Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαρία Μαχ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  80
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

329 προβολές προφίλ

Μαρία Μαχ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Καλησπέρα,κορίτσια...Χριστός Ανέστη!!!Εύχομαι σε όλες μας το 2022 να γίνουμε μανούλες❤️Μπορεί να είχαμε τις αποτυχίες μας αλλά κάθε εμπόδιο για το καλό μας.Βημα βήμα θα φτάσουμε στο σκοπό μας.Ευχομαι τα καλύτερα σε όλες μας.
 2. @Apol,με το καλό κορίτσι...Όλα καλά να πάνε και με μια τεράστια χοριακη 😘
 3. @ΧΑΡΜΑ,όλα καλά θα πάνε αύριο...Άντε να αρχίσουμε να περνούμε σειρά μία μία...
 4. @Νικολίνι,αυτό απορώ και εγώ.Εμενα μου πρότειναν αλλα 4 με την ίδια ουσία και έτσι βρήκα.
 5. @Νικολίνι,προσωπικά εμένα δεν μου είπαν στο κέντρο που είμαι να πάρω τα φτιαχτά.Γνωστή μου αλλά και άλλες κοπέλες που ήδη βρίσκονται στη διαδικασία αναγκάζονται να τα πάρουν.
 6. @Νικολίνι,μου έχουν πει και κάποια άλλα με την ίδια ουσία.Αλλα για τα φτιαχτά όπως λες είναι αντίθετος.
 7. @Ριρίκα,και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποια κοπέλα ήδη βρίσκεται στη διαδικασία και χρειάζεται κάθε μέρα το λιγότερο 2 χάπια;Και εγώ Κύπρο βρήκα αλλά λίγα και τιμή στα ύψη.Υπαρχουν κάποια φαρμακεία Αθήνα που φτιαχνουν χάπια αλλά πώς θα ξέρουμε αν είναι δραστικά,πόση ποσότητα έχουν στις αποθήκες και παράγουν;Μήπως κάτι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;Έχουμε το άγχος της εξωσωματικής με όλο αυτό που περνάμε και τώρα να σου λένε για έλλειψη.
 8. @skorpina78,εγώ βρήκα cyclacur στην Κύπρο.Οσο για utrgogestan Κατερίνη που πήρα τηλ σε κάποια φαρμακεία μου είπαν έλλειψη στις αποθήκες.Ισως σε πιο μεγάλες πόλεις είναι διαφορετικά.
 9. @Νικολίνι,από Αθήνα είσαι;Ρωτάω γιατί εγώ είμαι από Κατερίνη και να δω αν χρειαστώ σε ποια πόλη να ψαξω
 10. @Νικολίνι,στο κέντρο που είμαι μου είπαν να βρω τουλάχιστον 20 κουτια cyclacur γιατι θα μπω Μάιο ξανά στη διαδικασία.Πηρα και εγώ στο δικό μου νομο σε φαρμακεία πριν λίγο και μου είπαν ότι όντως είναι σε έλλειψη και τα utrgogestan.Τωρα για το αν τα χρειαστώ δεν γνωριζω δεν μου είπαν γι'αυτα.Απλα είπα να ρωτήσω αν ξέρει καποια κοπελα
 11. Καλησπέρα κορίτσια...Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αλλά σε ομάδες εξωσωματικής στο facebook αναφέρουν κοπέλες ότι στην αναζήτηση του cyclacur στα φαρμακεία τους λένε να προμηθευτούν και utrgogestan.Ξερει καμία κάτι τέτοιο;
 12. @Ιωάννα28iwantababy, καλημέρα...Στο κέντρο που είμαι εγώ δεν επιτρεπουν να κάνουμε το εμβόλιο εγώ και ο σύζυγός μου.
 13. @Nansi,όλο τον φάκελο τον έχω βγάλει φωτοτυπία.Σαλπιγγογραφια έκανα Φεβρουαριο του 2021.
 14. Καλησπέρα, κορίτσια...Μπορει να μου πει οποία πέρασε επιτροπή στα δικαιολογητικά που κατέθεσε όταν λένε σαλπιγγογραφια εννοούν μόνο την εξέταση που έγινε ή θέλουν και τις ακτίνες;
×
×
 • Προσθήκη...