Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους ηθελα να ρωτησω,ειμαι στην 24 βδομαδα κυησης δεν εχω δει κανενα σημαδι οτι μπορει να εχω γαλα πολλες φιλες μου στην διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχαν πολυ γαλα που ετρεχε απο το στηθος τους εγω τπτ.υπαρχει περιπτωση να μην εχω γαλα να θυλασω το νινακι μου?εχω ακουσει για καποιες ασκησεις που κανει κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης για να προετοιμαζετε το στηθος να βγαλει γαλα μηπως γνωριζετε?ευχαιστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fanoyla ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Φανουλα... κι'εγω το ιδιο ειχα παθει... μεχρι και τη μερα που γεννησα δεν μου ειχε τρεξει ουτε σταγονα και ειχα το φοβο μηπως δεν εχω γαλα, αλλα δεν ισχυει... το στηθος μου ειχε φουσκωσει και μετα απο 1 μερα και αφου ειχα βαλει και το μωρο πανω στο στηθος κατεβηκε το γαλα και μαλιστα ηταν και πολυ... μην ανυσηχεις και δεν χρειαζεται να κανεις ασκησεις... το μονο που εκανα εγω ηταν να βαζω καθε βραδυ αλατονερο στη θηλη για να σκληρηνει αλλα δεν μπορω να πω οτι εγινε και τιποτα... τελικα χρησιμοποιησα θηλες σιλικονης και αυτο ηταν...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια σας ευχαρισρω παρα πολυ.εφουλα μου μακαρι να εχουμε γαλατακι για τα μωρακια μας.και εσενα sweetmammy να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ετρεχε κανενα στηθος γαλα και ουτε εκανα καμια ασκηση η μασαζ. Οταν γεννησα με το καλο ξεκινησα τον θηλασμο και τον συνεχισα μεχρι 9,5 μηνων. Το θεμα ειναι να προσεξεις τις θηλες σου να μην τραυματιστουν πολυ. Φιλια ... και με το καλο... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...