Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntinaki83 είπε:

@Κατεριναπαπ συγχαρητήρια κορίτσι μου!!Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!🙂🙂🙂

Σε ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου!!! Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα!!!☺❤❤

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η anli1978 είπε:

Αυτό ακριβώς και από ότι φαίνεται είναι και θέμα ψυχολογίας

Δεν προχώρησε τελικά κοπέλα μου;;; ;θυμάμαι μας είχες πει ήσουν έγκυος... Τι ήταν; βιοχημική; δεν είδατε σάκο; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Κατεριναπαπ μίλησες με το γιατρό; πότε θα πας να σε δει; 

Αύριο κορίτσι μου θα παω για χοριακη και θα ξανά μιλήσω εκ νέου μαζί του, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ❤

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αύριο κορίτσι μου θα παω για χοριακη και θα ξανά μιλήσω εκ νέου μαζί του, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ❤

Με το καλό!!!! Καλά αποτελέσματα!! 😁😘❤️

Κοριτσια μου τα πρωτα σημαδια της περιοδου εμφανιστηκαν.. παμε τον αλλο μηνα πιο στοχευμενα!! 💪💪🥰🥰🥰

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις όμορφες ευχές και για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!🥰 Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για εμένα!

Αχ δεν φαντάζεστε πόσο ανυπομονώ να δω ξανά φουσκωμένη την κοιλίτσα μου! Και μόνο που το σκέφτομαι νιώθω την καρδιά μου να φτερουγίζει!☺️

@lactaki, @Tokyo, @Hope19 κορίτσια μου εγώ μπερδεύτηκα τώρα. Δηλαδή υπάρχει και φυσικός και τεχνητός κύκλος στην εμβρυομεταφορα;🤔 Εμένα μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο όταν αδιαθετησω για να κάνω ορμονικές και να ξεκινήσω κάτι άσπρα καπάκια και ενέσεις προγεστερόνης αν κατάλαβα καλά. Δηλαδή τι θα κάνω εγώ;😁 Πολύ μπέρδεμα βρε κορίτσια!😄

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δεν προχώρησε τελικά κοπέλα μου;;; ;θυμάμαι μας είχες πει ήσουν έγκυος... Τι ήταν; βιοχημική; δεν είδατε σάκο; 

Δυστυχώς ναι.βιοχημική.χαμηλή χοριακή που μετά έπεφτε.Η φύση προνοεί η φύση ξέρει μάλλον.Αλλά θα 'ηθελα κι εγώ να μάθω.Να το αποδώσω έτσι στα ωάρια, να το πάρω απόφαση ότι δεν???θα το ψάξω λίγο ακόμα.Έχω βάλει περιθώριο μέχρι τέλος του χρόνου αν δεν καλά να είμαστε..

στις On 23/2/2022 at 4:56 ΜΜ, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Σε είχα στο νου μου και χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα! Σου εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😍

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Δυστυχώς ναι.βιοχημική.χαμηλή χοριακή που μετά έπεφτε.Η φύση προνοεί η φύση ξέρει μάλλον.Αλλά θα 'ηθελα κι εγώ να μάθω.Να το αποδώσω έτσι στα ωάρια, να το πάρω απόφαση ότι δεν???θα το ψάξω λίγο ακόμα.Έχω βάλει περιθώριο μέχρι τέλος του χρόνου αν δεν καλά να είμαστε..

Εγώ κορίτσι μου είχα δύο παλινδρομες κυησεις.. Μια κενος σακος και μια ακούσαμε καρδούλα και σταμάτησε μετά..... Και μάντεψε;;; ήταν τυχαίο δεν χρειάζεται καμία εξέταση μου είπαν και μάλιστα εφόσον έχεις ήδη δύο παιδιά το αποδίδουμε σε τυχαία γεγονότα!!! Τυχαία ναι αλλά πονάνε πολύ.... Ψαξτο αν θέλεις εσύ για να νιώθεις και καλύτερα!!! Καλή μας επιτυχία!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maya90 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Σε είχα στο νου μου και χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα! Σου εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😍

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι να είσαι καλά, τα καλύτερα εύχομαι κοπέλα μου! ❤❤

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις όμορφες ευχές και για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!🥰 Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για εμένα!

Αχ δεν φαντάζεστε πόσο ανυπομονώ να δω ξανά φουσκωμένη την κοιλίτσα μου! Και μόνο που το σκέφτομαι νιώθω την καρδιά μου να φτερουγίζει!☺️

Τον Μάρτιο θα είσαι έγκυος κορίτσι μου!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσι μου είχα δύο παλινδρομες κυησεις.. Μια κενος σακος και μια ακούσαμε καρδούλα και σταμάτησε μετά..... Και μάντεψε;;; ήταν τυχαίο δεν χρειάζεται καμία εξέταση μου είπαν και μάλιστα εφόσον έχεις ήδη δύο παιδιά το αποδίδουμε σε τυχαία γεγονότα!!! Τυχαία ναι αλλά πονάνε πολύ.... Ψαξτο αν θέλεις εσύ για να νιώθεις και καλύτερα!!! Καλή μας επιτυχία!!! 

Αχ κορίτσι..το δικό σου πιο βαρύ..άτιμο αλλά δυστυχώς συμβαίνουν. Θα το ψάξω με την έννοια ότι θα απευθυνθώ κ σε άλλο γιατρό. Κατά τα άλλα δεν έχω κ πολλά αψαχτα χμμ. Καλό βραδάκι 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@lactaki, @Tokyo, @Hope19 κορίτσια μου εγώ μπερδεύτηκα τώρα. Δηλαδή υπάρχει και φυσικός και τεχνητός κύκλος στην εμβρυομεταφορα;🤔 Εμένα μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο όταν αδιαθετησω για να κάνω ορμονικές και να ξεκινήσω κάτι άσπρα καπάκια και ενέσεις προγεστερόνης αν κατάλαβα καλά. Δηλαδή τι θα κάνω εγώ;😁 Πολύ μπέρδεμα βρε κορίτσια!😄

Εγω αυτά τα ξεκίνησα μετά την ωορρηξια. Νομίζω εσύ που τα ξεκινάς εξ αρχής πας με τεχνητό, δλδ δεν βασίζεται στην ωορρηξια σου κ το φυσικό ενδομητριο αλλά το χτίζουν αυτοί. Έτσι το έχω καταλάβει. Ευτυχώς δε χρειάστηκε να μάθω περισσότερα! Ούτε κ εσύ θα χρειαστεί... Θα δεις θα γίνεις πολύτεκνη 😍

στις πριν 17 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Σίγουρα πρέπει να ακους τη γιατρο γιατί σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμας!!!

Επίσης η συγκεκριμένη είναι στην Λήδρα τη κλινικη κ έχουν δικούς τους εμβρυολογους! Κ μ είπε καλύτερα να το πάρω στο κέντρο τους γιατί έχουν κ τα μηχανήματα κ είναι εξειδικευμένο δλδ δεν κάνουν διάφορες άλλες εξετάσεις μόνο αυτή ειναι η δουλεια τους! Μ το ειπε κ ο άλλος ο γυναικολόγος γιατί κ εκείνος είχουν στο κέντρο τους εμβρυολογους  κ μ είπε ότι με άφησε να το πάμε αλλου λόγο της απόστασης αλλά η επανάληψη θα γινόταν εκεί στο κέντρο  τους! 

καλημερα.. ναι θα το παρω στο χημειο και αν χρειαστει επαναληψη να το παω εκει.. ετσι και αλλιως ιδιωτικα θα παμε.. η κλινικη Ληδρα εχει πολυ καλους γυναικολογους.. εχω ακουσει πολλα θετικα για αυτη την κλινικη

στις πριν 12 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

και εγω ειχα 2 αποβολες η μια με τον πρωην και η αλλη με τον νυν πριν ενα χρονο.. η γιατρος μου που εχω τωρα μου ειπε οτι πιθανων να εχω καποιο ειδος θρομβοφιλιας και μου εδωσε ασπιρινη να πινω και μολις μαθω οτι ειμαι εγκυος να την παρω αμεσως τηλ για να αρχισουμε θεραπεια.. δλδ ενεσεις.. μετα απο 2 αποβολες και στα 38 δεν το αφηνει στην τυχη του ευτυχως

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

και εγω ειχα 2 αποβολες η μια με τον πρωην και η αλλη με τον νυν πριν ενα χρονο.. η γιατρος μου που εχω τωρα μου ειπε οτι πιθανων να εχω καποιο ειδος θρομβοφιλιας και μου εδωσε ασπιρινη να πινω και μολις μαθω οτι ειμαι εγκυος να την παρω αμεσως τηλ για να αρχισουμε θεραπεια.. δλδ ενεσεις.. μετα απο 2 αποβολες και στα 38 δεν το αφηνει στην τυχη του ευτυχως

Ναιιιι στο είχα ξαναπεί Nandia και εμένα τα ίδια μου είπε.. Θα σε προφύλαξω με ενέσεις ηπαρινησ και ασπιρίνη αλλά μπορεί λέει και να μην τα χρειαζεσαι απλά προληπτικά .. 

Καλημερα κοριτσια μου.. σημερα ο καιρος ειναι μουντος και χειμωνιατικος.. ανα διαστηματα (οπως λενε και στο δελτιο καιρου) εχει ελαφρια βροχη.. η ψυχολογια τελεια.. αρχισαν να μπαινουν ολα σε σειρα.. σε 2 βδομαδες θα μας βαλει την κουζινα και επιτελους θα συγιρισω το σπιτι απο τον χαμο που επικρατει (ο καθενας με τον πονο του και εγω με τον δικο μου αχαχαχαχαχ)

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναιιιι στο είχα ξαναπεί Nandia και εμένα τα ίδια μου είπε.. Θα σε προφύλαξω με ενέσεις ηπαρινησ και ασπιρίνη αλλά μπορεί λέει και να μην τα χρειαζεσαι απλά προληπτικά .. 

ναι τωρα το θυμηθηκα.. δεν εχω την μνημη της @Antonia2 χαχαχαχαα.... εγω ηδη πινω ασπιρινη και φολικο.. και μενα μου ειπε προληπτικα και λογω ηλικιας

Καλημέρα κορίτσια όμορφη ημέρα σήμερα άφησα τα παιδιά σχολείο και πήρα για περπάτημα... Λοιπόν να σας πω τι έγινε να μου πείτε αν αυτό δεν είναι σημάδι... 

Περπατάω και που λέτε έχουμε ένα μικρό εκκλησάκι Αγίας Βαρβάρας που δεν έχει συνήθως κερακια.. Λέω για κάτσε να δω έχει σήμερα; πάω βλέπω ανοιχτή η πορτούλα και έχει κερακια... Μπαίνω ανάβω κεράκι για όλους μας και στο τέλος λέω "αν θέλεις χάρισε μου και καρπον κοιλιάς" ανάβω το κεράκι, σηκώνω το βλέμμα μου και ακριβώς δίπλα είχε μια εικόνα μεγάλη με τον Άγιο Στυλιανό που κρατάει μωρό στα χέρια του... Γιατί ο Άγιος Στυλιανός είναι Προστάτης των μωρών ενώ πριν που είχα μπει δεν την είχα δει ήταν στα πλάγια... Οχι τώρα πείτε μου τυχαίο;;;;; 

καλημερα κοριτσια μου!!! ❤️❤️ να εχετε ολες μια ομορφη Παρασκευη!!!! 🌹 κι ας κανουμε ολες μια προσευχη για τον κοσμο της Ουκρανιας!😥

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια όμορφη ημέρα σήμερα άφησα τα παιδιά σχολείο και πήρα για περπάτημα... Λοιπόν να σας πω τι έγινε να μου πείτε αν αυτό δεν είναι σημάδι... 

Περπατάω και που λέτε έχουμε ένα μικρό εκκλησάκι Αγίας Βαρβάρας που δεν έχει συνήθως κερακια.. Λέω για κάτσε να δω έχει σήμερα; πάω βλέπω ανοιχτή η πορτούλα και έχει κερακια... Μπαίνω ανάβω κεράκι για όλους μας και στο τέλος λέω "αν θέλεις χάρισε μου και καρπον κοιλιάς" ανάβω το κεράκι, σηκώνω το βλέμμα μου και ακριβώς δίπλα είχε μια εικόνα μεγάλη με τον Άγιο Στυλιανό που κρατάει μωρό στα χέρια του... Γιατί ο Άγιος Στυλιανός είναι Προστάτης των μωρών ενώ πριν που είχα μπει δεν την είχα δει ήταν στα πλάγια... Οχι τώρα πείτε μου τυχαίο;;;;; 

τιποτα δεν ειναι τυχαιο.. απλα ειναι για να παρεις δυναμη και να μην χανεις την ελπιδα σου

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσια μου!!! ❤️❤️ να εχετε ολες μια ομορφη Παρασκευη!!!! 🌹 κι ας κανουμε ολες μια προσευχη για τον κοσμο της Ουκρανιας!😥

καλημερα αντωνια μου.. συνεχεια λεω ο θεος να τους βοηθαει.. η μαμα μου ψες που τα βλεπαμε στην τηλεοραση μου λεει τους βλεπω και θυμαμαι που τρεχαμε και εμεις τοτε στον πολεμο και βουρκωσε.. εμας αν και το χωριο μου δεν το επιασαν οι τουρκοι ολο τοτε ειχαν φυγει ολοι οι κατοικοι και πηγαν στο διπλανο χωριο για καποιες μερες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...