Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθεια για την βάφτιση


elnik

Recommended Posts

κοριτσια θα βαφτισουμε τον μικρουλη μας τον Μαιο στο π φαληρο.ψάχνω για μαγαζι για μετα την εκκλησια.θα ειμαστε 80 ατομα και ψάχνω κατι απλο αλλα προσεγμενο και θα μου άρεσε να εχει και μουσικουλα.Π Φαληρο,Ν Σμυρνη Αγ Δημητριο εκει γυρω.εχετε κατι να προτεινετε??ευχαριστω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΨΑΧΝΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Κ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ.... ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...
:P Καλήμερα. Είμαι η Κτερίνα και σου εύχομαι με το ακλό να κάνεις μπλούμ και εσύ το μωρο σου. Και εγώ την μπέμαπ μου την βαφτίζω τον Μάιο.Εγώ 17 εσύ πότε? Εμείς κλείσαμε στο φαγοπότι είναι πίσω από τον Αγιο Σώστη στην Λεωφόρο Συγγρού όπου θα γίνει και η βάπτιση. Είναι πολύ ωραίο μαγαζί μπορείς να μπείς μέσω του ίντερνετ πληκτρολογώνας ταβ΄ρνες με μουσική και να το δείς είναι πάντως φοβερό μέρος. Γίνεται χαμός από βαπτίσεις και γάμους. Επίσης μου συστύσανε και την ταβέρνα του Αρσένη που είναι στο Παλαιό Φάληρο και αυτό είναι πολύ καλό με ακλές τιμές εκεί έκανε την βάπτιση του παιδιού της η κολλητή μου. Συγνώμη αν σε κούρασα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elnik & Sweety υπάρχει και το "Ελλάδος Εικόνες" - μεζεδοπολείο (Ν.Σμύρνη- μία παράλληλος από την Ελ. Βενιζέλου). Είναι ωραίο μαγαζί και άνετο. Έκανε τη βάπτιση της κόρης της μία φίλη μου. Έχει καλό φαγητό και ζωντανή μουσική.

Μόνο από τιμές δεν ξέρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια επισης ζωντανη μουσικη εχει και το "Ρακαδικο" πανω στη Ζησιμοπουλου... εκανε εκει το γαμο του ενας καλος μας φιλος... καλες τιμες και καλο φαι...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσία τον Σεπτεμβριο που πήγα τελευται φορα σε βάπτιση η κουμπαρα μου εκανε το τραπεζι σε ενα μαγαζι στο Μοσχατο που λεγετε ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ είχε πολύ ωραία κουζίνα, εγω ξετρελαθηκα με τον χωρο και τη διακοσμηση, ειχε βάλει και κλοουν για τα παιδία, απο τιμές δεν ξέρω αν θελετε λεπτομέριες μπορω να μάθω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia έγραψε:

Ως πρώην κάτοικος Π. Φαλήρου ψηφίζω "Ρακάδικο" δαγκωτό!!!!

Πολύ καλή κουζίνα, καλή μουσική, άψογο σέρβις, τιμές λογικές!

Ιφιγενεια... δεν το ηξερα οτι εμενες Π.Φαληρο... που εμενες; εγω στο πεμα της Πικροδαφνης μεχρι που παντρευτηκα... αααααα.... και τωρα πηγες Κατερινη και μας πηρες και τη νυφη μακρια... κριμα...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...