Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 22 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κανονικά ειναι να κάνω την χοριακή αύριο. Σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ στο σπιτι κ βγήκε θετικό. Πήγα κ για χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα να το σιγουρεψω! Το έκανα μια ημέρα πριν για να κάνω έκπληξη στον άντρα μου χωρίς να το περιμένει… Προς το παρόν είμαι πολύ συγκρατημένη μέχρι να δω την τιμή της χοριακής. Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω!! 

Μπράβο!!! Πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να κρατήσες σε 9 μήνες το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 19 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Ναι!!! 424 είναι η χοριακη!! Ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι ανεβαίνει κ πηγαίνουν όλα καλά! Ελπίζω να ανεβεί… 
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχει συμβεί! Νιώθω λες και είμαι απλά θεατής σε όλο αυτό και δεν αφορά εμένα! 

Συγχαρητήρια και πάλι, καλό διπλασιασμό! Χορταστική χοριακη!

Σας ευχαριστώ παρά πολύ!! Ελπίζω να διπλασιαστεί αύριο! Ο γιατρός μου άφησε κ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να εχουνε μείνει και τα 2 μωράκια! Θα δείξει…

Ναι!!! 424 είναι η χοριακη!! Ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι ανεβαίνει κ πηγαίνουν όλα καλά! Ελπίζω να ανεβεί… 
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχει συμβεί! Νιώθω λες και είμαι απλά θεατής σε όλο αυτό και δεν αφορά εμένα! 

Μπράβο!! Τέλειο το νούμερο!! 

Συγχαρητήρια!! ❤️🥰Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με καλό! Καλούς διπλασιασμούς!

Είναι αρκετά αυξημένη για 10η ημέρα (10η μέρα την έκανες;) Πόσα έμβρυα έβαλες;🤭

στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Δύο έβαλε, πιστεύω δίδυμα είναι🥰🥰🥰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Την έκανα 9η ημέρα, δηλαδή η ημέρα νωρίτερα γιατί ήθελα αν βγει θετικό να κάνω έκπληξη στον άντρα μου χωρίς να το περιμένει! Βάλαμε 2 έμβρυα και ο γιατρός μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να κρατήθηκαν και τα δυο αλλά θα δούμε στην πορεία! 

στις On 9/12/2024 at 11:10 ΜΜ, ο/η H0pe είπε:

Καλή αρχή!! Πως πήγε ο υπέρηχος;;

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

@melitiniღΕσύ κορίτσι μου πήγες για τον πρώτο υπέρηχο? όλα καλά??

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δόξα τω Θεώ όλα καλά για την ώρα!
Δεν θέλω να λέω και πολλά γιατί δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα στη συνέχεια, προς το παρόν συνεχίζω τις ενέσεις όπως μου έχει υποδείξει ο γιατρός μου και θα πάω ξανά για αιματολογικές και υπέρηχο την Παρασκευή.
Θα ήθελα να ρωτήσω με το θέμα των επαφών και του σπέρματος τι κάνουμε;;
Εγώ δεν έχω καμία όρεξη για σεξ και εννοείται ότι έχω αρχίσει να νοιώθω κάποια πίεση χαμηλά στην κοιλιά οπότε και δεν θέλω καμία μα καμία επαφή σωματική, πόσο μάλλον σεξ.. πφ!
Δεν θα πρέπει όμως πριν πάμε για ωοληψία να κουνηθεί λίγο η κατάσταση; Έχουμε πάνω από 15 μέρες να κάνουμε κάτι, να του πω να κάνει μόνος του κάτι, και αν ναι, πως;; 🤔

στις πριν 13 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Σας ευχαριστώ παρά πολύ!! Ελπίζω να διπλασιαστεί αύριο! Ο γιατρός μου άφησε κ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να εχουνε μείνει και τα 2 μωράκια! Θα δείξει…

Είμαι σίγουρη ότι έχεις διδυμάκια. (Έχω ιδία εμπειρία). Με το καλό να τα υποδεχτείς!

στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν θέλω να λέω και πολλά γιατί δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα στη συνέχεια, προς το παρόν συνεχίζω τις ενέσεις όπως μου έχει υποδείξει ο γιατρός μου και θα πάω ξανά για αιματολογικές και υπέρηχο την Παρασκευή.
Εγώ δεν έχω καμία όρεξη για σεξ και εννοείται ότι έχω αρχίσει να νοιώθω κάποια πίεση χαμηλά στην κοιλιά οπότε και δεν θέλω καμία μα καμία επαφή σωματική, πόσο μάλλον σεξ.. πφ!
Δεν θα πρέπει όμως πριν πάμε για ωοληψία να κουνηθεί λίγο η κατάσταση; Έχουμε πάνω από 15 μέρες να κάνουμε κάτι, να του πω να κάνει μόνος του κάτι, και αν ναι, πως;; 🤔

Σε καταλαβαίνω, έτσι ένιωθα και εγώ όταν είχα ξεκινήσει τις ενέσεις. Επίσης άρχισα και είχα έτονο πρήξιμο παντο΄΄υ! το οποίο πρήξιμο άργησε να μοιυ φύγει γενικά. Ο γυναικολόγος του θυμάμαι μου είχε πει ότι μποούμε να κάνουμε κανονικά μέχρι νομίζω 2-3 μέρες πριν την ωοληψία, αν και εγώ προσωπικά δεν έκανα γιατί δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική φάση! εγώ όμως έκανα απλά ωοληψία. Εσύ εάν κάνεις και εμβρυομεταφορά που σημαίνει ότι χρειάζεστε και το σπέρμα, πρέπει να ανανεώνεται ανά κάποιες μέρες για να είναι καλής ποιότητας. Ρώτησε όμως τον γιατρό σου!

στις πριν 11 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πριν δώσει σπέρμα χρειάζεται δυο- τρεις μέρες αποχή. Νωριτερα ο,τι θέλει κανει- ετε.

Καλό είναι να ανανεώνεται. Αλλα μην αγχώνεσαι. Στο εργαστήριο κάνουν μια επεξεργασία στο σπέρμα, ακόμη κι αν πας με "απλή" εξωσωματικη. Αν κάνεις μικρογονιμοποιηση, δεν το συζητω, θα επιλέξουν μόνοι τους.

στις πριν 16 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Συγχαρητήρια καλούς διπλασιασμούς και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη 💓

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Nicol21 είπε:

Σε καταλαβαίνω, έτσι ένιωθα και εγώ όταν είχα ξεκινήσει τις ενέσεις. Επίσης άρχισα και είχα έτονο πρήξιμο παντο΄΄υ! το οποίο πρήξιμο άργησε να μοιυ φύγει γενικά. Ο γυναικολόγος του θυμάμαι μου είχε πει ότι μποούμε να κάνουμε κανονικά μέχρι νομίζω 2-3 μέρες πριν την ωοληψία, αν και εγώ προσωπικά δεν έκανα γιατί δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική φάση! εγώ όμως έκανα απλά ωοληψία. Εσύ εάν κάνεις και εμβρυομεταφορά που σημαίνει ότι χρειάζεστε και το σπέρμα, πρέπει να ανανεώνεται ανά κάποιες μέρες για να είναι καλής ποιότητας. Ρώτησε όμως τον γιατρό σου!

Εμένα η διάθεση μου είναι γενικά καλή. Δεν έχω κάποιο θέμα, απλά δεν έχω όρεξη για σεξ και γενικά "φοβάμαι" λίγο μην προκαλέσω συσπάσεις στη μήτρα και γενικά κάνω ζημιά χωρίς λόγο. Αυτό.
Εμείς θα πάμε και σε γονιμοποίηση από όσο ξέρω, χωρίς ΕΤ.
ΕΤ θα κάνω σε δεύτερο χρόνο από ότι μου είπε ο γιατρός αλλά δεν ξέρω πότε.
Λογικά από τη νέα χρονιά, θέλει από όσο κατάλαβα πρώτα να ηρεμήσει ο οργανισμός μου από τα φάρμακα και μετά σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την εμβρυομεταφορά.

στις πριν 25 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Καλημέρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πριν δώσει σπέρμα χρειάζεται δυο- τρεις μέρες αποχή. Νωριτερα ο,τι θέλει κανει- ετε.

Καλό είναι να ανανεώνεται. Αλλα μην αγχώνεσαι. Στο εργαστήριο κάνουν μια επεξεργασία στο σπέρμα, ακόμη κι αν πας με "απλή" εξωσωματικη. Αν κάνεις μικρογονιμοποιηση, δεν το συζητω, θα επιλέξουν μόνοι τους.

Καλημέρα! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ από τη μία, ότι αφού πάμε με χαμηλό αριθμό θα μας πούνε για μικρογονιμοποίηση οπότε στο εργαστήριο θα πάρουν τα καλύτερα όπως και να χει η κατάσταση, από την άλλη πάλι θέλω να μεγιστοποιήσω της πιθανότητες για καλύτερη ποιότητα εξ αρχής.. δηλαδή αν κάτι είναι από το χέρι μας να το κάνουμε από πριν. 
Καλά μέχρι να πάμε μπορεί κάτι να γίνει, έστω και μία φορά, για να έχουμε ανανέωση σπέρματος τουλάχιστον. Να μην είναι πολλών ημερών.

στις πριν 6 ώρες, ο/η Jaipur είπε:

Είμαι σίγουρη ότι έχεις διδυμάκια. (Έχω ιδία εμπειρία). Με το καλό να τα υποδεχτείς!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!! Μακάρι!! Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα πολύ, αν και η εβρυολογος ήταν αρνητική γιατί λέει στα δίδυμα έχουμε περισσότερες επιπλοκές…

στις πριν 15 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ όχι μόνο δεν είχα όρεξη αλλά τις τελευταίες μέρες πονούσα παρά πολύ και με το ζόρι περπατούσα! Εγώ είχα ενημερώσει τον αντρα μου όχι ο γιατρός είπε ότι πρέπει να ανανεωθεί το σπερμα και πήρε το μήνυμα… Δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση!  

Κορίτσια διπλασιάστηκε!!! Την άλλη βδομάδα μου είπε να πάω για υπέρηχο… Ανυπομονω να δω τι θα μου πει! 

**Απο ποτε σταματάνε να εγκρίνονται τα σχόλια και να δημοσιεύονται αμεσως;; Μένω πίσω στις συζητήσεις 😛

στις πριν 17 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!! Μακάρι!! Η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα πολύ, αν και η εβρυολογος ήταν αρνητική γιατί λέει στα δίδυμα έχουμε περισσότερες επιπλοκές…

Είναι απλώς μια στατιστική, δεν σημαίνει ότι θα σου τύχει οπωσδήποτε κάτι άσχημο.

Εγώ είχα εξαιρετική εγκυμοσύνη και έμεινα έγκυος στα 40 μου- το οποίο επίσης αυξάνει την πιθανότητα επιπλοκών.

Εννοείται ότι στη δίδυμη κύηση προσέχουμε περισσότερο και έχουμε πιο στενή παρακολούθηση αλλά ως εκεί. Είναι μια εμπειρία που έχει προβλέψει η φύση.

Αν το θες, στο εύχομαι και μην αφήνεις κανέναν να σε αγχώνει!

στις πριν 17 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Κορίτσια διπλασιάστηκε!!! Την άλλη βδομάδα μου είπε να πάω για υπέρηχο… Ανυπομονω να δω τι θα μου πει! 

**Απο ποτε σταματάνε να εγκρίνονται τα σχόλια και να δημοσιεύονται αμεσως;; Μένω πίσω στις συζητήσεις 😛

Συγχαρητήρια! Με το καλό! Πόσο ήταν η τιμή αυτή τη φορά;

Ο υπέρηχος εξαρτάται από τον γιατρό. Τώρα λογικά είσαι 4 εβδομάδων - κάποιοι ζητούν επίσκεψη όταν είσαι 6 εβδομάδων για να δουν σάκο/ σάκους και λίγες μέρες μετά ξανά για να ακούσετε καρδούλα, άλλοι λίγο μετά τις 6 εβδομάδες για να τα δείτε όλα μαζί.

**Νομίζω μετά τα 20 μηνύματα 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Jaipur είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό! Πόσο ήταν η τιμή αυτή τη φορά;

Ο υπέρηχος εξαρτάται από τον γιατρό. Τώρα λογικά είσαι 4 εβδομάδων - κάποιοι ζητούν επίσκεψη όταν είσαι 6 εβδομάδων για να δουν σάκο/ σάκους και λίγες μέρες μετά ξανά για να ακούσετε καρδούλα, άλλοι λίγο μετά τις 6 εβδομάδες για να τα δείτε όλα μαζί.

**Νομίζω μετά τα 20 μηνύματα 

Η χοριακη πήγε 850!! Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε να παω την βδομάδα για να κάνουμε τον πρώτο υπέρηχο! Ελπίζω να πάνε καλά μέχρι τότε όλα κ να μπορέσουμε να ακούσουμε καρδούλα ή καρδούλες ❤️

στις On 11/12/2024 at 2:37 ΜΜ, ο/η H0pe είπε:

Εγώ όχι μόνο δεν είχα όρεξη αλλά τις τελευταίες μέρες πονούσα παρά πολύ και με το ζόρι περπατούσα! Εγώ είχα ενημερώσει τον αντρα μου όχι ο γιατρός είπε ότι πρέπει να ανανεωθεί το σπερμα και πήρε το μήνυμα… Δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση!  

και εγώ κάπως έτσι θα κάνω στην τελική γιατί καταλαβαίνω πως είναι στον κόσμο του και δεν νιώνει ότι το σπέρμα θα πρέπει να πάει στο εργαστήριο σε καλή κατάσταση και όχι με αποχή ενός μήνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...