Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου το άγχος στους άντρες είναι χειρότερο από τις γυναίκες κ το ξέρω από πρώτο χέρι…εμένα μ είπε ο ουρολόγος να μην το πιέζω το θέμα γιατί ήδη εχει την διαταραχή άγχους αν αγχωθεί παραπάνω αυτό έχει επιπτώσεις κ στην λίμπιντο κ στην εκσπερμάτωση 

Ναι συμφωνώ κι εγώ💕💞

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως να πω στην γιατρο να αρχισουμε αλλες εξετασεις η να σκεφτομαι καποια αλλη μεθοδο η καλα κανω και δινω ακομα 6 μηνες και βλεπουμε

Εγώ σήμερα στη δουλεια που πήγα σε μια γυναικολόγο π είχα υπόψη για δεύτερη γνώμη της μίλησα για εμένα την περίπτωση μας και έκλεισα εννοείται ραντεβού να με δει, αμέσως με ρώτησε για την ΑΜΗ! Για να μ το είπαν 2 γιατροί και η ενδοκρινολόγος πάει να πει ότι έχει σημασία κ σε αυτή την ηλικία π είμαι! Σίγουρα ενας αριθμός είναι αλλά δε παύει να είναι κάτι σημαντικό! Μολις της είπα τον αριθμό έπαθε κ αυτή σοκ κ μ είπε να κλείσω ραντεβού να δει στον υπέρηχο τις ωοθήκες! Κ αμέσως με ρώτησε σε τι ηλικία μπήκε η μαμα μ στην εμμηνόπαυση αλλά δεν ήξερα ακριβώς κ όταν έφυγα την πήρα τηλ κ μ κάνει η μαμα μου στα 41-42 ξεκίνησαν οι ανωμαλίες κ για να έχει σταθερό κύκλο έπαιρνε cyclacur για αρκετό καιρό και γύρω στα 46-47 τελικά της έκοψε η περίοδος! Αν δεν έπαιρνε τα χάπια ισως να της έκοβε κ πιο πριν η περίοδος 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Ναι συμφωνώ κι εγώ💕💞

Πως είσαι εσυ;; Πλησιάζεις ποτέ περίπου περιμένεις την Μπέμπα ;;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως να πω στην γιατρο να αρχισουμε αλλες εξετασεις η να σκεφτομαι καποια αλλη μεθοδο η καλα κανω και δινω ακομα 6 μηνες και βλεπουμε

Νάντια μου είναι ανάλογα τι θέλετε εσύ κι ο άντρα σου και πόσο το θέλετε…αν είστε χαλαροί μπορείτε να έχετε τις επαφές σας για κάποιους μήνες ακόμη και μετά βλέπετε, αν νιώθετε ότι θέλετε πολύ ένα παιδάκι και σας κουράζει όλο αυτό, τότε μπορείτε να κοιτάτε παράλληλα και άλλες μεθόδους, δε ξέρω και πώς πάει εκεί, πόσο καιρό παίρνει να κλείσετε ραντεβού για επιτροπή κλπ..

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δεν έχω περάσει κοβιντ, ούτε έχω περίοδο βέβαια😆 αλλά έχω ακούσει από κοπέλες που περνάνε κορονοιό ότι επηρεάζει την περίοδο τους μετά..δηλαδή είτε έχουν καθυστέρηση, είτε έρχεται νωρίτερα, είτε έχουν πολύ αίμα, είτε λίγο…

Τώρα καλύτερα να πει και κάποια κοπέλα που το έχει περάσει..💕

Ρώτησα τη γυναικολόγο κ μ είπε ότι είναι από κοβιντ κ ισως κ ο επόμενος κύκλος να είναι έτσι καπως περίεργος…έγιναν ήδη λέει κ έρευνες κ το συσχέτισαν 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Συμφωνώ με αυτά που λες, δεν πρέπει να κολλάμε στα εμπόδια όταν υπάρχουν λύσεις!! Και ευτυχώς η επιστήμη είναι δίπλα μας και έχει προχωρήσει!!🙏

Τόνια μου μου φαίνεται ότι εσάς σας έχει φάει το άγχος, και εσένα αλλά και τον άντρα σου..προσπάθησε να τον χαλαρώσεις λίγο γιατί δεν του κάνει καλό…δε ξέρω αν τον έχεις αγχώσει κι εσύ τόσο καιρό ή είναι απλά η μεγάλη επιθυμία του για μωράκι, αλλά εσύ σαν γυναίκα και πιο σοφή, προσπάθησε να τον χαλαρώσεις, πες του άστο για λίγο να χαλαρώσουμε απόλα να έχουμε τις επαφές μας όποτε θέλουμε και θα έρθει αλλιώς βλέπουμε, έχουμε καιρό μπροστά μας….δε ξέρω βασικά τι να του πεις, εσύ τον ξέρεις..στα λέω με αγάπη γιατί νιώθω σαν να μην έχετε κανένα θέμα κ να φταίει απλά το άγχος σας, κ είναι κρίμα..και χωρίς να είμαι ειδική νομίζω στους άντρες το τόσο άγχος ίσως είναι και χειρότερο από τις γυναίκες..

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου το άγχος στους άντρες είναι χειρότερο από τις γυναίκες κ το ξέρω από πρώτο χέρι…εμένα μ είπε ο ουρολόγος να μην το πιέζω το θέμα γιατί ήδη εχει την διαταραχή άγχους αν αγχωθεί παραπάνω αυτό έχει επιπτώσεις κ στην λίμπιντο κ στην εκσπερμάτωση 

Κοριτσια μου εχετε δικιο και δυστυχως νομιζω οτι εχω κι εγω μεριδιο ευθυνης για το αγχος του. απλα οταν περνας οοοολο αυτο το αγχος και την επαναλαμβανομενη απογοητευση (καθε μηνα για 1 χρονο) καπου θες κι ο αλλος να ειναι τυπικος στις υποχρεωσεις του μηπως το πραγμα παει καλυτερα. επισης, ειναι τοσο κλειστος αυτος ο ανθρωπος (εννοω δεν εκδηλωνεται για να μη με στεναχωρεσει) που δεν μπορουσα να καταλαβω ποσο εχει αγχωθει...

χθες ειχα ψυχολογο και κοριτσια αληθεια γυρισα αλλος ανθρωπος. ειχαμε την επαφη μας απο το πουθενα και δεν σκεφτηκα ΤΙΠΟΤΑ μετα. απλα χαρηκα τον αντρα μου. νομιζω ειχα πολυ καιρο να το ζησω ετσι. για να μην παρεξηγηθω, απολαμβανω τις επαφες μας αλλα παντα μετα ειχα σκεψεις και να μεινω ξαπλωμενη και μπλα μπλα μπλα. ενω χθες ηταν οπως παλια που δεν προσπαθουσαμε. ετσι θελω να συνεχισω!

επισης επειδη ανεφερα στη ψυχολογο για το ονειρο του, το ξεσπασμα του πανω στις πρεσπες (του ανεφερα οτι μια κοπελα απο το φορουμ εμεινε εγκυος μεσα στη χαρα κι αυτον τον επιασε το παραπονο γιατι σε εμας δεν εχει ερθει ακομη..) και τον καφε που πιναμε τις προαλλες και μου μιλησε για το ποσο στεναχωρεται, μου ειπε αν θελουμε την επομενη φορα να παμε μαζι. να τα βγαλει απο μεσα του. του το ειπα και θα παμε μαζι! πιστευω θα τον ξεμπλοκαρει!

μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας! ❤️και ετσι που ειναι η κατασταση και δεν ξερουμε τι εκταση θα παρει ολο αυτο με τον τρελορωσο δικτατορα, φοβαμαι τι μας περιμενει....

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειστε παντα διπλα μου! μια αγκαλια στην καθεμια!🤗❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου εχετε δικιο και δυστυχως νομιζω οτι εχω κι εγω μεριδιο ευθυνης για το αγχος του. απλα οταν περνας οοοολο αυτο το αγχος και την επαναλαμβανομενη απογοητευση (καθε μηνα για 1 χρονο) καπου θες κι ο αλλος να ειναι τυπικος στις υποχρεωσεις του μηπως το πραγμα παει καλυτερα. επισης, ειναι τοσο κλειστος αυτος ο ανθρωπος (εννοω δεν εκδηλωνεται για να μη με στεναχωρεσει) που δεν μπορουσα να καταλαβω ποσο εχει αγχωθει...

χθες ειχα ψυχολογο και κοριτσια αληθεια γυρισα αλλος ανθρωπος. ειχαμε την επαφη μας απο το πουθενα και δεν σκεφτηκα ΤΙΠΟΤΑ μετα. απλα χαρηκα τον αντρα μου. νομιζω ειχα πολυ καιρο να το ζησω ετσι. για να μην παρεξηγηθω, απολαμβανω τις επαφες μας αλλα παντα μετα ειχα σκεψεις και να μεινω ξαπλωμενη και μπλα μπλα μπλα. ενω χθες ηταν οπως παλια που δεν προσπαθουσαμε. ετσι θελω να συνεχισω!

επισης επειδη ανεφερα στη ψυχολογο για το ονειρο του, το ξεσπασμα του πανω στις πρεσπες (του ανεφερα οτι μια κοπελα απο το φορουμ εμεινε εγκυος μεσα στη χαρα κι αυτον τον επιασε το παραπονο γιατι σε εμας δεν εχει ερθει ακομη..) και τον καφε που πιναμε τις προαλλες και μου μιλησε για το ποσο στεναχωρεται, μου ειπε αν θελουμε την επομενη φορα να παμε μαζι. να τα βγαλει απο μεσα του. του το ειπα και θα παμε μαζι! πιστευω θα τον ξεμπλοκαρει!

μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας! ❤️και ετσι που ειναι η κατασταση και δεν ξερουμε τι εκταση θα παρει ολο αυτο με τον τρελορωσο δικτατορα, φοβαμαι τι μας περιμενει....

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ειστε παντα διπλα μου! μια αγκαλια στην καθεμια!🤗❤️❤️❤️❤️❤️

Αντωνία μου εδώ ολες είμαστε η μια για την άλλη ολες έχουμε τα θέματα μας αλλά ολες κάποια στιγμή αμα λυγίσει κάποια θα σταθούμε δίπλα της ασχετο αν κ εμεις αντιμετωπίζουμε τα δικά μας!! Για αυτό σας αγαπώ και σας ευχαριστώ  ολες και ας μην σας ξέρω 💓💓 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Πως είσαι εσυ;; Πλησιάζεις ποτέ περίπου περιμένεις την Μπέμπα ;;

Καλάα💗 ναι ναι πλησιάζω, τώρα μπήκα στο μήνα μου💗💗 36η εβδ ☺️

Μέσα στο Μάρτιο περιμένω, αλλά αν κρίνω από την προηγούμενη φορά που πέρασα τις 40, έχουμε ακόμα..αλλά λένε τα δεύτερα έρχονται πιο γρήγορα οπότε ελπίζω να κερδίσω 1-2 εβδομάδες..αλλιώς κανονικά τέλη Μάρτη..θέλω να έρθει μόνο του αυτή τη φορά και να μην κάνω πρόκληση..οπότε περιμένουμε☺️

Την Τετάρτη έχω πάλι ραντεβού στο γιατρό!! Την προηγούμενη φορά μου είπε ότι δε θα φτάσω τις 40εβδ αυτή τη φορά..για να δούμε αν θα πέσει μέσα…💕

Εσύ πώς είσαι Ραφ μου;;💗

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ σήμερα στη δουλεια που πήγα σε μια γυναικολόγο π είχα υπόψη για δεύτερη γνώμη της μίλησα για εμένα την περίπτωση μας και έκλεισα εννοείται ραντεβού να με δει, αμέσως με ρώτησε για την ΑΜΗ! Για να μ το είπαν 2 γιατροί και η ενδοκρινολόγος πάει να πει ότι έχει σημασία κ σε αυτή την ηλικία π είμαι! Σίγουρα ενας αριθμός είναι αλλά δε παύει να είναι κάτι σημαντικό! Μολις της είπα τον αριθμό έπαθε κ αυτή σοκ κ μ είπε να κλείσω ραντεβού να δει στον υπέρηχο τις ωοθήκες! Κ αμέσως με ρώτησε σε τι ηλικία μπήκε η μαμα μ στην εμμηνόπαυση αλλά δεν ήξερα ακριβώς κ όταν έφυγα την πήρα τηλ κ μ κάνει η μαμα μου στα 41-42 ξεκίνησαν οι ανωμαλίες κ για να έχει σταθερό κύκλο έπαιρνε cyclacur για αρκετό καιρό και γύρω στα 46-47 τελικά της έκοψε η περίοδος! Αν δεν έπαιρνε τα χάπια ισως να της έκοβε κ πιο πριν η περίοδος 

και μενα με ρωτησε ποτε μπηκε στην εμμηνοπαυση η μαμα μου και της ειπα καπου στα 52-53.. φαντασου την αδελφη μου την γεννησε στα 41 της και μου ειπε παιζει ρολο η κληρονομικοτητα και οταν πηγα αρχες του μηνα με ρωτησε αν βλεπω κανονικα περιοδο και της ειπα κανονικοτατα καθε μηνα στην ωρα της .. 2-3 μερες καθυστερηση δεν εχω  συχνα αρα θεωρω οτι ειναι κανονικη περιοδος.. σε ποια πηγες?

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Καλάα💗 ναι ναι πλησιάζω, τώρα μπήκα στο μήνα μου💗💗 36η εβδ ☺️

Μέσα στο Μάρτιο περιμένω, αλλά αν κρίνω από την προηγούμενη φορά που πέρασα τις 40, έχουμε ακόμα..αλλά λένε τα δεύτερα έρχονται πιο γρήγορα οπότε ελπίζω να κερδίσω 1-2 εβδομάδες..αλλιώς κανονικά τέλη Μάρτη..θέλω να έρθει μόνο του αυτή τη φορά και να μην κάνω πρόκληση..οπότε περιμένουμε☺️

Την Τετάρτη έχω πάλι ραντεβού στο γιατρό!! Την προηγούμενη φορά μου είπε ότι δε θα φτάσω τις 40εβδ αυτή τη φορά..για να δούμε αν θα πέσει μέσα…💕

Εσύ πώς είσαι Ραφ μου;;💗

21/03 γεννήθηκε ο αδερφόύλης μου 💖💖 

αντε μακάρι να σου πάνε όλα οπως επιθυμείς 🤗🤗

εγώ καλά επιτελους πήγα δουλεια ξανά νοιώσα βρε παιδί μου! Μολις ντύθηκα βάφτηκα έβαλα τα τακούνια μου αλλος ανθρωπος, καλές και οι φόρμες κ τα αθλητικά αλλά πόσες μερες να ξυπνάω αναμαλλιασμένη 🤣🤣🤣

εκλεισα κ ραντεβού σε μια άλλη γυναικολόγο που είχα υπόψη μου να με δει τον επόμενο μήνα δεν βόλευε να πάω στην ωορρηξία μ κ έβαλα πιο μετά γιατί θα πάω ώρα εργασίας για να το συνδυάσω με τη δουλεια… αυτά αλλά είμαι καλά! Έριξα το κλάμα μου όταν ήρθε η περίοδος αλλά τώρα είμαι καλά 💪💪

στις Just now, ο/η Nandia- είπε:

και μενα με ρωτησε ποτε μπηκε στην εμμηνοπαυση η μαμα μου και της ειπα καπου στα 52-53.. φαντασου την αδελφη μου την γεννησε στα 41 της και μου ειπε παιζει ρολο η κληρονομικοτητα και οταν πηγα αρχες του μηνα με ρωτησε αν βλεπω κανονικα περιοδο και της ειπα κανονικοτατα καθε μηνα στην ωρα της .. 2-3 μερες καθυστερηση δεν εχω  συχνα αρα θεωρω οτι ειναι κανονικη περιοδος.. σε ποια πηγες?

Στην Άνθη Πιττα στη Λευκωσια είχα ακόμα ένα γιατρο υπόψη μου αλλά επειδή έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της λόγο της δουλειας ένιωσα πολύ άνετα μαζί της! Δυστυχως είναι κ αυτή εκτός ΓΕΣΥ χαχα αλλά άντε δε πειράζει σημασία έχει να νιώθω άνετα! Όταν ξανά κάνει δειγμα ο άντρας μ θ το πάω εκεί έχει εμβρυολογους μ είπε να μην το πάω σε χημείο την επόμενη φορά! Αλλα μ είπε σε 3 μηνες από τώρα δλδ περίπου 6 μηνες από το πρώτο που κάναμε! Να κάνει ακόμα 3 μηνες θεραπεία με βιταμίνες…

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

γιατί δε τη συνταγογραφούν;; Δεν είναι παράλογο αφού γράφουν τις αλλες ορμόνες αυτή να μην τη γράφουν;

αυτό δεν το γνωρίζω κορίτσι μου.. είναι όντως παράλογο!

@lactaki@Tokyohelp κοριτσια ρωτησα και στο τοπικ της εξωσωματικης! Εσεις που ειχατε κανει μεταφορα με κατεψυγμενα!Ρωτησα τον γιατρο μου ειπε αφού θελω να κανω εμβρυομεταφορα τον Μάιο θα με δει τον αλλο μηνα να δει το σωμα μου τσεκ απ και λοιπα. Θα του παω και ορμονολογικες και Παπ που εχω κανει και λογικα θα μου κανει και υπερηχο και δεν ξερω τι αλλο αναλογως θα μου πει να κανουμε σαν εξετασεις. Και μου είπε χοντρικα ότι θα πρεπει να ξεκινησουμε προετοιμασια απο τον προηγουμενο κυκλο δηλαδη του Απριλιου. Γιατί ομως ρυθμιζουν τον κυκλο τον επομενο που θα ειναι η εμβρυομετααφορα? Θα τα πουμε απο κοντα βεβαια λεπτομερειες.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Νάντια μου είναι ανάλογα τι θέλετε εσύ κι ο άντρα σου και πόσο το θέλετε…αν είστε χαλαροί μπορείτε να έχετε τις επαφές σας για κάποιους μήνες ακόμη και μετά βλέπετε, αν νιώθετε ότι θέλετε πολύ ένα παιδάκι και σας κουράζει όλο αυτό, τότε μπορείτε να κοιτάτε παράλληλα και άλλες μεθόδους, δε ξέρω και πώς πάει εκεί, πόσο καιρό παίρνει να κλείσετε ραντεβού για επιτροπή κλπ..

το θελουμε πολυ αλλα στην φαση που ειμαστε και με το τρεξιμο της ανακαινησης δεν το συζηταμε καν.. μετα το πασχα που θα ηρεμησουμε να του κανω μια κουβεντα.. βεβαια ειναι ηρεμος και σιγουρος οτι θα ερθει το μωρο και η γιατρος μου μου ειχε πει σιγουρα θα μεινεις εγκυος φετος.. η αληθεια ειναι οτι ειχα χαλαρωσει πολυ αλλα βλεπω ολες αυτες τις εξετασεις που κανουν τα κοριτσια εδω και λεω μηπως και καθυστερω αδικά?

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Στην Άνθη Πιττα στη Λευκωσια είχα ακόμα ένα γιατρο υπόψη μου αλλά επειδή έχω πολύ καλές σχέσεις μαζί της λόγο της δουλειας ένιωσα πολύ άνετα μαζί της! Δυστυχως είναι κ αυτή εκτός ΓΕΣΥ χαχα αλλά άντε δε πειράζει σημασία έχει να νιώθω άνετα! Όταν ξανά κάνει δειγμα ο άντρας μ θ το πάω εκεί έχει εμβρυολογους μ είπε να μην το πάω σε χημείο την επόμενη φορά! Αλλα μ είπε σε 3 μηνες από τώρα δλδ περίπου 6 μηνες από το πρώτο που κάναμε! Να κάνει ακόμα 3 μηνες θεραπεία με βιταμίνες…

γιατι ομως οχι σε χημειο? βεβαια εγω επειδη ειπα θα το παω στο NIPD ειμαι πιο ησυχη.. την εχω ακουστα αυτη την γιατρο.. απ οτι καταλαβα με αυτα που σου ειπε παιζει ρολο η κληρονομικοτητα οπως μου ειπε η δικη μου γιατρος.. νομιζω να μην το σκαλιζω εξαλλου η καθε κοπελλα ειναι διαφορετικη .. να μην επηρεαζομαι απο τιποτα και να ακολουθησω τις οδηγειες της γιατρου μου.. στην χειροτερη θα με βαλει απευθειας εξωσωματικη αν δουμε και εχουν παει ολα στα ταρταρα

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αντωνία μου εδώ ολες είμαστε η μια για την άλλη ολες έχουμε τα θέματα μας αλλά ολες κάποια στιγμή αμα λυγίσει κάποια θα σταθούμε δίπλα της ασχετο αν κ εμεις αντιμετωπίζουμε τα δικά μας!! Για αυτό σας αγαπώ και σας ευχαριστώ  ολες και ας μην σας ξέρω 💓💓 

κι εγω το ιδιο νιωθω!!!!! ειναι τρομερο ποσο εχουμε δεθει χωρις να γνωριζομαστε!! μας ενωνουν οι ιδιες αγωνιες, ο ιδιος στοχος και τα ιδια αγχη! μονο εσεις με καταλαβαινετε οπως ακριβως σας τα λεω γτ ειμαστε στην ιδια θεση!!! σας εχω στην καρδια μου και πραγματικα ευχομαι να ακουσω συντομα τα ευχαριστα νεα σας!!!!❤️❤️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

το θελουμε πολυ αλλα στην φαση που ειμαστε και με το τρεξιμο της ανακαινησης δεν το συζηταμε καν.. μετα το πασχα που θα ηρεμησουμε να του κανω μια κουβεντα.. βεβαια ειναι ηρεμος και σιγουρος οτι θα ερθει το μωρο και η γιατρος μου μου ειχε πει σιγουρα θα μεινεις εγκυος φετος.. η αληθεια ειναι οτι ειχα χαλαρωσει πολυ αλλα βλεπω ολες αυτες τις εξετασεις που κανουν τα κοριτσια εδω και λεω μηπως και καθυστερω αδικά?

γιατι ομως οχι σε χημειο? βεβαια εγω επειδη ειπα θα το παω στο NIPD ειμαι πιο ησυχη.. την εχω ακουστα αυτη την γιατρο.. απ οτι καταλαβα με αυτα που σου ειπε παιζει ρολο η κληρονομικοτητα οπως μου ειπε η δικη μου γιατρος.. νομιζω να μην το σκαλιζω εξαλλου η καθε κοπελλα ειναι διαφορετικη .. να μην επηρεαζομαι απο τιποτα και να ακολουθησω τις οδηγειες της γιατρου μου.. στην χειροτερη θα με βαλει απευθειας εξωσωματικη αν δουμε και εχουν παει ολα στα ταρταρα

Σίγουρα πρέπει να ακους τη γιατρο γιατί σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμας!!!

Επίσης η συγκεκριμένη είναι στην Λήδρα τη κλινικη κ έχουν δικούς τους εμβρυολογους! Κ μ είπε καλύτερα να το πάρω στο κέντρο τους γιατί έχουν κ τα μηχανήματα κ είναι εξειδικευμένο δλδ δεν κάνουν διάφορες άλλες εξετάσεις μόνο αυτή ειναι η δουλεια τους! Μ το ειπε κ ο άλλος ο γυναικολόγος γιατί κ εκείνος είχουν στο κέντρο τους εμβρυολογους  κ μ είπε ότι με άφησε να το πάμε αλλου λόγο της απόστασης αλλά η επανάληψη θα γινόταν εκεί στο κέντρο  τους! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα ξύπνησα με την είδηση του πολέμου στην Ουκρανία.  Πόση ντροπή.  Ο Θεός να μας βοηθήσει..

Κατά τα άλλα @Ευάγγελοςτ διάβασα πως είσαι η επόμενη!! Καλή τύχη! Με το καλό να παίρνουμε σειρά όλες μας! 

@Lacostakiπως είσαι σήμερα??

Μία χαρά είμαι κορίτσι μου!!! Ήρθε και επίσημα η ακατανομαστη

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

@lactaki@Tokyohelp κοριτσια ρωτησα και στο τοπικ της εξωσωματικης! Εσεις που ειχατε κανει μεταφορα με κατεψυγμενα!Ρωτησα τον γιατρο μου ειπε αφού θελω να κανω εμβρυομεταφορα τον Μάιο θα με δει τον αλλο μηνα να δει το σωμα μου τσεκ απ και λοιπα. Θα του παω και ορμονολογικες και Παπ που εχω κανει και λογικα θα μου κανει και υπερηχο και δεν ξερω τι αλλο αναλογως θα μου πει να κανουμε σαν εξετασεις. Και μου είπε χοντρικα ότι θα πρεπει να ξεκινησουμε προετοιμασια απο τον προηγουμενο κυκλο δηλαδη του Απριλιου. Γιατί ομως ρυθμιζουν τον κυκλο τον επομενο που θα ειναι η εμβρυομετααφορα? Θα τα πουμε απο κοντα βεβαια λεπτομερειες.

Καταλαβαίνω ότι θα σε πάει σε τεχνητό κύκλο οπότε δεν ξέρω... Κ εγώ κ το @lactaki (έχουμε τον ίδιο γιατρό) κάναμε σε φυσικό. Δλδ πήγα στην αρχή του κύκλου, είδε με υπέρηχο μην τυχόν έχει κάποιο θέμα, τσέκαρε ενδομητριο κλπ, έκανα ορμόνες κ εφόσον τα βρήκαμε όλα καλά άρχισα τις επισκέψεις περίπου στη 12η μέρα (αυτό πάει ανάλογα την γυναίκα, εγώ έκανα μπαμ 14η μέρα ωορρηξια οπότε ήξερα ακριβώς πότε περιμένω κ έτσι δεν πήγα νωρίτερα) κ εφόσον έκανα ωορρηξια φυσικά κ το είδαμε, τότε άρχισα φάρμακα δλδ σικλακουρ, προγεστερονη, κορτιζόνη κ αντιπηκτικες ενέσεις (έχω θρομβοφιλια) κ την 5η ημέρα πήγα για ετ. Εχω βλαστοκυστες οπότε απλά συντόνισαμε φυσικά το σώμα με τα έμβρυα. Όλα αυτά τα φάρμακα τα πήρα ως τον 3ο περίπου. 

Ξέρω ότι υπάρχει κ άλλος τρόπος τεχνητός που ρυθμίζει ο γιατρός το ενδομητριο κλπ. Δεν ξέρω όμως πως γίνεται. Ο δικός μου θεωρεί ότι σε κοπέλα που κάνει ωορρηξια δεν υπάρχει λόγος για τόση αγωγή κ είναι καλύτερο το φυσικό. Βασικά όμως ξέρω ότι οι περισσότεροι πάνε με τεχνητό κ μια χαρα πάνε όλα. 

Σίγουρα στην εξωσωματική θα βρεις κοπέλες να ξέρουν... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope19 είπε:

Ναι κορίτσι πηγαμε με φυσικό! Όπως σ τα λέει λογικά είναι θέλει να σε προετοιμασει κ να σε παει με στημένο τρόπο για να στο πω κ ετσι . Ελεγχόμενο! Όλα καλά θα πανεεεεε!!!! Με το καλοοοο!! 😍😍

@Κατεριναπαπ κοριτσάρα μου όμορφη συγχαρητήρια...!!!να έχεις μία τελειόμηνη υπέροχη εγκυμοσύνη με τα μωράκια σου παρέα..η σκέψη μου μαζί σου και μια μεγάλη αγκαλιά.Να προσέχεις

Κορίτσια μου ,περιμένω να έρθει η ακατανόμαστη 28/2 θα έρθει το ξέρω αλλά αποφάσισα να πάω να δω κι έναν άλλο γιατρό γιατί δεν με κάλυψε η άνεση τα ωάρια φταίνε για τις 2 βιοχημικές στα καπάκια σε 3 μήνες.Έκανα κι έναν έλεγχο προγεστερόνης 21η μέρα με 14,4 και προλακτίνη ευτυχώς έχει κατέβει στο 12 από 28.οπότε είμαι αισιόδοξη.Δεν μου αρέσει που πουλάω τον γιατρό μου να σας πω την αλήθει αλλά μία άλλη γνώμη θα την ήθελα .Δεν ξέρω θα δούμε..Σας διαβάζω συνέχεια να ξέρετε..Να προσέχετε τον εαυτό σας

στις πριν 39 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Κορίτσια μου ,περιμένω να έρθει η ακατανόμαστη 28/2 θα έρθει το ξέρω αλλά αποφάσισα να πάω να δω κι έναν άλλο γιατρό γιατί δεν με κάλυψε η άνεση τα ωάρια φταίνε για τις 2 βιοχημικές στα καπάκια σε 3 μήνες.Έκανα κι έναν έλεγχο προγεστερόνης 21η μέρα με 14,4 και προλακτίνη ευτυχώς έχει κατέβει στο 12 από 28.οπότε είμαι αισιόδοξη.Δεν μου αρέσει που πουλάω τον γιατρό μου να σας πω την αλήθει αλλά μία άλλη γνώμη θα την ήθελα .Δεν ξέρω θα δούμε..Σας διαβάζω συνέχεια να ξέρετε..Να προσέχετε τον εαυτό σας

Καλά κανείς και εγώ θα πάω να με δει κ άλλη γιατρος για δεύτερη γνώμη…βέβαια πιστεύω θα μ πει πάνω κάτω τα ίδια αλλά μόνο κ μόνη η αλλαγή αλλάζει η ψυχολογία 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Καλά κανείς και εγώ θα πάω να με δει κ άλλη γιατρος για δεύτερη γνώμη…βέβαια πιστεύω θα μ πει πάνω κάτω τα ίδια αλλά μόνο κ μόνη η αλλαγή αλλάζει η ψυχολογία 

Αυτό ακριβώς και από ότι φαίνεται είναι και θέμα ψυχολογίας

στις πριν 1 ώρα, ο/η anli1978 είπε:

@Κατεριναπαπ κοριτσάρα μου όμορφη συγχαρητήρια...!!!να έχεις μία τελειόμηνη υπέροχη εγκυμοσύνη με τα μωράκια σου παρέα..η σκέψη μου μαζί σου και μια μεγάλη αγκαλιά.Να προσέχεις

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσακι μου, να είσαι καλά! Εύχομαι σύντομα να ακούσω και τα δικά σου ευχάριστα!!❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, κορίτσια μου! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!  Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... είναι απίστευτο! Εγώ από ότι φαίνεται με τον κόβιντ τη γλίτωσα, αλλά έχω πεθάνει στο μπούκωμα. Πρέπει να κρύωσα με αυτές τις εξάψεις που έχω, γιατί ιδρώνω, τα πετάω όλα και μένω με το κοντομάνικο μούσκεμα... Θέλω τα φώτα σας... τι παίρνετε για να ξεβουλώσει η μύτη; Βάζω αυτόν τον ορό με το θαλασσινό αλάτι, αλλά είναι κοροιδία... δεν κάνει τίποτα!!! Χθες το βράδυ για να καταφέρω να κοιμηθώ, έβαλα στο ένα ρουθούνι σπρέι ντεξαρίνα που φαντάζομαι πως δεν κάνει, αλλά ειλικρινά ήμουν σε απόγνωση.  
    • @Kallia.Geo @_piripiri_ και @Kate1992 σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!! Έχω δει λίγο πολύ τι ζητάνε από τα μαιευτήρια ως λίστα για τη βαλίτσα απλά μου φαίνονται too much όλα αυτά..😅 Θέλω να πω, για 2-3 μέρες δε πάμε;!! 😅 Πόσα από όλα αυτά θα σου χρειαστούν πραγματικά..;! Και θα μας δώσουν και ένα σωρό δείγματα... Άντε για το παιδί να πάρω 2-3 κοντομανικα φορμακια, 2 μακρυμάνικα, 1 φόρμα εξόδου και μια κουβερτουλα.. μπάνιο δε θα δεχτώ να το κάνουν στο μαιευτήριο.. άντε για εμένα μια αλλαξία ρούχα και κανά φόρεμα που σας έλεγα πρόχειρο ως νυχτικια.. δε φοράω ούτως ή άλλως, τώρα να αγοράσω μόνο για το μαιευτήριο δεν..! Μια μεγάλη πετσέτα και οδοντόκρεμα/οδοντόβουρτσα.. Δεν ήξερα ότι σου δίνουν και στο μαιευτήριο παντοφλιτσες (δε θα ήθελα να πάρω αυτές που έχω σπίτι για θέμα μικροβίων για αυτό έλεγα μιας χρήσης που έχω παραγγείλει..) και πάνες μετά για εμένα και το μωράκι άντε και μερικές σερβιετες αν και θυμάμαι δίνουν και στο μαιευτήριο.. και να χρειαστεί κάτι έξτρα, ο άντρας μου συνέχεια θα έρχεται σπίτι γιατί έχουμε και τα σκυλιά/γατιά, δε γίνεται να μείνουν μόνα τους μέρες.. οπότε θα μου το φέρει! Δε ξέρω.. είμαι πολύ cool με τη βαλίτσα.. πιστεύω ότι προλαβαίνω να την ετοιμάσω και εκείνη τη στιγμή 😅 10' υπόθεση είναι... Δε νομίζω να φτάσουμε από 1-2εκ. διαστολή στο 10εκ σε μια ώρα!! Πιστεύετε είμαι πολύ κοσμαρα; 🤣🤣 Έκανα άλματα όμως!! Χθες ξεκίνησα τα πλυντήρια ρούχων του μωρού..😆😆
    • Θα συμφωνήσω με τη Άννα. Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης μήπως κάτι γίνεται. Κ εγώ που έχω πολύ κουλ΄ό κύκλο μου φαίνεται περ΄ίεργο ανά 15 μέρες αίμα
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω αφήσει κάποια πράγματα για αυτούς που θα ρωτήσουν τι να πάρουν. Αχχχ προχθές μας έφεραν το πρώτο μας ρουχαλάκι... έλιωσα κορίτσια.    Εγώ όπως το σκέφτομαι θα βάλω αρκετά ζιπουνάκια στην λίστα και 0-3 και 3-6 και κυρίως στα ρούχα θα επικεντρωθώ στα 3-6. Τα 0-3 θα πάρω λίγα και αν χρειαστεί συμπληρώνω.
    • Τι λες ρε συ!!!!! Πότε πέρασε ένας μήνας;!!!! Φτου φτου φτου το μωράκι σας!!!!! Αχχχχχ δε το πιστεύω!!! 😍😍😍😍😍 Προχθές δε βγήκες από το μαιευτήριο;!!! 🤪😅😅 Σα ψέμα μου φαίνεται πόσο γρήγορα πέρασε...🙄 Χαίρομαι βρε κοριτσάκι μου που βρήκατε και ένα ρυθμό με το θηλασμό που σας βοηθάει!! Και γενικά αν δείς ότι κάπου δυσκολεύεται το μωράκι ή εσύ, μη διστάζεις να ζητάς βοήθεια! Όλες οι μανουλες που μιλάω το ίδιο λένε, καμία σχέση το κάθε παιδί μεταξύ τους.. ακόμα και σε δίδυμα!! Και επειδή είσαι και στα λοχεια και η ψυχολογία είναι περίεργη, να μας γράφεις και το παραμικρό που σε βασανίζει.. εμείς είμαστε εδώ!! ❤️❤️❤️ Και σε παρακαλώ!! Δεν είσαι "ανίκανη"!!! Απλά βρήκες έναν διαφορετικό τρόπο που βολεύει εσένα! ❤️❤️❤️ Για τον μεγάλο τώρα.. δεν έχω και εμπειρία να σου πω κάτι παραπάνω.. μια φίλη μου όμως απευθύνθηκε σε παιδοψυχολογο για να βρει τρόπους στο πώς να βοηθήσει το παιδί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του και τα κατάφεραν πολύ καλά με άμεσα αποτελέσματα! Αν δηλαδή δεν δείτε βελτίωση στο παιδί, μήπως βοηθήσει.. Ένα από αυτά που της είπε και έκανε ήταν να δηλώσει στο παιδί ότι θα αφιερώσει συγκεκριμένη ώρα μέσα στη μέρα για να κάνουν πράγματα που θέλει το ίδιο μόνο μαζί και να το τηρεί καθημερινά..! Τώρα δε θυμάμαι τι άλλο έκανε.. και κάθε παιδί είναι διαφορετικό.. ίσως με μια ερώτηση στο φόρουμ ξέρουν μανουλες μερικά τρικ να βοηθήσουν..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...