκλου. Που ο κυκλος μου είναι 28-30 μέρες με 14-16  μέρα ωορρηξίας πάντα! Συμβαίνει καμία φορά και εκεινο τον μήνα είχε τύχει να κάνω της ορμονολογικες μου και ήταν όλα μια χαρά!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου!!! Πιθανότατα να έκανες πολύ νωρίς ωορηξια... Για τις βιταμίνες δεν ξέρω να σου πω αν μπορεί να έχει επηρεάσει.. μπορεί να έκανες 8ημερα με 10η ωορηξια. Αν σε ανησυχεί πάρε τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις για να είσαι πιο σίγουρη. Μπορεί όντως λόγω θάλασσας να έχει αλλάξει ο κύκλος. Κ εγώ που έχω κύκλο 26 με 34 μέρες

περίπου δεν μου έχει τύχει τόσο νωρίς... Άντε νομίζω μια φορά 25 μέρες. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου!!! Πιθανότατα να έκανες πολύ νωρίς ωορηξια... Για τις βιταμίνες δεν ξέρω να σου πω αν μπορεί να έχει επηρεάσει.. μπορεί να έκανες 8ημερα με 10η ωορηξια. Αν σε ανησυχεί πάρε τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις για να είσαι πιο σίγουρη. Μπορεί όντως λόγω θάλασσας να έχει αλλάξει ο κύκλος. Κ εγώ που έχω κύκλο 26 με 34 μέρες

περίπου δεν μου έχει τύχει τόσο νωρίς... Άντε νομίζω μια φορά 25 μέρες. 

Στο μεταξύ περίμενα να αργήσει να μου έρθει γιατί έκανα μπάνια στα παγωμένα νερά της Κέρκυρας και είχα προετοιμαστεί να μην χαρώ αν αργήσει να μου έρθει.

Ο άντρας μου δεν το πήρε καθόλου καλά το πρωί, πώς να τον παρηγορήσω πάλι; Ααααχ χάλια μαύρα! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Στο μεταξύ περίμενα να αργήσει να μου έρθει γιατί έκανα μπάνια στα παγωμένα νερά της Κέρκυρας και είχα προετοιμαστεί να μην χαρώ αν αργήσει να μου έρθει.

Ο άντρας μου δεν το πήρε καθόλου καλά το πρωί, πώς να τον παρηγορήσω πάλι; Ααααχ χάλια μαύρα! 

Το καταλαβαίνω κορίτσι μου... Δυναμικά με χαμόγελο για την επόμενη ωορρηξία 🥰 θα έρθει το μωράκι σας

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mary_piggy είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα. Δεν αποκλείεται να έκανες ανωορρηκτικο κύκλο. Είναι εντελώς φυσιολογικό να συμβαίνει μια με δύο φορές το χρόνο! Η και λόγο θάλασσας απλά να χαλάσει ο κύκλος! Αφού έκανες 22 μέρες κύκλο αυτό σημαίνει ότι έκανες ωορρηξία 12-14 μέρες πριν. Όπως είπε η @cat12 8-10μερα! Όσο για τον άντρα σου εξήγησε του ότι οι πιθανότητες είναι λίγες κάθε μήνα!  Και ότι ακόμα και τα ζευγάρια που είναι υγιείς μπορεί να κάνουν 1 χρόνο για να έχουν σύλληψη! 

Αυτό το τρελό κορίτσι που έχει χαθεί? @Girly που είσαι κορίτσι μου? Σήμερα έρχομαι Θεσσαλονίκη ξανά για να κάνουμε σπερμοδιαγραμμα! Πέρασαν κιόλας 3 μήνες από το τελευταίο! Πες μας τα νέα σου πως περνάς?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...