Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 10 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό!!! 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,  να είσαι καλά 😍

στις πριν 9 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Κατερίνα μου συγχαρητήρια!!!! Χάρηκα πολύ για σένα, είσαι από τις κοπέλες που έχω συμπαθήσει πολύ!!🥰 Με το καλό το ή τα μωράκια σου, όσα θέλει ο Θεούλης όπως λες!! Το θέμα είναι ότι θα γίνεις μανούλα!!💖🥰❤️

Να το χαρείς και να το γιορτάσεις με τον α΄ντρα σου!!!!! Πώς το πήρε εκείνος??

Συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου!!!😊

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσακι μου γλυκό,  με τόσες υπέροχες ευχές που εχω πάρει σίγουρα θα πάνε όλα καλά..

Ναι του το είπα, είχα σκοπό να του κάνω έκπληξη,  αλλα η ντουντούκα η μαμα μου δεν κρατήθηκε,  γελούσε μωρέ χάρηκε σαν μικρό παιδί 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

μπραβοοοοοοο συγχαρητηρια.. να με ακουτε εμενα.. σαν μεγαλυτερη κατι ξερω παραπανω χαχαχαχαχα

απολαυσε το ταξιδι με οτι θα εχει η βαλιτσα μεσα και ευχομαι να ειναι απλα και φυσιολογικα..

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου παααρα πολύ και ολες για όλη την στήριξη και την εμψύχωση! Ενα φιλί στην κάθε μια σας ξεχωριστά!!! 

Αύριο θα πάω για χοριακη εύχομαι να δω μεγαλύτερο νούμερο!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσακι μου γλυκο εγω στα εγραψα χθες στη διπλανη ομαδα!!! με το που διαβασα το αποτελεσμα βουρκωσα!!!! η συγκινηση μου αμετρητη!!!! ξέρω ποσο αγχος εχουμε περασει ολο αυτο τον καιρο κι εσυ βρηκες τη γεφυρα που σε παει απεναντι!!!! στη μερια των εγκυων!!! ❤️❤️❤️🤰🤰🤰👶👶🎉🎉🎉🎉🎉🎉ημουν σιγουρη οτι εισαι εγκυος!!! ειστε τοσο υγιεις και οι δυο που τι πιθανοτητες υπηρχαν να μην παει καλα;

Πιστεψε το!!!! πιστεψε στα σπορακια σου και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!!!!! σας στελνω τα φιλια μου!!!💋💋💋

Σε ευχαριστώ και πάλι κοριτσάκι μου, τελικά ολες θα γίνουμε μανούλες να το θυμάστε!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου,  μια όμορφη μέρα εύχομαι.. Εγώ απι Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και δεν θέλω καθόλου 😭😭😭 καλά συνήθισα τόσες μέρες 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 13 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα Αντωνια! Με τον δικό μου δεν έχουμε μιλήσει για εξωσωματική και με έβαλες σε σκέψεις..  γιατί να μην την υποστηρίζουν οι άντρες? 🤔

Καλημέρα! Θα πεταχτώ λίγο εδώ για να απαντήσω λόγω εμπειρίας... Επειδή αρχικά δεν θέλουν να δεχτούν ότι απλά δε γίνεται φυσιολογικα. Σου λένε είσαι υπερβολική, ανυπομονη, τα θέλεις εδώ και τώρα κλπ. Πιστεύουν δλδ αρχικά ότι τα φουσκωνουμε κ είναι οκ να παλεύεις καιρό. Μετά τους φαίνεται βουνό η διαδικασια, ενέσεις, εξετάσεις, αγωνία... Άσε που φοβούνται ότι έχουν αυτοί κάτι. Άντρες πιυ το Θέμα το έχει η γυναίκα (από το δικό μου δείγμα τουλάχιστον) το δέχονται κάπως καλύτερα το θέμα. Γενικά είναι αμαθοι σε τρεχάματα τέτοιου τύπου κ εξετάσεις κ κλωτσάνε. ΟΜΩΣ όταν δουν κ καταλάβουν ότι αυτό είναι δεν γίνεται αλλιώς όλοι συνεργάζονται κ μάλιστα τρέχοντας! Ο δικός μου έλεγε κ έλεγε κ τελικά ήταν πρώτος κ καλύτερος, αυτός με τραβούσε όταν κουραζομουν. Θέλουν απλά λίγο σπρώξιμο κ λίγο χρόνο να το χωνέψουν.

Ευτυχώς κ εμείς όπως κ η @Mimi26k @Κατεριναπαπ πιάσαμε με τη μία. Δλδ ειλικρινά ευτυχώς δεν παλέψαμε πολύ από μόνοι μας (1 χρόνο ακριβώς, το 13ο μήνα άρχισα τη διαδικασία) γιατί τελικά αποδείχτηκε πολύ πιο εύκολη η εξωσωματική από αυτή την ταλαιπωρία!

@Κατεριναπαπ, μην το σκέφτεσαι κάν για το νούμερο! Μια χαρά είναι η χοριακη κ θα δεις την Παρασκευή θα έχεις πολύ πάνω από 100! Έτσι κάνει το πέτυχες στην αρχή του κ θα δεις θα εκτοξευθεί! Εμένα ήταν την 9η μέρα από τη ετ 124 αλλά μετά δεν έκανε καν ακριβώς διπλασιασμό κ μετά μπαμ έφυγε επάνω! Δεν ξέρουμε κ ποια μέρα γίνεται εμφύτευση στο κάτω κάτω. Ναι μεν είναι 14η μέρα του εμβρύου (5ημερων + 9 μέσα στο σώμα) αλλά σε άλλη μπορεί να γίνει 1 2 μέρες νωρίτερα ή αργότερα. Για αυτό σου λέω είναι καραμπαμ θετική κ θα το δεις! Επειδή εδώ είναι κουκιά Μετρημένα κ είναι οι 14 μέρες υπολογισμενες δεν έχει σχέση με τον κύκλο της κάθε μιας. Ουσιαστικά είναι σαν από σήμερα να έχεις καθυστέρηση 😊😊😊

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Καλημέρα! Θα πεταχτώ λίγο εδώ για να απαντήσω λόγω εμπειρίας... Επειδή αρχικά δεν θέλουν να δεχτούν ότι απλά δε γίνεται φυσιολογικα. Σου λένε είσαι υπερβολική, ανυπομονη, τα θέλεις εδώ και τώρα κλπ. Πιστεύουν δλδ αρχικά ότι τα φουσκωνουμε κ είναι οκ να παλεύεις καιρό. Μετά τους φαίνεται βουνό η διαδικασια, ενέσεις, εξετάσεις, αγωνία... Άσε που φοβούνται ότι έχουν αυτοί κάτι. Άντρες πιυ το Θέμα το έχει η γυναίκα (από το δικό μου δείγμα τουλάχιστον) το δέχονται κάπως καλύτερα το θέμα. Γενικά είναι αμαθοι σε τρεχάματα τέτοιου τύπου κ εξετάσεις κ κλωτσάνε. ΟΜΩΣ όταν δουν κ καταλάβουν ότι αυτό είναι δεν γίνεται αλλιώς όλοι συνεργάζονται κ μάλιστα τρέχοντας! Ο δικός μου έλεγε κ έλεγε κ τελικά ήταν πρώτος κ καλύτερος, αυτός με τραβούσε όταν κουραζομουν. Θέλουν απλά λίγο σπρώξιμο κ λίγο χρόνο να το χωνέψουν.

Ευτυχώς κ εμείς όπως κ η @Mimi26k @Κατεριναπαπ πιάσαμε με τη μία. Δλδ ειλικρινά ευτυχώς δεν παλέψαμε πολύ από μόνοι μας (1 χρόνο ακριβώς, το 13ο μήνα άρχισα τη διαδικασία) γιατί τελικά αποδείχτηκε πολύ πιο εύκολη η εξωσωματική από αυτή την ταλαιπωρία!

@Κατεριναπαπ, μην το σκέφτεσαι κάν για το νούμερο! Μια χαρά είναι η χοριακη κ θα δεις την Παρασκευή θα έχεις πολύ πάνω από 100! Έτσι κάνει το πέτυχες στην αρχή του κ θα δεις θα εκτοξευθεί! Εμένα ήταν την 9η μέρα από τη ετ 124 αλλά μετά δεν έκανε καν ακριβώς διπλασιασμό κ μετά μπαμ έφυγε επάνω! Δεν ξέρουμε κ ποια μέρα γίνεται εμφύτευση στο κάτω κάτω. Ναι μεν είναι 14η μέρα του εμβρύου (5ημερων + 9 μέσα στο σώμα) αλλά σε άλλη μπορεί να γίνει 1 2 μέρες νωρίτερα ή αργότερα. Για αυτό σου λέω είναι καραμπαμ θετική κ θα το δεις! Επειδή εδώ είναι κουκιά Μετρημένα κ είναι οι 14 μέρες υπολογισμενες δεν έχει σχέση με τον κύκλο της κάθε μιας. Ουσιαστικά είναι σαν από σήμερα να έχεις καθυστέρηση 😊😊😊

Σε ευχαριστώ βρε κορίτσι μου για την αισιοδοξία που με γεμίζεις! Αύριο πάω ξανά για χοριακη ελπίζω να μεγαλώσει... Μέχρι αύριο μπορώ να χαίρομαι!! 🤣

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Πόσο συμφωνώ μαζί σου σε όλα βρε Τοκυο μου. Πάντα to the point οσα λες!

Ειδικα στο θεμα της εξωσωματικής πόσο δίκιο έχεις ακριβώς έτσι είναι οι άντρες!

Επίσης και πόσο συμφωνώ στο πόσο λύτρωση νοιώθεις όταν τελικά προχωράς στο δρόμο της εξωσωματικής. Δεν λέω εμείς ημασταν τυχερές και πιάσαμε και με την πρώτη. Αλλα βρ παιδί μου μόνο τον περασμένο μήνα ξανα προσπάθησα για εγκυμοσύνη με τεστ κλπ και όταν ηρθε η περίοδος λέω '' γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου γιατί μπήκες πάλι στο τρυπάκι αυτής της αγωνίας , να μην περνάνε οι μέρες, να θες απεγνωσμένα να κάνεις τεστ και να αγωνιάς αν τα κατάφερες''. Ξερω ηταν μονο ενας μηνας αλλά θυμήθηκα όσα πέρασα δύο χρόνια πριν την εξωσωματική και δεν θέλω να τα ξανα περάσω. Είχα χάσει τον εαυτό μου. Αποφάσισα τελικα να μην ξανα προσπαθήσω ούτε με τεστ οωρρηξίας όυτε με τίποτα και να κάνω σεξ με τον άντρα μου όποτε θέλω. Τον Μάιο θα πάω για εμβρυομεταφορά. Δεν πρόκειται να ξανα βάλω τον εαυτό μου να νοιώσει έτσι. Γιατί κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το αντέξω!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Πόσο συμφωνώ μαζί σου σε όλα βρε Τοκυο μου. Πάντα to the point οσα λες!

Ειδικα στο θεμα της εξωσωματικής πόσο δίκιο έχεις ακριβώς έτσι είναι οι άντρες!

Επίσης και πόσο συμφωνώ στο πόσο λύτρωση νοιώθεις όταν τελικά προχωράς στο δρόμο της εξωσωματικής. Δεν λέω εμείς ημασταν τυχερές και πιάσαμε και με την πρώτη. Αλλα βρ παιδί μου μόνο τον περασμένο μήνα ξανα προσπάθησα για εγκυμοσύνη με τεστ κλπ και όταν ηρθε η περίοδος λέω '' γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου γιατί μπήκες πάλι στο τρυπάκι αυτής της αγωνίας , να μην περνάνε οι μέρες, να θες απεγνωσμένα να κάνεις τεστ και να αγωνιάς αν τα κατάφερες''. Ξερω ηταν μονο ενας μηνας αλλά θυμήθηκα όσα πέρασα δύο χρόνια πριν την εξωσωματική και δεν θέλω να τα ξανα περάσω. Είχα χάσει τον εαυτό μου. Αποφάσισα τελικα να μην ξανα προσπαθήσω ούτε με τεστ οωρρηξίας όυτε με τίποτα και να κάνω σεξ με τον άντρα μου όποτε θέλω. Τον Μάιο θα πάω για εμβρυομεταφορά. Δεν πρόκειται να ξανα βάλω τον εαυτό μου να νοιώσει έτσι. Γιατί κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το αντέξω!

Έτσι ακριβώς είναι! Κ γω που σκέφτομαι για δεύτερο θα πάω απλά να πάρω τα έμβρυα που έχω. Προσπαθεια δεν ξανακάνω φυσιολογικά... Το πολύ πολύ να κάνω απλά ελεύθερα 2 3 μήνες κ πάλι όχι για να συλλάβω σονι κ ντε. Μεγάλη ανακούφιση να έχεις εναλλακτική... Καταλαβαίνω βέβαια ότι όπως λες ήμασταν κ τυχερές αλλά γενικά βλέπω ότι η εξωσωματική γενικά βοηθάει. Κ εδώ τα 3 κορίτσια που πάλευαν μπαμ έκαναν κ έπιασαν αμέσως οι 2 κ έρχεται κ η @Ευάγγελοςτ, είμαι σίγουρη! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Έτσι ακριβώς είναι! Κ γω που σκέφτομαι για δεύτερο θα πάω απλά να πάρω τα έμβρυα που έχω. Προσπαθεια δεν ξανακάνω φυσιολογικά... Το πολύ πολύ να κάνω απλά ελεύθερα 2 3 μήνες κ πάλι όχι για να συλλάβω σονι κ ντε. Μεγάλη ανακούφιση να έχεις εναλλακτική... Καταλαβαίνω βέβαια ότι όπως λες ήμασταν κ τυχερές αλλά γενικά βλέπω ότι η εξωσωματική γενικά βοηθάει. Κ εδώ τα 3 κορίτσια που πάλευαν μπαμ έκαναν κ έπιασαν αμέσως οι 2 κ έρχεται κ η @Ευάγγελοςτ, είμαι σίγουρη! 

Πράγματι! Χάρηκα για τα κορίτσια λες και ήμουν εγώ! Καλά για την @Ευάγγελοςτ και εγώ είμαι σίγουρη. Πήγε σούπερ μέχρι τώρα και είμαι σίγουρη ότι μέσα στο Μάρτιο θα μας ανακοιώσει το θετικό!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Καλε ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, λες και δεν συμβαίνει σε εμένα.. κάποιες φορές μου έρχεται να ουρλιαξω απο τη χαρα μου!!! 

Δυστυχώς τα ψυχικά αποθέματα σε αυτό τον αγώνα στερευουν γρήγορα, εγώ μαζί σας κορίτσι!!! Οταν αποφάσισα για εξωσωματική,  το αποφάσισα μόνη μου 😂😂 ο άντρας μου μόλις του το ανακοίνωσα είπε νωρίς είναι ακόμα,  έπαιρνε και θάρρος απο τους γιατρούς στο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες... του εξήγησα πώς επειδή το λέμε τώρα δεν σημαίνει οτι θα γίνει αυριο,  του εξήγησα πόσο καιρό θέλει η Επιτροπή κτλπ.. οπότε αν Οκτωβρίο έκλεισα επιτροπή και εγκρίθηκα αρχές Δεκέμβρη, έπεσαν γιορτές περίμενα τα φάρμακα,  ευτυχώς δεν έχασα κύκλο και Ιανουάριο ξεκίνησα διέγερση.. θέλει χρόνο.. Μόλις μπήκα όμως Στη σειρά ηρέμησα ψυχικά.. Μετά ήρθε άλλη αγωνία βέβαια, αλλά χαλάλι 

Κορίτσια μου καλημεραααα ❤️❤️❤️ Πολλή δουλεια τρεχω να προλάβω ότι έμεινε πίσω!! Και επιτελους βρήκα λίγη ώρα να σας γράψω την καλημέρα μου αν κ με αυτά τα νέα ο θεός να βάλει το χέρι του!!! 🙏🙏🙏

@Κατεριναπαπκοριτσακι μου φίλη μου σε συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που μιλησαμε!!! Δεν ξερεις ποσό χάρηκα και ότι δάκρυσα μολις είδα τα ευχάριστα νέα σου!!! Το ήξερα ότι θα πετύχετε από την πρώτη κ σου ελεγα πάντα να είσαι αισιόδοξη ❤️❤️❤️❤️ Να το χαρείς το ταξίδι σου αυτό και σε λίγους μηνες θα το τα κρατήσεις αγκαλιά!!!! 

@MyElpidaΕμένα είναι πολύ εξοικειωμένος με την εξωσωματική το είχαμε συζήτησει από την αρχή των προσπαθειών και δεν τίθεται κάποιο θέμα! Δεν ξέρω ισως επειδή κ η νύφη μου προχώρησαν με εξωσωματική κ είναι πιο οικείος στο θέμα αυτό; Επειδή αντιλαμβάνεται το ολο θέμα λόγο των σπουδών του...αφού για να φανταστείς όταν τ είπα ότι ο γιατρος πρότεινε σπερματέγχυση μου είπε «δλδ μπορεί να κάνουμε κ δίδυμα έτσι;;;» Χαμογέλασα…είναι κ αυτος υπέρ όταν υπάρχει πρόβλημα απλά είπαμε να δώσουμε λίγο χρόνο ως τον γάμο μας που είναι τον Οκτώβριο κ αν όχι αμέσως μετά τον γάμο να προχωρήσουμε σε άλλη μέθοδο!! Θεωρώ ότι αν δεν αντιληφθούν την σημασία της εξωσωματικής τα προβλήματα που υπάρχουν όλους τους παράγοντες φέρουν μια άρνηση αλλά όταν καταλάβουν είναι δίπλα στη γυναίκα τους…!!!

@Ευάγγελοςτκοντευει η σειρά σου ❤️❤️❤️

@Tokyo @Raf123 χαίρομαι κορίτσια που διαβάζω πως στο τέλος οι άντρες μας καταλαβαίνουν και είναι δίπλα μας. Νομίζω επίσης πως επειδή δεν είναι τοσο ενημερωμένοι με το θέμα, όπως εμείς που διαβάζουμε και ψάχνουμε τα πάντα, έχουν έναν φόβο...

Σημασία έχει το ζευγάρι να μένει ενωμένο σε αυτό το δύσκολο ταξίδι... εμείς μέχρι στιγμής τα πάμε καλά, δεν μας έχει κουράσει η διαδικασία, αν και πλησιάζουμε τον έναν χρόνο... μη μας ματιάσω! 🤞

Κορίτσια επίσης να ρωτήσω κάτι;; 

οσες περάσατε κοβιντ πως ήταν μετά η περίοδος;;; 

εγω πρώτη φορά στη ζωή μου να έχω οξύ πόνο να χρειαστεί να πάρω παυσίπονο που ποτέ δεν παίρνω και αιμα πολύ αιμα που ποτέ δεν έχω τόσο αιμα!! Επίσης τη δεύτερη ημέρα είχα καφέ κ σήμερα 3η ημέρα έχω καφέ-ροζ και είναι λίγα…έτυχε σε κάποια κοπέλα κάτι τέτοιο;;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα Αντωνια! Με τον δικό μου δεν έχουμε μιλήσει για εξωσωματική και με έβαλες σε σκέψεις..  γιατί να μην την υποστηρίζουν οι άντρες? 🤔

υπαρχουν αντρες που ειναι αρνητικοι.. αλλοι για τις ορμονες με τις οποιες επιβαρυνεται ο οργανισμος της γυναικας τους και ενδεχομενες μελλοντικες συνεπειες (ο δικος μου ειναι σε αυτη την κατηγορια..), αλλοι για το οικονομικό, άλλοι για τον εγωισμο τους ισως... δεν ξερω... καλο θα ηταν αν το σκεφτεσαι να του κανεις μια ανοιχτη συζητηση να δεις ποια ειναι η δικη του αποψη...

ευχομαι να ερθει συντομα το μπεμπε σας και να μη χρειαστει να πατε σε υποβοηθουμενη!!🙏❤️❤️

κοριτσια μου θα ηθελα τη βοηθεια σας! γνωριζετε αν η γυναικολογος μπορει να συνταγογραφησει ορμονολογικες εξετασεις η το κανει μονο ο ενδοκρινολογος;

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσια μου θα ηθελα τη βοηθεια σας! γνωριζετε αν η γυναικολογος μπορει να συνταγογραφησει ορμονολογικες εξετασεις η το κανει μονο ο ενδοκρινολογος;

Εμας στην Κύπρο τα γράφουν κ οι δυο! Μ τα εγραψε κ ο ενδοκρινολόγος κ ο γυναικολόγος…φαντάζομαι το ίδιο κ στην Ελλάδα 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Nαι εμένα π΄άντα ο γυναικολόγος μου τις συνταγογραφεί!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εμας στην Κύπρο τα γράφουν κ οι δυο! Μ τα εγραψε κ ο ενδοκρινολόγος κ ο γυναικολόγος…φαντάζομαι το ίδιο κ στην Ελλάδα 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Nαι εμένα π΄άντα ο γυναικολόγος μου τις συνταγογραφεί!

Τελεια κοριτσια μου!! ευχαριστω!!! ❤️ για να ξανατσεκαρω προλακτινη, fsh, κλπ και επι τη ευκαιρια να κανω και την αμη.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

Τελεια κοριτσια μου!! ευχαριστω!!! ❤️ για να ξανατσεκαρω προλακτινη, fsh, κλπ και επι τη ευκαιρια να κανω και την αμη.

μόνο που η ΑΜΗ να ξέρεις δε συνταγογραφείται.. 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Ναι σωστα Αντωνία μου αυτό που λέει η Ελπίδα. Εγώ δεν θυμάμαι νομίζω την είχα πληρώσει 30 ευρω? Μπορει να λεω και βλακειες

στις πριν 32 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

γιατί δε τη συνταγογραφούν;; Δεν είναι παράλογο αφού γράφουν τις αλλες ορμόνες αυτή να μην τη γράφουν;

στις πριν 4 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

αστα να πανε.... μαυρη μερα....😔😔😔

Καλημέρα κορίτσια…κι εγώ έχω ξυπνήσει πολύ χάλια σήμερα με όλα αυτά….😞💔😢

στις πριν 37 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ναι σωστα Αντωνία μου αυτό που λέει η Ελπίδα. Εγώ δεν θυμάμαι νομίζω την είχα πληρώσει 30 ευρω? Μπορει να λεω και βλακειες

ναι κοριτσια μου το γνωριζω.. δυστυχως δεν γραφεται.. τωρα ρωτησα σ ενα μικροβιολογικο κοντα στο σπιτι και μου ειπαν 45€.. βεβαια μου ειπαν να παω 2η-4η ημερα του κυκλου αλλα νομιζω αυτο ηταν λιγο ακυρο.. νομιζω την κανεις οποιαδηποτε ημερα του κυκλου...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ναι κοριτσια μου το γνωριζω.. δυστυχως δεν γραφεται.. τωρα ρωτησα σ ενα μικροβιολογικο κοντα στο σπιτι και μου ειπαν 45€.. βεβαια μου ειπαν να παω 2η-4η ημερα του κυκλου αλλα νομιζω αυτο ηταν λιγο ακυρο.. νομιζω την κανεις οποιαδηποτε ημερα του κυκλου...

Ναι την ΑΜΗ την κανεις οποια μέρα θες. Απλά αν πας μαζί με τις άλλες εξετάσεις τις ορμονολογικές πας 2-3 μερα για να τελειώνεις με όλες μαζί.

στις πριν 4 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσι μου!!!!! ναι στις επομενες ορμονολογικες θα την κανω για να ξερω τι γινεται.. εχω ραντεβου 08/03 σε γυναικολογο οποτε θα της πω να κανω ορμονολογικες επαναληψη (σκεφτομαι μηπως πρεπει να παρω και βιταμινη d γτ τις εκανα οκτωβριο και η d κυριως πεφτει το χειμωνα....) και ισως κανω και κυστικη ινωση. θα το συζητησω μαζι της. το ονειρο του αντρα μου δυστυχως δεν θα βγει... απλα εχει πολυ αγχος ο καημενος...😔

αναφορικα με τα δικα σας, νομιζω κανεις καλα που εισαι αποφασιστικη και δυναμικη. φυσικα και αγαπατε ο ενας τον αλλο απλα πρεπει να καταλαβει ο αντρας σου και τη δικη σου επιθυμια για μητροτητα. κι εμενα ο δικος μου δεν πεταει τη σκουφια του για εξωσωματικη (και νομιζω κανενας αντρας μεσα του δεν το υποστηριζει) αλλα οταν ενα ζευγαρι δυσκολευεται για τον ενα η τον αλλο λογο, καλο ειναι να βρισκει λυσεις και να προχωραει παρα να "κολλαει" στα εμποδια. ευτυχως η επιστημη ειναι διπλα μας.

Συμφωνώ με αυτά που λες, δεν πρέπει να κολλάμε στα εμπόδια όταν υπάρχουν λύσεις!! Και ευτυχώς η επιστήμη είναι δίπλα μας και έχει προχωρήσει!!🙏

Τόνια μου μου φαίνεται ότι εσάς σας έχει φάει το άγχος, και εσένα αλλά και τον άντρα σου..προσπάθησε να τον χαλαρώσεις λίγο γιατί δεν του κάνει καλό…δε ξέρω αν τον έχεις αγχώσει κι εσύ τόσο καιρό ή είναι απλά η μεγάλη επιθυμία του για μωράκι, αλλά εσύ σαν γυναίκα και πιο σοφή, προσπάθησε να τον χαλαρώσεις, πες του άστο για λίγο να χαλαρώσουμε απόλα να έχουμε τις επαφές μας όποτε θέλουμε και θα έρθει αλλιώς βλέπουμε, έχουμε καιρό μπροστά μας….δε ξέρω βασικά τι να του πεις, εσύ τον ξέρεις..στα λέω με αγάπη γιατί νιώθω σαν να μην έχετε κανένα θέμα κ να φταίει απλά το άγχος σας, κ είναι κρίμα..και χωρίς να είμαι ειδική νομίζω στους άντρες το τόσο άγχος ίσως είναι και χειρότερο από τις γυναίκες..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Συμφωνώ με αυτά που λες, δεν πρέπει να κολλάμε στα εμπόδια όταν υπάρχουν λύσεις!! Και ευτυχώς η επιστήμη είναι δίπλα μας και έχει προχωρήσει!!🙏

Τόνια μου μου φαίνεται ότι εσάς σας έχει φάει το άγχος, και εσένα αλλά και τον άντρα σου..προσπάθησε να τον χαλαρώσεις λίγο γιατί δεν του κάνει καλό…δε ξέρω αν τον έχεις αγχώσει κι εσύ τόσο καιρό ή είναι απλά η μεγάλη επιθυμία του για μωράκι, αλλά εσύ σαν γυναίκα και πιο σοφή, προσπάθησε να τον χαλαρώσεις, πες του άστο για λίγο να χαλαρώσουμε απόλα να έχουμε τις επαφές μας όποτε θέλουμε και θα έρθει αλλιώς βλέπουμε, έχουμε καιρό μπροστά μας….δε ξέρω βασικά τι να του πεις, εσύ τον ξέρεις..στα λέω με αγάπη γιατί νιώθω σαν να μην έχετε κανένα θέμα κ να φταίει απλά το άγχος σας, κ είναι κρίμα..και χωρίς να είμαι ειδική νομίζω στους άντρες το τόσο άγχος ίσως είναι και χειρότερο από τις γυναίκες..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου το άγχος στους άντρες είναι χειρότερο από τις γυναίκες κ το ξέρω από πρώτο χέρι…εμένα μ είπε ο ουρολόγος να μην το πιέζω το θέμα γιατί ήδη εχει την διαταραχή άγχους αν αγχωθεί παραπάνω αυτό έχει επιπτώσεις κ στην λίμπιντο κ στην εκσπερμάτωση 

ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως να πω στην γιατρο να αρχισουμε αλλες εξετασεις η να σκεφτομαι καποια αλλη μεθοδο η καλα κανω και δινω ακομα 6 μηνες και βλεπουμε

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια επίσης να ρωτήσω κάτι;; 

οσες περάσατε κοβιντ πως ήταν μετά η περίοδος;;; 

εγω πρώτη φορά στη ζωή μου να έχω οξύ πόνο να χρειαστεί να πάρω παυσίπονο που ποτέ δεν παίρνω και αιμα πολύ αιμα που ποτέ δεν έχω τόσο αιμα!! Επίσης τη δεύτερη ημέρα είχα καφέ κ σήμερα 3η ημέρα έχω καφέ-ροζ και είναι λίγα…έτυχε σε κάποια κοπέλα κάτι τέτοιο;;;

Κορίτσι μου εγώ δεν έχω περάσει κοβιντ, ούτε έχω περίοδο βέβαια😆 αλλά έχω ακούσει από κοπέλες που περνάνε κορονοιό ότι επηρεάζει την περίοδο τους μετά..δηλαδή είτε έχουν καθυστέρηση, είτε έρχεται νωρίτερα, είτε έχουν πολύ αίμα, είτε λίγο…

Τώρα καλύτερα να πει και κάποια κοπέλα που το έχει περάσει..💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια!!!! Παει το πρωτο μαξιλαρακι της αυχενικης μου, ολα καλα! Με το καλο να παρουν ολα τα κοριτσια σειρα!!! καλα κ ευλογημενα Χριστουγεννα με την ευχη το 2025 να φερει υγιη και στρουμπουλα μωρακια σε ολες τις μανουλες!!! 🩷💙
    • Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
    • Κορίτσια μου, όποια κοπέλα ενδιαφέρεται χαρίζεται ένα κλειστό κουτί meriofert των 900UI το οποίο είναι διατηρημένο στο ψυγείο και έχει λήξη 01/26. Θα δωθεί μόνο χέρι με χέρι το πολύ μέχρι Ξάνθη!  Δεν θέλω μνμτα του τύπου στείλτο με παγοκυψέλες δεν παθαίνει τπτ γιατί δεν θα μπω στη διαδικασία να σας απαντήσω καν. Το φάρμακο γράφει πάνω "φάρμακο ψυγείου" και δεν το διαπραγματεύομαι.  Επίσης διαθέτω και ένα ανοιχτό κουτί Averkap 0.1 το από το οποίο έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα διάλειμμα και δύο σκόνες. Μένω Ορεστιάδα, όποια κοπέλα είναι πιο κοντά μου σε θέμα απόστασης θα προτιμηθεί.  Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι "κακία" για κάποιες. Καταλαβαίνω τον πόθο όλων μας, αλλά δεν παραβλέπω και την υπογεννητηκότητα του τόπου μου.!!! 
    • Η "μαμά" μαγειρεύει αλλά δεν έχει κολικούς. Χαχα άστα να πάνε! Δεν της φτάνουν οι 2 κουδουνίστρες της. Πήγα και της πήρα εχθές ένα φθηνό χαλάκι δραστηριοτήτων απο τα jumbo εχθές και σήμερα φαίνεται να ακολουθούμε το πρόγραμμα της Λευκάδας. Για να δούμε μέχρι το βράδυ πως θα πάει. Έτσι μου είπε και η κοπέλα από το σεμινάριο ύπνου.  🤣🤣🤣 Το προσπαθεί πολύ όμως να σηκωθεί.  Δεν αγχώνομαι... Δεν της αρέσει μπρούμυτα καθόλου ακόμα. Οπότε δεν την ενδιαφέρει να γυρίσει.
    • Κι εγώ ετσι πιστεύω.. θα δείξει με το νέο ετος..!  αν και οι ελπιδες μου λιγοστευουν γι’ αυτο το μήνα με το αιμα που εχω 🥺😢
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...