Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στα πουλιά τραγούδια δίνει 🕊️🎤🎺 και στα άνθη ευωδιές.🌺🌻...ο Απρίλης μας ετουτος ας γεμίσει τις κοιλιές🤰❤️

babyblue94

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια σήμερα ξύπνησα ( αριστερά ) με ολοστρόγγυλη κοιλιά. Και μετά δοκίμαζα κάτι ρούχα και ξαφνικά πετάχτηκε μια μύτη ( δεξιά) . Είχε πολύ πλακα.  έχει μεγάλη διαφορά από 3 μηνών με 4 μηνών.. τις τελευταίες δύο βδομάδες έχει πετάξει πολύ η κοιλίτσα. Ενώ δεν ήταν έτσι. Χαχαχαχ

GridArt_20220426_104914658.jpg

Από τον 6ον και μετά να δεις πόσο θα αλλάξει...αχ τι γλυκιά κοιλίτσα είναι αυτη❤️❤️❤️❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Antonia2 σε είπε η ξινή αναποδη🤣🤣🤣 την επόμενη φορά πες τυχερη εισαι που είμαι ανάποδη γιατί αν δεν ειμουν θα έψαχνες καράβι να γλιτώσεις κακιστρω... ευτυχώς εμένα είναι στη Αλεξανδρούπολη αλλά δεν πιστεύω να είχα θέματα.. εδώ με δέχτηκαν με 2 παιδιά και όχι τυπικά..  εννοώ όταν γιορτάζουν τα παιδιά θα με πάρει τηλ να μου ευχηθεί.. οπότε τους παίρνουμε τηλ πάντα θα με ρωτήσει πως είναι τα παιδιά... αλίμονο να έχω και παράπονο 

στις πριν 3 ώρες, ο/η SUNY είπε:

Υπάρχουν και αυτές οι πεθερές μα υπάρχουν και οι άλλες που λειτουργούν υπόγεια … να χαίρεσαι που τουλάχιστον τα λέει χύμα και μπορείς να την βάλεις στην θέση της …. Για σκέψου να είναι μέλι μπροστά και από πίσω άλλα;;;   

Ναι καλα λες!!! τλχ σε εμας ειναι ολοφανερο οτι δεν χωνευομαστε... βεβαια σιγουρα πεφτει πολυ θαψιμο πισω απο την πλατη μου αλλα καλυτερα να κοιτανε την καμπουρα τους! γενικα τους εχω μπει στο ματι γτ εκμεταλλευονται με οποιο τροπο μπορουν τον αντρα μου και μετα απο 40 κυματα που περασαμε, καταλαβε ποσο κακο του κανουν (οσο κι αν δε θελει να το παραδεχτει μπροστα τους...) τεσπα... να ειμαστε ολοι καλα και ΜΑΚΡΥΑ...!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ευτυχώς να λες που έχετε και την απόσταση με τα χιλιόμετρα, φαντάζεσαι να την ειχες κοντά? Χαχαχαχα τώρα περα απο την πλάκα, είναι σπαστικό συνέχεια ο άλλος να κλαίγεται ειδικά όταν εσύ θέλεις να νιώσεις μια στηρίξει.. αλλά να σου πω και κάτι,  αφού εσύ με τον άντρα σου είστε καλά ασε την πεθερά να τραγουδάει 

μεχρι τον ιουλιο την ειχα κοντα γτ εμενε αθηνα! ευτυχως τωρα μακρυα και θα βλεπομαστε 1 στο 3μηνο! το κακο ειναι οτι θα μας κουβαληθει μαζι τον ιουνιο στην κυπρο γτ ο ανιψιος της παντευεται. ο πεθερος δεν θα ερθει οποτε θα μας φορτωθει ολιγον τι...

οπως τα λες!! η ουσια ειναι μονο η σχεση μου με τον αντρα μου!! εμεις να ειμαστε καλα κι οι υπολοιποι ας σταζουν δηλητηριο!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Εμενα δεν μου είπαν να φάμε και οι δύο..  έφαγα μονο εγω μετά από 3 μέρες νηστεία χωρίς λάδι όσο μπορούσα βέβαια.. σίγουρα η Αγία Ειρήνη θα μας βοηθήσει 

Τι καλά..  δεν θα με χαλούσε ακόμα 1 μέρα σπίτι 

ναντια μου η μοναχη μου ειπε να φαμε και οι δυο και μου εδωσε δυο φακελακια.. οποτε το εφαρμοσαμε. βεβαια το λαδι δεν το ειχαμε κρατησει αλλα ας παρουμε την ευλογια της αγιας!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ναι καλα λες!!! τλχ σε εμας ειναι ολοφανερο οτι δεν χωνευομαστε... βεβαια σιγουρα πεφτει πολυ θαψιμο πισω απο την πλατη μου αλλα καλυτερα να κοιτανε την καμπουρα τους! γενικα τους εχω μπει στο ματι γτ εκμεταλλευονται με οποιο τροπο μπορουν τον αντρα μου και μετα απο 40 κυματα που περασαμε, καταλαβε ποσο κακο του κανουν (οσο κι αν δε θελει να το παραδεχτει μπροστα τους...) τεσπα... να ειμαστε ολοι καλα και ΜΑΚΡΥΑ...!!!

μεχρι τον ιουλιο την ειχα κοντα γτ εμενε αθηνα! ευτυχως τωρα μακρυα και θα βλεπομαστε 1 στο 3μηνο! το κακο ειναι οτι θα μας κουβαληθει μαζι τον ιουνιο στην κυπρο γτ ο ανιψιος της παντευεται. ο πεθερος δεν θα ερθει οποτε θα μας φορτωθει ολιγον τι...

οπως τα λες!! η ουσια ειναι μονο η σχεση μου με τον αντρα μου!! εμεις να ειμαστε καλα κι οι υπολοιποι ας σταζουν δηλητηριο!

ναντια μου η μοναχη μου ειπε να φαμε και οι δυο και μου εδωσε δυο φακελακια.. οποτε το εφαρμοσαμε. βεβαια το λαδι δεν το ειχαμε κρατησει αλλα ας παρουμε την ευλογια της αγιας!

Εμενα ένα είχε η φίλη μου και δεν μου είπε για τον άντρα μου.. μου είπε ότι σπο αυτό το μήλο έγιναν θαυματσ ... και σε άλλες κοπέλες που έδωσε οι δύο έμειναν έγκυος με δίδυμα.. όπως και να έχει η ευλογία της Αγίας πιάνει και για τους δυο μας .. έτσι και αλλιώς η φωλιτσα είναι η μητρα μας

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

@Antonia2 σε είπε η ξινή αναποδη🤣🤣🤣 την επόμενη φορά πες τυχερη εισαι που είμαι ανάποδη γιατί αν δεν ειμουν θα έψαχνες καράβι να γλιτώσεις κακιστρω... ευτυχώς εμένα είναι στη Αλεξανδρούπολη αλλά δεν πιστεύω να είχα θέματα.. εδώ με δέχτηκαν με 2 παιδιά και όχι τυπικά..  εννοώ όταν γιορτάζουν τα παιδιά θα με πάρει τηλ να μου ευχηθεί.. οπότε τους παίρνουμε τηλ πάντα θα με ρωτήσει πως είναι τα παιδιά... αλίμονο να έχω και παράπονο 

αστη να σταζει το δηλητηριο της! η οχια!!!! τον αντρα μου σκεφτομαι που ντρεπεται για λογαριασμο της! εγω μπαινακης βγαινακης!!! 😅 τα λεει και χαριτολογώντας η γλυκουλααααα!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Δεν ξέρω αν στο ειπα αλλα αρχικά θα μου έδινε μήλο που του διαβάζουν την ευχή σε εκκλησία της αγιας ειρήνης στην Κύπρο αλλα οταν πήγα πάνω στο γραφείο της φιλης μου δεν μου έδωσε κανονικό μήλο..  μου λέει χάλασε αυτό που είχα και θυμήθηκα ότι έχω ένα κομματάκι από το μοναστήρι της αγιας ειρήνης.. μάλλον η αγια ήθελε να φάω από το μοναστήρι της

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αστη να σταζει το δηλητηριο της! η οχια!!!! τον αντρα μου σκεφτομαι που ντρεπεται για λογαριασμο της! εγω μπαινακης βγαινακης!!! 😅 τα λεει και χαριτολογώντας η γλυκουλααααα!

Αχού μωρέ... είναι και μελισταλακτο το στοματάκι της.. όντως κρίμα ο καημένος αλλα δεν φταει για το τι λέει και τι κάνει η μάνα του

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Δεν ξέρω αν στο ειπα αλλα αρχικά θα μου έδινε μήλο που του διαβάζουν την ευχή σε εκκλησία της αγιας ειρήνης στην Κύπρο αλλα οταν πήγα πάνω στο γραφείο της φιλης μου δεν μου έδωσε κανονικό μήλο..  μου λέει χάλασε αυτό που είχα και θυμήθηκα ότι έχω ένα κομματάκι από το μοναστήρι της αγιας ειρήνης.. μάλλον η αγια ήθελε να φάω από το μοναστήρι της

νομιζω μου το ανεφερες την περασμενη εβδομαδα ναντια μου. εγω να σου πω την αληθεια ρωτησα για το μηλο της αγιας ειρηνης εκει στο μοναστηρι και ποτε το δινουν. και μου ειπαν παντα εχουμε το μηλο. και μου λεει μια μοναχη " ειναι για τις γυναικες που δε μπορουν να κανουν παιδια". και της ειπα "κι εμεις προσπαθουμε με τον αντρα μου ενα χρονο και δεν μπορουμε δυστυχως". ισως γι αυτο μου εδωσε 2 σακουλακια. το καθενα ειχε μεσα 2 αποξηραμενα μηλα και ειχαν λιγο ξινη γευση.

βοηθεια μας! μακαρι η αγια να κανει το θαυμα της!🙏

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Αχού μωρέ... είναι και μελισταλακτο το στοματάκι της.. όντως κρίμα ο καημένος αλλα δεν φταει για το τι λέει και τι κάνει η μάνα του

κοιτα στην αρχη τσαντιζομουν γτ δεν ελεγε κουβεντα.. εγω δεν υπηρχε περιπτωση να μην τον υπερασπιστω. βεβαια θα μου πεις οι γονεις μου τον εχουν για 3ο τους παιδι τον αντρα μου.. τεσπα, με τον καιρο καταλαβα οτι δεν αξιζει ουτε να χαλιεμαι ουτε να χαλαω τη σχεση μας και να στεναχωριομαστε. την βαζω στη θεση της οταν και οπου νομιζω!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αχ Αντωνια μου ο Θεός να σου δίνει δύναμη να τα δέχεσαι αψηφιστα... Εμένα τα λέει χαριτολογωντας, σήμερα προσπαθούσε να μου πει να παρατήσω τη δουλειά μου να μεγαλώσω τη μικρή όταν γεννηθεί. Εν τω μεταξύ κορίτσια στον κόσμο της, έχει μάθει στα λουσα και την άνεση με τα λεφτά του πεθερού μου. Τρέμει η ψυχή μου μην πεθάνει ο 87χρονος παππούς διότι θα τη φορτωθεί ο σύζυγος για χάρη του οποίου λέει ότι θυσιάστηκε και δε δούλεψε μια ζωή. Εν τω μεταξύ ο σύζυγος 46 χρόνων αυτή 79...δηλ. τα τελευταία 30 χρόνια δε δούλεψε διότι στο μυαλό της μεγάλωνε παιδί, αντε μέχρι τα 16 της δίνω δίκιο πες... εμείς με τους μισθούς μας βγαίνουμε, ας ελπίσουμε να της φτάνει η σύνταξη του παππού μετά... αν πω στον άντρα μου ότι παρατάω τη δουλειά μου εγκεφαλικό θα του έρθει... 😋

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά!! 

@Raf123 Χρόνια πολλά για την γιορτή σου. Με το καλό το μωρουλι σας!!

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, αλλά έχω σημειώσει τα ονόματα σε χαρτί να ανάψω ξεχωριστά κεριά για την καθεμία.

Αυτό πάντως με τους παπάδες και τον πολιτικό γάμο είναι πολύ περίεργο.

Το 17 έψαχνα να βρω εκκλησία να βαφτίσω τον γιο μου. Οι νονοί παντρεμένοι με πολιτικό και εγώ επίσης. Καμία εκκλησία δεν δεχόταν όχι για τους γονείς αλλά για τους νονους. Στον τελευταίο παπά είπα δεν πειράζει πάτερ θα κάνω ονοματοδοσία και μόλις μεγαλώσει ας επιλέξει μόνος το θρήσκευμα του γιατί αυτά που κάνετε είναι ρεζιλικια. Παιδιά άλλαξε αμέσως και μου λέει θα το βαφτίσουμε το παιδί να γίνει χριστιανός ορθόδοξος απλά να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση οι νονοί πως θα τελέσουν και θρησκευτικό γάμο. Μην τα πολυλογω την ημέρα της βάφτισης ζήτησε 120€ και ούτε δήλωση υπέγραψαν ούτε τπτ.

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ωχ άρα ότι νιώθω τώρα όλα καλά!! Σε ευχαριστώ απλά ανησύχησα εκεί π με πονούσε η κοιλια μου τραβήγματα κτλ τώρα έγιναν πιο αραιά…άρα σε καμία εβδομάδα θα με περιμένουν τα συμπτώματα 😂😂

Μην ανησυχείς Ραφαέλα μου κι εγώ τα ίδια. Τώρα που είμαι 5+5 ξεκίνησα από χθες να έχω και καούρες,ανακατωσουρες έχω λίγες μέρες τώρα ευτυχώς χωρίς εμετό ακόμα. Μέχρι 5 εβδομάδων δεν είχα τίποτα φοβερό. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα.. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!! να περασετε ομορφα οτι και να κανετε! εγω γυρισα κανονικα στη δουλεια σημερα.. εχω ομως αδειουλα την παρασκευη και θα παμε αλλη εκδρομουλα!!😁😎❤️

@Raf123μου πως περνατε στη Σαλονικουλα;; εννοειται αν εχεις καποιο hint για μαγαζια (ειτε φαγητο, ειτε γλυκο, ειτε καφε, κλπ) στειλε μου να το βαλω στο προγραμμα!!!! να περασετε τελεια κοριτσακι μου!!!

@marinamanoulitsa εννοειται να ανοιξεις το επομενο θεμα!!!! και να ειναι και το τυχερο σου!!!! ευχομαι ο μαιος να ειναι ο μηνας που θα σου φερει το +++++!!!!!🤞🤞❤️

@Nandia- τι ωραια που ξεκουραστηκες!!!! κι εμεις περασαμε τελεια στο χωριο του αντρα μου!!! αναζωογονηθηκαμε!!!

@Κατεριναπαπ η νεα ατακα της πεθερας που ζητησες!!! εφτασεεεεειιιιι!!! καπως μου ελεγε οτι παροτι ειμαι μικροτερη απο τον αδερφο μου (εγω 33 και ο αδερφος μου 35;;) και ΚΟΡΙΤΣΙ (;;;;!!!) ειμαι πιο ψηλη απο εκεινον (εγω 1,82 κι εκεινος 1,80).. και μου λεει με περισσιο θρασος: "ΚΑΙ σε αυτο ΑΝΑΠΟΔΗ εισαι!!!!" αχ ποσο με αγαπαει αυτη η γυναικα!!!!!!! 😂😂 "ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ" που λεει και το γνωστο ασμα!!

@Giasemi_92 ελπιζω να μην ηρθε ακομη η περιοδος.....🤞❤️ ελα να ερθουν κι αλλα θετικααααα!!!!

Χαχαχα εντάξει θρασύτατη! Εγώ θα έπαιρνα ποπ κορν και θα γελούσα! Μπενάκης βγαινάκης κοριτσάρα μου!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Αχ Αντωνια μου ο Θεός να σου δίνει δύναμη να τα δέχεσαι αψηφιστα... Εμένα τα λέει χαριτολογωντας, σήμερα προσπαθούσε να μου πει να παρατήσω τη δουλειά μου να μεγαλώσω τη μικρή όταν γεννηθεί. Εν τω μεταξύ κορίτσια στον κόσμο της, έχει μάθει στα λουσα και την άνεση με τα λεφτά του πεθερού μου. Τρέμει η ψυχή μου μην πεθάνει ο 87χρονος παππούς διότι θα τη φορτωθεί ο σύζυγος για χάρη του οποίου λέει ότι θυσιάστηκε και δε δούλεψε μια ζωή. Εν τω μεταξύ ο σύζυγος 46 χρόνων αυτή 79...δηλ. τα τελευταία 30 χρόνια δε δούλεψε διότι στο μυαλό της μεγάλωνε παιδί, αντε μέχρι τα 16 της δίνω δίκιο πες... εμείς με τους μισθούς μας βγαίνουμε, ας ελπίσουμε να της φτάνει η σύνταξη του παππού μετά... αν πω στον άντρα μου ότι παρατάω τη δουλειά μου εγκεφαλικό θα του έρθει... 😋

συγγνωμη αλλα δεν μπορω τους ανθρωπους που παρασιτουν και ζουν εις βαρος των υπολοιπων..... ελεος δλδ που πρεπει να τη ζησετε. και απο που και ως που θα σου πει τι να κανεις στη ζωη σου;;; εγω δεν αφηνω τη μητερα μου να μου κανει κουμαντο (αν της δωσω χωρο θα παρει φορα αλλα της τα κοβω αυτα νωρις...) θα αφησω την πεθερα μου;; της λεω ναι ναι και ξερει οτι τη γραφω μετα (της πεθερας), γι αυτο μετα λεει κακιες!!! θελει να χωνεται παντου και να περναει το δικο της! 

μακαρι κοριτσι μου να βαλει και ο αντρας σου ορια γτ ερχεται κι ενα παιδακι που θα σας χρειαζεται. αν μενει και κοντα σας σιγουρα θα σας πει να σας κραταει το παιδι κι ολο θα ανακατευεται με εσας... εκει τι θα κανεις;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Να αγιάσει το στόμα σου … ακριβώς έτσι … εκμετάλλευση … αντί να αφήσουν το παιδί ήρεμο με την γυναίκα του να απολαύσουν την κοινή τους πορεία …. νομίζουν θα χάσουν τα προνόμια …  αλλά καλώς η κακώς αυτό συμβαίνει πάντα άλλωστε σε μεγαλύτερο βαθμό άλλωστε σε μικρότερη . Το μόνο που καταφέρουν είναι να στεναχωρούν το γιο τους και να μην τον αφήσουν να εξελιχθεί … αλλά δεν πείραζει έχει ο θεός ! Εσυ το κεφάλι ψηλά και να είσαι ακόμα πιο ενωμένη με τον άντρα σου αυτή θα είναι η απάντηση σου σε ότι γίνεται ! Σιωπή και αγάπη ακόμα μεγαλύτερη με τον άντρα σου ! 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

συγγνωμη αλλα δεν μπορω τους ανθρωπους που παρασιτουν και ζουν εις βαρος των υπολοιπων..... ελεος δλδ που πρεπει να τη ζησετε. και απο που και ως που θα σου πει τι να κανεις στη ζωη σου;;; εγω δεν αφηνω τη μητερα μου να μου κανει κουμαντο (αν της δωσω χωρο θα παρει φορα αλλα της τα κοβω αυτα νωρις...) θα αφησω την πεθερα μου;; της λεω ναι ναι και ξερει οτι τη γραφω μετα (της πεθερας), γι αυτο μετα λεει κακιες!!! θελει να χωνεται παντου και να περναει το δικο της! 

μακαρι κοριτσι μου να βαλει και ο αντρας σου ορια γτ ερχεται κι ενα παιδακι που θα σας χρειαζεται. αν μενει και κοντα σας σιγουρα θα σας πει να σας κραταει το παιδι κι ολο θα ανακατευεται με εσας... εκει τι θα κανεις;;

στις πριν 4 λεπτά, ο/η SUNY είπε:

Να αγιάσει το στόμα σου … ακριβώς έτσι … εκμετάλλευση … αντί να αφήσουν το παιδί ήρεμο με την γυναίκα του να απολαύσουν την κοινή τους πορεία …. νομίζουν θα χάσουν τα προνόμια …  αλλά καλώς η κακώς αυτό συμβαίνει πάντα άλλωστε σε μεγαλύτερο βαθμό άλλωστε σε μικρότερη . Το μόνο που καταφέρουν είναι να στεναχωρούν το γιο τους και να μην τον αφήσουν να εξελιχθεί … αλλά δεν πείραζει έχει ο θεός ! Εσυ το κεφάλι ψηλά και να είσαι ακόμα πιο ενωμένη με τον άντρα σου αυτή θα είναι η απάντηση σου σε ότι γίνεται ! Σιωπή και αγάπη ακόμα μεγαλύτερη με τον άντρα σου ! 

* άλλοτε 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοίτα να δεις Αντωνια μου σκεφτόμουν ότι οι μοναχοί λένε πως ο γάμος είναι ένας εναλλακτικός δρόμος για τη σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου. Ενδομυχα πιστεύουν ότι είναι και λίγο πιο εύκολος ο δρόμος αυτός από τον μοναχισμο. Συνεπώς, για να είναι έτσι σημαίνει ότι ο γάμος έχει δυσκολίες, δοκιμάζει την υπομονή σου, σε βοηθάει να δοκιμαστεις για να φτάσεις στη σωτηρία της ψυχής κατά τα γεράματα καλώς εχόντων των πραγμάτων. Συνυπολογιζω ότι έχει φτάσει πια και σχεδόν 80 η πεθερά μου, φαντάζομαι ότι η δοκιμασία αυτή δε θα κρατήσει ες αεί. Αυτές είναι οι βαθύτερες σκέψεις μου. Προς το παρόν κάνω υπομονή συνήθως. Τη γράφουμε αμφότεροι και εγώ και ο σύζυγος διακριτικά ώρες ώρες... 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κοίτα να δεις Αντωνια μου σκεφτόμουν ότι οι μοναχοί λένε πως ο γάμος είναι ένας εναλλακτικός δρόμος για τη σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου. Ενδομυχα πιστεύουν ότι είναι και λίγο πιο εύκολος ο δρόμος αυτός από τον μοναχισμο. Συνεπώς, για να είναι έτσι σημαίνει ότι ο γάμος έχει δυσκολίες, δοκιμάζει την υπομονή σου, σε βοηθάει να δοκιμαστεις για να φτάσεις στη σωτηρία της ψυχής κατά τα γεράματα καλώς εχόντων των πραγμάτων. Συνυπολογιζω ότι έχει φτάσει πια και σχεδόν 80 η πεθερά μου, φαντάζομαι ότι η δοκιμασία αυτή δε θα κρατήσει ες αεί. Αυτές είναι οι βαθύτερες σκέψεις μου. Προς το παρόν κάνω υπομονή συνήθως. Τη γράφουμε αμφότεροι και εγώ και ο σύζυγος διακριτικά ώρες ώρες... 

αχ μωρε κορίτσια τελικά δεν μας δένει μόνο η επιθυμία για παιδί, μας δένει και η πληγή της πεθεράς  χαχαχαχα βρε τι τραβάμε ….

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Μην δίνεις σημασία κορίτσι μου,  αργά ή  γρηγορα θα το χωνέψει και κυρίως μη σε πληγώνουν τέτοιες συμπεριφορές!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα!🥰

Εγώ σήμερα είδα το νινακι μου!☺️😊 Όλα καλά μου είπε ο γιατρός! Το πιο σημαντικό βέβαια ραντεβού θα είναι το επόμενο που θα πάω για την καρδούλα αλλά εγώ θα είμαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!

@Raf123χρόνια σου πολλά κορίτσι μου! Ότι επιθυμείς! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!💗

@Raf123 χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς με υγεία και ευτυχία εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωρακι σας 😊

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Raf123χρόνια πολλα κορίτσι μου για σήμερα 💕 να χαίρεσαι το όνομα σου και με το καλό το μπέμπακι σου

στις πριν 5 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

@Raf123κορίτσι μου χρόνια σου πολλά, ότι επιθυμείς με υγεία και  μόνο χαρές σπο εδω και στο εξής και του χρόνου η οικογένεια αγκαλιασμένοι αυτή τη μέρα 💗

Κορίτσια μου ευχαριστώ παρά πολύ ❤️❤️❤️ Σας εύχομαι κ εγώ με τη σειρά μου σύντομα με ένα μωράκι στη κοιλια!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά!! 

@Raf123 Χρόνια πολλά για την γιορτή σου. Με το καλό το μωρουλι σας!!

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, αλλά έχω σημειώσει τα ονόματα σε χαρτί να ανάψω ξεχωριστά κεριά για την καθεμία.

Αυτό πάντως με τους παπάδες και τον πολιτικό γάμο είναι πολύ περίεργο.

Το 17 έψαχνα να βρω εκκλησία να βαφτίσω τον γιο μου. Οι νονοί παντρεμένοι με πολιτικό και εγώ επίσης. Καμία εκκλησία δεν δεχόταν όχι για τους γονείς αλλά για τους νονους. Στον τελευταίο παπά είπα δεν πειράζει πάτερ θα κάνω ονοματοδοσία και μόλις μεγαλώσει ας επιλέξει μόνος το θρήσκευμα του γιατί αυτά που κάνετε είναι ρεζιλικια. Παιδιά άλλαξε αμέσως και μου λέει θα το βαφτίσουμε το παιδί να γίνει χριστιανός ορθόδοξος απλά να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση οι νονοί πως θα τελέσουν και θρησκευτικό γάμο. Μην τα πολυλογω την ημέρα της βάφτισης ζήτησε 120€ και ούτε δήλωση υπέγραψαν ούτε τπτ.

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ παρά πολύ ❤️❤️❤️ 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Μην ανησυχείς Ραφαέλα μου κι εγώ τα ίδια. Τώρα που είμαι 5+5 ξεκίνησα από χθες να έχω και καούρες,ανακατωσουρες έχω λίγες μέρες τώρα ευτυχώς χωρίς εμετό ακόμα. Μέχρι 5 εβδομάδων δεν είχα τίποτα φοβερό. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα.. 

μακάρι όλα να πηγαίνουν καλά…!! Εσυ θα ξανά πας 4/5 ε;; Σήμερα κουράστηκα παρά πολύ αφού κ ο άντρας μ έλεγε δεν είσαι καλά σίγουρα είσαι άρρωστη χαχαχαχα με είχε τρελάνει στα καταστήματα να μου πάρει δώρο για τα γενέθλια κ τη γιορτή μ και πόνεσα την μέση μου που εγώ συνήθως δε κουράζομαι εύκολα! Του έκανα τη χάρη πήρα κάτι 40 ευρώ κ μ έλεγε μόνο αυτό;; Χαχαχα του κάνω δεν έχω όρεξη πάμε στο δωμάτιο να ξαπλώσουμε λίγο 😂😂😂 επιτελους αύριο φεύγουμε πρώτη φορά λεω σε διακοπες επιτελους!! 

@Raf123Κοριτσακι μου χρονια πολλα για την γιορτη σου! Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και του χρονου να γιορταζεις αγκαλια με το μωρακι σου! ❤️❤️❤️😘😘

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...