Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 22 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κανονικά ειναι να κάνω την χοριακή αύριο. Σήμερα το πρωί έκανα ένα τεστ στο σπιτι κ βγήκε θετικό. Πήγα κ για χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα να το σιγουρεψω! Το έκανα μια ημέρα πριν για να κάνω έκπληξη στον άντρα μου χωρίς να το περιμένει… Προς το παρόν είμαι πολύ συγκρατημένη μέχρι να δω την τιμή της χοριακής. Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω!! 

Μπράβο!!! Πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και να κρατήσες σε 9 μήνες το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 19 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Ναι!!! 424 είναι η χοριακη!! Ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι ανεβαίνει κ πηγαίνουν όλα καλά! Ελπίζω να ανεβεί… 
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχει συμβεί! Νιώθω λες και είμαι απλά θεατής σε όλο αυτό και δεν αφορά εμένα! 

Συγχαρητήρια και πάλι, καλό διπλασιασμό! Χορταστική χοριακη!

Σας ευχαριστώ παρά πολύ!! Ελπίζω να διπλασιαστεί αύριο! Ο γιατρός μου άφησε κ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να εχουνε μείνει και τα 2 μωράκια! Θα δείξει…

Ναι!!! 424 είναι η χοριακη!! Ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω σε 2 ημέρες για να βεβαιωθούμε ότι ανεβαίνει κ πηγαίνουν όλα καλά! Ελπίζω να ανεβεί… 
Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχει συμβεί! Νιώθω λες και είμαι απλά θεατής σε όλο αυτό και δεν αφορά εμένα! 

Μπράβο!! Τέλειο το νούμερο!! 

Συγχαρητήρια!! ❤️🥰Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με καλό! Καλούς διπλασιασμούς!

Είναι αρκετά αυξημένη για 10η ημέρα (10η μέρα την έκανες;) Πόσα έμβρυα έβαλες;🤭

στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Δύο έβαλε, πιστεύω δίδυμα είναι🥰🥰🥰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Την έκανα 9η ημέρα, δηλαδή η ημέρα νωρίτερα γιατί ήθελα αν βγει θετικό να κάνω έκπληξη στον άντρα μου χωρίς να το περιμένει! Βάλαμε 2 έμβρυα και ο γιατρός μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να κρατήθηκαν και τα δυο αλλά θα δούμε στην πορεία! 

στις On 9/12/2024 at 11:10 ΜΜ, ο/η H0pe είπε:

Καλή αρχή!! Πως πήγε ο υπέρηχος;;

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

@melitiniღΕσύ κορίτσι μου πήγες για τον πρώτο υπέρηχο? όλα καλά??

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δόξα τω Θεώ όλα καλά για την ώρα!
Δεν θέλω να λέω και πολλά γιατί δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα στη συνέχεια, προς το παρόν συνεχίζω τις ενέσεις όπως μου έχει υποδείξει ο γιατρός μου και θα πάω ξανά για αιματολογικές και υπέρηχο την Παρασκευή.
Θα ήθελα να ρωτήσω με το θέμα των επαφών και του σπέρματος τι κάνουμε;;
Εγώ δεν έχω καμία όρεξη για σεξ και εννοείται ότι έχω αρχίσει να νοιώθω κάποια πίεση χαμηλά στην κοιλιά οπότε και δεν θέλω καμία μα καμία επαφή σωματική, πόσο μάλλον σεξ.. πφ!
Δεν θα πρέπει όμως πριν πάμε για ωοληψία να κουνηθεί λίγο η κατάσταση; Έχουμε πάνω από 15 μέρες να κάνουμε κάτι, να του πω να κάνει μόνος του κάτι, και αν ναι, πως;; 🤔

στις πριν 13 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Σας ευχαριστώ παρά πολύ!! Ελπίζω να διπλασιαστεί αύριο! Ο γιατρός μου άφησε κ το ενδεχόμενο ότι μπορεί να εχουνε μείνει και τα 2 μωράκια! Θα δείξει…

Είμαι σίγουρη ότι έχεις διδυμάκια. (Έχω ιδία εμπειρία). Με το καλό να τα υποδεχτείς!

στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν θέλω να λέω και πολλά γιατί δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα στη συνέχεια, προς το παρόν συνεχίζω τις ενέσεις όπως μου έχει υποδείξει ο γιατρός μου και θα πάω ξανά για αιματολογικές και υπέρηχο την Παρασκευή.
Εγώ δεν έχω καμία όρεξη για σεξ και εννοείται ότι έχω αρχίσει να νοιώθω κάποια πίεση χαμηλά στην κοιλιά οπότε και δεν θέλω καμία μα καμία επαφή σωματική, πόσο μάλλον σεξ.. πφ!
Δεν θα πρέπει όμως πριν πάμε για ωοληψία να κουνηθεί λίγο η κατάσταση; Έχουμε πάνω από 15 μέρες να κάνουμε κάτι, να του πω να κάνει μόνος του κάτι, και αν ναι, πως;; 🤔

Σε καταλαβαίνω, έτσι ένιωθα και εγώ όταν είχα ξεκινήσει τις ενέσεις. Επίσης άρχισα και είχα έτονο πρήξιμο παντο΄΄υ! το οποίο πρήξιμο άργησε να μοιυ φύγει γενικά. Ο γυναικολόγος του θυμάμαι μου είχε πει ότι μποούμε να κάνουμε κανονικά μέχρι νομίζω 2-3 μέρες πριν την ωοληψία, αν και εγώ προσωπικά δεν έκανα γιατί δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική φάση! εγώ όμως έκανα απλά ωοληψία. Εσύ εάν κάνεις και εμβρυομεταφορά που σημαίνει ότι χρειάζεστε και το σπέρμα, πρέπει να ανανεώνεται ανά κάποιες μέρες για να είναι καλής ποιότητας. Ρώτησε όμως τον γιατρό σου!

στις πριν 11 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πριν δώσει σπέρμα χρειάζεται δυο- τρεις μέρες αποχή. Νωριτερα ο,τι θέλει κανει- ετε.

Καλό είναι να ανανεώνεται. Αλλα μην αγχώνεσαι. Στο εργαστήριο κάνουν μια επεξεργασία στο σπέρμα, ακόμη κι αν πας με "απλή" εξωσωματικη. Αν κάνεις μικρογονιμοποιηση, δεν το συζητω, θα επιλέξουν μόνοι τους.

στις πριν 16 ώρες, ο/η H0pe είπε:

Συγχαρητήρια καλούς διπλασιασμούς και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη 💓

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Nicol21 είπε:

Σε καταλαβαίνω, έτσι ένιωθα και εγώ όταν είχα ξεκινήσει τις ενέσεις. Επίσης άρχισα και είχα έτονο πρήξιμο παντο΄΄υ! το οποίο πρήξιμο άργησε να μοιυ φύγει γενικά. Ο γυναικολόγος του θυμάμαι μου είχε πει ότι μποούμε να κάνουμε κανονικά μέχρι νομίζω 2-3 μέρες πριν την ωοληψία, αν και εγώ προσωπικά δεν έκανα γιατί δεν ήμουν σε καλή ψυχολογική φάση! εγώ όμως έκανα απλά ωοληψία. Εσύ εάν κάνεις και εμβρυομεταφορά που σημαίνει ότι χρειάζεστε και το σπέρμα, πρέπει να ανανεώνεται ανά κάποιες μέρες για να είναι καλής ποιότητας. Ρώτησε όμως τον γιατρό σου!

Εμένα η διάθεση μου είναι γενικά καλή. Δεν έχω κάποιο θέμα, απλά δεν έχω όρεξη για σεξ και γενικά "φοβάμαι" λίγο μην προκαλέσω συσπάσεις στη μήτρα και γενικά κάνω ζημιά χωρίς λόγο. Αυτό.
Εμείς θα πάμε και σε γονιμοποίηση από όσο ξέρω, χωρίς ΕΤ.
ΕΤ θα κάνω σε δεύτερο χρόνο από ότι μου είπε ο γιατρός αλλά δεν ξέρω πότε.
Λογικά από τη νέα χρονιά, θέλει από όσο κατάλαβα πρώτα να ηρεμήσει ο οργανισμός μου από τα φάρμακα και μετά σε φυσικό κύκλο να κάνουμε την εμβρυομεταφορά.

στις πριν 25 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Καλημέρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πριν δώσει σπέρμα χρειάζεται δυο- τρεις μέρες αποχή. Νωριτερα ο,τι θέλει κανει- ετε.

Καλό είναι να ανανεώνεται. Αλλα μην αγχώνεσαι. Στο εργαστήριο κάνουν μια επεξεργασία στο σπέρμα, ακόμη κι αν πας με "απλή" εξωσωματικη. Αν κάνεις μικρογονιμοποιηση, δεν το συζητω, θα επιλέξουν μόνοι τους.

Καλημέρα! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ από τη μία, ότι αφού πάμε με χαμηλό αριθμό θα μας πούνε για μικρογονιμοποίηση οπότε στο εργαστήριο θα πάρουν τα καλύτερα όπως και να χει η κατάσταση, από την άλλη πάλι θέλω να μεγιστοποιήσω της πιθανότητες για καλύτερη ποιότητα εξ αρχής.. δηλαδή αν κάτι είναι από το χέρι μας να το κάνουμε από πριν. 
Καλά μέχρι να πάμε μπορεί κάτι να γίνει, έστω και μία φορά, για να έχουμε ανανέωση σπέρματος τουλάχιστον. Να μην είναι πολλών ημερών.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
    • Αχ κοριτσι μου αχ μονο μια πιστη κ μια ελπιδα εχει μεινει !!! Μη τη χασεις!!!! Μην επιτρεψεις σε κανεναν ουτε στον εαυτο σ να σου στερησει τη πιστη... οι προσευχες ισως κ ναι να ακουγονται ισως κ οχι γιατι μπορει να μην ειναξ η στιγμη να εισακουστουν... εχε υπομονη κ επλπιδα κ ο θεος ειναι μεγαλος θα σ δωσει αυτο π λαχταρας...θα ρθει ενα σπορακι π θα σε παει απτο σκοταδι στο φως...κ θα ειμαι το φως της ζωης σου. Ειναι κουραση ψυχικη αλλα πρεπει να αντεξεις...για σενα γ τον αντρα σου την αγαπη σας... θα μιλαμε μεσα στο 25 για ενα σπορακι να το θυμασαι. Κανε υπομονη θα σ δωσει ο θεος το κοσμο ΟΛΟ. ....να εισαι δυνατη....στελνω αγκαλια μεγαλη❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...