Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα μανουλίτσα ...ναι αύριο θα κάνω.Χτες θα ήταν η 28η μέρα..απλά συγκρίνω όλες τις προηγούμενες συλλήψεις και αυτές που προχώρησαν ΄ήταν οι χοριακές τουρμπο..αυτή που δεν προχώρησε 16  2η μέρα καθυστέρησης ενώ ας πούμε η περσινή 745.επίσης το καταλαβαίνω από το σώμα μου ...αλλά δεν με παίρνει απο κάτω...αλήθεια

Να μη σε παίρνει εννοείται!! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική μη συγκρίνεις!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η anli1978 είπε:

Παίρνω τα Utrogestan και όσο τα παίρνω δεν θα δω περίοδο..καθυστ΄έρηση μόνο στις εγκυμοσύνες...τη χοριακή την έκανα Δευτέρα 27η μέρα με κύκλο 27-28 και βγήκε 13,2

Εγώ παλιά όταν έπαιρνα utrogestan δεν χρειαζόταν απαραίτητα να τα σταματήσω για να μου έρθει. Υπήρχε φάση που τα πήρα 4-5 μέρες και ήρθε εκείνη την στιγμή και μια που τα πήρα μόνο μια μέρα και ήρθε γιατί απλά ήταν να έρθει από μόνη της

Έχεις δίκιο ότι δεν θέλεις να ενθουσιάζεσαι ακόμα. Εδώ εγώ έβλεπα θετικό τεσες και δεν ενθουσιαζομουν και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα. 

Απλά τώρα στη δική σου περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε η σύλληψή. Το θέμα είναι να δούμε αν κρατήθηκε. Δεν ξέρω πάντως εγώ είμαι πολύ θετική και αύριο περιμένω πολύ καλά νέα να μας πεις. Και δεν το ξέρω για να χαϊδεύω αυτια. Έχει τύχει αλλά φορές να πιστεύω μέσα μου ότι κρίμα δεν τα κατάφερε αυτή την φορά. Αλλά τώρα με εσένα κάτι διαφορετικό είναι. Πάμε ρε μικρακι κρατήσουν..... Εσύ να κινήσαι σαν να είσαι έγκυος για να το βοηθήσεις και αύριο μόλις μας πεις τα νέα στο λέω αν έχει ανέβει όπως σου λέω....θα σε αρχίσω😝😝🥰🥰

στις πριν 50 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ παλιά όταν έπαιρνα utrogestan δεν χρειαζόταν απαραίτητα να τα σταματήσω για να μου έρθει. Υπήρχε φάση που τα πήρα 4-5 μέρες και ήρθε εκείνη την στιγμή και μια που τα πήρα μόνο μια μέρα και ήρθε γιατί απλά ήταν να έρθει από μόνη της

Έχεις δίκιο ότι δεν θέλεις να ενθουσιάζεσαι ακόμα. Εδώ εγώ έβλεπα θετικό τεσες και δεν ενθουσιαζομουν και νόμιζα ότι έχει πρόβλημα. 

Απλά τώρα στη δική σου περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε η σύλληψή. Το θέμα είναι να δούμε αν κρατήθηκε. Δεν ξέρω πάντως εγώ είμαι πολύ θετική και αύριο περιμένω πολύ καλά νέα να μας πεις. Και δεν το ξέρω για να χαϊδεύω αυτια. Έχει τύχει αλλά φορές να πιστεύω μέσα μου ότι κρίμα δεν τα κατάφερε αυτή την φορά. Αλλά τώρα με εσένα κάτι διαφορετικό είναι. Πάμε ρε μικρακι κρατήσουν..... Εσύ να κινήσαι σαν να είσαι έγκυος για να το βοηθήσεις και αύριο μόλις μας πεις τα νέα στο λέω αν έχει ανέβει όπως σου λέω....θα σε αρχίσω😝😝🥰🥰

Μωρέ ας βγει καλή και άρχισε με όσο θες...χίλια αυχαριστώ πάντως ..δεν ξέρω αν ακούγεται λίγο αλλά είναι μέσα από την ψυχή μου...είστε δύναμη

Πάμε ρε κορίτσια μην πέφτει το ηθικό σας. Πάρτε παράδειγμα τι έπαθα εγώ από το πουθενά. Ούτε εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Όλα θα γίνουν. Και αυτό τον μήνα έχω βάλει σκοπό να ακούσω τουλάχιστον 2 θετικά. ...

στις πριν 16 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Κι εγώ κορίτσι αισιόδοξη για τους άλλους είμαι..απλά δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα..αυτό.

Στα δικά σου τώρα...τεστάκια και σύντροφο από κοντά..άλλο που δεν θέλει από ότι κατάλαβα

Οπως το ειπες.. αλλο που δεν θελει.. το θεμα ειναι οτι ειχε αγχωθει.. ελπιζω να το ξεπερασε λιγο γιατι ετσι δεν κανουμε δουλεια.. θα παω αυριο γυναικολογο να με δει και να δω πως θα θελει να προχωρησουμε.. ειναι ο 6ος μηνας που θα προσπαθησουμε αυτος αλλα οκ και λογο ηλικιας μαλλον ειναι πιο δυσκολο

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Πάμε ρε κορίτσια μην πέφτει το ηθικό σας. Πάρτε παράδειγμα τι έπαθα εγώ από το πουθενά. Ούτε εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Όλα θα γίνουν. Και αυτό τον μήνα έχω βάλει σκοπό να ακούσω τουλάχιστον 2 θετικά. ...

μονο 2? εχουμε πολλες υποψηφιες καλε. πρωτη την @Κατεριναπαπ και απ οτι φαινεται ηδη ειναι και η @anli1978

στις πριν 26 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Παίρνω τα Utrogestan και όσο τα παίρνω δεν θα δω περίοδο..καθυστ΄έρηση μόνο στις εγκυμοσύνες...τη χοριακή την έκανα Δευτέρα 27η μέρα με κύκλο 27-28 και βγήκε 13,2

Καλημέρα κορίτσι μου Απλά να αναφέρω ότι και με τα Outrogestan έρχεται η περιοδος. Εγω επαιρνα παλια στη φαση πριν την εξωσωματικη στο δευτερο μισο του κυκλου να με βοηθησουν γιατι ειχα μικρη ωχρινικη μηπως λογω ελλειψης προγεστερονης δεν εμενα και τα σταματαγα οταν εβλεπα περιοδο. Εχω να σου πω οτι παντα στην ωρα μου εβλεπα περιοδο. Οποτε το οτι ακομα δεν εχεις δει κατι ειναι θετικο και σημαινει  οτι προχωραει. Δεν σημαινει οτι λογω ουτροτζεσταν δεν ερχεται περιοδος.

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

σαν μανα η μελλοντικη μανα ετσι θα νοιωθεις παντα για καθε ηχο καρδουλας εστω δικου σου παιδιου εστω αλλου γιατι ετσι ειναι το μητρικο μας ενστικτο.. ξερεις ποσες φορες εκλαψα για παιδακια αλλων που ελεγαν ποιηματακι και οταν ερχοταν η σειρα του δικου μου το ιδιο κλαμα εκανα? ειναι το μεγαλειο και η ευλογια της μητροτητας.. στο ευχομαι ολοψυχα να το νοιωσεις και για δικο σου παιδακι

Μακάρι σύντομα όλες μας να ακούσουμε αυτό τον ήχο 💓💓💓

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

μονο 2? εχουμε πολλες υποψηφιες καλε. πρωτη την @Κατεριναπαπ και απ οτι φαινεται ηδη ειναι και η @anli1978

Τουλάχιστον 2 λέω για να είμαι μέσα. Δεν θα με χαλάσει και πιο πολλές. Ίσα ίσα ❣️❣️

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι 3 έχω ήδη στο μυαλό μου αυτό τον μήνα. 🥰🥰

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου Απλά να αναφέρω ότι και με τα Outrogestan έρχεται η περιοδος. Εγω επαιρνα παλια στη φαση πριν την εξωσωματικη στο δευτερο μισο του κυκλου να με βοηθησουν γιατι ειχα μικρη ωχρινικη μηπως λογω ελλειψης προγεστερονης δεν εμενα και τα σταματαγα οταν εβλεπα περιοδο. Εχω να σου πω οτι παντα στην ωρα μου εβλεπα περιοδο. Οποτε το οτι ακομα δεν εχεις δει κατι ειναι θετικο και σημαινει  οτι προχωραει. Δεν σημαινει οτι λογω ουτροτζεσταν δεν ερχεται περιοδος.

Σωστό. Συμφωνώ

Το κορίτσι είναι έγκυος και δεν το έχει πιστέψει ακόμα. Χαχαχα θα το συνηδειτοποιησει σύντομα η γλυκούλα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Τουλάχιστον 2 λέω για να είμαι μέσα. Δεν θα με χαλάσει και πιο πολλές. Ίσα ίσα ❣️❣️

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι 3 έχω ήδη στο μυαλό μου αυτό τον μήνα. 🥰🥰

Αν εισαι τοσο γουρλου που ετσι φαινεται βαλε με και μενα στο προγραμμα σου χαχαχαχαχαχ

πλακα κανω.. μακαρι τα κοριτσια που μπηκαν στην τελικη ευθεια να τα καταφερουν.. παλι χαρουμενα νεα θα ειναι και ας μην ειναι δικα μου

καλημερα σε ολα τα κοριτσια της παρεουλας μας!!!!❤️❤️❤️

@Raf123μου σημερα ειναι η σαλπιγγογραφια;; το απογευμα θα πας;; (με συγχωρεις αν το εγραψες αλλα τρεχω λιγο στο γραφειο..)

Φιλια σε ολες και καλη δουλιτσα σε οσες εργαζονται!!!!😘😘

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Σωστό. Συμφωνώ

Το κορίτσι είναι έγκυος και δεν το έχει πιστέψει ακόμα. Χαχαχα θα το συνηδειτοποιησει σύντομα η γλυκούλα

νομιζω ειναι η περιοδος του μενω εγκυος αλλα αρνουμαι να το πιστεψω με αρχηγο εσενα χαχαχαχαχαχαχαχα

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι σύντομα όλες μας να ακούσουμε αυτό τον ήχο 💓💓💓

εσυ εισαι κοντα στο να τον ακουσεις στο εχω ξαναπει.. ευχομαι να πανε ολα καλα σημερα με την εξεταση και να δεις οτι μετα απο αυτο θα μεινεις εγκυος

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Αν εισαι τοσο γουρλου που ετσι φαινεται βαλε με και μενα στο προγραμμα σου χαχαχαχαχαχ

πλακα κανω.. μακαρι τα κοριτσια που μπηκαν στην τελικη ευθεια να τα καταφερουν.. παλι χαρουμενα νεα θα ειναι και ας μην ειναι δικα μου

Σας έχω όλες στο μυαλό μου. Οποια ξεμπερδεψει με τις εξετάσεις και μπει σε έναν σωστό δρόμο αργά η γρήγορα θα μείνει έγκυος..εγώ αυτό κατάλαβα από εμένα. Ένα χρονο σε έναν τραγικό γιατρό και μόλις άλλαξα σε έναν καινούργιο και μας έψαξε μέχρι τα νύχια. Πιάσαμε στο 4 μηνο.

Εσύ είσαι στις γόνιμες τώρα. Δώστου να καταλάβει..και σε δύο βδομάδες θα μιλαμε σίγουρα για σένα. 😍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

νομιζω ειναι η περιοδος του μενω εγκυος αλλα αρνουμαι να το πιστεψω με αρχηγο εσενα χαχαχαχαχαχαχαχα

Αυτό ισχύει χαχαχααχα

στις πριν 10 ώρες, ο/η Heart είπε:

Αστο , θα δίναμε 400€ τσάμπα...άσε με ...Εντωμεταξύ δεν θα μπορούσαμε να πάμε γιατί είχε πολύ χιόνι στην περιοχή εκείνη...και αν δεν είχα κάνει τεστ δεν θα είχαμε προσπαθήσει και μόνοι λόγω αποχής που θέλαμε για σπερματεγχυνση...ευτυχώς που έχω μάθει το σώμα μου... ευτυχώς που έχω μια κρίση...άστα άστα...το στήθος μου φουσκωμένο , βάρυ και νομίζω αυτή την φορά  , φούσκωσε αμέσως μετά την ωορρηξία , δεν με πονάει όμωςί.Λιγες τσιμπίες δεξία έχω που και που νομίζω στις σάλπιγγες , στην ωοθήκη; Δεν μπορώ να το καταλάβω καλά αυτο...πάντως από δεξία έγινε η ωορρηξία...τι να πω; Δεν το πολυποστευα είδα το 30 της προγεστερόνης , σήμερα μου έστειλαν τα αποτελέσματα και για αυτό αναθάρρησαν λίγο...τα σημάδια δεν τα συζητούσα , τώρα ξεκίνησα που είδα αυτόν τον αριθμό...

Έχεις καλά σημάδια πάντως, εγώ θα πρότεινα να κάνεις το Σάββατο τεστ διότι και εγώ το μήνα που έμεινα έγκυος είχα κάνει τεστ μια εβδομάδα νωρίτερα και είχε βγει αρνητικό. Την πρώτη ημέρα που περίμενα περίοδο το μεσημέρι μετά τη δουλειά το έκανα και βγήκε θετικό. Όσον αφορά τον γιατρό ότι και να είπες, λίγα είπες. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα μόνο για τα λεφτά αναλαμβάνουν μερικοί άσε που έχουν τις δουλειές τους και βάζουν τα ραντεβού όπως τους βολεύει. Δε λες σε φυλάξει ο Θεός έκανες το τεστ ωορρηξιας και ανακάλυψες ότι γινόταν από το να είχατε αποχή και να τρελαινοσουν ότι έχασες το ραντεβού της Δευτέρας από τα χιόνια. Εύχομαι ολόψυχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. 

Κορίτσια μου....καφέ ξεκίνησαν περίοδος έρχεται..τελικά είχατε δίκιο για την προγεστερόνη ..δεν παίζει ρόλο..άντε πάμε για τον επόμενο..Καλή επιτυχία καλές μου σε όλες..

στις πριν 10 ώρες, ο/η Heart είπε:

Αστο , θα δίναμε 400€ τσάμπα...άσε με ...Εντωμεταξύ δεν θα μπορούσαμε να πάμε γιατί είχε πολύ χιόνι στην περιοχή εκείνη...και αν δεν είχα κάνει τεστ δεν θα είχαμε προσπαθήσει και μόνοι λόγω αποχής που θέλαμε για σπερματεγχυνση...ευτυχώς που έχω μάθει το σώμα μου... ευτυχώς που έχω μια κρίση...άστα άστα...το στήθος μου φουσκωμένο , βάρυ και νομίζω αυτή την φορά  , φούσκωσε αμέσως μετά την ωορρηξία , δεν με πονάει όμωςί.Λιγες τσιμπίες δεξία έχω που και που νομίζω στις σάλπιγγες , στην ωοθήκη; Δεν μπορώ να το καταλάβω καλά αυτο...πάντως από δεξία έγινε η ωορρηξία...τι να πω; Δεν το πολυποστευα είδα το 30 της προγεστερόνης , σήμερα μου έστειλαν τα αποτελέσματα και για αυτό αναθάρρησαν λίγο...τα σημάδια δεν τα συζητούσα , τώρα ξεκίνησα που είδα αυτόν τον αριθμό...

να ξερεις οτι ολα για καποιο λογο γινονται.. σημαδι ηταν απο τον θεο να μην συνεχισεις με αυτο το γιατρο.. ασε που μπορει να εχεις μεινει εγκυος κιολας.. αρα να σκεφτεσαι θετικα και ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον ολα θα πανε καλα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anli1978 είπε:

Κορίτσια μου....καφέ ξεκίνησαν περίοδος έρχεται..τελικά είχατε δίκιο για την προγεστερόνη ..δεν παίζει ρόλο..άντε πάμε για τον επόμενο..Καλή επιτυχία καλές μου σε όλες..

αν επιτρεπεται εχεις παιδια? δεν θυμαμαι την δικη σου ιστορια γιατι αν ειδες ειμαι στην πριζα αυτες τις μερες και διαβαζω βιαστικα τα σχολια

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anli1978 είπε:

Φφφφφ έλα ρε γαμωτο. Πάντως είναι θετικό ότι έγινε η σύλληψη. Ο γιατρός τί λέει για αυτό; Μήπως μπορεί κάπως να βοηθήσει στο να κρατιέται;  

στις πριν 3 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

εμενα λογο ηλικιας και ιστορικο 2 αποβολων (οχι συνεχομενες) μου εδωσε να πινω ασπιρινη προληπτικα.. μηπως να το δεις με τον γιατρο σου αυτο?

Τώρα μίλησα...είναι παλαιάς κοπής γιατρός..θεωρεί ότι ΄λόγω ηλικίας η ποιότητα των ωαρίων δεν είναι πολύ καλή...δεν θα συμβαίνει πάντα αλλά εκεί το αποδίδει...είπαμε πάμε παρακάτω με λιγότερο άγχος κορίτσια..πραγματικά..

στις πριν 1 ώρα, ο/η anli1978 είπε:

Καλέ μια χαρά έρχεται περίοδος με τα utrogestan. Σε εμένα τουλάχιστον. 3 κολπικά την ημέρα κ με ένεση prolutex κ extra ledogest παρακαλώ… Δεν σημαίνει ότι επειδή λαμβάνεις προγεστερόνη είναι αυτή αρκετή για να μην κατέβει το αίμα. Κ με 13,2 χοριακή οριακά μέχρι την Τρίτη θα είχες δει αίμα, άρα υπάρχουν πολλεεεεές ελπίδες ότι βαίνουν όλα καλά.😁

στις πριν 19 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Τώρα μίλησα...είναι παλαιάς κοπής γιατρός..θεωρεί ότι ΄λόγω ηλικίας η ποιότητα των ωαρίων δεν είναι πολύ καλή...δεν θα συμβαίνει πάντα αλλά εκεί το αποδίδει...είπαμε πάμε παρακάτω με λιγότερο άγχος κορίτσια..πραγματικά..

Αν είναι μόνο καφέ μην σταματήσεις τα utrogestan. Στον γιο μου είχα κ πήγαν όλα καλά. Κάνε χοριακή κ μετά…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...