Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υστεροσκόπηση Πάτρα/Ρίο γνώμες...

ΧΑΡΜΑ

Recommended Posts

στις πριν 58 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Καλησπέρα @BlackCatμαυρογατουλα 😻 καλη εβδομάδα να έχεις. 

Δεν ξερω λεπτομέρειες γιατι δεν εχω ξανα κάνει. Ειχα κάνει μόνο σαλπιγογραφια πριν 4 μισή χρόνια και ηταν απόλυτα φυσιολογική. Στην ετ πριν 20 μέρες δυσκολευτικε η γιατρός να βάλει τον καθετήρα οδηγό. Μου λεει σφίγγεσαι πολυ χαλάρωσε γτ κανει συσπάσεις ο τραχηλος και δεν μπαίνει...ειναι στενό το στόμιο του τραχήλου. Την Παρασκευή που μιλήσαμε μου λέει δεν εχω εικόνα οτι πρέπει να κάνεις υστεροσκοπηση γιατι δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό. Στων αποβολων μου πε ομως καλο ειναι να την κάνεις αυτη την εξέταση γτ δεν είναι η πρώτη αποτυχίμενη ετ. Αιματολογικα μου λεει τα έχουμε ψάξει ολα. Και εγω στεναχωριεμαι. Τοσος κόπος καθε φορα, αν πρέπει να κάνω και αυτο, θα το κάνω... 

Λεω στην γιατρο, πρέπει να φύγω τι λύσεις έχουμε απο δω κ περα; Εχεις καταψηξη μου λέει και αν θες κάνουμε προετοιμασία και στα βάζω αν και δεν το θεωρώ σωστό. Καλύτερα Ηρεμισε και παμε Μάιο (γτ Απρίλιο περιοδος έπεφτε Πάσχα) αν θες μπορούμε να πάρεις σερπαφαρ;! Αντε και λιγες ολγκαλουτραν για να μην σπάσουν τελευταίες μέρες τα ωάρια να κάνουμε ωοληψια και οτι καλο πάρουμε να το προσπαθήσουμε με τα κατεψιγμενα. Αν αυτο αποτύχει μιλάμε για υστεροσκοπηση απο Σεπτέμβρη περνάς την τελευταία επιτροπή που σου έμεινε και κάνουμε νεα διέγερση. Αυτα. 

Η υστεροσκοπηση είναι άλλο από την διάνοιξη τραχήλου (εκτός αν γίνονται μαζί δεν γνωρίζω) 

Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα νομίζω η @condiosεχει κάνει διάνοιξη αν δεν κάνω λάθος αλλά αυτό φαντάζομαι θα το είχατε δει από την πρώτη φορά.

Εγω προσωπικά θα προτιμούσα κ τα δυο ή ένα από τα δυο να τα κάνω πριν την ετ (είτε με φρεσκα είτε με κατεψυγμένα).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Η υστεροσκοπηση είναι άλλο από την διάνοιξη τραχήλου (εκτός αν γίνονται μαζί δεν γνωρίζω) 

Ειναι δυο διαφορετικά πράγματα νομίζω η @condiosεχει κάνει διάνοιξη αν δεν κάνω λάθος αλλά αυτό φαντάζομαι θα το είχατε δει από την πρώτη φορά.

Εγω προσωπικά θα προτιμούσα κ τα δυο ή ένα από τα δυο να τα κάνω πριν την ετ (είτε με φρεσκα είτε με κατεψυγμένα).

Χμμ... Δεν είμαι σίγουρη νομίζω γίνετε και κατα την υστεροσκόπηση διάνοιξη. Δεν ειχαμε τετοιο πρόβλημα ποτε ξανα. Τυχαίο ή κάτι παίζει... Και εγω αυτο πιστεύω καλύτερα να γίνει πριν την ετ. Σε ευχαριστώ φιλιά! 

στις On 14/3/2022 at 12:35 ΠΜ, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Αχ @Kiddo μου σε ευχαριστώ και μονο για την προσπάθεια να σε καλα.... 😘😘😘😘

Αν το φέρει η κουβέντα σου κ μπορείς ρώτα εκει που ειπες. Κανουν υστεροσκοπηση σε δημόσιο νοσοκομείο Πάτρα /Ρίο; και αν έχουν κανα τηλ.

Αν δεν βρω άκρη με το δημόσιο θα παω σε ιδιωτικό τι να κάνω... Ειναι πολλα τα εξοδα να ξανα έρχομαι Αθήνα

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 🌹

Καλημέρα!

Σου έχω στείλει σε πμ τις απαντήσεις κοριτσιών από το άλλο φόρουμ, ότι μου έγραψαν..😘

στις πριν 16 ώρες, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Αγάπη ευχαριστώ πολυ. Ηταν η πρώτη μου σκέψη. Την κάνει και η γιατρός μου στο Έλενα αλλα Δεν με βάζει να την κανω μόλις μου έρθει περίοδος δυστυχώς με βάζει μετά το Πάσχα δεν έχουν ραντεβού;!δεν πολυ θέλει να την κανω;! δεν ξερω τον λόγο....😡😠🤬 Γι αυτό ελεγα μηπως να την κανω προς Πάτρα που ειναι σχετικά κοντα μου. Αλλα δύσκολο το βλέπω 😔

Θυμάσαι που σου είπα ότι είχα διαβάσει μια έρευνα σχετικά με την υστεροσκόπηση;(τόσο διάβασμα ούτε οι ίδιοι οι γιατροί) και λέγανε ότι παρόλο που είναι διαγωνιστικη πειράζουν την μήτρα πράγμα που θέλουμε όσο λιγότερο γιν

στις πριν 16 ώρες, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Αγάπη ευχαριστώ πολυ. Ηταν η πρώτη μου σκέψη. Την κάνει και η γιατρός μου στο Έλενα αλλα Δεν με βάζει να την κανω μόλις μου έρθει περίοδος δυστυχώς με βάζει μετά το Πάσχα δεν έχουν ραντεβού;!δεν πολυ θέλει να την κανω;! δεν ξερω τον λόγο....😡😠🤬 Γι αυτό ελεγα μηπως να την κανω προς Πάτρα που ειναι σχετικά κοντα μου. Αλλα δύσκολο το βλέπω 😔

Θυμάσαι που σου είπα ότι είχα διαβάσει μια έρευνα σχετικά με την υστεροσκόπηση;(τόσο διάβασμα ούτε οι ίδιοι οι γιατροί) και λέγανε ότι παρόλο που είναι διαγωνιστικη πειράζουν την μήτρα πράγμα που θέλουμε όσο λιγότερο γίνεται. Θα ξανά ψάξω την έρευνα . 

Έχει φασμπουκ ; αν ναι μπες στην ομάδα μυστικη πύλη γράψε στην αναζήτηση υστεροσκοπηση και θα βρεις έναν γιατρό που έχει γράψει τους όλους. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θυμάσαι που σου είπα ότι είχα διαβάσει μια έρευνα σχετικά με την υστεροσκόπηση;(τόσο διάβασμα ούτε οι ίδιοι οι γιατροί) και λέγανε ότι παρόλο που είναι διαγωνιστικη πειράζουν την μήτρα πράγμα που θέλουμε όσο λιγότερο γίνεται. Θα ξανά ψάξω την έρευνα . 

Έχει φασμπουκ ; αν ναι μπες στην ομάδα μυστικη πύλη γράψε στην αναζήτηση υστεροσκοπηση και θα βρεις έναν γιατρό που έχει γράψει τους όλους. 

Καλημερα τι κανεις;;; Ναι έχεις δίκιο. Δεν το χω ψαξει αλλα το χω ακουσει. Μου είπε η γυναικολόγος κοριτσάκι μου δεν εχουμε ενδείξεις και η σαλπιγογραφια δεν έδειξε κάτι στένωση δυσκολία κτλπ. Τα τεστ παπ ειναι καθαρα. Δεν την κάνουμε έτσι... Απλα μετα απο πολλες προσπάθειες αν δεν πετύχουμε ψάχνουμε και αυτο. Απλα σκέφτομαι γτ να γίνουν πρωτα οι αποτυχίες και μετα να ψάξω; ναι είμαι μελος στην μυστική πύλη θα το κοιτάξω. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ 😘😘😘😘😘😘

Κορίτσια καλησπέρα 

Τώρα είδα τη συζήτηση σας 

Έχω κάνει εγώ στη Πάτρα σε δημόσιο νοσοκομείο πριν περίπου 3 χρόνια .

Όλα εντελώς δωρεάν κι όλα μια χαρά .

Μου τη ζήτησε ο γιατρός μου που ήταν να κάνω την εξωσωματική στην Αθήνα .

Οποιαδήποτε πληροφορία με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω .

στις On 14/3/2022 at 6:49 ΜΜ, ο/η BlackCat είπε:

Παρούσα αν και καθυστερημένη-καμμένη ως συνήθως,,χαχαχα @ΧΑΡΜΑ Μου εγώ εκανα περυσι 1/2/21 διάνοιξη τραχήλου και υστεροσκοπηση,,,ετ παω παντα με μεθη γιατί εκτός του στενου τραχηλου έχω και 3πλη καμπυλη αυτου του σωλήνα ως οτου φτασει ο καθετησας στο ενδομητριο να αφαιθούν τα έμβρυα. Τώρα 29/3 πάω για λαπαροσκόπηση & υστεροσκόπηση καθώς η ενδομητριωση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ βαθμού πια και ο χειρουργος λεει πως αν δεν καθαρισω,,,,αφαιρεση αριστερης ωοθηκης και των 2 σαλπιγγών,,,δε θα πετύχω. 11/2/22 πήγα για ΕΡΑ & pcr endometrium,,,,μάντεψε,,,,δυσκολευτηκε να περασει και πάλι παρόλο που ηπια νερό χαράματα και έκανα και μεθη στις 11 το πρωι. Άρα επιβάλλεται αυτο που παω να κανω πια. Επίσης μαντεψε το αποτελεσμα αυτών? ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,,,,,άρα,,,,φταίει η ενδομητρίωση και ότι τοξικό πετάνε οι σάλπιγγες μου όταν δεχομαι τα μωρακια μου και δεν τα αφηνουν να εμφυτευτουν,,,,παμε να καθαρισουμε και αυτο και μετα ξανα νεα δοτρια , αφου ομως κανει και ο συζυγος πια καλλιέργεια σπερματος, οξειδωτικό στρες,,,κατακερματισμό & fish,,,,ώστε ακόμα και με νέα δότρια να γίνει προευμφυτευτικός αν χρειαστεί. Κατάλαβες? καταλαβα να λες. Εννοείται πως εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα,,,αλλά αν δυσκολευει το περασμα σίγουρα κάτι γίνεται και θελει τουλαχιστον δοκιμαστικό περασμα πριν την ετ. Με μεγάλη αγάπη και αγκαλιά!!!!!!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η condios είπε:

Παρούσα αν και καθυστερημένη-καμμένη ως συνήθως,,χαχαχα @ΧΑΡΜΑ Μου εγώ εκανα περυσι 1/2/21 διάνοιξη τραχήλου και υστεροσκοπηση,,,ετ παω παντα με μεθη γιατί εκτός του στενου τραχηλου έχω και 3πλη καμπυλη αυτου του σωλήνα ως οτου φτασει ο καθετησας στο ενδομητριο να αφαιθούν τα έμβρυα. Τώρα 29/3 πάω για λαπαροσκόπηση & υστεροσκόπηση καθώς η ενδομητριωση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ βαθμού πια και ο χειρουργος λεει πως αν δεν καθαρισω,,,,αφαιρεση αριστερης ωοθηκης και των 2 σαλπιγγών,,,δε θα πετύχω. 11/2/22 πήγα για ΕΡΑ & pcr endometrium,,,,μάντεψε,,,,δυσκολευτηκε να περασει και πάλι παρόλο που ηπια νερό χαράματα και έκανα και μεθη στις 11 το πρωι. Άρα επιβάλλεται αυτο που παω να κανω πια. Επίσης μαντεψε το αποτελεσμα αυτών? ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,,,,,άρα,,,,φταίει η ενδομητρίωση και ότι τοξικό πετάνε οι σάλπιγγες μου όταν δεχομαι τα μωρακια μου και δεν τα αφηνουν να εμφυτευτουν,,,,παμε να καθαρισουμε και αυτο και μετα ξανα νεα δοτρια , αφου ομως κανει και ο συζυγος πια καλλιέργεια σπερματος, οξειδωτικό στρες,,,κατακερματισμό & fish,,,,ώστε ακόμα και με νέα δότρια να γίνει προευμφυτευτικός αν χρειαστεί. Κατάλαβες? καταλαβα να λες. Εννοείται πως εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα,,,αλλά αν δυσκολευει το περασμα σίγουρα κάτι γίνεται και θελει τουλαχιστον δοκιμαστικό περασμα πριν την ετ. Με μεγάλη αγάπη και αγκαλιά!!!!!!!!

Αχ γλυκούλα μου μεγάλη αγκαλιά και απο μενα ευχες πολλες να μην ταλεπωριθεις αλλο να λυθουνε ολα. Η Παναγία μας και η Αγία Ειρήνη η Χρισοβαλαντου και ολοι οι Άγιοι να ναι κοντα σου 29 του μηνα να σου πανε ολα καλα....πίστη και υπομονή να μην χάνεις την δύναμη σου...σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.... 😘💕🌹

στις On 15/3/2022 at 8:20 ΜΜ, ο/η ΝΑΚΑ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Τώρα είδα τη συζήτηση σας 

Έχω κάνει εγώ στη Πάτρα σε δημόσιο νοσοκομείο πριν περίπου 3 χρόνια .

Όλα εντελώς δωρεάν κι όλα μια χαρά .

Μου τη ζήτησε ο γιατρός μου που ήταν να κάνω την εξωσωματική στην Αθήνα .

Οποιαδήποτε πληροφορία με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω .

Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ σου στέλνω προσωπικό μήνυμα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...