Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️ 

@Antonia2δυστυχως οπως λέει κ το λαϊκό άσμα «αυτος ο κοσμος δεν θα αλλάξει ποτέ» κρίμα στους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή και από τις δυο πλευρες για τα συμφέροντα πολιτικών! Ο θεός να βάλει το χέρι του να λήξει σύντομα!! 

@Nandia-η μαμα μου που είναι πρόσφυγας και ήταν κ μικρή στην εισβολή θυμάται σαν όνειρο την εισβολή, που έφυγαν με ότι φορούσαν για να σωθούν, ακριβώς τα ίδια με την μαμά σου έλεγε χθες! Κ εγώ αν κ δεν έζησα τον πόλεμο κάθε 20 Ιούλη που ακούμε τις σειρήνες ανατριχιάζω τόσο πολύ όσο ανατρίχιασα κ χθες που είδα το βίντεο στην Ουκρανία που ήχησαν οι σειρήνες!  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 13 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@lactaki, @Tokyo, @Hope19 κορίτσια μου εγώ μπερδεύτηκα τώρα. Δηλαδή υπάρχει και φυσικός και τεχνητός κύκλος στην εμβρυομεταφορα;🤔 Εμένα μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο όταν αδιαθετησω για να κάνω ορμονικές και να ξεκινήσω κάτι άσπρα καπάκια και ενέσεις προγεστερόνης αν κατάλαβα καλά. Δηλαδή τι θα κάνω εγώ;😁 Πολύ μπέρδεμα βρε κορίτσια!😄

@lactaki @Tokyo ευχαριστώ κορίτσια μου!

Κορίτσι μου κι εγώ νομίζω πως θα σε πάει σε τεχτητό κύκλο όπως καταλαβαίνω για να ρυθμίσει αυτός το ενδομήτριο κλπ. Νομίζω πως οι περισσότερες κοπέλες έτσι πάνε τελικά. Λίγοι γιατροί πάνε με φυσικό. Τώρα τι είναι καλύτερο δεν ξέρω κι εγώ έχω μπερδευτεί! Γιατί το παιδάκι μου το είχα αποκτήσει με απευθείαν εμβρυομεταφορά φρέσκων εμβρύων στον ίδιο κύκλο με την οωληψία.

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

@Κατεριναπαπκαλημερααα έκανες κ σήμερα χοριακη;;; Ή θα πας Δευτέρα;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου, έκανα αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά, περιμένω να μιλήσω με τον  γιατρό 

20220225_101115.jpg

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, έκανα αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά, περιμένω να μιλήσω με τον  γιατρό 

20220225_101115.jpg

Βγήκαν κιολας τα αποτελέσματα;; Θα περιμένουμε τι θα σου πει…μην πέφτεις όλα καλά θα είναι 🥰🥰❤️❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20220225_101115.jpg

τιποτα δεν σημαινει αυτο.. υπομονη να μιλησεις με τον γιατρο.. ειναι νωρις ακομα

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

@Antonia2δυστυχως οπως λέει κ το λαϊκό άσμα «αυτος ο κοσμος δεν θα αλλάξει ποτέ» κρίμα στους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή και από τις δυο πλευρες για τα συμφέροντα πολιτικών! Ο θεός να βάλει το χέρι του να λήξει σύντομα!! 

@Nandia-η μαμα μου που είναι πρόσφυγας και ήταν κ μικρή στην εισβολή θυμάται σαν όνειρο την εισβολή, που έφυγαν με ότι φορούσαν για να σωθούν, ακριβώς τα ίδια με την μαμά σου έλεγε χθες! Κ εγώ αν κ δεν έζησα τον πόλεμο κάθε 20 Ιούλη που ακούμε τις σειρήνες ανατριχιάζω τόσο πολύ όσο ανατρίχιασα κ χθες που είδα το βίντεο στην Ουκρανία που ήχησαν οι σειρήνες!  

Ο μπαμπάς μου πολέμησε στο πραξικόπημα, θηριωδιες έγιναν τότε, γείτονες αλληλοσκοτωνοντουσαν, όσο ήταν καλά τα έλεγε και έκλαιγε, 20 χρόνια τώρα από τα φάρμακα για τα νεύρα που του άφησε αυτός ο πόλεμος είναι φυτό και τον φροντίζει η μητέρα μου. Μόνο ο Θεός μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη σε τέτοιες θηριωδιες και μόνο Εκείνος μπορεί να τις συγχωρέσει. 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσια μου!!! ❤️❤️ να εχετε ολες μια ομορφη Παρασκευη!!!! 🌹 κι ας κανουμε ολες μια προσευχη για τον κοσμο της Ουκρανιας!😥

Αυτό εννοείται είναι στις προσευχές μας... Μακάρι να σταματήσει αυτό το κακό!!! 🙏

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20220225_101115.jpg

Ότι σου πει ο γιατρός κορίτσι μου μην απογοητεύσαι!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά 🙏

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

καλα ναι καθε 15 και 20 ιουλιου ανατριχιαζω στον ηχο της σειρηνας... εμεις βλεπουμε και τα φωτα απο το χωριο διπλα που ειναι κατεχομενο και την σημαια στον πενταδακτυλο φωτισμενη κιολας... εμας εχει ηνωμενα εθνη στο χωριο και για χρονια ερχονταν τουρκοι στο χωριο και πειραζαν.. θυμαμαι που ειμουν μικρη που ετρεχα να παω ιδιαιτερα μην πετυχω κανεναν τουρκο στο δρομο μου

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20220225_101115.jpg

Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!! 🙏🙏🙏 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ότι σου πει ο γιατρός κορίτσι μου μην απογοητεύσαι!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά 🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!! 🙏🙏🙏 

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια μου,  μου τελείωσαν οι καρδούλες, μακάρι να πάνε όλα καλά!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

καλα ναι καθε 15 και 20 ιουλιου ανατριχιαζω στον ηχο της σειρηνας... εμεις βλεπουμε και τα φωτα απο το χωριο διπλα που ειναι κατεχομενο και την σημαια στον πενταδακτυλο φωτισμενη κιολας... εμας εχει ηνωμενα εθνη στο χωριο και για χρονια ερχονταν τουρκοι στο χωριο και πειραζαν.. θυμαμαι που ειμουν μικρη που ετρεχα να παω ιδιαιτερα μην πετυχω κανεναν τουρκο στο δρομο μου

Και Εμένα το πατρικό μου είναι στην πράσινη γραμμή! Ζήσαμε κ εμεις λίγα δύσκολα χρόνια ειδικά μετά τον Ισαακ κ Σολωμου για χρόνια δεν μπορούσαμε να ανάβουμε φώτα στην κουζίνα όταν βράδιαζε ούτε μπορούσαμε να κάτσουμε έξω στη βεράντα γιατί μας άναβαν τον προβολέα τους…και εμεις βλέπουμε όλο το Βαρώσι όλο το γαλάζιο της κατεχόμενης θάλασσας κ ακούμε κ τον χότζα όταν λειτουργεί…όταν ζεις σε ακριτικές περιοχές φοβάσαι ασχετο αν τώρα είναι ανοικτά τα σύνορα…

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια μου,  μου τελείωσαν οι καρδούλες, μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Θα περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου :) ❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Ο μπαμπάς μου πολέμησε στο πραξικόπημα, θηριωδιες έγιναν τότε, γείτονες αλληλοσκοτωνοντουσαν, όσο ήταν καλά τα έλεγε και έκλαιγε, 20 χρόνια τώρα από τα φάρμακα για τα νεύρα που του άφησε αυτός ο πόλεμος είναι φυτό και τον φροντίζει η μητέρα μου. Μόνο ο Θεός μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη σε τέτοιες θηριωδιες και μόνο Εκείνος μπορεί να τις συγχωρέσει. 

Σωστά μόνο ο θεός! Κ εμας ο παππούς μου πέρασε πολλά από πραξικοματιες όχι από Τούρκους! Ο θεός ομως είναι και ψηλά και βλέπει όλες τις πράξεις μας γρήγορα η αργά θα αποδώσει! Λυπαμαι για τον πατέρα σου!!! Δύναμη στη μαμα σου…

πως είσαι εσυ γενικά;;; Με τα ινωμυομα τι έγινε; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

@lactaki @Tokyo ευχαριστώ κορίτσια μου!

Κορίτσι μου κι εγώ νομίζω πως θα σε πάει σε τεχτητό κύκλο όπως καταλαβαίνω για να ρυθμίσει αυτός το ενδομήτριο κλπ. Νομίζω πως οι περισσότερες κοπέλες έτσι πάνε τελικά. Λίγοι γιατροί πάνε με φυσικό. Τώρα τι είναι καλύτερο δεν ξέρω κι εγώ έχω μπερδευτεί! Γιατί το παιδάκι μου το είχα αποκτήσει με απευθείαν εμβρυομεταφορά φρέσκων εμβρύων στον ίδιο κύκλο με την οωληψία.

Αυτό είναι γεγονός hope μου! Νομίζω δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε πραγματικά τι είναι καλύτερο. Εγώ πέρασα μερικές ημέρες μετά την ωοληψια μέσα στην στεναχώρια γιατί δεν πήγα κατευθείαν για εμβρυομεταφορα. Διάβασα ένα άρθρο ότι είναι καλύτερα έτσι και για την υγεία του μωρού και πανικοβλήθηκα. Γενικά είμαι άνθρωπος που τα ψάχνω όλα στο ίντερνετ ( καθόλου καλό αυτό φυσικά) αλλά στην εξωσωματική δεν έκανα το ίδιο για να μην αγχωθω. Μια φορά μπήκα και με επηρέασε. Για αυτό προτιμώ να ρωτάω εσάς! Θα το ρωτήσω όμως αυτό για τον φυσικό και τεχνητό κύκλο στον γιατρό να δω τι θα μου πει και γιατί επέλεξε αυτό για εμένα!🥰

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αυτό είναι γεγονός hope μου! Νομίζω δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε πραγματικά τι είναι καλύτερο. Εγώ πέρασα μερικές ημέρες μετά την ωοληψια μέσα στην στεναχώρια γιατί δεν πήγα κατευθείαν για εμβρυομεταφορα. Διάβασα ένα άρθρο ότι είναι καλύτερα έτσι και για την υγεία του μωρού και πανικοβλήθηκα. Γενικά είμαι άνθρωπος που τα ψάχνω όλα στο ίντερνετ ( καθόλου καλό αυτό φυσικά) αλλά στην εξωσωματική δεν έκανα το ίδιο για να μην αγχωθω. Μια φορά μπήκα και με επηρέασε. Για αυτό προτιμώ να ρωτάω εσάς! Θα το ρωτήσω όμως αυτό για τον φυσικό και τεχνητό κύκλο στον γιατρό να δω τι θα μου πει και γιατί επέλεξε αυτό για εμένα!🥰

Ναι κορίτσι μου καλό θα ήταν να ρωτάμε το γιατρό μας ότι μας ανησυχεί και να μην μένουμε με απορίες! Εννοείτε κι εδώ τα κορίτσια όσα έχουμε κάνει εξωσωματική έχουμε αποκτήσει Master βέβαια και μαθαίνουμε η μία από την άλλη! Χαχαχα

Πάντως μην διαβάζεις στο ίντερνετ λένε πολλές βλακείες! Εγώ δεν έχω ξανα ακούσει κάτι τέτοιο ότι και καλά το μωρό που γίνεται  η μεταφορά φρέσκο γίνεται πιο υγιές από το έμβρυο της κατάψυξης. Αφού ίδιο DNA έχει έτσι κι αλλιώς! Ίσα ίσα πολλές φορές λέγαμε τότε με τα κορίτσια της εξωσωματικής ότι και από τα κατεψυγμένα έμβρυα την λεγόμενη μέθοδο freeze all είχαμε καλύτερα ποσοστά εγκυμοσύνης! Εγ΄ω το μονο που δεν ξέρω αν βάλεις έμβρυα που έχουν μείνει καιρό κατάψυξη όπως τα δικά μου αν αλλάζει κάτι όσο αναφορά την επίτευξη εγκυμοσύνης. Εγώ τον Μάιο που θα κάνω την εμβρυομεταφο΄ρα θα κοντεύουν 2 χρόνια!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Και Εμένα το πατρικό μου είναι στην πράσινη γραμμή! Ζήσαμε κ εμεις λίγα δύσκολα χρόνια ειδικά μετά τον Ισαακ κ Σολωμου για χρόνια δεν μπορούσαμε να ανάβουμε φώτα στην κουζίνα όταν βράδιαζε ούτε μπορούσαμε να κάτσουμε έξω στη βεράντα γιατί μας άναβαν τον προβολέα τους…και εμεις βλέπουμε όλο το Βαρώσι όλο το γαλάζιο της κατεχόμενης θάλασσας κ ακούμε κ τον χότζα όταν λειτουργεί…όταν ζεις σε ακριτικές περιοχές φοβάσαι ασχετο αν τώρα είναι ανοικτά τα σύνορα…

αυτοι δεν εχουν ποτε εμπιστοσυνη... δεν ξερεις ποτε θα τους ερθει να κανουν κακο.. εμας ποσες φορες θερισαν αυτα που εσπηραν οι γεωργοι και δεν μπορουσαν να πουνε τιποτα οι ανθρωποι.. δυσκολες καταστασεις

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Σωστά μόνο ο θεός! Κ εμας ο παππούς μου πέρασε πολλά από πραξικοματιες όχι από Τούρκους! Ο θεός ομως είναι και ψηλά και βλέπει όλες τις πράξεις μας γρήγορα η αργά θα αποδώσει! Λυπαμαι για τον πατέρα σου!!! Δύναμη στη μαμα σου…

πως είσαι εσυ γενικά;;; Με τα ινωμυομα τι έγινε; 

Να σου πω θα γελάσεις, εγώ είχα ήσυχο τρίμηνο, έβαλα και 2,5 κιλά, μια χαρά. Στο δεύτερο τρίμηνο έχω συχνοουρια (5 φορές τουαλέτα μόνο το βράδυ), ναυτιες, αέρια, φούσκωμα τα, δυσπεψία, ελαφρά δυσκοιλιοτητα, παλινδρομησεις στα φαγητά που τρώω, το κορυφαίο είναι να αρχίσω να χάνω βάρος τώρα αντί του πρώτου τριμήνου. Το ινομυωμα έχει φτάσει από 3εκ τα 6 εκ και μπαίνω στον 5ο μήνα. Μου λένε ότι δεν το ενοχλεί το μωρό και να μην ασχολούμαι και εγώ με αυτό το θέμα. Τι να πω; ελπίζω να γεννηθεί υγιές τίποτα παραπάνω. 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Να σου πω θα γελάσεις, εγώ είχα ήσυχο τρίμηνο, έβαλα και 2,5 κιλά, μια χαρά. Στο δεύτερο τρίμηνο έχω συχνοουρια (5 φορές τουαλέτα μόνο το βράδυ), ναυτιες, αέρια, φούσκωμα τα, δυσπεψία, ελαφρά δυσκοιλιοτητα, παλινδρομησεις στα φαγητά που τρώω, το κορυφαίο είναι να αρχίσω να χάνω βάρος τώρα αντί του πρώτου τριμήνου. Το ινομυωμα έχει φτάσει από 3εκ τα 6 εκ και μπαίνω στον 5ο μήνα. Μου λένε ότι δεν το ενοχλεί το μωρό και να μην ασχολούμαι και εγώ με αυτό το θέμα. Τι να πω; ελπίζω να γεννηθεί υγιές τίποτα παραπάνω. 

μια γυναικολογος που ειχα παει πριν βρω την δικη μου και μου βρηκε ινομυωματα (η γιατρος που ειμαι τωρα δεν βρηκε τιποτα!!!!) οταν της ειπα αν πρεπει να τα αφαιρεσω μου ειπε οτι της ετυχε να γεννησει κοπελα με 10εκ ινομυωμα.. οταν δεν επηρεαζει η θεση του δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα

στις πριν 46 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι; είχες καθόλου αίμα στην εγκυμοσύνη λόγω ινομυωματος;;; γιατί μια φίλη έχει αίμα ενώ είναι έγκυος στον 3ο μήνα και της είπε ο γιατρός είναι από το ινομυωμα..αλλα της λέω δεν ξέρω δεν έχω εμπειρία για να σου πω

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι; είχες καθόλου αίμα στην εγκυμοσύνη λόγω ινομυωματος;;; γιατί μια φίλη έχει αίμα ενώ είναι έγκυος στον 3ο μήνα και της είπε ο γιατρός είναι από το ινομυωμα..αλλα της λέω δεν ξέρω δεν έχω εμπειρία για να σου πω

Ναι το πρώτο τρίμηνο είχα 4-5 φορές σταγόνες. Δεν ασχολήθηκε καθόλου ο γιατρός. Μου έγραψε αναρρωτική και αφού έκατσα και ξεκουραστηκα όλα καλά. Αλλά εδώ να τονίσω ότι ξεκουραστηκα διότι δεν έχω άλλα παιδιά και συνήθως επειδή έχουμε νοικιάσει ένα μικρό σπίτι 58 τ.μ. δεν έχω καμία φοβερή δουλειά στο σπίτι. Το τονίζω γιατί πολλοί νομίζουν ότι οι γυναίκες που κάθονται σπίτι με παιδιά και τρεξίματα της οικογένειας ξεκουραζονται. Αμ αυτές κουράζονται περισσότερο από τα να δούλευαν σε εξωτερική εργασία. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Ναι κορίτσι μου καλό θα ήταν να ρωτάμε το γιατρό μας ότι μας ανησυχεί και να μην μένουμε με απορίες! Εννοείτε κι εδώ τα κορίτσια όσα έχουμε κάνει εξωσωματική έχουμε αποκτήσει Master βέβαια και μαθαίνουμε η μία από την άλλη! Χαχαχα

Πάντως μην διαβάζεις στο ίντερνετ λένε πολλές βλακείες! Εγώ δεν έχω ξανα ακούσει κάτι τέτοιο ότι και καλά το μωρό που γίνεται  η μεταφορά φρέσκο γίνεται πιο υγιές από το έμβρυο της κατάψυξης. Αφού ίδιο DNA έχει έτσι κι αλλιώς! Ίσα ίσα πολλές φορές λέγαμε τότε με τα κορίτσια της εξωσωματικής ότι και από τα κατεψυγμένα έμβρυα την λεγόμενη μέθοδο freeze all είχαμε καλύτερα ποσοστά εγκυμοσύνης! Εγ΄ω το μονο που δεν ξέρω αν βάλεις έμβρυα που έχουν μείνει καιρό κατάψυξη όπως τα δικά μου αν αλλάζει κάτι όσο αναφορά την επίτευξη εγκυμοσύνης. Εγώ τον Μάιο που θα κάνω την εμβρυομεταφο΄ρα θα κοντεύουν 2 χρόνια!

Φιλη όχι δεν αλλάζει! Ίδιες πιθανότητες ως τα 49... Εφόσον παραμένεις υγιής έτσι; @Ευάγγελοςταυτά που αναφέρεις ήταν θέματα παλιότερα. Κ πάλι με άπειρο ελάχιστες πιθανότητες, αλλά πλέον έχει προχωρήσει τόσο πολύ η κατάψυξη με τη μέθοδο της υαλοποίησης (αν τη γράφω κ σωστά) που είναι πολύ βελτιωμένη η κατάσταση των εμβρυων

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Κατεριναπαπ τι σου είπε ο γιατρός; 

Να ξανά κάνω χοριακη την Δευτέρα κορίτσια μου, τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να ηταν 2 και το 1 να έμεινε για αυτό και η μικρή αύξηση.. μου είπε ναι μπορεί, αλλα δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθεί, οπότε την Δευτέρα θα φανεί..  Έκανα οιστραδιολη προγεστερόνη, η προγεστερόνη είπε πολύ καλή και η οιστραδιολη δεν η εκεί καλό θα βοήθεια γτ δεν πήγα με κατεψυγμένα.. σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κορίτσι μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω αφήσει κάποια πράγματα για αυτούς που θα ρωτήσουν τι να πάρουν. Αχχχ προχθές μας έφεραν το πρώτο μας ρουχαλάκι... έλιωσα κορίτσια.    Εγώ όπως το σκέφτομαι θα βάλω αρκετά ζιπουνάκια στην λίστα και 0-3 και 3-6 και κυρίως στα ρούχα θα επικεντρωθώ στα 3-6. Τα 0-3 θα πάρω λίγα και αν χρειαστεί συμπληρώνω.
    • Τι λες ρε συ!!!!! Πότε πέρασε ένας μήνας;!!!! Φτου φτου φτου το μωράκι σας!!!!! Αχχχχχ δε το πιστεύω!!! 😍😍😍😍😍 Προχθές δε βγήκες από το μαιευτήριο;!!! 🤪😅😅 Σα ψέμα μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασε...🙄 Χαίρομαι βρε κοριτσάκι μου που βρήκατε και ένα ρυθμό με το θηλασμό που σας βοηθάει!! Και γενικά αν δείς ότι κάπου δυσκολεύεται το μωράκι ή εσύ, μη διστάζεις να ζητάς βοήθεια! Όλες οι μανουλες που μιλάω το ίδιο λένε, καμία σχέση το κάθε παιδί μεταξύ τους.. ακόμα και σε δίδυμα!! Και επειδή είσαι και στα λοχεια και η ψυχολογία είναι περίεργη, να μας γράφεις και το παραμικρό που σε βασανίζει.. εμείς είμαστε εδώ!! ❤️❤️❤️ Και σε παρακαλώ!! Δεν είσαι "ανίκανη"!!! Απλά βρήκες έναν διαφορετικό τρόπο που βολεύει εσένα! ❤️❤️❤️ Για τον μεγάλο τώρα.. δεν έχω και εμπειρία να σου πω κάτι παραπάνω.. μια φίλη μου όμως απευθύνθηκε σε παιδοψυχολογο για να βρει τρόπους στο πώς να βοηθήσει το παιδί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και τα κατάφεραν πολύ καλά με άμεσα αποτελέσματα! Αν δηλαδή δεν δείτε βελτίωση στο παιδί, μήπως βοηθήσει.. Ένα από αυτά που της είπε και έκανε ήταν να δηλώσει στο παιδί ότι θα αφιερώσει συγκεκριμένη ώρα μέσα στη μέρα για να κάνουν πράγματα που θέλει το ίδιο μόνο μαζί και να το τηρεί καθημερινά..! Τώρα δε θυμάμαι τι άλλο έκανε.. και κάθε παιδί είναι διαφορετικό.. ίσως με μια ερώτηση στο φόρουμ ξέρουν μανουλες μερικά τρικ να βοηθήσουν..
    • @Σοφία21 κοπέλα μου κανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης! Μου έτυχε να έχω περίοδο κανονική να ψάχνω ωορρηξια να μην βρίσκω πικ, μετά τις επαφές είχα υγρα ωορρηξιας με ροζ αίμα και 2-3 μέρες μετά με πόνεσε η κοιλιά μου λες και μου ερχόταν περίοδος και μου κατέβηκε λίγο αίμα..το ίδιο απόγευμα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό..
    • Εγώ έχω κάνει λίστα να έχω 3-4 από το καθένα.. γτ σκέφτομαι  1/ μπορεί να μας φέρουν 2/ θα μεγαλώσει και για,πόσο θα,του. Κάνουν 3/Μάρτιο που είμαστε αλλάζει η εποχή σύντομα.. Και σε ένα,μάθημα  που παρακολούθησα μας είπαν είδη αλλά για τις ποσότητες  είπαν ότι βολεύει  τον καθένα..μπορεί πχ κάποιος βα μη θέλει να βάζει συνεχώς πλυντήριο.μθα,πρέπει να έχει πχ 7 η παραπάνω..αν δεν έχει πρόβλημα με το πλυντήριο θα έχει λιγότερα.. Βσκ δεν ξέρω ακόμα,κ τι βάρος μέγεθος θα έχει.. οπότε δεν τα πήρα ακόμα.. μετά είναι κ το θηλασμος/ξένο γάλα.. με ξένο παιρνουν βάρος πιο γρήγορα/εύκολα..  αγορές  για ρουχα τα άφησα πιο μετά..  Επίσης εμένα  οι δικοί μου τουλάχιστον με ρωτάνε τι θέλω να πάρουν.. και θα οω χρειάζομαι πχ κουβερτα, υπνοσακο κλπ για να μη τα έχω δίπλα τριπλά..μη ντραπεις να ζητήσεις.. 
    • Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τη γυναίκα που θα κυοφορήσει το μωράκι σας! 🙏🏼☺️❤️  Καλές γιορτές! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...