Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2023 🙏🏼🤰🏽 & Σία ​(ΟΕ/ΕΠΕ/ΑΕ)​ 🌻​ ​ ​

hope501

Recommended Posts

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Είμαι πάρα πολύ αγχωμενη!! Οι χοριακές μου ανέβηκαν εντάξει αλλά είδα αίμα την προηγούμενη Τρίτη όχι πολύ στο σκούπισμα μόνο , έκανα μια lentogest και πήγα την επόμενη μέρα... Είδαμε σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία , δεν είδε αποκόλληση και ενώ ο γιατρός ήθελε να με δει σε 15 μέρες , οι μαίες επειδή με ξέρουν μου είπαν να πάω την επόμενη βδομάδα δηλαδή αύριο  Από το άγχος μου δεν άκουσα καλά  αν είμαι 5+1 ή 5+4 , τώρα λογικά αν πάνε όλα καλά θα είμαι 6 + βδομάδων ..Φοβάμαι μη δεν έχει μεγαλώσει όπως την προηγούμενη φορά ! Λογικά δε θα ακούσω καρδιά αλλά δε με πειράζει θέλω να δω αν μεγαλώνει... Εσύ όλα καλά;

Το αύριο είναι πολύ κοντά και όλα καλά θα πάνε.🙏🏼

Εγώ όλα καλά. Τα ίδια δηλαδη🙂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η TRigirl είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ, αύριο αργά το βράδυ θα πάω. Τελευταίο ρντβ 21:30 το βράδυ @BlackCat @Margitc

Αχ νομιζα πως ηταν για σημερα αντε περιμενουμε αυριο λοιπον τα νεα

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Margitc είπε:

Αχ νομιζα πως ηταν για σημερα αντε περιμενουμε αυριο λοιπον τα νεα

Ναι θα σας πω, εννοείται… Το θέμα είναι να ακούσουμε την καρδιά όπως πρέπει, ζωηρή… γιατί ο σάκος μεγάλωσε κανονικά, απ’  ότι μας είπε. Οπότε δεν είχε νόημα λέει να μου κάνει χοριακή γιατί θα ήταν στα ύψη, θα πρέπει 8+5 που θα είμαι αύριο να να σφύζει από ζωή…. Ίδωμεν κορίτσια, δεν είμαι και στα πάνω μου, έχω τρομερό άγχος… αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη και όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά. 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η TRigirl είπε:

Ναι θα σας πω, εννοείται… Το θέμα είναι να ακούσουμε την καρδιά όπως πρέπει, ζωηρή… γιατί ο σάκος μεγάλωσε κανονικά, απ’  ότι μας είπε. Οπότε δεν είχε νόημα λέει να μου κάνει χοριακή γιατί θα ήταν στα ύψη, θα πρέπει 8+5 που θα είμαι αύριο να να σφύζει από ζωή…. Ίδωμεν κορίτσια, δεν είμαι και στα πάνω μου, έχω τρομερό άγχος… αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη και όσο γίνεται να σκέφτομαι θετικά. 

Να σκεφτεσαι θετικα φυσικα να σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου ειναι εκει εγω σου στελνω πολυ θετικη ενεργεια αλλωστε οπως ειδες ναι ο γλυκουλης ειναι κοσμαρα την μια δεν την εβρισκε κ μετα την βρηκε. Μαλλον τα εχει παρει κρανιο το μωρακι μαζι του κ του εκανε κολπα. Κ κατι ακομα μην ξεχνας οτι ειχε περισσοτερους καρδιακους παλμους απο την προηγουμενη μετριση.🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Στα δικά μου νέα, κάναμε σήμερα την υστροσκόπηση και εντοπίστηκε μια ήπια φλεγμονή που μου την είχε αναφέρει και ο προηγούμενος γιατρός αλλά και ο Σφακ από πέρσι τον Ιούνιο.

Επομένως θα προχωρήσουμε σε ετ τον Ιούνιο και όχι τώρα για να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα την φλεγμονή.

Όπως μου είπε ο Σφακ τα έμβρυα μας είναι υπερ πολύτιμα, τα μαζέψαμε με μεγάλο κόπο και θέλει να είναι ήσυχος & σίγουρος όσον αφορά το περιβάλλον της μήτρας. Μου είπε ξέρω ότι σου την σπάω γιατί θα ήθελες να προχωρήσουμε τώρα αλλά είμαι ψυχαναγκαστικός και δεν μπορώ να το αφήσω αυτό στην τύχη του. Λέω ωραία μπλέξαμε οι ψυχαναγκαστικοί μας βλέπω να φεύγω από το κέντρο σε κανένα 2χρονο 🤣

Γιορτάσαμε και την επέτειο γνωριμίας μας γιατί σαν πέρσι τον Μάιο γνωριστήκαμε με τον Σφακ 😂 και μόλις βγήκα από την ενημέρωση στο διπλανό γραφείο ακούστηκε μια υπέροχη καρδούλα, κάποιο ζευγάρι είχε πάει για υπέρηχο και ακουγόταν ζωηρή ζωηρή και δεν ξέρω αλλά έφυγα με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια αισιοδοξία ότι θα μας χαμογελάσει και εμάς η τύχη αυτή τη φορά.

Οπότε άλλη μια τελευταία αναμονή και ελπίζω Ιούνιο να μεταφέρω τα πολύτιμα γατιά μου 🙏🙏

Τέλεια.. πως θα την αντιμετωπίσετε την φλεγμονή; 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ανθη7 είπε:

Καταρχας @Kateriniwkχρόνια πολλά!!!!ότι επιθυμείς.οτι καλυτερο κορίτσι μου

Να σας πω στα δικά μου σήμερα πήγαμε στο ελενα κ έκανα όλες ρις εξετάσεις που μου έγραψε η οικονομοπουλου κ μετά στο χωρεμειο για τον καρυοτυπο.παιδια δέκα μπουκάλια στο ελενα κ 2 στο χωρεμειο.μικρα σωληνάρια εννοώ.πεθανα.3 φλέβες στο ελενα!έχω κ την αναιμία με τσάκισαν.τωρα υπομονή ν βγουν.2 βδομάδες από το ελενα κ κάνα μήνα γισ τον καρυοτυπο.

Ναι τόσο περνούν αίμα δεν υπιες μετά φυσικό χυμό; Μετά από κάθε εξέταση πίνω φυσικό χυμό πάντα.. καλά αποτελέσματα… εγώ περιμένω ακόμη γιατί έπεσαν μέσα στο Πάσχα και δεν βγήκαν ακόμη 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kateriniwk είπε:

Αγαπημενη μου χοπ!!!!!! Ευχαριστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες! Ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια εδω οτι καλυτερο και κυριος το "καλυτερο" συντομα!!!! Αργοτερα που θα ερθουν οι δικοι μου και θα σβησω τα 34α κερακια μου ,αυτη θα ειναι η ευχη μου!!!! 

@Lucia79 να τα και τα ευχαριστα!!! Σε νιωθω απολυτα γιατι και εγω ετσι λειτουργω στην καθημερινοτητα μου! Μακαρι καλη μου αυτα τα δυο και τα αλλα δυο να σου δωσουν το μωρακι/α σου και να μην ξανασχοληθεις ξανα με τετοια πραγματα!!!! 

Χρόνια σου πολλά καλό μου κορίτσι! Σήμερα έχω και εγώ γενέθλια! Εύχομαι οι ευχές μας να πραγματοποιηθούν το συντομότερο! !! Να μας χαίρονται !! ❤️ 

@BlackCat τα νέα σου είναι υπέροχα μαυρογατουλα μου! Όχι γιατί υπάρχει φλεγμονή,  αλλά γιατί βρέθηκε κάτι που ενδεχομένως να αποτελούσε πρόβλημα και λύνεται πάρα πολύ εύκολα! Όλα αυτά που έγραψες για το πώς αισθάνεσαι,  πόσο ασφαλής νιώθεις με τον γιατρό σου, μόνο σε επιτυχία μπορούν να οδηγήσουν! Όλα θα πάνε τέλεια,  θα το δεις! 

@Kateriniwk χρόνο πολλά Σαλονικια μου! Πέρα από τις αυτονόητες ευχές που για μένα είναι η υγεία σωματική, ψυχική, αλλά να έχουμε και υγιείς σχέσεις, θέλω να σου ευχηθώ μεσα από την καρδιά μου του χρόνου να σβήνεις τα κεράκια σου με το/ τα μωράκι/α σου!

@TRigirl εύχομαι πραγματικά αύριο το μπεμπέ σου να σφύζει από ζωή και να χτυπάει τόσο δυνατά η καρδούλα του που δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στον γλυκούλη να πει το ο, τιδηποτε!

Κορίτσια έχω πολύ άγχος μέχρι τον αυριανό υπέρηχο....λογικά θα είμαι η 6w+1d η 6w+4d (δε θυμάμαι την προηγούμενη βδομάδα ποια βδομάδα μου είπε ότι είμαι γιατί με ένοιαζε μόνο που ήταν ενδομήτριο και είδαμε εμβρυϊκά στοιχεία) διαβάζω στο internet ότι στην 6 βδομάδα ακούς καρδιά...ισχύει;;; Ο γιατρός ήθελε να με δει σε 15 μέρες και όχι σε μια βδομάδα αλλά επειδή αγχώνομαι του είπα νωρίτερα... Έχετε καμία εμπειρία;;; Στην πρώτη παλινδρομη άκουσα πολύ λίγο καρδιά γιατί είχα δύο βδομάδες απόκλιση και παλινδρομησε τελικά  ... Φοβάμαι μη μου ξανατυχει κάτι τέτοιο....

στις πριν 5 ώρες, ο/η Luna777 είπε:

Ναι, είμαστε μαζί! Μπήκα 7η εβδομάδα ακριβώς σήμερα. Είμαι πολύ καλύτερα. Αύριο έχω και ραντεβού με τη γιατρό. Πήρα και αναρρωτική 2 βδομαδες και είμαι χαλαρή. Εσύ; Όλα καλά; Είδα κάποια κορίτσια ξεκίνησαν ήδη το θέμα Μανούλες Δεκεμβρίου 2022, οπότε θα τα λέμε και εκεί 🤩

Αχ,μπράβο...ευχομαι ολα να πανε καλα...Καλα ειμαι απλα εχω πολλες αναγουλες αλλα το παλευω!!Προσπαθω κ γω να μην κουράζομαι ...ο γιατρος σκέψου μου ειπε το πολυ 3 λεπτα περπάτημα...οποτε κ γω κανω τα βασικά!!!

Τέλεια θα μπω κ γω στο θέμα μανούλες Δεκ 2022!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου..

Δεν ξέρω αυτή την φορά έχω μια εσωτερική ηρεμία που ειλικρινά δεν ξέρω από που πηγάζει..

Ίσως επειδή έχω αποφασίσει να είναι η τελευταία προσπάθεια με δικό μου υλικό αλλά μπορεί και γενικά , ίσως επειδή είναι πολύ ήρεμος ο γιατρός και μου τα λέει ακριβώς όπως έχω την ανάγκη να τα ακούσω, ίσως γιατί νιώθω ότι και αυτός θέλει να πετύχει δηλαδή με αντιμετωπίζει με εν συναίσθηση που τόσο είχα ανάγκη ,μπορεί και όλα αυτά μαζί πάντως νιώθω ότι είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό και αντιλαμβάνεται ότι μπροστά του δεν έχει έναν ξερό αριθμό αλλά ένα ταλαιπωρημένο ζευγάρι, δεν νιώθω εκμετάλλευση , δεν νιώθω στατιστικό, ότι περνάει από το χέρι μας το κάνουμε. Μπορεί και όλα αυτά μαζί,  πάντως πάω ήρεμη & αισιόδοξη, θα αφεθώ στις οδηγίες του και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Κορίτσι μου το σημαντικό είναι οτι νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία,  οτι ήταν να κάνεις το έκανες,  τώρα παίρνει το τιμόνι ο θεούλης και είμαι σίγουρη θα σε οδηγήσει στο-α θαυματακι-α σου!! 

Να σε ρωτήσω, την φλεγμονή μόνο με υστεροσκοπιση την βρήκατε? Θέλω να πω είχες κάποιο σύμπτωμα? 

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο για την καθεμία.σας παρακολουθώ σιωπηλά από την αρχή δημιουργίας του γκρούπ και θέλω την βοήθεια σας.εχω 2 κλειστά κουτιά gonal,σωστά συντηρημένα με ημερομηνία λήξης Ιούλιο.θα ήθελα να τα διαθέσω σε όποια κοπέλα ενδιαφέρεται.εχουμε κάποια;

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Ιωάννα28iwantababy είπε:

Κορίτσια έχω πολύ άγχος μέχρι τον αυριανό υπέρηχο....λογικά θα είμαι η 6w+1d η 6w+4d (δε θυμάμαι την προηγούμενη βδομάδα ποια βδομάδα μου είπε ότι είμαι γιατί με ένοιαζε μόνο που ήταν ενδομήτριο και είδαμε εμβρυϊκά στοιχεία) διαβάζω στο internet ότι στην 6 βδομάδα ακούς καρδιά...ισχύει;;; Ο γιατρός ήθελε να με δει σε 15 μέρες και όχι σε μια βδομάδα αλλά επειδή αγχώνομαι του είπα νωρίτερα... Έχετε καμία εμπειρία;;; Στην πρώτη παλινδρομη άκουσα πολύ λίγο καρδιά γιατί είχα δύο βδομάδες απόκλιση και παλινδρομησε τελικά  ... Φοβάμαι μη μου ξανατυχει κάτι τέτοιο....

Εύχομαι όλα καλά..

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου το σημαντικό είναι οτι νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία,  οτι ήταν να κάνεις το έκανες,  τώρα παίρνει το τιμόνι ο θεούλης και είμαι σίγουρη θα σε οδηγήσει στο-α θαυματακι-α σου!! 

Να σε ρωτήσω, την φλεγμονή μόνο με υστεροσκοπιση την βρήκατε? Θέλω να πω είχες κάποιο σύμπτωμα? 

Η φλεγμονή με υστεροσκοπιση και με βιοψία ενδομητρίου φαίνεται 

στις πριν 9 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Στα δικά μου νέα, κάναμε σήμερα την υστροσκόπηση και εντοπίστηκε μια ήπια φλεγμονή που μου την είχε αναφέρει και ο προηγούμενος γιατρός αλλά και ο Σφακ από πέρσι τον Ιούνιο.

Επομένως θα προχωρήσουμε σε ετ τον Ιούνιο και όχι τώρα για να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα την φλεγμονή.

Όπως μου είπε ο Σφακ τα έμβρυα μας είναι υπερ πολύτιμα, τα μαζέψαμε με μεγάλο κόπο και θέλει να είναι ήσυχος & σίγουρος όσον αφορά το περιβάλλον της μήτρας. Μου είπε ξέρω ότι σου την σπάω γιατί θα ήθελες να προχωρήσουμε τώρα αλλά είμαι ψυχαναγκαστικός και δεν μπορώ να το αφήσω αυτό στην τύχη του. Λέω ωραία μπλέξαμε οι ψυχαναγκαστικοί μας βλέπω να φεύγω από το κέντρο σε κανένα 2χρονο 🤣

Γιορτάσαμε και την επέτειο γνωριμίας μας γιατί σαν πέρσι τον Μάιο γνωριστήκαμε με τον Σφακ 😂 και μόλις βγήκα από την ενημέρωση στο διπλανό γραφείο ακούστηκε μια υπέροχη καρδούλα, κάποιο ζευγάρι είχε πάει για υπέρηχο και ακουγόταν ζωηρή ζωηρή και δεν ξέρω αλλά έφυγα με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια αισιοδοξία ότι θα μας χαμογελάσει και εμάς η τύχη αυτή τη φορά.

Οπότε άλλη μια τελευταία αναμονή και ελπίζω Ιούνιο να μεταφέρω τα πολύτιμα γατιά μου 🙏🙏

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου...τελειώνει ο αγώνας σου!! Μακάρι να βρεθεί και σ' εμένα κάτι που να αντιμετωπιζεταθ  στην υστεροσκοπηση, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω οι εξετάσεις είναι τέλειες και να μην πετυχαίνει ούτε η εξωσωματική!! Πονέσες; Αντιβίωση θα είναι η θεραπεία;

στις πριν 2 ώρες, ο/η kikoula85 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο για την καθεμία.σας παρακολουθώ σιωπηλά από την αρχή δημιουργίας του γκρούπ και θέλω την βοήθεια σας.εχω 2 κλειστά κουτιά gonal,σωστά συντηρημένα με ημερομηνία λήξης Ιούλιο.θα ήθελα να τα διαθέσω σε όποια κοπέλα ενδιαφέρεται.εχουμε κάποια;

Ίσως ενδιαφέρεται η @Kiddo😁πολύ ευγενική η χειρονομία σου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η kaposetsi είπε:

Η φλεγμονή με υστεροσκοπιση και με βιοψία ενδομητρίου φαίνεται 

Ααα ωραία.... Είναι λόγος αποβολής ή μη εμφύτευσης? Ρωτάω για να δω που βαδίζω.. πφφφ 

Κρατάω τα λόγια σου αρχηγαρα και τα λέω συχνά..   η εξωσωματική μου έμαθε ένα πράγμα να έχω υπομονή.. άμα μου έλεγες πριν να χρόνο ότι θα πρέπει να περιμένω χρόνο για την εξωσωματική θα σου έλεγα πας καλα; και όμως τώρα λέω χαλάλι του. 

Υπομονή έχω μπόλικη.. 

Αύριο πάμε για καρυωτυπο και σιγά σιγά μαζεύω τα κομμάτια μου. 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ααα ωραία.... Είναι λόγος αποβολής ή μη εμφύτευσης? Ρωτάω για να δω που βαδίζω.. πφφφ 

👡

στις πριν 16 ώρες, ο/η Lucia79 είπε:

Σε ευχαριστώ καλή μου. 

Παίρνω Σαλοσπίρ των 80. Εσυ ποσο παίρνεις? Είναι μικρή δόση άραγε? Ο προηγούμενος γιατρός μου έδινε ενέσεις τις clexane αλλά όπως έχετε πει εδώ μέσα έχουν άλλη λειτουργία. Στο μεταξύ μου έχει πει να το ξεκινησω σήμερα αλλά το φοβάμαι λίγο επειδή είχα ένα ελάχιστο αίμα μετά την ωοληψια. 

Ευχαριστώ μικρό μου, μου δίνεις ένα μπούσουλα, θα ακολουθήσω το προγραμμα σου παρότι ο γιατρός μου θέλει το Σαλοσπίρ πρωί. Θα το πάω μεσημέρι μετά το φαγητο. Κι εγώ παίρνω Τ4 και πρεζολον, οπότε έχουμε το ίδιο σετακι, μόνο μαγνήσιο δεν παίρνω. 

Που είσαι εσυ βρε κορίτσι? Τι κανεις, πες μας τι νέα έχετε? Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Μακάρι κορίτσι μου, ναι είναι οργανωμένα εκεί που είμαι και για μένα που είμαι ψυχαναγκαστική και control freak, αυτό προσθέτει αξία αλλιώς καρδιοχτυπώ για τα πάντα..

Λοιπόν, μόλις  με πήραν τηλέφωνο οι εμβρυολογοι, γονιμοποιήθηκαν και τα δυο! Μακάρι να πάνε καλά!!
Αν επιβιώσουν ως Πέμπτη θα βάλουμε αυτα τα 2 με άλλα 2 απ την κατάψυξη. Στις 10 θα πάω και θα μάθουμε τι έχει γίνει. 🤞🏻🤞🏻❤️

Ααααχχ που να μαι;; Εδώ παλεύουμε! Ήταν να πάμε αυτόν τον μήνα για φυσικό τροποποιημένο αλλά η αγαπημένη μου περίοδος ήρθε νωρίτερα! Είχε κάνει εξετάσεις πάλι το αγόρι μου και θεωρητικά θα έβγαιναν πριν να έρθει η περίοδος οπότε θα κάναμε ένα πλάνο με βάση και τ αποτέλεσμα! Ηρθε όμως νωρίτερα, τ αποτέλεσμα είναι δραμα, ο κατακερματισμός στο 38% ακατέβατος, οποτε θα πάμε τον Ιούνιο για επέμβαση κιρσοκηλης και ταυτόχρονη λήψη δείγματος με βιοψία και κάνουμε το σταυρο μας γιατί αλλιώς δεν βλέπω φως! Γενικά ένα χάος! Έχουμε κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και οικονομικά και ειλικρινά δεν ξέρω κ αν θα γίνει ποτέ τελικά το θαύμα και για εμάς!! Ενιγουει εμείς κάνουμε ότι πρέπει κι ότι περνάει από το χέρι μας κ έχει ο θεός!! Μακαρι να έχουμε όλες αίσιο τέλος κάποια στιγμή!! Το δικό σου βέβαια πλησιάζει και χαίρομαι πολύ που έρχεται η ώρα σου σιγα σιγά!! Ευχομαι τα καλύτερα πραγματικά ❤️

Άντε αρχηγέ μας! Λίγη υπομονή ακόμα!! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Έχουμε κάνει τοοοοση υπομονή που ο ένας μήνας είναι παιχνιδάκι! Το θέμα είναι να πάμε με τις καταλληλες προϋποθέσεις που λέει κ η Βανδή 😂 όλα θα πάνε σούπερ, είμαι σίγουρη! 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ναι γιατί η φλεγμονή δημιούργειται από μικρόβια τις μήτρας 

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikol88 είπε:

Ααααχχ που να μαι;; Εδώ παλεύουμε! Ήταν να πάμε αυτόν τον μήνα για φυσικό τροποποιημένο αλλά η αγαπημένη μου περίοδος ήρθε νωρίτερα! Είχε κάνει εξετάσεις πάλι το αγόρι μου και θεωρητικά θα έβγαιναν πριν να έρθει η περίοδος οπότε θα κάναμε ένα πλάνο με βάση και τ αποτέλεσμα! Ηρθε όμως νωρίτερα, τ αποτέλεσμα είναι δραμα, ο κατακερματισμός στο 38% ακατέβατος, οποτε θα πάμε τον Ιούνιο για επέμβαση κιρσοκηλης και ταυτόχρονη λήψη δείγματος με βιοψία και κάνουμε το σταυρο μας γιατί αλλιώς δεν βλέπω φως! Γενικά ένα χάος! Έχουμε κουραστεί σωματικά, ψυχολογικά και οικονομικά και ειλικρινά δεν ξέρω κ αν θα γίνει ποτέ τελικά το θαύμα και για εμάς!! Ενιγουει εμείς κάνουμε ότι πρέπει κι ότι περνάει από το χέρι μας κ έχει ο θεός!! Μακαρι να έχουμε όλες αίσιο τέλος κάποια στιγμή!! Το δικό σου βέβαια πλησιάζει και χαίρομαι πολύ που έρχεται η ώρα σου σιγα σιγά!! Ευχομαι τα καλύτερα πραγματικά ❤️

Άντε αρχηγέ μας! Λίγη υπομονή ακόμα!! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Έχουμε κάνει τοοοοση υπομονή που ο ένας μήνας είναι παιχνιδάκι! Το θέμα είναι να πάμε με τις καταλληλες προϋποθέσεις που λέει κ η Βανδή 😂 όλα θα πάνε σούπερ, είμαι σίγουρη! 🥰

Να ρωτήσω κάτι ποσό καιρό κάνει θεραπεία για τον κατακερματισμό; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Ανθη7 είπε:

Καταρχας @Kateriniwkχρόνια πολλά!!!!ότι επιθυμείς.οτι καλυτερο κορίτσι μου

Να σας πω στα δικά μου σήμερα πήγαμε στο ελενα κ έκανα όλες ρις εξετάσεις που μου έγραψε η οικονομοπουλου κ μετά στο χωρεμειο για τον καρυοτυπο.παιδια δέκα μπουκάλια στο ελενα κ 2 στο χωρεμειο.μικρα σωληνάρια εννοώ.πεθανα.3 φλέβες στο ελενα!έχω κ την αναιμία με τσάκισαν.τωρα υπομονή ν βγουν.2 βδομάδες από το ελενα κ κάνα μήνα γισ τον καρυοτυπο.

Εύχομαι καλά αποτελέσματα! Τον πληρώσατε τον καρυότυπο στο Χωρέμειο;

στις πριν 11 ώρες, ο/η Ανθη7 είπε:

Καλά αυτό εννοείται κορίτσι μου.δεν θα τρβηχτω στο ελενα χωρίς να ξέρω ότι όντως έχουν βγει.γιστι κ μακριά μένω κ ούτε στο γραφείο μου είναι κοντά.

Ααα ξεχασα.επισης να σας πω η κα κοσμα που μας είδε στο χωρεμειο γισ τον καρυοτυπο (επίσης εξαιρετική γιατρός...πήγα συστημένη από μαμα θεραπευομενης μου εφηβης που δουλεύει εκεί οποία χρειαστεί να τη βοηθήσω σε αυτο) όπως μας επειαρνε το ιστορικό κάναμε μιανσυζητηση για τους γιατρους κλπ κ οταν της είπα τι βίωσα κ ότι η τελευταία του κουβέντα ήταν φταίνε τα ωαρια σου κλπ(το γνωστό μότο ξερετε)γελάει κ μου λέει αχ κορίτσι μου κάθε μερα το ακούω.τι να πω δεν μου κάνει τπτ εντύπωση πια.δυστυχως το χουν εμπορευοματοποιησει κ έχουν ξεχάσει βασικά πράγματα......ετσι απλα για να ξέρετε τι λένε κ οι ίδιοι οι γιατροί μεταξύ τουςΑ

Το ίδιο μου είχε πει και η Τσεκούρα.  Ότι με το που βλεπουν μια γυναίκα, αυτό της λένε. Εντωμεταξύ παίρνει τόση ανάλυση το θέμα της ποιότητας των ωαρίων που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε τόσα για να τη βελτιώσουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...