Μετάβαση σε περιεχόμενο

troia

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  625
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

troia last won the day on 2 Απριλίου

troia had the most liked content!

5 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

troia's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

299

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι νομικής φύσης αυτή η ερώτηση. Δε νομίζω να ορίζει ο νόμος πόσων ημερών θα καταψυχθούν. Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από το αν το συγκεκριμένο κέντρο μπορεί να υποστηρίξει βλαστοκύστες και από την τακτική του κάθε γιατρού ανάλογα με την περίπτωση της κάθε γυναίκας.
 2. Όχι ιδιαίτερα, αλλά τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις; Ίσως έχω διαβάσει κάτι σχετικά...Πάντως δεν είμαι δικηγόρος...
 3. Ναι, εγώ ένιωθα το αντίθετο της ανυπομονησίας. Δηλαδή όσο δεν ήξερα το αποτέλεσμα αισθανόμουν αισιόδοξη ότι μπορεί να είχα πετύχει, διότι φοβόμουν ότι αν κάνω χοριακή ή τεστ μπορεί να πάρω αρνητικό αποτέλεσμα. Δηλαδή για να σου δώσω να καταλάβεις, όχι μόνο δε βιαζόμουν να μάθω το αποτέλεσμα νωρίτερα, αλλά όσο δεν το ήξερα ήμουν ήρεμη, γιατί είχα ελπίδα ότι μπορεί να είναι θετικό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
 4. Εγώ δεν έκανα τεστ καμία από τις 2 φορές...
 5. Εγώ σου προτείνω το ενοκρινολογικό του Έλενα. Θα βρεις εύκολα ραντεβού και έχουμε ακούσει καλά λόγια εδώ μέσα. Ιδιαίτερα καλά λόγια λένε για μία Βενάκη από εκεί, αλλά θα πρέπει να κλείσεις απογευματινό ραντεβού, αλλιώς σε βλέπει όποιος είναι διαθέσιμος.
 6. Α, ωραία τότε. Όχι, η αδερφή μου δεν είναι σε διαδικασία εξωσωματικής. Πολύ καλό που το ανέφερες για να το γνωρίζουν όσες κοπέλες είναι δικαιούχοι εκεί.
 7. Όλα καλά θα πάνε! Γεννάω σε 3 εβδομάδες περίπου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και εύχομαι και στα δικά σου σύντομα.
 8. Κι αν βρείτε ποτέ ραντεβού με ενδοκρινολόγο στο ΝΝΑ, γράψτε μου...Ανοίγουν την 1η του μήνα και μέσα σε 5' έχουν εξαντληθεί. Το ξέρω γιατί ο αδερφός μου είναι αξιωματικός του ναυτικού και είμαστε δικαιούχοι. Η αδερφή μου κατέληξε να πάει στο Έλενα για ενδοκρινολόγο, εκεί δεν έβρισκε με τίποτα. Βέβαια οι στρατιωτικοί ιατροί έχουν το δικαίωμα να έχουν ιδιωτικό ιατρείο, αλλά αν κάποιος σκέφτεται τα χρήματα, τότε αλλάζει το πράγμα...
 9. Συνήθως στην υπέρδιέγερση κάνουν εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει ο οργανισμός και στον κύκλο της διέγερσης μετά την ωοληψία δίνουν femara.
 10. Καλέ όχι, τα γράφεις πολύ σωστά. Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το δει πιο διεξοδικά το θέμα η κοπέλα.
 11. Να ρωτήσω κάτι: το βάρος σου πώς είναι; Καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης σου έκανε ο ενδοκρινολόγος; Μιλάγαμε χθες για το ΣΠΩ, δεν είναι παίξε γέλασε και έχει μεγάλη συσχέτιση με τον τρόπο ζωής (βάρος, άσκηση, διατροφή). Γνώμη μου: πρώτα να δεις τι θα κάνεις με όλα αυτά και μετά να προχωρήσεις σε εξωσωματική. Ειδικά το αρρύθμιστο ζάχαρο και το σωματικό βάρος είναι σημαντικές προυποθέσεις για την έκβαση της προσπάθειας, αλλά και της εγκυμοσύνης αργότερα.
 12. Συμφωνώ και επαυξάνω. Και όσα γράφεις ισχύουν και για την εγκυμοσύνη. Πας πακέτο με τον ενδοκρινολόγο και τότε.
 13. Femara δίνουν αν πάθεις υπερδιέγερση. Κι αν έχει ΣΠΩ, μάλλον έπαθε.
 14. Να ρωτήσω κάτι: το βάρος σου πώς είναι; Καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης σου έκανε ο ενδοκρινολόγος; Μιλάγαμε χθες για το ΣΠΩ, δεν είναι παίξε γέλασε και έχει μεγάλη συσχέτιση με τον τρόπο ζωής (βάρος, άσκηση, διατροφή). Γνώμη μου: πρώτα να δεις τι θα κάνεις με όλα αυτά και μετά να προχωρήσεις σε εξωσωματική. Ειδικά το αρρύθμιστο ζάχαρο και το σωματικό βάρος είναι σημαντικές προυποθέσεις για την έκβαση της προσπάθειας, αλλά και της εγκυμοσύνης αργότερα.
 15. Α, ναι, σωστά. Γενικά θέλουμε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής να τα ψάξει αυτά σωστά.
×
×
 • Προσθήκη...