Μετάβαση σε περιεχόμενο

troia

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  794
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

6 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

troia's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

450

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Κι εγώ εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο έκανα και οιστρογόνα δεν πήρα. Προγεστερόνη πήρα από το στόμα και από τον κόλπο, αλλά μόνο προληπτικά (εφόσον γίνεται ωορρηξία, ο οργανισμός μας παράγει από μόνος του προγεστερόνη). Και τα trogestan τα έκοψα μόλις ακούσαμε καρδιά. Μα και στη φυσική σύλληψη δεν παίρνουν τίποτα οι γυναίκες, ο οργανισμός τους τα παράγει όλα από μόνος του. Πάντως την επόμενη φορά θα με ενδιέφερε κι εμένα να κάνω εμβρυομεταφορά χωρίς καθόλου φάρμακα.
 2. Δεν είμαι τόσο φανατική με τις αποστειρώσεις, τώρα αν κάνω καλά δεν ξέρω...Τράπεζα θα μπορούσα να δημιουργήσω αν δεν της το έδινα κάθε βράδυ. Αλλά δεν θα είχα πού να το βάλω τόσο γάλα...
 3. ίσχύει για τα οιστρογόνα. Κάνε μια ερώτηση στην Οικονομοπούλου να σου πει.
 4. Ναι, αλλά μπορεί να είναι μια απλή επιμόλυνση... Και στην περίπτωση αυτή δεν κολλάει. Αν δεν σας το έχει επιβεβαιώσει εξειδικευμένος ουρολόγος, για τίποτα μην παίρνεις όρκο. Και θα τον έβαζε να κάνει πιο εξειδικευμένες εξετάσεις από μία απλή καλλιέργεια σπέρματος. Μη βασίζεσαι σε γυναικολόγους για τέτοια θέματα, ούτε καν σε απλούς ουρολόγους. Όπως και να έχει δε χρειάζεται να το ψάξετε περαιτέρω. Τώρα είσαι έγκυος, απόλαυσέ το!
 5. Καλά, μην παίρνεις όρκο ότι είχε μικρόβιο το σπέρμα του...Ίσως να φορτώθηκε τζάμπα την αντιβίωση ο άνθρωπος... Σε κάθε περίπτωση πολλά συγχαρητήρια και να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη!
 6. Ευχαριστώ πολύ! Αυτό που έγραψες για την κορτιζόνη ισχύει. Όταν η Τσεκούρα μου είχε προτείνει αν θέλει ο εξωσωματιστής μου να μου δώσει λίγη κορτιζόνη προληπτικά (δεν ήταν απαραίτητο, γιατί τα ΑΝΑ μου ήταν αρνητικά, αλλά είχα χασιμότο) εκείνος μου είχε πει ότι η κορτιζόνη έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αλλά εμείς θέλουμε να δημιουργηθεί μια μικρή φλεγμονή για να γίνει η εμφύτευση. Ούτε εκείνος εξειδικεύει, απλώς δεν δίνει σε καμία γυναίκα ούτε κορτιζόνη, ούτε αντιπηκτικές. Το συμπέρασμα είναι να γίνει μία πολύ καλή διερεύνηση της κατάστασης κάθε ζευγαριού πριν ξεκινήσουμε...
 7. Μπα, η δικιά μου δεν καταλαβαίνει τίποτα...Αν ήταν θα είχε πάθει ήδη, φαντάζομαι. Τον πρώτο μήνα πήρε 800γρ. και το 2ο περίπου 700.
 8. Μπορείς να γράψεις το όνομα της ρευματολόγου κύησης για να την έχουμε υπόψη; Σε αρκετές κοπέλες βρέθηκε αυτοάνοσο και χρειάζονται ρευματολόγο...
 9. Κάποιες τις κάνεις μία φορά στη ζωή σου (της κληρονομικής θρομβοφιλίας π.χ.) και άλλες πρέπει να επαναλαμβάνονται. Ο αιματολόγος σου θα σου πει τι πρέπει να επαναλάβεις και πότε. Κάποιες (π.χ. ΑΝΑ) η Τσεκούρα μας έλεγε να τις κάνουμε πριν την εμβρυομεταφορά.
 10. Η νύφη μου βρήκε πάνω στο μήνα από ακύρωση. Η επιλογή είναι ρευματολογικό α' φορά (α' ππκ σφηκάκης τεκτονίδου).
 11. Είναι 2,5 μηνών. Και τώρα που μιλάμε έχει κλείσει 9ωρο σερί και μάλιστα την κοίμισα με βόλτες στα χέρια και όχι στο στήθος... Πολύ καλή ερώτηση αυτή για τα κοχύλια, την είχα κι εγώ. Αποφάσισα από μόνη μου να τα πλένω απλώς μετά από κάθε χρήση και να τα αποστειρώνω (μαζί με όλα τα άλλα) μία φορά την ημέρα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά...
 12. Δεν μας το πρότεινε η παιδίατρος, εκείνη μας είπε ότι και το ελαιόλαδο μια χαρά είναι. Μια ξαδέρφη του άντρα μου μας έκανε δώρο μία σειρά καλυντικών, ανάμεσα στα οποία και το pharmasept baby natural oil. Μας είπε ότι κάνει για τη νινίδα, ωστόσο η δικιά μας δεν έβγαλε και δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει.
 13. Να πας στο Λαικό ή στα ιδ. ιατρεία των καθηγητών από εκεί. το ίδιο έκανε και η νύφη μου που της βρήκε αυτο'ανοσο η Οικονομοπούλου. Έχουν τους καλύτερους ρευματολόγους εκεί.
 14. είναι εξετάσεις ανοσολογικές και γι' αυτό δεν ασχολούνται οι εξωσωματιστές. Οι αιματολόγοι που ασχολούνται με τα ανοσολογικά τα εξετάζουν αυτά.
 15. της δίνω το δικό μου γάλα που έχω μαζέψει μέσα στην ημέρα με τα κοχύλια. Το κάνω για να ξέρω περίπου πόσο έχει φάει και για να χορτάσει και κοιμηθεί καλύτερα, αλλά δεν πιάνει πάντα. Κυρίως το κάνω για να μην πετάξω το γάλα και γιατί προς το παρόν δε χρειάζομαι τράπεζα γάλακτος στην κατάψυξη...Καλά, μη νομίζεις, μετά το μπιμπερό τη θηλάζω κιόλας, γιατί έτσι αποκοιμιέται...
×
×
 • Προσθήκη...