Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φλεβάρη Κουτσοφλέβαρε, αν τύχει και φλεβίσεις όλες τις κοιλίτσες μας μωράκια να γεμίσεις!!!! ​🍼 ​💞 ​​💞 ​​🌈

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 12 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Με το καλό αγαπημένη μου, ταυρακι θα σου βγει, τυχερουλα! Είμαστε καλά παιδιά εμείς οι ταύροι, λίγο φαγανα αλλά καλά 😍😊👶🐂

Ναι, αν δεν συμβεί κάνα κακό πάλι, πρέπει επιτέλους να ξεκινήσω τα φάρμακα αυτό τον κύκλο. Εκτός αν συμβεί κάνα καλό 😜😜😜

Πότε έχεις dopler;; 

Σε ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να είναι όλα καλά όπως τώρα μέχρι τη γέννα! Γερό να είναι και ας βγει φαγανό, δεν πειράζει! Θα με δει 1/3 και θα μου πει για το ντοπλερ λογικά. Άντε με το καλό να ξεκινήσεις ή το καλό να δε βρει πιο πριν, δεν ξέρεις ποτέ! Μου έχει συμβεί! Τα κακά άστα τώρα πίσω, ΄'εχεις περάσει πολλά τα ξέρω, τώρα όμως πάμε στα πιο καλά και φωτεινά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι.. στα ξαφνικά έτσι θα είναι ορμονικό! Κ ελπίζω για τον σκοπό που ελπίζουμε 😉

Ναι παει ο νους μου το χειρότερο όπως πάντα. Απλά ο πόνος είναι πολύ διαφορετικός και πιο δυνατός στο ένα στήθος μόνο. 

Ναι μακάρι να είναι από αυτό που ελπίζω και ας με πονάει οσο θέλει 😁

στις πριν 28 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

@marinaP τα one step ωορρηξίας γίνονται το μεσημέρι οπότε σε λίγες ώρες θα κάνω!!! Που θα πάει θα την τσακωσω την ωορρηξία!! Κορίτσια όλες θετικό τέστ εύχομαι να έχετε!! Άντε σιγά σιγά να μας πείτε τα ευχάριστα 

Θα τη τσακωσεις καλέ εννοείται, λίγη υπομονή και πολλά πολλά τεστακια 😁 

ερώτηση:

Σε εργασία αορίστου χρόνου, σε περίπτωση εγκυμοσύνης από πότε σε προστατεύει ο νόμος από απόλυση; 
Εννοώ αν σε απολύσει πέμπτη και παρασκευή μάθεις ότι είσαι έγκυος, ισχύει η απόλυση;;
Ξέρει κάποια να μου πει;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλωσήρθες στη παρέα μας κορίτσι Μ. Αρχικά ένα ενα, μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Εγώ θα σε συμβουλευα να βρεις ένα γιατρό που να μπορείς να τον εμπιστευτείς. Δλδ να νιώσεις οτι σου δίνει σημασία. Ειναι το πιο σημαντικό για μενα. Γιατί είχα και εγώ χρονια ενα γιατρο σαν το δικο σ... Δεύτερον, άστατο κύκλο έχουμε πολλές κοπέλες και αν διαβάσεις, χρησιμοποιούμε τεστ ωορρηξίας, δοκίμασε το. Αλλά πρώτα βρες ένα καλό γιατρό, θα σε βάλει σε μια σειρά εξετάσεων. Είναι πολύ νωρίς να αγχώνεσαιε κορίτσι μ. για οτι αλλο θες μας ρωτάς.

Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ για την συμβουλή σου, σίγουρα θέλω να μιλήσω με έναν άλλο γυναικολόγο γιατί ο δικός μου δίνει την βρώμικη δουλειά στις μαίες και ουσιαστικά εκείνη μου είπε τι να κάνω, εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τον παθολόγο μου όπου πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός, με παρακάλεσε φαντάσου ο άνθρωπος να μην πάω σε κανέναν ενδοκρινολόγο και να μου στείλει την βιβλιογραφία και τα πρωτόκολλα τον γιατρών για να καταλάβω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ΣΠΩ, έχω αλλάξει τελείως την καθημερινότητα μου και τελευταία το οτιδήποτε συμβαίνει με παίρνει από κάτω, και τώρα που έχω καθυστέρηση είμαι στην 38η μέρα του κύκλου και φοβάμαι πως κάτι δεν πήγε καλά... έχω και συμπτώματα που δεν τα είχα, δεν έχω τον κλασικό πόνο στην κοιλιά κάτι σαν τσιμπήματα έχω και σαν νευρόπονους, το ίδιο και το στήθος.  αχχ δεν ξέρω έχω τρελαθεί νομίζω. Θα αρχίσω τα Inofert που μου είπε και η μαία πάρτα απλά είναι συμπλήρωμα δεν θα δεις και καμιά διαφορά, αν και έχω ένα προαίσθημα πως θα με βοηθήσουν. θα δείξει!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα! Αν όντως οι εξετάσεις σου παραπέμπουν σε σπω, αρμόδιος είναι ο ενδοκρινολογος, σωστά σε παρέπεμψε ο γυναικολόγος. Εξάλλου κάνεις και μεγάλους κύκλους οπότε πρέπει να το δεις περαιτέρω. Άγχος δεν χρειάζεται, μόνο σωστή καθοδήγηση! 

Γεια σου κορίτσι μου, σύμφωνα με τον παθολόγο δεν παραπέμπουν και σε γενικές γραμμές το φυσιολογικό μου είναι κύκλος 30 με 35, θα ξεκινήσω τα Inofert plus, θα αλλάξω την καθημερινότητα μου και αν ούτε αυτό βοηθήσει τότε θα το ξαναδώ, προς το παρόν δεν είμαι διατεθειμένη να πάρω Glucophage. Είμαι κατά κάποιο τρόπο λόγω δουλείας μέσα στα πράγματα και τα χάπια αυτά είναι πολύ βαριά για εμένα την δεδομένη στιγμή.

στις πριν 26 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

ερώτηση:

Σε εργασία αορίστου χρόνου, σε περίπτωση εγκυμοσύνης από πότε σε προστατεύει ο νόμος από απόλυση; 
Εννοώ αν σε απολύσει πέμπτη και παρασκευή μάθεις ότι είσαι έγκυος, ισχύει η απόλυση;;

Χωρίς να ξέρω σίγουρα και συγγνώμη αν σε μπερδεύω, νομίζω πως για να το μάθεις Παρασκευή σημαίνει πως είσαι ήδη κάποιων εβδομάδων. Άρα θεωρητικά καλύπτεσαι εξαρχής. Παίρνεις και ένα χαρτί από τον γιατρό που το αποδεικνύει κ δεν μπορούν να το αμφισβητήσουν.

στις πριν 39 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

ερώτηση:

Θυμαμαι στην εταιρεια που εργαζομαι ειχαν απολυσει μια κοπελα καποτε και λιγες μερες μετα γυρισε γιατι εμαθε οτι ειναι εγκυος. Οπότε ναι, σε προστατευει ο νομος αλλα δεν γνωριζω το ακριβες διαστημα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Καλά να περάσετε οι τρεις σας!! 😍

Οι 4 :) θα εχουμε και το σκυλακι μας μαζι! Ευχαριστω κοπελα μου.. Ας παει καλα η εγκυμοσυνη και ας πιασω και αραχνες χαλαλι 🥰

στις πριν 47 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Ναι παει ο νους μου το χειρότερο όπως πάντα. Απλά ο πόνος είναι πολύ διαφορετικός και πιο δυνατός στο ένα στήθος μόνο. 

Ναι μακάρι να είναι από αυτό που ελπίζω και ας με πονάει οσο θέλει 😁

΄Έτσι ξεκινησε εμενα η προηγουμενη εγκυμοσυνη παντως. Πονο στο ενα στηθος σε ενα συγκεκριμενο σημειο. Ειχα ανησυχησει και εγω γιατι επιανα ενα γρομπαλακι απο κατω. Τελικα ηταν μπεμπε και μαλλον οι ορμονες εκαναν παρτυ!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Cat96 είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου, σας παρακολουθώ εδω και κανα μήνα αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το ξέρω θα συγχιστείται με την περιπτωσή μου αλλά θα ηθελά και εγώ την βοηθεία σας, σίγουρα στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι μικρή ακόμα απο αποψή ηλικίας, εννοώ 26 στα 27 και με τον συντροφό μου αύτο τον μήνα αποφασίσαμε να βαλούμε μπρός για το πρώτο μας παιδάκι. Μην φανταστείτε καμια τρελή προσπάθεια έτσι κάποιες με΄ρες, για να μπούμε στο παιχνίδι και δυναμίκα απο Μάρτη. Το θέμα μου εμένα είναι ότι τον τελεύταιο καιρό ψυχολογικά με σαμποτάρω και σίγουρα μαζι με εμένα και την περίοδο μου και ίσως μια πιθανή εγκυμοσύνη. Μου έχει μπει στο μυαλό ότι δεν μπορώ να κάνω παιδία και ότι θα δυσκολευτώ, πραγμά που με ρίχνει γιατί αν για κάτι έιμαι σίγουρο σε αυτή την ζωή ειναι ότι θέλω να γίνω μαμά και το βιολογικό ρολόι είναι αληθίνο και χτύπα πιο δύνατα απο κάθε άλλη φορά. 

Για να μην μακρυγορώ, δεν έχω έναν σταθερό κυκλό κυμαίνεται απο 30 με 35 και ορισμένες φορές μπορεί να παει και 38 και δύο φορες μεσά στα τόσα χρόνια εχει βαρέσει και 42. Η τελεύταια φορά που χτύπησε 42 ήταν πόλυ πρόσφατη καθω΄ς πλεόν δεν ακολουθεί κανένα μοτίβο έρχεται όποτε νάνε και δεν μπορω να την υπολογίσω, αυτό με κουρασε πάρα πολύ και μπήκα στη νδιαδικα΄σια να το ψάξω μόνη μου και μετά να πάω στον γυναικόλογο με εξε΄τασεις, στα τόσα χρόνια ο γυναικόλογος μου τώρα βρήκε χρόνο να μου δώσει ενδιαφέρον και να μου πεί οτι μπορεί να εχω πολυκυστικές εκει που τόσα χρόνια μου ΄έλεγε πως είμαι ενταξει. Εκανα το πακέτο με τις εξετάσεις μου το έδειξα στον γυναικολόγο απωποιήθηκε τις ευθύνες λεγοντας φαίνεται ότι έχει ΣΠΩ άλλα να ας στον ενδοκρινολόγο να σου δώσει φ.α. πρόφανως δεν τον ακούσα και έδειξα τις εξε΄τασεις στον παθολόγο μου ο οποίος μου έιπε κάνε κα΄τι άλλαξε γυναικόλογο δεν έχεις τίποτα, μην το σκέφτεσαι μην πας σε ενδοκρίνολόγο και αν θες μένεις και αύριο εγκυος. 

Ωστόσο έχω αγχωθεί, απο όσα μου έιπαν αποφάσισα να προσέξω την διατρόφη μου πεέιδη τον τελεύταιο καίρο ετρωγα ότι νάνε να αρχίσω την γυμναστική και το συμπλήρωμα Inofert Plus που βοήθαέι τον κύκλο και την σύλληψη. Το θέμα μου έιναι άλλο μην ξέρωντας πότε και αν έκανα ωορρηξία με τόσο άγχος η περίοδος μου ακόμα στις 38 με΄ρες δεν έχει έρθει την Δευτέρα που πέρασε έκανα μια χωριακή μήπως και αλλά τζούφια. Δεν άντεχω άλλο να πε΄ριμενω και χθες ξεκίνησα το Inofert απλα ξύπνησα με άγχος και αν μία στις 1000 έχω πιάσει παίδι και πήγα νω΄ρις για την χοριακή αν κάνει που ξεκ΄΄ινησα τώρα το συμπλήρωμα, μηπώς να το ξαναστάματησω και να το αρχίσω με την περίοδο. 

Εσείς κορίτσια που το παίρνετε και επιθύμειτε μαι εγκύμοσύνη τι κάνετε το σταμάτατε κάποιες μέρες μέχρι την περίοδο η αν μάθετε τα ευχάριστα το σταματάτε εκείνη την στιγμή;

Σόρρυ για την έκθεση αλλά ήθελα τόσο πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας!

Κορίτσι μου καλώς ήρθες!! Πάρε βαθιές ανάσες να ηρεμήσεις λίγο γιατί μου φαίνεσαι πολύ αγχομενη!! Σαν γυναίκα με ΣΠΩ θα σου πω το εξής! Αν ο γιατρός σου τόσα χρόνια δεν είχε δει στον υπέροχο τις πολυκυστικες άλλαξε τον χθες! Οι πολυκυστικες φαίνονται κατευθείαν! Το σύνδρομο θέλει και ορμονικές εξετάσεις για να το επιβεβαιώσεις. Αν έχεις ΣΠΩ πρέπει να πας σε ενδοκρινολόγο και θα σου προτείνει διάφορα πράγματα για να στρώσει τον κύκλο σου! Εμένα μου πρότεινε το inofert και από μόνη μου το άλλαξα σε inofert plus αλλά θέλουν τον χρόνο τους για να κάνουν δουλειά(3-4 μήνες).. επίσης ο κύκλος σου εχει γίνει χειρότερος τώρα γιατί η ελεύθερες επαφές τον επειρεαζουν πολύ τον κύκλο μας στις αρχές! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ γιατί έχεις αρκετά χρόνια μπροστά σου ( εύχομαι να μην χρειαστεί) και εμείς που έχουμε ΣΠΩ κάνουμε παιδιά κανονικά όπως όλες οι γυναίκες 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

΄Έτσι ξεκινησε εμενα η προηγουμενη εγκυμοσυνη παντως. Πονο στο ενα στηθος σε ενα συγκεκριμενο σημειο. Ειχα ανησυχησει και εγω γιατι επιανα ενα γρομπαλακι απο κατω. Τελικα ηταν μπεμπε και μαλλον οι ορμονες εκαναν παρτυ!

Αληθεια;;;; Μην με τρελενεις τωρα!! Αυτο ακριβώς νιώθω. Και το ακουμπησε και ο σύζυγός και όντως επιανε και αυτός κατι άρα δεν είναι τ μυαλού Μ😍😍😍😍

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου καλώς ήρθες!! Πάρε βαθιές ανάσες να ηρεμήσεις λίγο γιατί μου φαίνεσαι πολύ αγχομενη!! Σαν γυναίκα με ΣΠΩ θα σου πω το εξής! Αν ο γιατρός σου τόσα χρόνια δεν είχε δει στον υπέροχο τις πολυκυστικες άλλαξε τον χθες! Οι πολυκυστικες φαίνονται κατευθείαν! Το σύνδρομο θέλει και ορμονικές εξετάσεις για να το επιβεβαιώσεις. Αν έχεις ΣΠΩ πρέπει να πας σε ενδοκρινολόγο και θα σου προτείνει διάφορα πράγματα για να στρώσει τον κύκλο σου! Εμένα μου πρότεινε το inofert και από μόνη μου το άλλαξα σε inofert plus αλλά θέλουν τον χρόνο τους για να κάνουν δουλειά(3-4 μήνες).. επίσης ο κύκλος σου εχει γίνει χειρότερος τώρα γιατί η ελεύθερες επαφές τον επειρεαζουν πολύ τον κύκλο μας στις αρχές! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ γιατί έχεις αρκετά χρόνια μπροστά σου ( εύχομαι να μην χρειαστεί) και εμείς που έχουμε ΣΠΩ κάνουμε παιδιά κανονικά όπως όλες οι γυναίκες 

ΑΧΧ κορίτσι μου γλυκό, πόσο με ηρέμησες και τι ανακουφιστικά που είναι τα λόγια σου. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ πως δεν γίνεται μετά από σχεδόν 8 χρόνια να είδε τώρα πολυκυστικές ωοθήκες που του είπα εγώ από μόνη μου ότι τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την περίοδο. Τον υπέρηχο μου τον έδειξα σε γιατρό και μου είπε ότι αυτό δεν είναι πολυκυστικές είναι τα φυσιολογικά «αυγουλάκια», για να καταλάβετε στην εικόνα του υπέρηχου φαίνονται 6 με 7 ωοθυλάκια, οι πολυκυστικές έχουν μεγαλύτερο αριθμό. Μετά λοιπόν από προτροπή μου και  παρακάλια με έβαλε ο γυναικολόγος να κάνω καμπύλες και τις υπόλοιπες ορμονικές, τα αποτελέσματα τα έδειξα και στον παθολόγο μου είπε είναι λίγο αυξημένα τα ανδρογόνα άλλα αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι με καμπύλη σακχάρου τέλεια, επομένως δεν υπάρχει υπόνοια για μεταβολικό σύνδρομο, κάνε κάτι άλλαξε γυναικολόγο! αυτά ήταν τα ακριβή του λόγια. Ο γυναικολόγος πάλι δεν ήταν σίγουρος και μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο. Αν και με ηρέμισε αρκετά ο παθολόγος μου παρολαυτα δεν το κρύβω έχω φοβηθεί πολύ και μου προκαλεί ασύλληπτο άγχος τόσο που το σκέφτομαι όλη μέρα. 

Πάντως, ισχύει αυτό ότι επηρεάζεται ο κύκλος όταν ξεκινάς ελεύθερες επαφές;; Κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αλλά τώρα που μου το είπες νιώθω κάπως καλυτέρα! 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Οι 4 :) θα εχουμε και το σκυλακι μας μαζι! Ευχαριστω κοπελα μου.. Ας παει καλα η εγκυμοσυνη και ας πιασω και αραχνες χαλαλι 🥰

Χαχαχα ο καλύτερος λόγος είναι αυτός! Αχ Ακόμη καλύτερα 4! ❤️❤️ 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Αληθεια;;;; Μην με τρελενεις τωρα!! Αυτο ακριβώς νιώθω. Και το ακουμπησε και ο σύζυγός και όντως επιανε και αυτός κατι άρα δεν είναι τ μυαλού Μ😍😍😍😍

Μου φαίνεται ότι θα κάνεις πιο νωρίς το τέστ 😁🤣🤣

Εγώ είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και σήμερα έχω πολλά σάλια, όλο τα ρουφαω. Είναι δυνατόν τόσο νωρίς;; βρε @Elli13όλες θα μας γκαστρωσεις τελικά;; 😂😂❤️❤️

@Cat96εννοείται πως πρέπει να πας σε ενδοκρινολογο για να δεις για πολυκυστικες. 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Μου φαίνεται ότι θα κάνεις πιο νωρίς το τέστ 😁🤣🤣

Χαχα οχιιιιιιιι θα κρατηθώ μέχρι τη Δευτέρα! Τι έμεινε; Ένα σαββατοκύριακο! Και ευτυχώς θα είναι πολύ γεμάτο,αρα δεν θα σκέφτομαι ( ναι καλά)

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Χαχα οχιιιιιιιι θα κρατηθώ μέχρι τη Δευτέρα! Τι έμεινε; Ένα σαββατοκύριακο! Και ευτυχώς θα είναι πολύ γεμάτο,αρα δεν θα σκέφτομαι ( ναι καλά)

Ναι αυτό ήθελα να σου γράψω πιο πριν ότι επειδή είναι το 3ημερο όλοι έχουμε κάτι να κάνουμε κάπου να πάνε και ευτυχώς θα περάσει γρήγορα!! Εγώ νομίζω ότι σιγά σιγά πλησιάζω στην ωορρηξία μου!! Σήμερα έβγαλε πιο έντονη γραμμή και πιστεύω η το βράδυ η αύριο θα γίνει αρκετά πιο σκούρη 

IMG20230224143308.jpg

στις πριν 6 ώρες, ο/η Cat96 είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου, σας παρακολουθώ εδω και κανα μήνα αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το ξέρω θα συγχιστείται με την περιπτωσή μου αλλά θα ηθελά και εγώ την βοηθεία σας, σίγουρα στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι μικρή ακόμα απο αποψή ηλικίας, εννοώ 26 στα 27 και με τον συντροφό μου αύτο τον μήνα αποφασίσαμε να βαλούμε μπρός για το πρώτο μας παιδάκι. Μην φανταστείτε καμια τρελή προσπάθεια έτσι κάποιες με΄ρες, για να μπούμε στο παιχνίδι και δυναμίκα απο Μάρτη. Το θέμα μου εμένα είναι ότι τον τελεύταιο καιρό ψυχολογικά με σαμποτάρω και σίγουρα μαζι με εμένα και την περίοδο μου και ίσως μια πιθανή εγκυμοσύνη. Μου έχει μπει στο μυαλό ότι δεν μπορώ να κάνω παιδία και ότι θα δυσκολευτώ, πραγμά που με ρίχνει γιατί αν για κάτι έιμαι σίγουρο σε αυτή την ζωή ειναι ότι θέλω να γίνω μαμά και το βιολογικό ρολόι είναι αληθίνο και χτύπα πιο δύνατα απο κάθε άλλη φορά. 

Για να μην μακρυγορώ, δεν έχω έναν σταθερό κυκλό κυμαίνεται απο 30 με 35 και ορισμένες φορές μπορεί να παει και 38 και δύο φορες μεσά στα τόσα χρόνια εχει βαρέσει και 42. Η τελεύταια φορά που χτύπησε 42 ήταν πόλυ πρόσφατη καθω΄ς πλεόν δεν ακολουθεί κανένα μοτίβο έρχεται όποτε νάνε και δεν μπορω να την υπολογίσω, αυτό με κουρασε πάρα πολύ και μπήκα στη νδιαδικα΄σια να το ψάξω μόνη μου και μετά να πάω στον γυναικόλογο με εξε΄τασεις, στα τόσα χρόνια ο γυναικόλογος μου τώρα βρήκε χρόνο να μου δώσει ενδιαφέρον και να μου πεί οτι μπορεί να εχω πολυκυστικές εκει που τόσα χρόνια μου ΄έλεγε πως είμαι ενταξει. Εκανα το πακέτο με τις εξετάσεις μου το έδειξα στον γυναικολόγο απωποιήθηκε τις ευθύνες λεγοντας φαίνεται ότι έχει ΣΠΩ άλλα να ας στον ενδοκρινολόγο να σου δώσει φ.α. πρόφανως δεν τον ακούσα και έδειξα τις εξε΄τασεις στον παθολόγο μου ο οποίος μου έιπε κάνε κα΄τι άλλαξε γυναικόλογο δεν έχεις τίποτα, μην το σκέφτεσαι μην πας σε ενδοκρίνολόγο και αν θες μένεις και αύριο εγκυος. 

Ωστόσο έχω αγχωθεί, απο όσα μου έιπαν αποφάσισα να προσέξω την διατρόφη μου πεέιδη τον τελεύταιο καίρο ετρωγα ότι νάνε να αρχίσω την γυμναστική και το συμπλήρωμα Inofert Plus που βοήθαέι τον κύκλο και την σύλληψη. Το θέμα μου έιναι άλλο μην ξέρωντας πότε και αν έκανα ωορρηξία με τόσο άγχος η περίοδος μου ακόμα στις 38 με΄ρες δεν έχει έρθει την Δευτέρα που πέρασε έκανα μια χωριακή μήπως και αλλά τζούφια. Δεν άντεχω άλλο να πε΄ριμενω και χθες ξεκίνησα το Inofert απλα ξύπνησα με άγχος και αν μία στις 1000 έχω πιάσει παίδι και πήγα νω΄ρις για την χοριακή αν κάνει που ξεκ΄΄ινησα τώρα το συμπλήρωμα, μηπώς να το ξαναστάματησω και να το αρχίσω με την περίοδο. 

Εσείς κορίτσια που το παίρνετε και επιθύμειτε μαι εγκύμοσύνη τι κάνετε το σταμάτατε κάποιες μέρες μέχρι την περίοδο η αν μάθετε τα ευχάριστα το σταματάτε εκείνη την στιγμή;

Σόρρυ για την έκθεση αλλά ήθελα τόσο πολύ να τα μοιραστώ μαζί σας!

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας 😊

απο ότι διάβασα θα σου πω και εγω τα ίδια με τα αλλά κοριτισα 

εγω έχω Πολυκυστηκες και έχω ένα κοριτσάκι 6 μηνών.. 

Οσες έχουμε Πολυκυστηκες ( αν έχεις ) μπορούμε να μείνουμε έγκυες απλά μπορεί να χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο απο κοπέλες που δεν έχουν ΣΠΩ 

κάθε μήνα έχεις πιθανότητα να συλλάβεις 20% δεν το λες και μεγάλο ποσοστό όποτε όπως καταλαβαίνεις θέλει χρόνο 

Η γνωμη μου ειναι να βρεις έναν καλό ενδοκρινολόγο και να κανείς εξετάσεις ορμονικές να δεις σίγουρα  την προλακτινη γιατί επηρεάζει πολύ τον κύκλο μας και κάνουμε μεγαλους…

εγω αυτό έκανα και πήρα χάπι για την προλακτινη και έμεινα αμέσως εγκυος 

τα inofert plus πιστεύω βοηθάνε και εγω πήρα έμεινα ευχαριστημένη και με  τα τεστ ωορρηξιας να τα δοκιμάσεις αν θέλεις και αυτά βοηθαν 

κοιτα να βρεις και εναν άλλον γυναικολόγο να μάθεις σίγουρα αν έχεις ΣΠΩ να ψάξεις να βρεις κάποιον που να τον εμπιστεύεστε και να σου δίνει την απαραίτητη προσοχή άσχετα με την ηλικία σου.. 

Και το πιο βασικό να είσαι ήρεμη αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή και να ευχαριστηθείς τις επαφες σας όσο γίνεται και θα πάνε όλα καλά 🙂

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@marinaP @Girly @Rena92

@misofeggaro @tamaro85 ααααα είμαστε πολλές!!! Αντε αντε μια μια να κρατάει θετικό τεστ στο χέρι 🙏🙏🙏🙏

μακαρι μακαρι!!!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Ναι αυτό ήθελα να σου γράψω πιο πριν ότι επειδή είναι το 3ημερο όλοι έχουμε κάτι να κάνουμε κάπου να πάνε και ευτυχώς θα περάσει γρήγορα!! Εγώ νομίζω ότι σιγά σιγά πλησιάζω στην ωορρηξία μου!! Σήμερα έβγαλε πιο έντονη γραμμή και πιστεύω η το βράδυ η αύριο θα γίνει αρκετά πιο σκούρη 

IMG20230224143308.jpg

Φαίνεται ξεκάθαρα οτι σκουρινε η γραμμή ναι, άρα κανε και αύριο, είδες που έλεγες οτι την έχασες; Να έρχεταιιιιιιιιι

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinaP είπε:

Φαίνεται ξεκάθαρα οτι σκουρινε η γραμμή ναι, άρα κανε και αύριο, είδες που έλεγες οτι την έχασες; Να έρχεταιιιιιιιιι

Από κοντά φαίνεται πιο έντονα από ότι στην φωτογραφία!!! Ναιιι έρχεται τώρα μένει να γίνει και η σύλληψη 😁😁 που είναι το βασικό!!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Από κοντά φαίνεται πιο έντονα από ότι στην φωτογραφία!!! Ναιιι έρχεται τώρα μένει να γίνει και η σύλληψη 😁😁 που είναι το βασικό!!!

Θα γίνει κορίτσι μου και αυτή! 😍

Κορίτσια όλα καλά από τον γιατρό..Μου έγραψε εξετάσεις σήμερα και ξανά την επόμενη Παρασκευή…κουνιόταν σήμερα..λεπτομέρειες δεν μου είπε…μόνο να μη φάω ταραμά…😝

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κορίτσια όλα καλά από τον γιατρό..Μου έγραψε εξετάσεις σήμερα και ξανά την επόμενη Παρασκευή…κουνιόταν σήμερα..λεπτομέρειες δεν μου είπε…μόνο να μη φάω ταραμά…😝

Χαχαχα χαλάλι η στέρηση δε πειράζει! Πολύ χαίρομαι κορίτσι μου! Να απολαύσεις το τριήμερακι χωρίς άγχος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...